Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig nem tartom magam kezdõ rts játékosnak, de egyelõre ez a játék még nekem durva, szokni kell a helyzetet.
ACU-t érdemes ilyenkor fejleszteni? Mert nem emberi nyersanyag kell hozzá.
A halál csupán a kezdet...
gtfo
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Valaki írta lentebb, hogy szart sem ér a légierõ.. Erre csak annyit mondanék, hogy ha az ellen nem épít tech3 fightereket, akkor kb 15db strategic bomberral szarrá léhet bombázni bármilyen bázist.. (persze csak akkor ha nincs dugig tech3 AA-val..)
Sokmindentöl adothat,hogy ujraindul a gép.
Felraktam a demót, de amikor elindítom, akko megjelenik az a kép aztán újraíndíttya a gépet. Vki nem tuggya hol van a hiba?
http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html
Tanulságos, nézd meg, hogyan kell gyorsan fel tech-elni a bázisodat, megvédeni a kezdeti rush-tól, felépíteni az economy-t és hatásosan (kis veszteségekkel) használni a sereget.
Az AI-l tényleg fejlõdtek valamit a patch miatt, ezért érdemes volt feltenni. A bázisuk már alakul, az utolsónak a déli részét már nem tudtam volna csak a levegõbõl szétkapni, de szerencsémre az északi részt elhanyagolta.
Köszi.
Köszi a segitséged,de ezt a szot nemértem,hogy mitakarsz
mondani:Skirmishben nincs,ugye? ezt a szot nemértem.
Azt hitem hogy szétkel löni,ugyanis 1 pros kocka ikon van fölöte.
Megprobálom amit irtál.
Akkor a kommanderel kel ezt végrehajtani,vagyis a robotokkal.
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
Ez azt jelenti, hogy a black sun fedõnevû cuccot süsd el (lõj vele).
Amugy nemtom miaz.. Skirmishben nincs, ugye?
Cybran-al vagyok,ha jol emlékszek az ötödik pályán,de van 1 gond! hogy nemértem amit
komentár az ember,angolul.
Utasitások: Ops I would suggest you check your objectives,Commander.Ops,a másik
Ops:Fire Black Sun! Fire it now! ugyirtam le ahogy a szöveg alatt volt.
Nemtudom hogy evel mitakar mondani,mert nemértem.
Valamit szétkéne löni a robotokkal,de nemtudom szétlöni,mert nemhagya magát,ugyanis a tárgynak nemfogy az élete és áll,mind 1 cöveg.
Ha valaki tudja az értelmezést elöre megköszöném.
csak a feltételektõl függ (ha a védõhatósugaron belülre céloz az ellen akkor minden esetben le kell lõnie a missile-t)
Lényeg: sok SCU építésre specializálva, és ha van nyersanyagod bármit meg tudsz építeni rövid idõ alatt
Ember ellen gyenge vagyok, de az A.L.-t ki lehet nagyon játszani(fõleg ha mindegyik tech A.l.)
Ma pl sikerült végre feltartóztatnom a tech, AI-t (nem gyalulta le a bázist a colossussal), beshieldeltem magam, rengeteg légvédelemmel, stb.. Aztán elnyugodott, egy darabig nem történt semmi, épp elkezdtem elõkészíteni egy átfogó támadást, erre strategic launch detected.. Bah.
Ja igen, a staregic missile defense tuti, hogy megfogja a nuke-ot, vagy csak esély van rá? És magától mûködik, vagy szólni kell neki?
De azért most majd felteszem és a következõ replay már azzal lesz.
Én lennék a legboldogabb, ha az AI legalább egy kis kihívást jelentene...
a commander csak egy cél a pályán assasination módban, de annihilationban már nem az számít hogy fú én commanderemen 9 teleport 4 atom és 9 pajzs van hanem az hogy ha már megvan rajta a cuccos akkor a pályán ki is használod, nemcsak úgy fityeg rajta
A Commandernek a két kezére és a hátára kell upgrade-et építeni és utána jön a következõ szint.
szvsz nem nagyon érdemes a Commandert upgradelgetni, mert úgyis arra megy ki a játék, hogy ki tudja a legjobban eldugni a Commander-ét...
Könnyebben be tud repülni a légvédelem fölé is...
Ha nagy tér van a két bázis között és ott tiéd a légtér, akkor SB is jó választás, de ha kis helyed van manõverezni v. a légtér nem egyértelmûen a tiéd, akkor inkább HG.
vagy csak olyan szintu epuleteket tud epiteni?
De 10 Broadsword is elég lassan tudja csak leszedni...
Lehet lõni még Mobile Rocket Launcher-rel is, de szerintem nem túl sok kárt tesznek benne...
Ha valaki meg tudja védeni a légitámadásoktól a Colussus-át, akkor az elég nagy kárt tud tenni egy bázisban...
btw. továbbra sem tudtam még leteríteni a tech ai-t.. És iszonyatosan irritál a Colossus.. Akármit kap, nem fekszik meg.. A CZAR kipukkan pillanatok alatt, az a szar meg simán elballag a bázisig úgy, hogy 8 strategic bomber szórja, lövi vagy 15db tech2 point defense meg egy halom mobile rocket launcher.. gyáááá..
kifejlesztettem mindket karjan plus a pancelt de nem jott elo olyan lehetoseg hogy tech2 legyen a commanderem...
Este felteszem a gamereplays.org-ra.
A játék leírása:
A legközelebbi Balanced AI rush-olni próbált, aminek az eredménye az lett, hogy az általa termelt mass a bázisom elõtt füstölgött.
Ahogy elkészült 3 Broadsword-om és kb. 4 Bot, megtámadtam és ki is nyírtam.
A replayben figyeltem és az Economy-ja mindig kb. az enyém szintjén volt mass-ban, csak az energy-t hanyagolta el. (Egyébként a többi AI is elköveti ezt a hibát...)
Ezután kinyírtam a 2. Supreme AI minden nem a bázisán található bányáját, Firebase-ét, majd felpuhítottam az egyébként közepes bázisát kb. 5 mobile artillery-vel, majd ahogy a légvédelem egy része megsemmisült, bementem a Commander-ért az idõközben 10-es Broadsword csapásmérõ egységgel.
A gazdaságot ekkor már egyáltalán nem építettem, mert nem volt rá szükség.
A 3. Tech AI erõsen rámvert mass és energy termelésben, nekem 100 alatt volt a mass, neki 200 felett. De nem épített hadsereget, a légvédelme néhány ponton egész jó volt, de néhány ponton gyenge.
Neki is felpuhítottam a bázisát, de észrevettem, hogy a Commandere egy kevéssé légvédett helyen áll és akkor már kb. 15 Broadsworddal kivégeztem.
elkepzelheto hogy mas patchel voltak keszitve?
nekem ez van fenn: 1.0.3217
volna ujabb?
menti mindíg az utolsó lejátszott játék replay-ét Lastgame.supremecommanderreplay néven ezt átnevezed pl JTBM_1vs4Al.supremecommanderreplay-re és máris nem írja felül a következõ játékod