1156
  • Maxtreme
    1ébként én is megtaláltam :)
  • Maxtreme
    Dopefish:)
    www.dopefish.com
  • FLeK0
    5 perc
  • Gyusz
    Bár nem szokásom, de most megkérdezném, hogy mennyi lehet még nekem hátra a játékból. Jelenleg a torony külső részén mászkálok, miután a csaj elküldött a lifttel.
  • [NST]Cifu
    A lentieket amúgy már kb. két órája beépítettem a FAQ-ba, valaki, aki gyakorlatias, esetleg vessen rá egy pillantást, hogy a szendvics (több hozzászólásból összeszedett megoldás) ehető-e.
  • MerlinW
    Gondolom erre gondolt: SiN.Episode.1.Emergence.BUGFIX-PROViSiON
    De ez egyrészt már régi, másrészt sztem többet árt mint használ:)
  • reaper4
    ha nem csak mondanád hanem prezentálnád is sokan örülnének :)
    nem mintha nem lehetne megkeresni de ha már írsz róla akkor..... :)

• quack
    kijött hozzá egy bugfix
  • MerlinW
    hidd el azon vagyunk hogy segítsünk egymásnak, és azt is tesszük folyamatosan. De 200x ugyanazt senkinek sincs kedve leírni:) Mellesleg az "olvass vissza bázze" válasz is segítség, mert ugye 1. ebből kiderül hogy volt már róla szó, és van rá itt megoldás, 2. nevelő szándékú is, ami rengeteg időt spórol mind a kérdezőnek mind a válaszadóknak is:)
    Hevfán:)

PS.: A lenti kereső igen nagy hatékonysággal működik...
  • reaper4
    igen nem járok én se templomba monnyuk én még nem tartok ott de már tudom a megoldást mert párszor már le lett írva nem is oly rég és különleges képességeimhez tartozik az olvasás :D

ja és bocs nem sértésnek szántam ha annak vetted volna!
  • [NST]Cifu
    Isten hozott az ateisták között fiam. :)
  • deathstarh
    Azt hittem ennél segítőkészebb emberek vannak ezen a fórumon, kár hogy nem járok TEMPLOM-ba!!!
  • reaper4
    ha volt már akkor sorry de ez kész :D

szíkret
  • quack
    azt hogy nem vettem észre
    sry
  • MerlinW
    félelmetes...:)
  • hykao #819
    Olvass vissza...nem is kell sokat...
  • quack
    na eljutottam én is az ominózus ajtó-bughoz
    Melyik gombbal lehet előhozni a console-t? mer azt írja hogy ~, de magyar billentyűzeten mit nyomjak meg?
  • artschi
    ugyanaz a motor hajtja, mint a HL2-t.
  • zsotesz
    Nekem most lett meg a game, így elsőre az egyértelmű, hogy nagyon hasonlít a half life 2-re. Legalábbis külsőre.
  • MerlinW
    parancsikonon - tulajdonságok - "...\SinEpisodes.exe" -console
    vagy futtatásból ...\SinEpisodes.exe -console
    vagy commanderből SinEpisodes.exe -console
    :)
  • dienesoft
    hopp, már rájöttem...az autoexec.cfg-ben átírtam 0-ra és ment tovább...uh de nehéz mán a game, jönnek a csunya szörnyikék :)
  • dienesoft
    Nekem nem rakja ki a konzolt vmiért...se a menüben, se játék közben, sehogy nem jön elő, pedig be van kapcsolva...de sehogy nem tom előhozni és csak igy áll nekem is mint alenti képen!
  • ProGabe #812
    Naszóval!Ugyebár benne van az autoexec.cfg-ben az a bizonyos 3 sor,aminek az egyike ez a nore-os csak egyessel.Csináljátok azt,hogy átírjátok a cgf-ben 0-ra,betöltitek ennél a résznél,elvileg jó lesz,továbbmentek a köv részre,ahol újra ki fogja ezt írni,szal akkor meg megint átírjátok a cfg-t csak vissza 1-re.
  • deathstarh
    Szóval beírom azt, hogy:
    ai_norebuildgraph 0 és ez jön be:

• deathstarh
    Én is megkérnék egy KEDVES forumozot, hogy tegyen be 1 linket az ajtó utáni mentésről.
    thx előre is!
  • FLeK0
    save gamet ne cserelgessetek, mert az nullazza az AI statokat/infokat amiket addig gyujtott a jatekos tevekenysegebol, es ami szerint beallitotta a nehezseget.
  • hykao #808
    "az összes 17 és 19"-os LCD 5:4 arányú" - ezt a részt úgy értettem, hogy a sima, első látásra 4:3-osnak tűnő monitorok... :)
    (nekem is WS-es 16:10-es 19"-os LCD-m van)

És én is örülök, hogy úgy tűnik egyre több új játék már "kompatibilis" ezekkel az 5:4-es és 16:10-es arányokkal is. (A most megjelent Hitman: Blood Money is pl. ilyen szerencsére)
  • [NST]Cifu
    Ha valaki felrakja valahova, én berakom a rá mutató linket...
  • [NST]Cifu
    19"-osban is van 16:10-es képarányú, nekem 20"-os 16:10-es van, és ami azt illeti nagyon örülök, hogy a Source már a HL2-ben is támogatta ezeket a wide felbontásokat. Idegesítő, hogy sok játékban még mindig nem lehet beállítani, és csak hagyományos felbontásokban, torzítva lehet játszani. :\
  • toza #805
    vki dobjon faq ba egy akadas utani mentest szvszt..
    mellesleg csak vissza kene olvasni,egyebkent ha ujra kezded 2 percel korabbrol es konzolba irsz egy ai_norebuildgraph "0" -t akkor talan elindul...
  • quack
    köszi
  • deathstarh
    Én is elakadtam az ajtónál.
    FAQ szerint csinálom de akkor se nyilik ki.
    Ilyenkor mit kéne még csinálni?
    Esetleg hogyan lehetne ezt átugrani?
    thx
  • hykao #802
    Be. Hangoknál.
  • Halfer
    #796-osban pont ezt írták és válaszoltam is rá, nekem is ez volt. ez bug. történnie kéne vminek, de az spoileres lenne. csináld ami erre az esetre van leírva a faq-ban, ha megállnak az npc-k.
  • quack
    be lehet kapcsolni valahol angol subtitle-t a pofazasokhoz? mert kéne azért, de nem találom...
  • allpeti
    Hali mindenki! Van egy rész ahol képtelen vagyok átjutni, egy nagy helyiségben vagyok, egy nagy medence mellett, fönt egy daru van amit irányíthatok, de ha felmegyek a lépcsőkön(nem a daruhoz) és odamegyek az ajtóhoz valami energiapajzs bezár, és onnan SEMMI. Valamit pofáz az ürge, de nem tudom hogy mi lehet. HOGY KELL TOVÁBBJUTNI? kérem segítsetek plííííz!
  • Halfer
    nekem pont ez van :)
  • DanRyu
    Már meg van! A Faq-t elolvastam.
  • DanRyu
    Srácok, mit is kell a konzólba beírni, hogy megindúljon a két katona és a drug báró a kis ajtó felé, mert állnak csak? Elfelejtettem Heeeelp!!!
  • Deajka
    Úhhh, szar lett ez a Sin. Méltatlan az elődhöz. Ne is értem miért ez a nagy tolongás ezért a hl2 motorért. Csont steril, sztem. Ajj, de sajnálom!