Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
próbáld a legújabb winrarral nekem volt már hasonló problémám csomagolással.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Törölt felhasználó
Nem tudnád kitömörítve elküdeni?
5-6ora tiszta jatekido.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

kirol
Ez most komoly?

kimész a folyosón és vége

kirol
Milyen hosszú a játék?
Most ott járok, amikor azt a bikaszerûen rohangáló szörnyet ki kellett nyírni. Ez kb hány %?

ProGabe
Akkor biztos 😛 merthogy simán commanderrel tömörítettem,azért próbáld meg winzippel is,hátha

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Törölt felhasználó
Akkor biztos én vagyok a hülye,de nekem a win commander és a win-rar is hibásnak írja 😞
tep
nem hibás , mûxik az.

\"SLICE of LIFE\"

Törölt felhasználó
Én hiába írtam át a konzoltba a cuccot ugyanúgy nem jutok tovább annál a résznél ahol az ajtó van.Az alternatív megoldás meg nem kicsomagolható ,mert hibás.valaki tudna egy save-t küldeni?
SiN Episodes: Emergence

Added Arena Mode
Added 4 Arena Mode Maps (Highrise Lobby, The Office, Turbine, U4 Processing Station)
Exposed some additional statistics from the Personal Challenge System
Updated manual with additional troubleshooting information, Arena Mode documentation
Minor asset rearrangement required for upcoming SDK release
Fixed issue where "Pipes & Crates, Inc." phone message would not play
Fixed visual issue with Elexis hologram on some DirectX 7 cards
Fixed issue where security bots could not be damaged from certain locations in Highrise
Fixed some closed captions
Fixed minor issues with U4 Lab 02
Miscellaneous bug fixes

Istencsászár
Hát én IGIre ugy emléxem vissza hogy, szét kommandóztam a pályát 😄 és 10-20szor is nekugrottam egy nehezebb küldetésnek, mer valaki levadászott. Szal nem az a kimondott hentelõs fps, de hentelni kell, csak ésszel. IGI 2õ nemjött be talán mer rókabõr, szal arról nem tudok nyilatkozni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Okok, a lenyeg valoban az hogy vannak nem csak hentelos fpsek.

hykao
Rainbow Six, Swat, Ghost Recon és társai csapat FPS-ek. Amiket én írtam azok meg mind egyszemélyes mókák, és mindegyik hentelõs...még az IGI-k is... De /OFF
Istencsászár
Sof kommandós, trancsirozós, hentelõs, Nolf egy kivételesen jó sorozat, de az is hent jórészt, a világa , története és megjelenítése miatt több mint az átlag, Igi pedig kommandós, settenkedõs, taktikázós.

Vannak pl Rainbow Six, Swat legutóbbi részei...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

hykao
Azért hoztam fel ezeket, mert ezek egyikére sem lehet rámondani, hogy nem FPS játék, mint korábban rá lett mondva a komolyabb témákra...de /OFF
Pont a SOF meg a Nolf? Gondolkodj mar. 😊
Valoban voltak de kozelsem ezek. 😊

nem tudjátok van-e ehhez a gamehez installálós verzio olyan mint a Half-Life 2 Episode One-hoz???
vagy ha nincs hogyan lehet csinálni??
hykao
Azért szerencsére akadtak olyan FPS-esek a Wolf3D óta, amiben nem csak menni kellett eszetlenül és hentelni...remélem lesznek még ilyenek...
(SOF 1-2, NOLF 1-2, IGI 1-2, stb...ma vannak ilyenek? 😮)
Istencsászár
Be volt linkelve, keresd meg.

quack
internet

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Rambo 20
Oké más kérdés honnan tudom leszedni? a címe What's the World Come To

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Nem tudja valaki hogy a menü zenéjének mi a címe és honnan lehet leszedni?😊.A játékból megpróbáltam kioperálni.Elenyészõ sikerrel.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Istencsászár
Autós játékba mész körbe mint a birka, ahogy 10 éve , Rtsbe klikkelsz épitesz stb.. ahogy 10 éve, Rpgben feladatokat oldasz meg gyöjtögetsz, fejlesztesz ahogy 10 éve , FPSbe hentelsz ahogy 10 éve 😄

[NST]Cifu
És nem mellesleg azért kellemes kikapcsolódást nyújtanak nekünk. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hykao
Hát azért az, hogy van némi NPC duma is már, azért nem nyújt számomra RENGETEG játékmenet beli bõvülést a Wold3D-hez képest... 😊
No mindegy, szerintem ezek nemigazán többek mint technológiai demók...amik ráadásul még busás pénzt is hoznak nekik... 😊
[NST]Cifu
Most õszintén! Játékmenet tekintetében mivel nyújt többet egy Doom3 vagy akár ez a játék, mint a 15 évvel ezelõtti Wolf3D? 😮

Rengeteg mindenben. A Wolf3D-ben pontosan nulla diskurzus volt, nem szólt hozzánk egyetlen NPC sem, csak menni kellett, gyüjtögetni a kulcsokat és kinyitni az ajtókat, no meg persze lelõni mindenkit, akit látunk. A Doom3 és a Sin ezzel szemben azért elég sokmindent fel tud mutatni, vannak aféle átvezetõanimációk, az NPC-k szövegelnek hozzánk, stb...

