Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig is köszi a segítséget!
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nagyon hangulat a játék, meg kell hagyni.
A halál csupán a kezdet...
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Egy giga van abban is.
Végül is rakathatok bele még egy gigát a leendõ gépbe, nem túl drágák a ramok mostanában.Legfeljebb válóok lesz belõle, a feleségem nem tolerálja a hobimat 😊)).
+ meg kellene vennem még a játékot is, ha villogni akarok a "tudásommal" a neten.
Anyagilag egy GB 965P-S3alap IntelCore Duo E4300 CPU, 1gb ram + Geforce 7900GS 256mb Ram PCI-E férne bele a költségvetésbe.
Ezen fut normális felbontásban?
A mostani AMD3200 + 128MB video + 1 gb ram kevés, már 200 egységnél lelassul az élvezhetõségi szint alá.
Köszönöm elõre is.
GanXstaZolee#2709
@
Sokszor láttam már úgy, hogy pl nagyobb épület mögött ha van egy kisebb, az megmarad az atomrobbanás után is, persze elég kevés hp-vel.
Mondjuk azt a védelmet nem tudom, hogy hogyan törném fel ha pajzs alá tennének be antiatomrakéta épületet, így is egy izmosabb légvédelem ellen 10+ strat bombázót áldozok be ezért az 1 épületért. Mondjuk utána annyi dolgom van, hogy rákönyöklöm a Launch gombra és annak a bázisnak annyi 😛
Szerintem olyan bázis nincsen, ami megvédi magát a hajós támadások ellen, a hajók mozognak és a tech 2 artillery nem találja el õket. A tech 2 PD-nek nincsenek a lõtávolságában.
A hajók a tech 2 artillery-ket írtják le elõször, ha azok nincsenek, akkor már csak idõ kérdése a dolog...
Az egyedüli védelem a saját flottán kívül a légierõ...
Nézz csak rá az 5x5-ös 3 szigetes mapra 😊
építesz egy olyan bázist, ami a hajós támadásoktól megvédi magát, aztán elkezdesz felhúzni klinkhammereket, meg shieldeket az övéi ellen.
Amikor cirka megvan 5 klinkhammered, akkor kiszedi az elsõ commandert, utána pár percre rá kb a másikat is. A robbanás a szigetek 80%-át lepucolja úgyis 😊 Onnantól 5 perc takarítás, és nyertél. Mindez 2 balanced, vagy horde AI-nál ugyanígy. 2 Technél tegyél rá még 5 percet 😊
Vizes pályán elsõsorban a flották döntik el a csatákat.
10 SB felhúzása szerintem sokkal rövidebb és fõleg materialban olcsóbb, mint egy Mavor felhúzása. Ráadásul közben is használhatóak a már elkészültek pl. kisebb bázisok megsemmisítésére, bár az Aeon SB tényleg nem túl jó...
A navy készítése igen material igényes, fõleg, ha az embernek csak egy kis szigete van, amin van 5 ME és alig valami hely, hogy építsen egy bázist... A sziget belefér egy SMD védelmi körzetébe...
Az Aeon navy tényleg sokkal erõsebb a többiekénél. Tegnap újrajátszotta a pályát, ezúttal észrevettem még idõben az experimental egységeket és még félig a vízben kilõttem/bombáztam õket. Közben a navy pedig egyenként leszedte a bázisokat. Õszintén szólva kicsit unalmas volt, mert az Aeon navy ellen elég keveset tudtak tenni az ellenfelek...
A szigeteken szerintem soha nem alakul ki állóháború, mert ahogy valaki megszerzi a tenger és annak légtere felett az uralmat, a csata el is dõlt...
Fõleg ha a te taktikádat nézzük, hogy gyorsan berusholni a relatíve fejletlen AI-t, az életben nem lesz esélyed erre. Elõbb húz fel egy monkeylordot, minthogy neked 2 stratbombered elkészüljön. És akkor ugye egyedül talán a cybranok stratbombere ha ér valamit, a másik kettõé elég gyík.
