Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Ha megmondod hova töltsem fel, felrakom neked.

Vagy elsõnek preload?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

De a STEAM-en ott meg kell purchase-lni?

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

Noninnyó
Erre tudna valaki linket adni? Léci, megköszönném.

SiN.Episode.1.Emergence.BUGFIX-PROViSiON

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Eleve asszem 30x50 mega volt,ugyhogy az a 9 darab 50 megás file nagyon kevés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

[NST]Cifu
Tölsd le rendesen talán a hibás file-t...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Bence94
help .letöltöttem a wanadoo-ról a sin-t 9 darab 47 mb -os fájlt. na kia akarom bontani és írja hogy az elõzõ kötet kell pedig 0 -ásra kattintottam na de mindegy le okéztam és tovább csomagolta ki .ja és a 9-edik 0 mb és amokor a jönne hiba mert a kilencedik 0 mb.most mit csáljak.nemtudok játszani.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

elvileg mûkszik...azt mondják...
mucsácsó
hát nemtom, szedném, de se seed/leech...
de itt az info:

2006
Presents
SiN Episode 1: Emergence
(c) Ritual Entertainment
Release Date : 11-05-2006 Protection : Steam
File Count : 01x01 MB Game Genre : Action
*BUGFIX*
GAME INFO
You are John Blade, commander of HardCorps, an
elite security force dedicated to protecting the
people of Freeport City. Four years have passed
since your first battle with Elexis Sinclaire,
a beautiful, brilliant, and ruthless scientist who
is out to remake humanity according to her own
twisted vision. The law has failed to bring Elexis
and her multi-billion dollar empire, SiNTEK,
to justice, so Blade is determined to take matters
into his own hands. Joining Blade on his mission
are JC - a hacker with a secret to keep -
and Jessica Cannon, a fiery rookie who can
find her way into any secure facility.
Enter the living, breathing world of
Freeport City, a futuristic collision of New York,
San Francisco and Tokyo. As Freeport continues to
suffer from mutant attacks, you must now bring
down Sinclaire before she can set her deadly plan
in motion and alter the shape of humanity forever.
For more info visit www.sinepisodes.com
RELEASE NOTES
Well as some of you guys noticed at some point in
the game, the game wouldn't do anything more so
you weren't able to go on with the game.
This is a bug in the engine/game it is not our
fault! Though we have a work-around for this!
Go read FIX-ME.TXT if you want to continue playing
Also we included some patched engine files to be
sure you won't get any -piracy- errors.
ENJOY PLAYING <AGAIN>
INSTALL NOTES
1. Unpack the release with WinRar or anything else
2. Copy over the files into the /bin/ directory
3. Read FIX-ME.TXT on how to continue playing.
4. Enjoy!
okok.Nagyon köszi!
kirol
Azt tudja valaki, hogy ez mi ez: SiN.Episode.1.Emergence.BUGFIX-PROViSiON
Mit csinál konkrétan?

JohnnySmith
klikk ikonra tulajdonságok parancssor után szóköz -console
(értelemszerûen ragd ki ikonba az exe-t)

Lehet FAQ-ba ezt is felkéne tüntetni.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Szaisztok! Nekem is ez az Ai-s problémám van, el is olvastam a FAQ-t. Na de a problémám az, hogy nem tudom ezzel a gombbal elõhívni a konzolt(~). Tudtok mást esetleg?
Köszi
volt mar egy sin jatek 1998ban.

de miért úgy írja hogy elötte?
Hát nem tudom,a végére már most is erõsen fogytak az ötletek szerintem.A toronyházba való feljutás közben az egész nem állt másból mint hogy 5 méterenként ránk küldenek az ott elõforduló kétfajta ellenségbõl 6-8 darabot,már azthittem sose lesz vége.Ha már ilyen rövidebb játék,akkor legalább ezt nem kéne ilyen monoton részekel telerakni.
Fegyverekben se voltunk eleresztve ugye ezzel a háromal,fõleg hogy a pisztoly elég hamar felejtõssé válik,és csak lõszer hiányába veszi elõ az ember.
Szóval nem tudom,kissé vegyes az összhatás igy a végére érve.

