1156
  • Gerbill
    Az Arena módot is tartalmazó patchot le lehet tölteni valahonnan.
  • janos666 #1115
    Nah, van-e már valami kósza pletyka a következő rész megjelenési dátumáról?
  • FLeK0
    The SiN Episodes Software Development Kit is now available in the Tools tab of the Steam client. Among other things, it comes with a level editor, allowing you to create new single player levels and Arena Mode maps. Three source map files are also included, so you can check them out in the editor and see how Ritual did some of the things in the game.

As noted by Michael Russell in our forums, you should run SiN Episodes once after downloading the SDK, in order to allow the game to extract all the files necessary for the SDK to work correctly.

Related, the Ritual Editing Community Wiki has also gone live, offering editing information and tutorials for SiN Episodes, Star Trek Elite Force II and Heavy Metal FAKK2. Anyone can add information to the Wiki, so register your free account now and get editing!
  • Istencsászár
    nincs.. "Coming Soon"
  • janos666 #1112
    Van már valami saccolt időpont a 2. részre?
  • FLeK0
    arena módban van vkinek valami szép rekordja?
  • BlueGold
    Végig vittem. Hát az 1 jobb volt szerintem '98-ban feling és story szempontjából, de azért ez se rossz, föleg a végén amikor egy páncélozott helikoptert shutgun-nal kellett leszedni :-)
  • BlueGold
    Alternativ megoldás erre:

Kérdés: A játék egy pontján megakadtam, egy NPC-nek kellene beszélnie, vagy egy ajtónak kinyilnia, stb., mit lehet tenni?

Válasz: Ez egy ismert hibája a motornak. A teendő ez:

1.: Mensd ki a játékot (esc -> save game)

2.a: jobb gomb a játék parancsikonján, tulajdonságok és a "Cél" utáni mezőben "....\SinEpisodes.exe" -console legyen.

2.b.: Ha a konzol előhívása problémás, akkor nyisd meg a "...SE1\cfg\config.cfg"' file-t (pl. szövegszerkesztővel) és írd át a "'" toggleconsole sorban a macskakörmök közötti aposztrófot nullára (vagyis így nézzen ki utána: "0" toggleconsole)

3.: A konzolba (ezt az Options alatt, a billentyűbeállításoknál, az Advanced gomb alatt lehet bekapcsolni) írd be: map se1_u4lab03

Betölti ujra a pályat az ajtó elé, csak már nincs ott az erőtér a hátad mögött + eltünt a Radek és a két katona. Ha lemész a lépcsön alul "kinyilik" a vasajtó és mehetsz tovább a játékban.

Azzal próbáltam :(
    Két gépen is,de egyiken sem sikerült.Most meg már ha jól látom nem is él a link ami a FAQ-ban van.
  • reaper4
    próbáld a legújabb winrarral nekem volt már hasonló problémám csomagolással.
    Nem tudnád kitömörítve elküdeni?
  • _Vegeta_
    5-6ora tiszta jatekido.
  • kirol
    Ez most komoly?
  • FLeK0
    kimész a folyosón és vége
  • kirol
    Milyen hosszú a játék?
    Most ott járok, amikor azt a bikaszerűen rohangáló szörnyet ki kellett nyírni. Ez kb hány %?
  • ProGabe #1100
    Akkor biztos :P merthogy simán commanderrel tömörítettem,azért próbáld meg winzippel is,hátha
    Akkor biztos én vagyok a hülye,de nekem a win commander és a win-rar is hibásnak írja :(
  • tep
    nem hibás , műxik az.
    Én hiába írtam át a konzoltba a cuccot ugyanúgy nem jutok tovább annál a résznél ahol az ajtó van.Az alternatív megoldás meg nem kicsomagolható ,mert hibás.valaki tudna egy save-t küldeni?
  • FLeK0
    SiN Episodes: Emergence

