16
-
Hegyikecske #16 Mondom VISZONYLAG noname, a többihez képest az.. -
Hegyikecske #15 Mondom VISZONYLAG noname, a többihez képest az.. -
quentit #14 3000 Ft??? 3 Hónapig??? És utána mi van???
Felmondom a szolgáltatást??? Valószínű hogy hűségnyilatkozatot kötnek veled........ SG.HU -
#13 Hát azért az erősen túlzás hogy noname cég lenne.
Nézzél már utána egy kicsit. -
Hegyikecske #12 ez máre télleg lol! viszonylag noname cég (a többihez képest) viszont az áraik nem sokkal olcsóbbak, plánme h 2hónap után csak pár száz fttal olcsób mint a többi... aztán ha meg áfa nélküliek akkorn me is olcsóbb, viszont nem tom ki az aki egybre fizetne ki egy évet, a cégnek tuti megéri................ -
dez #11 Itthon sem szabad már áfa nélküli árakon reklámozni. -
#10 Amennyiben nem közlik, hogy az árak nettó árak hivatkozhatsz a fogyasztói jogodra - pl. e cikk szerint a táblázatban szereplő árak bruttó áraknak minősül(hetnének). Az EUs szabály meg tudod hogy, hogy működik: "Nálunk még nem, mert haladékot kapott az ország..." -
Roli #9 Ismerős a dolog, jól indul, mikor sok az ügyfél akkor egyre romlik.
#4 Na igen. Ezt kéne büntetni, nem a p2p-eseket. mert ezzel nagyobb tömeget lehet félrevezetni. Még jó, hogy megnézem a honlapjukon mi is az igazság. De nézz még ilyen hirdetést, mind ilyen(nagyon kevés a kivétel) -
#8 Én intwerware-es vagyok és az ég világon semmmi bajon nincs velük. -
#7 Én 3 évig voltam ügyfelük, túlszárnyalják a suxelerót szolgáltatásilag... semmi jót nem tudok mondani róluk. Persze ahogy lenni szokott ők is jól indultak anno -
ThomasTheKoRner #6 #5
Ez az...főleg lakossági csomagot Áfa nélkül hírdetni egész egyszerüen megalol!
Meg tudomásom szerint létezik egy olyan EU-s rendelet,hogy kötelességük BRUTTÓ árakat közölni a hírdetésekben... -
raingun #5 Amúgy is milyen jogon hírdetnek áfa nélküli árral??? -
raingun #4 "Interware ADSL már 3000 Ft alatt"
Ez tényleg a vásárók megtévesztése, nem értem miért nem büntetik!!! -
BlueGold #3 Egy sor véletlenül :-) kimaradt a cikkből " Az árak az Áfát nem tartalmazzák! " Igy már nen is olyan szépek az árak.
-
Robko #2 Undorító ez a reklám
Ez nem az igásság
Mi az esélye, hogy a régi csomag pont akkor jár le és ebbe betudoklépni abba az időben, amikor akciós utána meg kétszer drágább.
Nincs aki ezt felügyelné és tiltaná ezeket, a hazugságokat.
Úgy kell egy csomagot hirdetni, hogy havonta ennyi
És nem több vagy kevesebb.
És nem értené férre senki.
-
#1 úgy utálom az ilyen szar reklámszagú cikkeket :[
"Az Interware Rt. tovább csökkentette árait. A szolgáltató a szélessávú, korlátlan ADSL internetet már 2992-Ft-tól, belépési díj nélkül kínálja."
totál félrevezető!
az eleje egy mondatban az, hogy "húddeolcsó",
aztán a cikk többi része meg azt mondja, hogy
"de mégsem annyi"
mi ez, ha nem reklám???????