hykao
A grafikával, fizikával, AI-val nincs gond sztem, a sebesség függvényében - ezek elõnyei a játéknak...azonban a korábban leírtakhoz még sajna hozzátenném a hangokat is, szóval azok talán lehettek volna jobbak is...pl. akármilyen felületen nyomom "használni"-t ugyanaz a kopogtatás szerû hang van, meg ilyenek.
[NST]Cifu
Nekünk van saját szemünk. 😊

ati2002
Az én szemembe ez már a középszint alja.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Nemtom, a Hl2-vel nem volt ilyen beállításokkal probléma.

enis ilyen felbontason vittem vegig..Neked is neha megzuhant az fpsed..?:S engem nagyon idegesitett...

tegnap este..😊

Tatyla
nem is rossz,szerintem se...

kép fullban 1280x1024

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Halfer
ejjha 😄DD mikor kezdted?

nah vegigvittem, nagyon rovid volt..😞 De azert jovolt, nekem nagyon teccet😊

Halfer
biztos azért reagál késõn mert túl magasan van a grafika, nem?

Nahh, kipróbáltam. Néhol nagyon sötét. Nincsen beépített zseblámpa, vagy ilyesmi? Egyébként mind az egér, mind a billentyûzet valamiért nagy késéssel reagál, így meg nehéz nyomni. 😞

reaper4
jóvan biztos tudod hogy érti

ugye?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

a 1.a 9-bõl!

"na, közben nekem is lejött a Steam-rõl, lehet, hogy az 1-et végig kellene tolni elõtte."
Akkor most ez hányadik rész?
reaper4
csak a realtekkel 😊 semmi mással 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Köszi a válaszokat ép erre számitottam,én azt vettem észre, hogy némelyik játéknak nem mindegy hogy melyik van fenn, ez ugy derült ki, hogy pl. robbanáskor, megtorpant egy pillanatra a kép, ha viszont letiltottam a hangkártyát, illetve drivert cseréltem, megszünt a megtorpanás, ilyenkor mi a helyzet, az nvidia-val nem lehet 5.1-et használni, csak a realtekel????<#confused><#confused>

[NST]Cifu
Én az nVidia egységes alaplapi driverét használom 4 hangfalas felállásban.

realtek ac97-et mert a masik kaki, nem mukodott vele 5.1ben a hangfalam, es nemvoltjo a mikrofonom sem...

Lenne még egy kérdésem töletek: akinek nforce4 alaplapja van és nincs külön hangkártyája melyik drivert használja....az nvidia-t, vagy a realtek ac97-et....<#conf><#conf>

Ja, már közben én is rájöttem...

RelakSfromhome
Sin 1-el az a bajom, hogy akadozik! Megoldás: Felbontást kell váltani. Akármire... Az megoldja. De hogy miért? O_o

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

artschi
igen, a fali ágyúkat én is gyûlöltem, a pókok annyira nem vészesek.
na, de ON, mindjárt kipróbálom ezt a Sin-t.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RelakSfromhome
Nemtom, nekem a Ground Zero nem jött be. Folyton lõnek a fali ágyúk, meg a rohadt pókok is rettentõ erõsek 😞

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

artschi
na, közben nekem is lejött a Steam-rõl, lehet, hogy az 1-et végig kellene tolni elõtte... ÁÁÁÁÁÁÁ Q2 és kiegészítõi <#worship><#worship>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nah mar sikerult...😊

Fatal Error:
Could not acquire necessary game files because the connection to Steam servers was lost..
jaccok 1szer ezzel kidob, azota nemtom elinditani..Miert?😞 Mi a megoldas?😞

RelakSfromhome
Én meg most kurvaanyáztam, mert azt a rohadt Mancini-t alig bírtam leszedni 😄

De nem rég játszottam végig a Q2-õt, a Ground Zero-t, meg a The Reconing-et, szal ilyen problémám lehet, hogy nem lesz 😊

DE ém megpróbáltam vagy 4x-szer tesómnak meg egybõl ment!

sietni

Segits már nekem légyszi, mit kell a hökamrában(vagy miben) csinálni, ott ahol elötte le kell szabályozni a hömérsékletet, hogy bemehess...Köszi...<#nemtudom><#nemtudom>

SNAKE01
na skacok végeztem vele énis!
az én véleményem szerint a játékkal semmi probléma nincsen ez úgy tökéletes ahogy van.a graf nagyon szép a játékmenet jó,a story idáig jó.tehát nekem nagyon bejött.csak azt sajnálom hogy 5 óra játékidõ volt!várom a folytatást!<#eljen>

Ja ez a #453-ra ment