Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomásom szerint a 60Hz-es képfrissítési frekvencia bántja a szemet, émelygést, fejfájást és rosszullétet is okozhat. Próbálj meg 85Hz-en játszani.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
de egyébként nekem akkor szokott fájni a fejem, ha egy game nagyon monoton...ekkor a gyógyír -> exit -> uninstall...
öhm, meg még akkoris, ha felidegesítem magam azzal, hogy egyszerûen nem tudom hova kell menni egy játékban, és ott szenvedek egy órát is...na akkoris fáj a fejem...
viszont érdekes, egyszer játszottam, anyám feljött kicsit nézett, vmi FPS volt, és ahogy fordultam, anyám egybõl szólt: úúúristen, hogy bírod? én ettõl mindjárt hányok...
szóval aki nincs hozzászokva, szerintem az sem bírja...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
tuti végigtolom még1x nehezebb fokozaton, de mondjuk nem rég toltam ki, pár hete 😊
de nagyon jó a game, meg is lehet ijedni rendesen, és akció is van benne tetemesen...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
valamit ez ellen lehet tenni?? (steam-es vásárláson kívül...)
Mellesleg nekem rémlik egy sokévvel ezelötti MOD ahol a gravitációval lehetett játszani, de most hirtelen abban sem vagyok biztos, hogy milyen játék Mod-ja volt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Jöhet az Episode II...😊)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
megy a játékban 1-2 effekt tetszetõs volt, pl a magnum secondary, vagy mikor mutagenbe mentél, és lassultál...(az az effekt olyan Timeshiftes volt, fõleg hogy még lassult is az idõ 😊)
lehet csak az elsõ rész volt ilyen, hogy bevezetés...stb... (mondjuk nem a legfényesebb 1. rész sztem, de azért elmegy talán), de lehet 2. résztõl kezdve nagyon jó lesz...a fene tudja, várni kell a SiN Episodes 2-re, és majd eldõl, hogy mire is képesek valójában a Ritual fejlesztõi.
Amúgy továbbra is nagyon tetszik, hogy mindenki a FEAR-el, a HL2-vel és a többi "extra" játékkal jön, mint hasonlítási alap. Hol mondott olyat a Ritual, hogy itt most bármilyen téren is csodát fognak mûvelni? Sehol. Azt mondták, hogy csinálnak egy szórakoztató játékot, amely epizódrendszerben fog megjelenni kisebb, 3-6 órás részekkel. Betartották a szavukat. Keserû a szõlõ?
Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett vagyok az Emergence-el, de visszagondolva tényleg kellemesen elszórakoztam vele, nem volt semmi idegesítõ hiba, vagy bug. A nehézségi szint a végén kicsit über volt, de legalább volt egy kis kihívás, kifejezetten élveztem azt, hogy iszonyatosan ügyelni kellett minden lépésemre, olyasmiket csináltam, hogy bedobtam a gránátot a sarok mögé, mondván biztos lesznek ott. Ott voltak, két nehézgéppuskás fazon túlélte, és jöttek rám, én meg futottam visszafelé, a sarkoknál egy-egy lövést eleresztve a sörétesbõl (a géppuskásoknál mindig volt ugye egy pártized másodperc, amíg elkezdtek lõni, mert fel kellett pörögnie a gatling gépfegyvernek). Lehet, hogy nem így képzelte el a pályatervezõ, de mûködött, és én meg élvezettel játszottam.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
PSN ID.: Beegabor
Nekem olyan nagy bajom nem volt ezzel a játékal,de az kétségtelen hogy az alig 4 féle ellenség,meg három féle fegyver egy kissé kevés.De még ezt is aláírnám ha vége nem lenne olyan monoton mint amilyen.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
PSN ID.: Beegabor
eleve pl Condition Zero..annál rosszabb game nem létezik :S
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES