4582
-
Braveheart #2501 Ilyenkor szoktam a vészhelyzetekre legyártott gunshipeket (kb 40-50 db-ot) ráküldeni
Azok leszedik. -
Borg #2500 Erről beszéltem én is. Az aeont telejsen kibillentették az egyensúlyból. A colossus eddig is tápos volt, de még tovább erősítettek rajta. -
#2499 Na a f@szomat már.. Ezzel az új peccsel annyira imba lett az a fos colossus hogy iszonyat.. Ma toltam egy 1v1et egy balanced ellen, építettem egy brutális védelmi vonalat (sok kis t2 PD csomókban, 5-6 t3 AA sokszor, mindezek mögé pedig T2 artik).. Amikor jött az a chicken (direkt megnéztem) 56db (!!!) T2 arti lőtte /meg a PDk/, és nem feküdt meg. Szépen komótosan végigballagott és szétgyalázott mindent :| -
#2498 No i van cserélve, ezt szedjétek inkább! -
#2497 Abban ami kikerült tegnap honosítás van 1-2 hiba. A javítás ma ki fog kerülni, vagyis le lesz cserélve a telepítő. Sorry -
lammaer #2496 Hátha érdekel még valakit egy 3223->3251-es patch
http://thq.vo.llnwd.net/o10/SC/live/supcom_patch_1.0.3223_to_1.1.3251.exe
-
#2495 Vizes pályán (4 sziget a sarkokban, nem tudom a nevét) játszottam egy Supreme UEF meg egy Balanced Cybran ellen Aeonnal. A Cybran elég hamar meghalt (én lőttem T2 artival, alulról meg zaklatta az UEF), az UEF meg megint nem gyártott se hajót, se repülőt, csak Fatboyokkal próbálkozott.
Czarnál jó is meg nem is, hogy tud repülőt gyártani, mert így nem látszik, hogy mi van a hangárjában. Mindkét gép megint telerakta magát light botokkal, csak azt nem tuom miért, amikor azok még száraz pályán se érnek semmit. -
#2494 Hamarosan kikerül a Magyarítás Portálra, már elkldtem Panyinak. :D -
Borg #2493 Na most azért 1on1 lenyomtam egy aeon balancedet :) -
#2492 Kisebb bonyodalmakba ütköztünk :S De ha törik, ha szakad, ma kiadjuk a teljes honosítást. A bonyodalom nem a honosítással van. -
vidu01 #2491 Nem csak az Aeon, a többi is erős lett, több exp unitot csinál, hamarabb küldi őket. Repcsiket is jobban használja, mindenhol ott van velük... Tegnap játszottam egyet 3 balancedAI team ellen, majdnem kicsináltak az első 10 percben, teljesen elleptek a t1 bomberek, mind a 3an küldték őket. Az optimalizálás is jól sikerült, 40es mapon voltunk, 1000es limittel, és csak a végén szaggattam be (ultra low beállítások). A patch előtt is játszottam ezt a felállást, de akkor szinte élvezhetetlen volt a végén. -
Borg #2490 Basszus, a patch óta kibaszott erős lett az AEON... én cybran, vs 2 balanced AEON, és mint a gombot... 7 colossusukat és 4 czart lőttem le, de megint mindenem erre ment el, szal támadni esélytelen volt. -
Idegroncs #2489 Re. Nyomtam egy reinstallt és megoldódott a probléma... Nemtudom mi volt. -
#2488 Eredeti vagy tört? Ha nem eredeti, akkor valószínűleg rossz a törés. De jó lenne, ha tudnál képet csinálni az ablakról, vagy pontosan leírnád mit ír ki. -
Idegroncs #2487 Hello. Lenne egykis problémám. Felrakom játékot és indításkor egy ablak jelenik meg és problémázik, hogy valami invaild. Elérési útvonalat meg minden hülyeséget ír. Mi lehet a baj? A gépem vinné... -
#2486 Akkor lehet tényleg a 8800-as drivere kezel valamit rosszul. -
sickb #2485 Jó ötletek, de a csávó aki postolta a problémát leírta, hogy újratelepítés után csak sc t rakott fel. A plusz tűzfal illetve az antivir nem lehet, mert ugyanúgy újraindul. -
JTBM #2484 Tegnap este én is jól beszívtam, hogy a 3 AI kollektíve experimental-ok helyett T3 Artillery-t gyártott.
Mindig nagyon erős bázist építek, ezért egy ideig észre sem vettem, mert a pajzsok szépen fogták a becsapódásokat, de aztán egy Firebase-emet kezdték szétlőni, mert oda még T2-es Artillery is tüzelt, hogy jól érezzék magukat a katonáim. ;-)))
Légierő nélkül nem tudtam kiszedni a T3 Artelly-ket, ezért általános támadás, 30 Titan + 1 Fatboy + fullra upgradelt Commander. Sajnos nem tudtam átütni a Cybran védelmet. (Illetve átütöttem, amikor felrobbant a Commander...)
Ma este megpróbálom újra, de most jobban figyelek arra, hogy mit építenek az AI-k a szegletekben. ;-))) -
#2483 Köszönöm a választ, akkor az lesz a baj. A kiírás meg kicsit rossz :) -
Petko #2482 2 giga temp -
#2481 2 Terabyte? Huh, az durva. Max sztem 1 giga, de inkább kevesebb. -
#2480 Mennyi hely kell az 3223->3251 patch-nek? Nekem azt irja ki hogy -2TB hely kellene még neki :D -
#2479 Ha te is mindent végigpróbáltál, amit ő, akkor még amit javasolni tudok: legújabb DirectX, víruskereső és tűzfalprogram eltávolítása egy teszt erejéig (nem elég kikapcsolni, legyen uninstallálva). Ha valaki regelt az ottani fórumra, akkor ezt beírhatná oda, csak ezért nem akarok most regelni. -
sickb #2478 Én is folyamatosan ezzel a problémávalküzdök!!!
