1156
-
#794 Igen, azt tudom sajna, hogy az alacsonyabb felbontásokat szétnyomja a teljes képre :( -
#793 Ok, mindjárt gondoltam, hisz az "alap" ugyanaz...de én azt írtam: "ez az első játék amivel találkoztam"...
Amúgy ugyanolyan monitorunk van. :)
@RelakS: Sajnos az összes 17 és 19"-os LCD 5:4 arányú (maga a TFT lap aránya olyan...), s hiába számszerűleg csak az 1280x1024 az 5:4 arányú, mivel ez a natív felbontása, így az összes többi 4:3 arányú felbontást is (640x480, 800x600, 1024x768, stb.) arra az 5:4-es tft lapra húzza rá. (pontosabban húzza szét vertikálisan...)
A 20"-os 1600x1200-as felbontású LCD-k már okésak...de baromi drágák, illetve az összes 16:9-esnek nevezett LCD meg valójában 16:10-es...
Persze lehet variálni ablakbanfuttatással, meg teljesképernyőn alul-felül fekete csíkkal...de azért az mégsem az igazi, nemde? :)
Az igazi az lenne, ha végre a játékok kopatibilissé válnának az 5:4-del és a 16:10-del, mint a Source motoros cuccok...épp ideje lenne, hisz egyre többen vásárolnak 17-19"-os 5:4-es és 16:10-es LCD monitorokat... -
#792 Csókolom, csak az 1280x1024 az 5:4 arányú, a ringyózt meg be lehet lőni, hogy ha 1280x960-at használsz pl, akkor nem löki szét a teljes képernyőre a képet. Persze alacsonyabb felbontásban nem működik a dolog :( (vagy kéne vennem egy lcd-t, és kisérletezni? :D)
Persze én végig a DVI csatlakozáson adott képről beszélek :) -
#791 A Half-Life 2-ben is van 16:10-es arányú beállítás, én abban toltam végig legutóbb. -
#790 Ja amúgy találtam valami érdemelgeset a játékkal kapcsolatban...hogy ne csak rosszakat mondjak róla...
Na szóval ez az első játék amivel találkoztam, aminél figyelembe vették a 17-19"-os LCD monitorok azon kibaszott idegesítő tulajdonságát, hogy az arányuk nem 4:3, hanem 5:4 (illetve "widescreen" monitorok esetén 16:9 helyett 16:10), így eddig minden játék kicsit nyújtottan jelenítette meg a dolgokat...azonban ebben menüből beállítható még a 19:10-es LCD-s arány is - végre nem nyújtott (vertikálisan) a megjelenő kép. -
nutiform #789 KÖszi -
#788 vagy -console paraméterrel indítod az exe-t és akkor esc-re ott van főmenüben állandóan. -
Gazsi007 #787 Ezt irja ki mikor be akarok lépni
Failed to load the launcher DLL:
A megadott modul nem található.
Ez mit jelent? -
#786 copy egyik hsz-emből:
idézem magam
"izé...vannak a .cfg kiterjesztésű fájlok...SE1\cfg mappa.
nah, ott van ilyen hogy config.cfg -> megnyitod szövegszerkesztővel, pl jegyzettömb tökéletes erre a célra.
aztán lesz ilyen sor, hogy bind "`" "toggleconsole"
namost, az a `-t átírod 0-ra. akkor így fog kinézni: bind "0" "toggleconsole"
na igen, most elmented szépen, és mehet a game.
[0]-ra bejön a console :)"
-
nutiform #785 Valamiért nem jön elő a konzol a megszokott gombra.Miért?Előre is köszi a segítséget. -
#784 Majd ha lesz belőle Provision verzió úgyis beírja ide valaki,szal nyugi meg fogod tudni. -
#783 senki? -
#782 A nem eredeti steam-es verzióhoz hogyan lehetne megszerezni a patch-et? -
FLeK0 #781 Fixed the challenge system sometimes never easing up on the player, making it unforgiving
Fixed sound-stuttering issues for some players
Fixed player stats not always reporting while you are in the car or otherwise locked in place
Fixed the instantaneous challenge rating sometimes reporting 0
Fixed a texture problem that was causing a lock-up on some video cards when loading in U4Labs
Fixed a path-finding issue preventing the game from progressing after talking with Radek at his headquarters
Reduced point-size on some fonts to fix close captioning being clipped
Restart Steam in order to get this update.
