Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Most ott járok, amikor azt a bikaszerûen rohangáló szörnyet ki kellett nyírni. Ez kb hány %?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Added Arena Mode
Added 4 Arena Mode Maps (Highrise Lobby, The Office, Turbine, U4 Processing Station)
Exposed some additional statistics from the Personal Challenge System
Updated manual with additional troubleshooting information, Arena Mode documentation
Minor asset rearrangement required for upcoming SDK release
Fixed issue where "Pipes & Crates, Inc." phone message would not play
Fixed visual issue with Elexis hologram on some DirectX 7 cards
Fixed issue where security bots could not be damaged from certain locations in Highrise
Fixed some closed captions
Fixed minor issues with U4 Lab 02
Miscellaneous bug fixes
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Vannak pl Rainbow Six, Swat legutóbbi részei...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Valoban voltak de kozelsem ezek. 😊
vagy ha nincs hogyan lehet csinálni??
(SOF 1-2, NOLF 1-2, IGI 1-2, stb...ma vannak ilyenek? 😮)
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
No mindegy, szerintem ezek nemigazán többek mint technológiai demók...amik ráadásul még busás pénzt is hoznak nekik... 😊
Rengeteg mindenben. A Wolf3D-ben pontosan nulla diskurzus volt, nem szólt hozzánk egyetlen NPC sem, csak menni kellett, gyüjtögetni a kulcsokat és kinyitni az ajtókat, no meg persze lelõni mindenkit, akit látunk. A Doom3 és a Sin ezzel szemben azért elég sokmindent fel tud mutatni, vannak aféle átvezetõanimációk, az NPC-k szövegelnek hozzánk, stb...
Ok vegyük úgy, hogy ez csak egy epizód volt...na de a SIN-ben már az elsõ bankos pálya is több variációt hozott...(volt helikopterbõl lövés, számítógépezés, terminállal variálás...stb. stb...)
Nagyon szerettem a SiN-t, de valjuk meg, hogy a játék felétõl kezdve erõsen kifogytak az ötletekbõl a srácok, a bankos pálya tényleg nagyon ütött, de ott el is lõtték a petárdáik nagy részét. Még egy pálya volt, amely emlékeim szerint üdítõre sikerült, ahol a kórházban lopakodni kellett...
De hát bazz már 96-ban a Duke Nukem 3D is többet nyújtott egy Doom3-nál játékélmény terén...(nem véletlenül volt nagyobb kedvenc a maga "2.5D"-s megjelenítésével, mint a már 3D-s Quake...)
Bizonyos téren a Duke3D volt az elõfutára a modern FPS-eknek, interaktivitást vittek bele (pl. sztriptiztáncosnõk "mutatványa"), a továbbjutás is sokféleképen oldották meg, stb. Az biztos, hogy a Quake-hez képest nagy elõrelépés volt játéktechnika terén (azonban akkor már hódított a poligongrafika).
Én rettentõ boldog lettem volna, ha csak az eredeti SIN játékmenetét-játékélményét hozzák...de szvsz ez eddig nem sikerült...csupán a nevet, Blade-et, Elexis-t, Jessie-t (vagy, hogy hívják a kis szemüveges mókust) sikerült átmenteniük...
Ok vegyük úgy, hogy ez csak egy epizód volt...na de a SIN-ben már az elsõ bankos pálya is több variációt hozott...(volt helikopterbõl lövés, számítógépezés, terminállal variálás...stb. stb...)
Ezek az új lövöldék erõsen technológiai demó szagúak...a baj csak az, hogy míg korábban az volt a tendencia, hogy kijött egy új grafikus motor (valamilyen játéknak nevezett technológia demóval...) de aztán jöttek az ezen motorokat használó tartalmasabb játékok...ez a tendencia mintha mára kezdene kihalni...
De hát bazz már 96-ban a Duke Nukem 3D is többet nyújtott egy Doom3-nál játékélmény terén...(nem véletlenül volt nagyobb kedvenc a maga "2.5D"-s megjelenítésével, mint a már 3D-s Quake...)
No mindegy...csak varázsolnak valamit a következõ epizódokra...
ma 10:09 | Privát | Galéria | Válasz | #1074
Azért ne túlozz, ennél konkrétabban nem is kell leírni sztem 😊 (#617 és környéke.)
Kösz nem voltam elég alapos ugy látszik a forum olvasásba. Különben ott hagytam a helikoptert a tetön levöket meg letudtam lönni. Chetet meg mindenki ugy használ ahogy akar nem mondtam hogy hardkor jhátékos vagyok . Akinek 1.5 ora HL2 végigjátszása.
Most õszintén! Játékmenet tekintetében mivel nyújt többet egy Doom3 vagy akár ez a játék, mint a 15 évvel ezelõtti Wolf3D? 😮
(mondjuk attól még az tényleg igen hülye vicc, hogy egy olyan szörnyikével birkózol, amive a fél éléstáradat bele kell diktálni, aztán még van egy helikuffer is, amit géppityóval kell szétkapni... ejnye...)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A válasz pedig akkor kell lõni mikor az oldalát mutatja és a szárny allati részeket kell lõni(mivel ott van a benzin tartáj) ha mind2-õt kilõted maradt a gép eleje és annak a sofõr kinyírása.
Ha játszotál a hl2-vel akkor tudhatod hogy ott is voltak ilyen helikopteres szörnyikék amiknek ha az oldalát erõsen lövöldözted hamar széteset a kicsike (de egy raksi pillanatok allat szétszedte).
tegnap 14:27 | Galéria | Válasz | #1069
Csak kismilliószor írtuk már le, hogy lõni kell ezerrel, és elöbb-utóbb lepottyan...
Az egész forumot átnéztem és 1x nem volt konkrétan leirva mitcsináljak a helikopterrel.
De mondjuk nem gondoltam volna hogy 1 aránylag jó játékot a készitök a végén nagyon elcseszik. Pl már 10 x irtam be az impulse 101 a consolba és még megy a helikopter. Rettentöen izgalmas.Inkább boszantó mint röhejes.
Kösz
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szabályok meg vannak, ez van.
Támadást elkerülendõ, építõ jellegüek vagyunk😊
[merlinw.org]
1: falusi nagyanyám még mindig lj-nek monyja a lyuk-at (ljuk), meg hasonlók 😊
2: igaz, hogy a magyar írásra azt mondják, hogy ahogy ejtük, úgy írjuk, de az ly esetében hagyományõrzõ az írásunk, mint az angol. Egyet viszont tarts észben: ha nem tanulod meg, hogy mit mivel kell írni, még az érettségiig sem jutsz el (ha meg már túl vagy rajta, akkor meg csókoltatom a magyartanárodat. Anno mi még szabályokat is tanultunk az ly-ra, de már a rák emlékszik rá...)