VAn valakinek ötlet, tanács , tapasztalat?
-
Petko #2477 ember ellen nem menne, a t1 es bomber drága mulatság, sok energia kell hozzá, és amire te sokat legyártasz az ellen már ezer hasznosabb effektívebb cuccot tud bevetni ellened
másrészt sokkal olcsóbban onthatja az interceptorokat meg légvédelmet, t2 t3 ról ne is beszéljünk
bombázás jó dolog, de cak az elején 4-6 darabbal meglepni ha még nincs légvédelme a 3-4. percben, később meg egykét strat bomberrel le lehet szedni a comm-ot -
Borg #2476 Tegnap én 2db balanced AI ellen próbáltam az egyik kereszt alakú 10km-es mapon. Kicsináltak simán :D Egy órán keresztül tartotta magát a védelmem, de minden erőforrásom a védelem szintentartására ment el. Exp egységek nem készültek el, amíg a colossusaik odaértek... (csak földi egységekkel harcoltam, no légierő)
Amit észrevettem, hogy többféle egységet használ az AI. Eddig volt olyan, amit szinte sose küldött. Most pl már csinált light artillery, meg heavytank only támadásokat is, ilyen 6osával, meg 9-esével. Meg a Balanced AI nem csak exp unitokat csinált a vége(m) felé, hanem mellé T3 Artykat is. Ez sem volt jellemző eddig, hogy párhuzamosan ilyeneket is rakna. -
#2475 Hmm. Nemtom ember ellen hogy működne, de gép ellen beválós taktika, hogy miután stabil mass/energy háttérrel rendelkezem, olyan 5-6 T3as gyárból (mind1iket asszisztálja még 1 tech3 engineer) elkezdem ontani a T1es bombereket, össze vissza telerakom a pályát waypointokkal.. Ez azér jó mer mindig lesz egy csomó repkedő gép a légtérben.. Utána pedig olyan 30-40es hullámokban kiiktatom a cuccait.. Akármennyi legvédelme van, esélytelen szegény.. (plusz a bázis közepére csapódo roncsok frankón kivégzik az engineerjeit :D)
-
Lemming #2474 Egyértelműen okosabb, használ T2-is, stb.
Ja, és nem hokizik 12 másodpercet a játék elején. -
#2473 Remélhetőleg péntekre befejeződik a tesztelés és a javítások. :D
Lesz benne pár meglepetés azoknak is, akik a bétát leszedték. -
#2472 Elvileg jobb az AI, viszont pont most játszottam egy 2vs2-t 3 Balanced AI-val és a gép Monkeylordjai meg a Colossus is beakadt a vízpartba. Volt olyan, hogy 3 ML volt 1 helyen beakadva. Viszont kicsit értelmesebben építkezett a gép, mint patch előtt. -
#2471 Graf kártyát csak akkor igényel ha minden effektet betolsz + élsimitás st. maxon. -
JTBM #2470 Nekem 1650*1040-es felbontásban fut full grafikával.
Szerintem is inkább CPU és memória, mint GPU függő játék.
Az új Patch egyébként sokkal jobbá teszi a játékot.
Gyorsabb lett a játék és az AI sokkal okosabb is.
3 AI ellen játszottam tegnap 5 perc rush védelemmel. A szokott védelmemet most úgy ütötték át az AI-k, hogy csak kapkodtam a fejem.
T1 bot-okkal, T1 tüzérséggel jöttek, szépen megkeresték a védelem legjobban támadható pontját és pont a megfelelő szögből át is ütötték. A légitámadás is pont akkor jött, amikor kellett, 5 másodperccel a roham előtt... -
#2469 Engem meg nem is zavar az UI, igaz én 1280*1024-ben játszom (ennél kisebb felbontással minek, akinek ezt nem bírja a gépe, annál úgyse megy játszhatóan a játék). -
#2468 "A játéknak amúgy is keskeny a képernyője és a robusztus kezelőfelület nem éppen a Total Annihilation-ön nevelődött mass-mester vérstratégiáknak kedvez"
Ez meg ismét egy vérprofi aki cikket ir csak azt nem értem nállam simán teljes képernyősre lehet állítani az uit. -
#2467 elvileg
nemtudom mennyit optimalizált a peccs szoktam nézni a ren_shownetworkstats -et konzolból és vicces amikor core2 nevű játékba olyan emberek jönnek be akiknek a + sebeégük a játék felénél már 0/-1. -
#2466 Miért is kéne DX10? Nem a grafika fogja meg a játékot, hanem erősen ram és cpu igényes a játék, ezen meg a DX10 nem segít.
És mint a GS fórumán is sokan rosszul tudják, a DX10 elsősorban a jobb sebességet szolgálná, nem a szebb grafikát, tehát DX10 alatt ugyanazzal a gafikával elvileg gyorsabb egy játék. -
#2465 Hát ez nem hangzik túl jól.
Lehet mégsem lesz Dx10 support. De nem is nagy baj ha csinálnak inkább más újításokat. -
Braveheart #2464 Ezen jót nevettem... Cybran kampány első pályájának vége, az aeon commander beszól hogy mindjárt jobb létre szenderülök, és kb 10mp múlva már átkozódott hogy alábecsült -
Borg #2463 Ja. OMG :D Akkor ezért nem értettem. -
#2462 A táblázat a killeket mutatja, nem az épített egységeket.