1156
  • Halfer
    Én meglepődtem, hogy 6600GT-m mellett a HL2 egész jól ment. Szépen vírítottak a High-ok meg a többszörös szűrések, simítás, de a SiN-nél 2x-es valamint 2x-es szűrés-simítás és a model és textúra Medium. High-ra rakva elég szépen beakadt a hang és jóval többet töltött a játék. Így is elég sokat tölt, de csak a játék közben, betöltések meg gyorsak. Hoppá. Najó, ezt igencsak lehet a procimra fogni, ami egy 2800+ os amd. Csak ezt a kis észrevételt akartam írni, hogy a HL2 jobban ment.
  • janos666 #873
    A source nem zabálja a vasat? Mikkel játszottál te eddig?
    A high beállításokhoz igencsak kell legalább egy 6600GT, de inkább 6800GT, sőtt, ha magasabb szűrőket akarsz akkor már 7600GT, de inkább 7800GTX. De mindemelett a grafikai minőséghez nem csak az izmos VGA kell mint sok motornál, mert ez zabálja a CPU-t is, nem elég neki egy 3000+os AMD, alá kell baszni egy 4000+ körüli 2 magos CPU-t hogy kipörgesse a high-end videókártyád high beállításokon. És akkor épp elértél doa hogy megvan a stabil 100 FPS-ed, de azért nem lehet nagyon bőréreereszteni, mert kikapcsolt V-syncel meg fps_max 999-el sem fog 400FPS-t produkálni, legfeljebb átlag 200-at, de az is sok.
  • Nandq
    vagy egy olyan érzésem, hogy ez a bug is csak a kalózverzióknál fordul elő, mint a hl2 esetében is anno;)

tehát pofa alapállásba ;)
  • ThugEdge
    hát én csak annyit mondok,hogy a híres nevezetes hl engine erre képes az gáz,bár azért elismerés jár,hogy fele annyira nem zabálja a vasat,mint néhány játék soha nem hallott motorja de ez akkor is tré
  • janos666 #870
    Ha az utólsó autosavet töltöm be már ott is fagy minden emer, íg be nem írom hogy AI disabled 0, akor lehet tolni addig a pontig ahol először halt meg, utánna viszont bármit írok a konzolba, bármit mentegetek, reloadolok, csak bámulnak rám golyóálló üvegen át.
  • janos666 #869
    Mit lehet kezdeni egy játékfagyással? Amit a FAQ ír már próbáltam. (norebuildgraph)
  • janos666 #868
    Emlékszik arra valaki hogy mikor az Emporio féle HL2-ben a nő megált a liftben hogy anyáztak hogy szar a crack? PEdig csak 1-2 régi file volt benne a CS:S betából. Most a Sin is csinálja 1 évvel későbbi Source engine buildel...
    Én is kifagytam ott hogy dumál egy ember és se előre se hátra.
  • Kandurex
    Mennyire visszafejlődtek sajnos azóta a játékok :(
  • HarpR
    Plz . Meg mindig nem tudok tovabb menni, mert lefagy a jatek ha elerek az ajtohoz.
  • BOGARBZ
    Bocs lemaradt Emailem: [email protected]
  • BOGARBZ
    Hello . Tudom ez már lerágott csont de az első bug a SIN-be egyszerűen szüntethető meg (nekem) .
    Amit itt leírtatok módszereket egyik se vált be és én még mindig az energiapajzs és AI-nélküli szereplők üvegfallal szembe állók , a katonák nem mozdulnak stb ….... (de gondolom tudjátok hol van ez ahogy itt olvasom a sorstársaim írásit -Level: U#Labor ).
    Próbáltam a consolt 0 -t meg is van és van is consolom , próbáltam a config.cfg -t és az autoexe.cfg átírását is a ti és a FAQ leírása szerint jártam el , de semmi változás?!
    Kerestem hozzá kétségbeesésembe a SiN.Episode.1.Emergence.BUGFIX-PROViSiON -t de szabadon letölthető változatát nem találom.
    Ezért kérnék szépen egy jó szándékú fórumozót aki szerencsésebb nálam hogy küldje át e-mailen emre a kritikus első bug (fent leírt pálya utáni -t) utáni mentését(save) amikor végre kinyílik az ajtó és az AI-is működik , vagy ahol utána éppen el van neki mentve (csak tudjam már folytatni).

Köszi előre is a segítőmnek (-imnek) a mentést.
  • MerlinW
    menj be és fuss az életedért:)
  • TIBI
    Ott járok, ahol egy karral lehet állítani a következő terem sugárzását.A kar utána magától visszamegy a helyére.Merre menjek?
  • FLeK0
    van a vegen elozetes a kov. reszbol
    Oké.Sorry.
    most láttam a faq-ot
    Bocsi!
    Biztos sokan kérdezték már.
    Most akkor hamarosan jön majd új rész.Ilyen folytatásos game lesz?