Added Arena Mode
    Added 4 Arena Mode Maps (Highrise Lobby, The Office, Turbine, U4 Processing Station)
    Exposed some additional statistics from the Personal Challenge System
    Updated manual with additional troubleshooting information, Arena Mode documentation
    Minor asset rearrangement required for upcoming SDK release
    Fixed issue where "Pipes & Crates, Inc." phone message would not play
    Fixed visual issue with Elexis hologram on some DirectX 7 cards
    Fixed issue where security bots could not be damaged from certain locations in Highrise
    Fixed some closed captions
    Fixed minor issues with U4 Lab 02
    Miscellaneous bug fixes
  • Istencsászár
    Hát én IGIre ugy emléxem vissza hogy, szét kommandóztam a pályát :D és 10-20szor is nekugrottam egy nehezebb küldetésnek, mer valaki levadászott. Szal nem az a kimondott hentelős fps, de hentelni kell, csak ésszel. IGI 2ő nemjött be talán mer rókabőr, szal arról nem tudok nyilatkozni.
  • _Vegeta_
    Okok, a lenyeg valoban az hogy vannak nem csak hentelos fpsek.
  • hykao #1093
    Rainbow Six, Swat, Ghost Recon és társai csapat FPS-ek. Amiket én írtam azok meg mind egyszemélyes mókák, és mindegyik hentelős...még az IGI-k is... De /OFF
  • Istencsászár
    Sof kommandós, trancsirozós, hentelős, Nolf egy kivételesen jó sorozat, de az is hent jórészt, a világa , története és megjelenítése miatt több mint az átlag, Igi pedig kommandós, settenkedős, taktikázós.

Vannak pl Rainbow Six, Swat legutóbbi részei...
  • hykao #1091
    Azért hoztam fel ezeket, mert ezek egyikére sem lehet rámondani, hogy nem FPS játék, mint korábban rá lett mondva a komolyabb témákra...de /OFF
  • _Vegeta_
    Pont a SOF meg a Nolf? Gondolkodj mar. :)
    Valoban voltak de kozelsem ezek. :)
  • miki90
    nem tudjátok van-e ehhez a gamehez installálós verzio olyan mint a Half-Life 2 Episode One-hoz???
    vagy ha nincs hogyan lehet csinálni??
  • hykao #1088
    Azért szerencsére akadtak olyan FPS-esek a Wolf3D óta, amiben nem csak menni kellett eszetlenül és hentelni...remélem lesznek még ilyenek...
    (SOF 1-2, NOLF 1-2, IGI 1-2, stb...ma vannak ilyenek? :O)
  • Istencsászár
    Be volt linkelve, keresd meg.
  • quack
    internet
  • Rambo 20
    Oké más kérdés honnan tudom leszedni? a címe What's the World Come To
  • Rambo 20
    Nem tudja valaki hogy a menü zenéjének mi a címe és honnan lehet leszedni?:).A játékból megpróbáltam kioperálni.Elenyésző sikerrel.
  • Istencsászár
    Autós játékba mész körbe mint a birka, ahogy 10 éve , Rtsbe klikkelsz épitesz stb.. ahogy 10 éve, Rpgben feladatokat oldasz meg gyöjtögetsz, fejlesztesz ahogy 10 éve , FPSbe hentelsz ahogy 10 éve :D
  • [NST]Cifu
    És nem mellesleg azért kellemes kikapcsolódást nyújtanak nekünk. ^^
  • hykao #1081
    Hát azért az, hogy van némi NPC duma is már, azért nem nyújt számomra RENGETEG játékmenet beli bővülést a Wold3D-hez képest... :)
    No mindegy, szerintem ezek nemigazán többek mint technológiai demók...amik ráadásul még busás pénzt is hoznak nekik... :)
  • [NST]Cifu
    Most őszintén! Játékmenet tekintetében mivel nyújt többet egy Doom3 vagy akár ez a játék, mint a 15 évvel ezelőtti Wolf3D? :O

Rengeteg mindenben. A Wolf3D-ben pontosan nulla diskurzus volt, nem szólt hozzánk egyetlen NPC sem, csak menni kellett, gyüjtögetni a kulcsokat és kinyitni az ajtókat, no meg persze lelőni mindenkit, akit látunk. A Doom3 és a Sin ezzel szemben azért elég sokmindent fel tud mutatni, vannak aféle átvezetőanimációk, az NPC-k szövegelnek hozzánk, stb...