-
#780 Az ám, már csak az építkezésnél is elszórakoztam legalább 1 órát, mire sikerült nem 9 hpval eljutnom a kocsihoz, bár majdnem mindegy, hogy 9 vagy 90. -
#779 Remélem ma azért kijön az a peccs, lehet végigtolom megint, ha tényleg kijavítja a nehézséget. -
#778 hát igen, nagyobb nehézségen kezdesz, gyanús hogy feljebb is tolódik a mérce, és úgy is marad :D -
dragster #777 lalakov a hányingered azért van mert bizonyos szinkombinációra érzékeny vagy. Ha jól tudom ez epilepsziás tünet,imho azért menj el dokihoz hátha ő tud esetleg megoldást is :) -
#776 Mert nagyobb nehézségen jönne rá a nehéztség? :D -
#775 hátja, kb 3-5 óra között, de ez relatív, függ a nehézségtől
ugye Shep? -
FLeK0 #774 3-5 ora -
#773 Mennyi a játékidő? -
#772 Héát akkor az gáz, mert ha jól működik minden Radek elsétál az ajtó meg kinyílik és szentbeszédet tart Elexis -
attibácsi #771 De minek kellene történnie??? Ajtó kinyit, vagy mi... Az AI-val nincs gond, mert az autoexec.cfg-ben benne van az a 3 sor, s eddig teljesen jól működött, csak itt egyszerűen nem megy tovább... -
#770 Á akkor bagtel lesz. -
#769 FAQ -
attibácsi #768 Halihó!
Segítséget kérek. Egy nagy teremben vagyok(van itt víz is, meg valami vízijármű is), ahol van egy gép, amit irányítani tudok(föl/le, jobbra/balra és forgatni). - mint lalakov, viszont sikerült átjutni. Radekkel beszéltem, vagy inkább ő beszélt. Elmondja a mondókáját, s utána mindenki csak áll. Nem tudok tovább menni, mert az energia-pajzs féleség nem enged, Radek felé meg az ajtók zárva. Plíííííz help!!!! -
#767 Én teljesen könnyűn játszom:).
Még egy olyan nagy dög + a heli, jajj nekem:-). -
#766 hátjah, főleg, hogy lesz még 1 olyan nagy dög :D
[sry ha nagyon spoileres volt :D] -
#765 Attól füg milyen nehézségi szinten nyomod, ha te is jól felhúztad mint mucsácsó meg én is, akkor sok, ha nem akkor nem :) -
#764 A bazi nagy szörny után még sok van hátra? -
#763 Kösz, közben sikerült:). -
MaggotCorpse #762 honnan lehetne letölteni a SIN1-et? -
#761 állítsd át úgy, hogy azon keresztül át tudj ugrani a másik részre, ott felmész a lépcsőn és találkozol Radek-kel. -
#760 Na jó továbbjutottam, de újra elakadtam:((. Egy nagy teremben vagyok(van itt víz is, meg valami vízijármű is), ahol van egy gép, amit irányítani tudok(föl/le, jobbra/balra és forgatni), csak nem tudom hová kéne vinnem, hogy az nekem jó legyen. Át kéne mennem a másik oldalra, de bárhogy is állítom nem jutok közelebb a túlparthoz. -
#759 énis akartam írni, de ott nekem akkor fájt, mikor a9. pályán UV fénnyel kellett keresni a feliratokat...jojoztak a szemeim már
meg a kékes-lilás fény is...hát betett... -
#758 Jajj ne, azzal még játszani akarok, azt mondják, hogy szuper.
Istencsászár: Most éppen azt teszem, mert elakadtam (#744,#746), de már jól vagyok mennék tovább. -
FLeK0 #757 Nekem a condemned-nel volt egyedul ilyen, ott 5 perc jatek utan iszonyatos fejfajas, akarmikor probaltam. -
#756 akkor ha nemvagy hardcore gémer tarts szünetet néha:) -
#755 120-on van:), csak egyes játékoknál jön elő.