Ok vegyük úgy, hogy ez csak egy epizód volt...na de a SIN-ben már az elsõ bankos pálya is több variációt hozott...(volt helikopterbõl lövés, számítógépezés, terminállal variálás...stb. stb...)

Nagyon szerettem a SiN-t, de valjuk meg, hogy a játék felétõl kezdve erõsen kifogytak az ötletekbõl a srácok, a bankos pálya tényleg nagyon ütött, de ott el is lõtték a petárdáik nagy részét. Még egy pálya volt, amely emlékeim szerint üdítõre sikerült, ahol a kórházban lopakodni kellett...

De hát bazz már 96-ban a Duke Nukem 3D is többet nyújtott egy Doom3-nál játékélmény terén...(nem véletlenül volt nagyobb kedvenc a maga "2.5D"-s megjelenítésével, mint a már 3D-s Quake...)

Bizonyos téren a Duke3D volt az elõfutára a modern FPS-eknek, interaktivitást vittek bele (pl. sztriptiztáncosnõk "mutatványa"), a továbbjutás is sokféleképen oldották meg, stb. Az biztos, hogy a Quake-hez képest nagy elõrelépés volt játéktechnika terén (azonban akkor már hódított a poligongrafika).

hykao
Nos nem akarom megint elõvenni a joly joker neveket...(Deus ex és társai...)...maradjunk csak a "saját portánál"...ha 98-ban tudott a SIN többet nyújtani...akkor talán 2006-ban is KELLETT VOLNA az új SIN-nek, fõleg, hogy motort, fizikát ugye kaptak megint hozzá...(Aztán ki tudja milyen szerzõdésük volt a Valve-vel...lehet, hogy túl sok megkötés volt...)
Én rettentõ boldog lettem volna, ha csak az eredeti SIN játékmenetét-játékélményét hozzák...de szvsz ez eddig nem sikerült...csupán a nevet, Blade-et, Elexis-t, Jessie-t (vagy, hogy hívják a kis szemüveges mókust) sikerült átmenteniük...

Ok vegyük úgy, hogy ez csak egy epizód volt...na de a SIN-ben már az elsõ bankos pálya is több variációt hozott...(volt helikopterbõl lövés, számítógépezés, terminállal variálás...stb. stb...)

Ezek az új lövöldék erõsen technológiai demó szagúak...a baj csak az, hogy míg korábban az volt a tendencia, hogy kijött egy új grafikus motor (valamilyen játéknak nevezett technológia demóval...) de aztán jöttek az ezen motorokat használó tartalmasabb játékok...ez a tendencia mintha mára kezdene kihalni...

De hát bazz már 96-ban a Duke Nukem 3D is többet nyújtott egy Doom3-nál játékélmény terén...(nem véletlenül volt nagyobb kedvenc a maga "2.5D"-s megjelenítésével, mint a már 3D-s Quake...)

No mindegy...csak varázsolnak valamit a következõ epizódokra...
Istencsászár
Ellenkérdés, mi legyen egy Fpsben hogy többet nyujtson? - Fps = Elsõ személyes lövölde

ma 10:09 | Privát | Galéria | Válasz | #1074

Azért ne túlozz, ennél konkrétabban nem is kell leírni sztem 😊 (#617 és környéke.)

Kösz nem voltam elég alapos ugy látszik a forum olvasásba. Különben ott hagytam a helikoptert a tetön levöket meg letudtam lönni. Chetet meg mindenki ugy használ ahogy akar nem mondtam hogy hardkor jhátékos vagyok . Akinek 1.5 ora HL2 végigjátszása.
hykao
Eleve leszokhatnának már ezekrõl a "fõszörny" baromságokról...meg úgy egyáltalán a különbözõ ilyen-olyan mutáns, rovar meg mittudomén milyen kreálmányokról...engem már baromira untatnak ezek...
Most õszintén! Játékmenet tekintetében mivel nyújt többet egy Doom3 vagy akár ez a játék, mint a 15 évvel ezelõtti Wolf3D? 😮
RelakS
Nemtom, de nekem nem kellett csalni... Lehet, hogy nem a készítõkben van a hiba?

