Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
nem!

Csibe001
Nekem onnan sajnos már nincs 😞
De biztos van itt olyan akinek van.

SNAKE01
hát nem is tudom,talán!

eprex
és kinek van mentése?

RelakSfromhome
És neked legális verzió van?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Csibe001
Szerintem te is kérj közvetlen azutáni részrõl mentést, nekem sem jött össze a mentés+konzolbabeírás majd visszatöltés dolog.

Noninnyó
Radeknél az kell, hogy elmented, majd konzol elõ, beírod, hogy ai_norebuildgraph "0", majd visszatöltöd, és menni fog, nálam bevált.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

eprex
beírtam de ugyanazt írja ki. Radek meg csak áll és áll velem szemben

Noninnyó
írd be ezt a 3 sort az autoexec.cfg-be, és minden jó lesz:

ai_disable "0"
ai_norebuildgraph 1
ai_resume

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

kirol
Kihagytam valamit?
Elfelejtettem valakit lelõni? Vagy mire gondolsz?<#vigyor3>

eprex
miért írja ki nekem azt h disable A.I??

Csibe001
Sztem is elég nehéz a "fõszörny" után.Most kicsit pihentetem is a dolgot mert majdnem szétvetett már az ideg. 😊 A toronyház legalsó szintjén...s gondolom a tetején lesz vége az ep1-nek.

Noninnyó
jaja, túl ügyesek a katonák, meg a látásuk is jó :-)

Seth
mondjuk azért kicsit túlzás, hogy meglát egy katona 100 méterrõl, és az elsõ lövés már el is talál. Azok a gatlingos katonák,meg nagyon szívósak

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
nem nehéz az 😊
mondjuk én nem alapon hagytam a game elején, úgy felhúztam a feléig kb azt a mércét 😊 habár jóóóópárszor meghaltam a game alatt, ezt nem tagadom, de annyira nem nehéz a játék talán...fõleg hogy jópárszor eldob egy katona egy életkapszulát 😊
Seth
akkor ezért szenvedek azon a kiba épületen a végén <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

Noninnyó
A nagy fõellenkutya utántól lett igencsak nehéz, és azóta jó fos, meg szerintem nagyon nagyokat vesz le sebzéskor is.

Kis ido elteltevel automatikusan allitja a nehezsegi szintet a jatekoshoz, de ebben van egy bug, amikor nehezebb szintre allitja, es ugy marad akarmennyit benazik az ember.

SNAKE01
ehh...én azon a nehézségi szinten toltam végig a gamet amit alapból bead és mit ne mondjak volt egy pár nehéz rész de szerintem azért nem annyira vészes!de ha viszont leveszed a nehéséget akkor meg szar az egész mert akár két centi közel is mehetsz az ellenhez és úgy lõheted õket...

SNAKE01
hát pedig meg kell nyomni,de lehet hogy kihagytál valamit...

Noninnyó
Hát én megvárom azt a javító patch-et, mert így nem tudok jáccani, kurva nehéz, és annyian jönnek mint állat (azok a gépágyús faszkalapok), ráadásul mindig eltalálnak és le is megy egy rakás élet pár lövéstõl is. Ez így nagyon szar :-(

ProGabe
Lõdd le a békát.<#idiota><#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kirol
Itt mit kell csinálni?
Én hiába nyomom az "E"-t, nem történik semmi.

magus
ehhh, ez a jatek szarabb mint a hl2, pedig azt nehez uberelni, ehh.

SNAKE01

már énis leirtam!

mucsácsó
már mindegy, leírtam neki! #576 xD
mucsácsó
dettó...dettó, csak a konténer nem volt nálam 😄DD
viszont emberek a hordóban, hullaolvadás...egy-egy karakteren való átmenés, víz alatt való tûz...(jó ez még talán "elmegy" 😄) öhm asszem ezeken kívül más nem igen volt...JADE! volt ilyen, hogy megyek, egyszer csak hirtelen leugrik 15-20 HP...de hogy mitõl???? sehol senki nem volt, egy kis kabinban álltam, ahol kellett aktiválni egy ajtót...megyek, beleakadtam valamibe, és durr le 15-20 hp...mondjuk volt ott élettöltõ szóval...de most itt nem is az a gond, hanem hogy azért ilyennek nem kéne lennie nemde? =/
ProGabe
Olvass már vissza!!! Pl:#553

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mucsácsó
izé...vannak a .cfg kiterjesztésû fájlok...SE1\cfg mappa.
nah, ott van ilyen hogy config.cfg -> megnyitod szövegszerkesztõvel, pl jegyzettömb tökéletes erre a célra.
aztán lesz ilyen sor, hogy bind "`" "toggleconsole"
namost, az a `-t átírod 0-ra. akkor így fog kinézni: bind "0" "toggleconsole"
na igen, most elmented szépen, és mehet a game.
<0>-ra bejön a console 😊
ProGabe
Fagyás,AI leállás nálam sem volt.Bugból a legnagyobb az volt,hogy agyonnyomott egy szemetes<#idiota>(nem,nem dobták hanem eldõlt,gurult felém és halál).Viszont akadás volt,fõleg a nyílt terepeken amibõl hl2-ben van dögivel szal arról van szó hogy rituáléknál jobban kéne tudni programozni.