Kirly lenne,ha igy kezdődne a folytatás :Previously on Sin :DDD
  • toza #858
    "jah és ha végigtoljátok nehogy elnyomjátok a creditset mert utána akkora állatság megy hogy az már fáj"

miazmiaz miaz?!?(elnyomtam :( )
  • Nandq
    Sin - szerintem :)
  • HarpR
    Hali lenne egy gondom. En is annal a palyaresznel tarok mint janos666 tul is jutottam, onnan fel a letran, be a "termekbe" legyalultam mindenkit, egeszen oadig h at kell menni egy ajton amin egy kerek van. Ott elkezd a game loagindolni es halal egyszeruen megfagy. Nem tudok semit csinalni. Olvastam az FAQ-t kerestem hozza patch et de semmi. Ha tudtok segiteni megkoszonnem. Szerintem egesz jo jatek.
  • janos666 #855
    Hát nem tudom. Elég sötét van lent, de ahogy fényt varázsoltam egy gránáttal, meg a torkolattűzzel nem láttam mélyebbnek azt vizet mint ami a bokámig ér. Másrészt meg valamiért kezelhető (mint pl. a kólaautomata) ezsközek mutatja a vélkerszet a merevítő acéloszlopokat, azt hittem azookal kell baszni valamit hogy leomoljone gy szint, stb. Majd megtapizom guggolva a falat.
  • RelakS
    off:
    Aláírásod mitjelent?
  • Seth
    ott a vízbe le lehet bukni, át kell úszni egy másik terembe
  • veri5
    Nekem előjött a console beírtam azt a buildgraph-ot de utána kiírta hogy ...Rebuildig azt a game megállt!Help!
  • janos666 #851
    Vaúú, az is ritka hogy valaki elakadjon egy ilyen játékban, de nekem sikerült. Még nem sokat játszottam vele. Ott járok hogy behegesztették az orrom előtt az ajtókat, a szellőzőn meg leugrottam (estem) egy kis elksorba vagy hova ahol zöld mérgesgáz ömlik egy csőből. Kijönni nem lehet, lőttem, robbantottam mindent, de nem lehet kárt tenni semmiben. Mit basszak ott magammal?
  • RelakS
    Nem :D

Msot lehet, hogy néhány pályát kezdek előlről, bár még megnézem, hogy mi a következménye annak, amit a másik vonalon cselekedtem (úgy tűnik, hogy amikor szörnyike leszek, akkor az egyik kikképző helyről eltávolítottam a vizet)
  • MerlinW
    Neked meg mán semmisenem jó?:D
  • MerlinW
    legyen igazad:)
  • RelakS
    Ehh, kezd elegem lenni a Sin1-ből. Megcsináltam a vízalatti pályát, viszont utána van minimum 5 pálya, amiket 8 féleképpen meg lehet közelíteni, ráadásul egy még későbbi pályára is hatással lehet, amit műveltem... Akkor már inkább legyen lineáris O_O
  • Istencsászár
    Szerény véleményem szerint ezek csak az előzetes értékelések voltak, szvsz a videók és sajtó anyagok alapján ilyennek tünt...
  • MerlinW
    Naja, habár eddig az IGN-ről is azt hittem. Ők sem kicsiben nyomják, elvártam volna tőlük némi objektivitást..:)
  • quack
    hát az egyetlen normális online gamer lap az a Gamespot szerintem...
  • MerlinW
    Azért kiváncsi vagyok hogy az oldal honlapján szereplő nagy nevek mivel játszottak, mert azok a kritikák cseppet furcsák:)

Gamespy: "fenomenális grafika"
    IGN: "Rohadt élvezetes""
    1UP: "Az év FPS-e is lehet"

hihetetlen...:)
  • dienesoft
    télleg jó a game, én ott járok mikor megjelennek már az első szörnyek, szerintem elég nehéz...
  • MerlinW
    Nekem sem müködött egyik megoldás sem, ugyhogy "map" konzolparanccsal léptem túl rajta... De nem jött be annyira a játék hogy visszasírjam azt a 10 perc kimaradt hentelést.
  • quack
    érdekes, nekem is ugyanúgy behalt ott az ajtónál, de amikor konzollal inditottam a játékot akkor be se írtam semmit és mégis továbbment...
    egyébként végigvittem én is, bejött a játék nagyon, negatívum sztem csak az hogy kevés fajta ellen meg fegyver van, de biztosan ki fogom próbálni a következő részt
    jah és ha végigtoljátok nehogy elnyomjátok a creditset mert utána akkora állatság megy hogy az már fáj
  • MerlinW
    ez télleg tuti, de 600x le lett írva és a FAQ-ban is benne van:) De természetesen köszönjük:)
  • deathstarh
    Na találtam 1 tutit, és így sikerült, ezért közre is adom gyorsan:

Itt a megoldás akinek le áll az MI: mentsétek le a játékot még akkor amikor a csávó elkezd beszélni az elején mert amiután beszarik az MI hiába csináljátok nem fog működni, aztán lépjetek ki a játékból irány a start menü--> futtatás-->játék indító exe nyomtok egy szóközt aztán egy kötőjelet és beírjátok hogy console és innen indítjátok, így mikor bejön a menü akkor eleve
    befog jönni a konzol és oda beírjátok ezt:ai_norebuildgraph 0 és ezután elindítjátok a mentett részt és ha mindent jól csináltatok akkor tovább fog lépni azon a bizonyos részen, tuti működik mert nekem sikerült így!!!
  • Gyusz
    Na, sikerült még tegnap este a végére érni. Véleményem szerint kissé kiegyensúlyozatlan, kevés fegyver és ellenfél van, de egyébként nem rossz kis játék.
  • eprex
    mikor lesz a következő episode?
  • Istencsászár
    Én is:)))