Vizes pályán már én is beszoptam ezt egyszer, hogy amíg víz alatt átküldi az exp egységét, addig nem nagyon lehet mit kezdeni velük. Nagyon sok tengeralattjáró, vagy torpedo turret kell ahhoz, hogy megállítsanak egy ilyet még a vízben. Amikor meg kimászik a partra már késõ, mert akkor már a bázisomon van. Viszont itt ki lehet használni azt a bugot, hogy hajlamosak a nagyobb egységek a vizi épületekben elakadni 😊 Pl shipyardban, vagy turretben. Az utjukba kell építeni ezt azt, és általában ahogy odaérnek nem tudják kikerülni. Legalábbis a colossust szinte mindig beszopattam ezzel. És mivel víz alatt nem tud lõni, a tengeralattjáróknak, vagy a turreteknek van idejük szép lassan leszedni.
Egy vizes pályán Aeon-nal 3 AI ellen már örültem, hogy a frissen elkészült Csatahajóm épp kilõtte az egyik AI Commanderét, amikor a bázisom mellett kimászott egy Fatboy és szétlõtte a Commanderemet. Pedig már küldtem rá a légierõt és szét is kapták volna, de a Commanderemnek annyi volt és game over...
Az Aeon egyébként szerintem egy nagyon jól játszható faj vizes pályán, a flottájuk hihetetlenül erõs. Szárazföldön meg az ágyúik ütõsek.
Egy Aeon Destoyer kapott 3 csillagot 200 feletti killre. Ez volt az elsõ eset, amikor láttam már 3 csillagos egységet.
Pedig szerintem 5 csillagnak van hely...
Eddig minden egyes alkalommal, ha nem volt komoly légierõm, mindig kivégzett 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az aeonok többi cucca nagyon gyík, szal szerintem jogos a sok HP. Ez az egyetlen ütõs egységük szinte.
A gunshipek már nem olyan rosszak, abból 3 elég gyorsan szétszedi a colossust. Pedig nincs akkora tûzerejük mint az ml-oknak, de ellenük nem tud mit tenni a colossus.
Gyárakhoz melyik épületet érdemes csatlakoztatni? A Power Generator-ok úgy láttam, hogy besegítenek, érdemes még ezen kívül valamivel körberakni?
A gép egyébként miért nem használ repülõket? Csak az experimentel légi egységekkel jött idáig ellenem a gép.
Én még nem építettem, de ellenem már jött az Aeon experimental robot, elég durva darab. Még szerencse, hogy nincs légvédelme, így ha idõben észreveszem, akkor jó adag bomber/gunship leszedi, mire eléri a bázisomat.
Szeretném az ACU-t fejleszteni, de ami kéne hozzá annak sokszor a tizede sincs meg és nem látom át, hogy hogyan lehet ugrásszerûen növelni.
Btw tech2-es UEF légvédelem nagyon komoly, ha okosan van lerakva egymás mellé nem megy át rajta semmi sem 😊
Eddigi tapasztaltaim alapján nekem a cybran experimentalok a legszimpatikusabbak.. kb 10 db t3 engineer pikpakk felhúzza õket, hiába gyengébbek mint a többi faj cuccai, azért 2-3 monkeylord megspékelve egy gunshippel szinte bármit megbüntet.
@
cc3hoz még annyi hogy nekem baromi kicsi a terület ami belátható, SCben a peccsek után nagyon jol be lehet konfigolni a látóteret, csak ami nagyon kell az latszik ugye. + minden full grafon és csak a hõ effekt volt ami feltünt hogy jé de érdekes 😊 ezen kivul semmi, nemtudom mennyi vajon az egység limit de gondolom nem 1000 lesz 😄
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
Talán nagy pályán (20+ km-esen), mert ott a Heavy Artillery nem tudja átlõni az egész pályát...
De az én gépem sajnos nem bírja a 20-as pályát. (AMD A64 3000+ 1GB RAM)
azt értem hogy a C&C-ben dübörög pár tank
a supreme-ben meg pár ezer ?
Aláírás