Kihasználatlanok a mobilok multimédiás funkciói
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak az ugye becsodolt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
......azthittem ott szarok be
út melletti kétméteres füves sávot kaszálja egy idõsebb cigány ( gondoltam szegény, de legalább dolgozik érte.. ) lovaskocsi lóval ott állt a bokorban, mellette 2 másik egyén. mind a kettõnél csillogó villogó mobil ott lógott <#wilting>#wilting>
Resurrection!
Egy sms is hogy a halálba lehet 30 Ft? Az a 128 byte?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Wap semmit nem ér! Hangrögzítõ az talán valami titkos beszélgetésekhez jó! <#smile>#smile>
Nekem 6230-van 2 havonta 1 MMS-t küldök el. MEg SMS-zek meg telefonálok de a wapot nem is használom. Amiket haszánlok még a számológép, ébresztõóra meg a naptár.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
amugy birom pl pesten lehet ezt baszottul jol megfigyelni: mesz a villamoson / metron, latsz egy emberket mondjuk egy 40 eves not akin latszik h nem a legjobb csaladi korulmenyei vannak, tok mind1 miért. elkezd csörögni a telefonja, és mit vesz elõ? samsung e700-at vagy ilyesmit, szal valami jobb telót. már bocs de az ilyennek legszívesebben odaszólnék h biztos lenne fontosabb dolog is amire költenie kéne, ne az legyen a lényeg h 50-60ezres telója van... és nem azért mert irigylem........
respect to the man in the ice cream van
Ja és az áram még általában vezetéken magy mindenhol!
Gondolom vizet akartál írni, jelzem az is van. 😊
és a buszon? vonaton? bringával a dunakanyarba? nomeg persze vannak "vidéki versenyzõink is" 😊 akiknél még a vezetékes áram is nagy szó 😊 meg ugye az afrikai arcok ilyen sivatagi helyszíneken két gazella lenyilazás közben megnézik az íméljeiket, érteeed 😊
ha lehet akkor privibe.
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Tobb mint 10 eve az."
nemnem
szerintem így hangzik helysen a mondat:
>>10 éve még az volt<<
ma már biztosan nem, max kínában vagy a bantu négereknél
Tobb mint 10 eve az.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Mindazonáltal én a telefonom szinte minden funkcióját kihasználom, ami nem kib@szott drága. Tehát wap, mms, ems kiesett. Viszont ezen kívül naptár, java progik, játékok, emlékeztetõk, jegyzetekbeszédtároló, fotó, video, mindent használok. Szerintem nem hülyeség, hogy ezek bennevannak, ha 1szerre mindenre nincs is mindenkinek szüksége, de mindenki megtalálja ami kell neki.
Persze az MMS is jó lenne, meg wap -olni is szeretnék, de nekem drága..
Starcraft + Diablo III - esemve
Õk nem dönthetik el mire van szükségük?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
(fõ szempontok: filmnézés, internet, mp3, nagy kijelzõ, jó szövegszerkesztõ sok proggi)
Szerencsére a pocketpc-st választottam (abból is a legszarabbat, az MDA I-t)
Fateromnak p900-asa volt, meglátta mit tud egy ilyen "gagyi"... gyorsan beszerzett egyet
De az MMS szerintem is hülyeség, semmi értelme.
A symbyanos telóké a jövõ!
Mondjuk én minden ilyesmit géprõl küldök át, és ha úgy vesszük, akkor a bluetotth hatósugarán belül kihasználom a symbian adottságait😄
Én csak telefonálok, smsezek, meg néha használom a számológépet és a naptárt. Manapság lazaság a legújabb telóval mászkálni az úton. Persze aki kihasználja, az vegyen nyugodtan, de szerintem õk vannak kevesebben.
Végülis ezt mindenki saját maga dönti el.
Nekem Nokia 3410-esem van, és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, az összes funkcióját
ki tudom használni, bár a WAP-on általában csak a menetrendet nézem meg.
Fényképezésre és videókészítésre ott az 50ezres fényképezõm, netezésre meg ott a gép...
130Ft-os MMS ár mellett? Csodálkoznak <#zavart1>#zavart1>
Ilyen rohadt drága cuccokkal meg csak azok küldenek mms-t akiknek van lóvéjuk és akinek van lóvéjuk szal még mindig elég pénz függõ . Meg hát akinek van infra vagy bluetoth a telepofonján az ugyis ott küldi át