Ok vegyük úgy, hogy ez csak egy epizód volt...na de a SIN-ben már az első bankos pálya is több variációt hozott...(volt helikopterből lövés, számítógépezés, terminállal variálás...stb. stb...)

Nagyon szerettem a SiN-t, de valjuk meg, hogy a játék felétől kezdve erősen kifogytak az ötletekből a srácok, a bankos pálya tényleg nagyon ütött, de ott el is lőtték a petárdáik nagy részét. Még egy pálya volt, amely emlékeim szerint üdítőre sikerült, ahol a kórházban lopakodni kellett...

De hát bazz már 96-ban a Duke Nukem 3D is többet nyújtott egy Doom3-nál játékélmény terén...(nem véletlenül volt nagyobb kedvenc a maga "2.5D"-s megjelenítésével, mint a már 3D-s Quake...)

Bizonyos téren a Duke3D volt az előfutára a modern FPS-eknek, interaktivitást vittek bele (pl. sztriptiztáncosnők "mutatványa"), a továbbjutás is sokféleképen oldották meg, stb. Az biztos, hogy a Quake-hez képest nagy előrelépés volt játéktechnika terén (azonban akkor már hódított a poligongrafika).
  • hykao #1079
    Nos nem akarom megint elővenni a joly joker neveket...(Deus ex és társai...)...maradjunk csak a "saját portánál"...ha 98-ban tudott a SIN többet nyújtani...akkor talán 2006-ban is KELLETT VOLNA az új SIN-nek, főleg, hogy motort, fizikát ugye kaptak megint hozzá...(Aztán ki tudja milyen szerződésük volt a Valve-vel...lehet, hogy túl sok megkötés volt...)
    Én rettentő boldog lettem volna, ha csak az eredeti SIN játékmenetét-játékélményét hozzák...de szvsz ez eddig nem sikerült...csupán a nevet, Blade-et, Elexis-t, Jessie-t (vagy, hogy hívják a kis szemüveges mókust) sikerült átmenteniük...

Ok vegyük úgy, hogy ez csak egy epizód volt...na de a SIN-ben már az első bankos pálya is több variációt hozott...(volt helikopterből lövés, számítógépezés, terminállal variálás...stb. stb...)

Ezek az új lövöldék erősen technológiai demó szagúak...a baj csak az, hogy míg korábban az volt a tendencia, hogy kijött egy új grafikus motor (valamilyen játéknak nevezett technológia demóval...) de aztán jöttek az ezen motorokat használó tartalmasabb játékok...ez a tendencia mintha mára kezdene kihalni...

De hát bazz már 96-ban a Duke Nukem 3D is többet nyújtott egy Doom3-nál játékélmény terén...(nem véletlenül volt nagyobb kedvenc a maga "2.5D"-s megjelenítésével, mint a már 3D-s Quake...)

No mindegy...csak varázsolnak valamit a következő epizódokra...
  • Istencsászár
    Ellenkérdés, mi legyen egy Fpsben hogy többet nyujtson? - Fps = Első személyes lövölde
  • wid22

ma 10:09 | Privát | Galéria | Válasz | #1074

Azért ne túlozz, ennél konkrétabban nem is kell leírni sztem :) (#617 és környéke.)

Kösz nem voltam elég alapos ugy látszik a forum olvasásba. Különben ott hagytam a helikoptert a tetön levöket meg letudtam lönni. Chetet meg mindenki ugy használ ahogy akar nem mondtam hogy hardkor jhátékos vagyok . Akinek 1.5 ora HL2 végigjátszása.