(mondjuk attól még az tényleg igen hülye vicc, hogy egy olyan szörnyikével birkózol, amive a fél éléstáradat bele kell diktálni, aztán még van egy helikuffer is, amit géppityóval kell szétkapni... ejnye...)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Csibe001
Azért ne túlozz, ennél konkrétabban nem is kell leírni sztem 😊 (#617 és környéke.)

Karez
wid22 nekem elsõre sikerült mind a 2 alkalomal lelõni a helikpotert.
A válasz pedig akkor kell lõni mikor az oldalát mutatja és a szárny allati részeket kell lõni(mivel ott van a benzin tartáj) ha mind2-õt kilõted maradt a gép eleje és annak a sofõr kinyírása.
Ha játszotál a hl2-vel akkor tudhatod hogy ott is voltak ilyen helikopteres szörnyikék amiknek ha az oldalát erõsen lövöldözted hamar széteset a kicsike (de egy raksi pillanatok allat szétszedte).

tegnap 14:27 | Galéria | Válasz | #1069

Csak kismilliószor írtuk már le, hogy lõni kell ezerrel, és elöbb-utóbb lepottyan...

Az egész forumot átnéztem és 1x nem volt konkrétan leirva mitcsináljak a helikopterrel.
De mondjuk nem gondoltam volna hogy 1 aránylag jó játékot a készitök a végén nagyon elcseszik. Pl már 10 x irtam be az impulse 101 a consolba és még megy a helikopter. Rettentöen izgalmas.Inkább boszantó mint röhejes.
Istencsászár

RelakS
Kitartás, a raksikat meg csalogasd valami betonnak, ami egy idõ után nem fog szétesni.

[NST]Cifu
Csak kismilliószor írtuk már le, hogy lõni kell ezerrel, és elöbb-utóbb lepottyan...

Én is a helikopteres résznél vagyok de nem jöttem rá mitkell csinálni. Lövöm 1000 rel mindenfegyverböl de semmi hatása nincs Segitene valaki hogyan kell lelönni?
Kösz
Bence94
hali amit írtam már megoldottam.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
hy újra kéne segítség amikor egy helikopter ezerrel lõ meg az elején van egy szörny azt kinyírtam de a géppel mit kel csinálni?

RelakS
passz 😊 Szted számolja valaki? Egyébként meg egy pálya gyakorlatilag több részbõl áll, szal itt már összemosódnak az ilyen fogalmak. Meg ennek inkább akkor volt értelme, mikor még pl a Duke Nukem-ben be kellett indítani az önmegsemmisítõt 😊

Hány pályás a játék?
MerlinW
RelakS hozzászólását megtoldva, az egy dolog hogy téged ez nem érdekel vagy nem zavar, de mások a nagyéletben attól még le fognak bunkózni. Ami megintcsak nem fog zavarni téged egészen addig míg pl. egy hivatalos/üzleti/önéletrajz iromány alapján itélnek meg. Mert megfognak.
Szabályok meg vannak, ez van.
Támadást elkerülendõ, építõ jellegüek vagyunk😊

[merlinw.org]

RelakS
Erre két dolgot tudok mondani:
1: falusi nagyanyám még mindig lj-nek monyja a lyuk-at (ljuk), meg hasonlók 😊
2: igaz, hogy a magyar írásra azt mondják, hogy ahogy ejtük, úgy írjuk, de az ly esetében hagyományõrzõ az írásunk, mint az angol. Egyet viszont tarts észben: ha nem tanulod meg, hogy mit mivel kell írni, még az érettségiig sem jutsz el (ha meg már túl vagy rajta, akkor meg csókoltatom a magyartanárodat. Anno mi még szabályokat is tanultunk az ly-ra, de már a rák emlékszik rá...)

janos666
Azért mert hülye faszok nem engedték eltörölni, de nem is honosították meg újra kielytésben is az eredti LY hangot én nem fogok arra ügyelni hogy helyesen írjam, csak ahogy épp jön, amelyik billentyû közelebb van, vagy ahogy a toll könnyebben vezetõdik. A LY a király szavunkban ugye kiráLJ lenne kiejtésbe, gyengécske L-el az LJ-t, ahogy hasonlóan a többi szónál is LY kiejtésben LJ kéne hogy legyen, de kihalt, ha kihalt akkor az lenne normális ha a helyesírás is követné ezt ennyi isõ után, vagy legalábbis nem kötne bele abba aki nem így írja.
RelakS
boLYgózsidó? 😄 Ez tetszik 😄

Bence94
kösz már rá jöttem de azért kössz.

janos666
Lõni, lõni, lõni... Nameg körebekörbe futkosni a pályán mint a bojgózsidó, hogy sértetlenül megúszd.
Bence94
hali mit kell csinálni azzal a bazi nagy szörnyel hiába lövök belé ezerrel azt az extra erõs
golyóval egy kicsit le nyugszik mehet tovább mit kell csiálni?