SNAKE01
minek neked a konzol?

eprex
hát lehet h én vagyok a balfasz de nekem még mindig nem jön elõ a konzol!! Segítsetek pls

SNAKE01
én ezt totálisan nem értem,mindenkinél tele van a game buggal,kifagy,behal az AI meg akad a játék némely helyeken.nálam semmi probléma nem volt csak a druglords-nál volt hogy behalt az AI de egybõl orvosoltam és utána hiba nélkül futott a játék...

[NST]Cifu
Ezt ismerem, én is így vélem, de erre írtam lent, hogy jövõ szerdán jön egy patch a játékhoz, ami kijavítja ezt a hibát.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ProGabe
Csak annyit csinálj hogy írd bele ezt a 3 sort az autoexec.cfg-be:
ai_disable "0"
ai_norebuildgraph 1
ai_resume
Nekem így soha nem írt ki semmi hibát,végig volt AI.Amúgy ez a dinamikus nehézségi szint vagy mi a rák elég kaki.A játék eleje túl könnyú a vége túl nehéz.Egy idõ után már csak azok a mocskos gépágyúsok jöttek 3-4-esével,nekem meg már skulóm sem volt nem hogy hp-m.

eprex
vki segítsen nem tudom elõhívni a konzolt!!

Wask
Gyerekek irjátok már le érthetõen hogy mikor kell ki és bekapcsolni az AI t és mivel a Druglordos résznél! FIX már fent van! -console parancsal elején látom a consolt de játék közbe nem jön be😞 Segítsetek

Mert hohy kell jól kitömöríteni vagy hova ??????
hol kell a célkeresztet beállitani hogy más legyen mint az eredti??
mucsácsó
hát végülis mindegy, talán ennek a játéknak így nem is kell akkora hiper-übergigabrutál grafika, fõleg hogy epizódokra van tagolva...
csak több idõ lenne egy újabb epizód fejlesztése...talán jó ez így hogy source van alatta...habár azért kíváncsi lennék még így 1-2 enginenal hogy nézne ki, na de mindegy, ez van, ezt kell szeretni 😊
RelakSfromhome
A kinézetet a felhasznált textúrák és modellek teszik egyedivé, nem a motor! Legjobb példa erre egy UT2004-es pálya, ami tisztára olyan, mintha vlami rajzfilmbe csöppent volna a játékos, pedig csak a textúrák és a modellek vannak eltalálva 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mucsácsó
nekem is...csak jobban elbaszta...de komoly...
nem csinálta addig, hogy Node graphs out of date, meg az A.I. Disabled-et sem...
felraktam, mind2 egyszerre...és még szarabb lett az egész...de csak kihúztam így 😄

nagy bugfix...csak bugot tesz bele 😄
Istencsászár
Még jó hogy felraktam a bugfixet, mentem 5 percet azt ugy beállt mint a gerely😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Nem jól tömörítetted ki...
[NST]Cifu
Lehet valami ritka szerencsés csillagzat alatt születtem, de nekem sehol sem bugzott, sehol sem akadozott...

A HL2 nem szebb, legfeljebb ha az egész HL2-õt nézzük, akkor változatosabb, de ez nem meglepõ, hiszen vagy ötször ekkora a játéktér.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mucsácsó
hát télleg szebb volt a HL2, ez vitathatatlan..ráadásul elég rövid is...most toltam ki... egész jó kis game volt(tom, episodes, azért ilyen rövidke...) de hogy ezen a mostani SiN-en mit fejlesztettek ennyit...azt nemtudom...bugzik is eléggé szerencsétlen game, párszor volt hogy az emberek "beleestek" a hordóba, vagy ilyesmik...
meg olyan helyeken úgy elkezdett szaggatni...beletörõdtem, hogy oké...külsõ tereken szaggatás...de nem, volt hogy gyönyörûen futott, lehet megvolt még a 150-200 fps is...de aztán volt hogy 10-20...de tökre semmi oka...
és most megint a HL2...szebb is, jobban is megy sokkal, külsõ tereken ott egyáltalán de egyáltalán semmi szaggatás, megy egyébként sem, bár igaz régebbi is...
remélem azért a következõ részre adnak, optimizálják jobban valahogy, és jobban kihasználják a Source-ot...és hogy nem lesz olyan soká az az új rész.......
Sil3nt
nah enis kiprobaltam a jatekot es nekem nagyon bejott, egy amd2000, gf4ti, 512rammal siman mediumon 800*600, antial2X, simajolfut akadozas mentesen. nekem ez a fajta grafikai stilus, nem is tudom hogy fogalmazzak , de nagyon bejon es a tortenet isjo. menu alatti zene hatalmas feeling

Istencsászár
Hl2 is ilyen😊)) túl sok uj gémmel játszottál..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

NeoMaN
Ezt a Source "motor" itt eszméletlen gagyi, már ne is haragudjon meg rám senki. Minden szögletes, minden gagyi "rajzolt" mintha évekkel visszamentek volna az idõben, textúrák sehol, 2D-s növények mintha papírból lennének kivágva stbstb.
Ha nem lenne benne a Havok ill. nem lennének ennyire kidolgozottak a modellek (ez az egy ami jól néz ki benne), totál bukás lenne 2006-ban egy ilyen engine.
Maga a gém elmegy, de ez a source egy rettenet, bár emlékeim szerint a HL2 sokkal jobban nézett ki. Nem értem...

Istencsászár
Exével?<#idiota>, ez nem Hl2, ez egy külön játék, amit külön kell megvenni...