4582
  • vidu01
    Menj vissza CnC3-azni, az való neked! Ott aztán gyönyörködhetsz a 6 db tankodba, meg nem is kell zoomolgatni se. Én kipróbáltam azt is, egyszerüen komolytalan, bohóckodásnak tűnik a SupCom után. Tudnám ajánlani 10-14 éveseknek, nagyon jól meg lehet vele tanulni RTSt játszani de azon kívül másra nem igen való. Mindazonáltal tisztelet a CnC nek, a generals-sal nagyon sokat játszottam anno, de ez a mostani rész... Nincs benne semmi újítás, abszolut szürke az egész game, egyedül a graf ami fejlődött. Ez is csak egy vélemény...
  • maniac001
    Na egy vélemény....
    tesztelgettem, játszogattam. Van hangulata, de van egy baj(om) vele. Ikonháború. Semmi más. Annyira eröltették a méretkülönbségeket, hogy ha látni is akarok valamit, annyira ki kell zoomolni hogy csak ikonokat látok. Emiatt nincs meg az a feeling, hogy rázoomolok és gyönyörködöm az egységekben vagy a harcokban. Kár érte...
  • GanXstaZoleeWrk
    jaja
  • Hedgehunter #2578
    SG for the best, team name....
  • Hedgehunter #2577
    OK... Te ott is ganxtazolee vagy...? Lattam egyet nemreg.....
  • Imperat
    Köszi szépen :)
  • GanXstaZoleeWrk
    SG?
  • Hedgehunter #2574
    Na hajra, krealok egy csapatot es belephetsz.... Mi legyen a neve?
  • vidu01
    Space lenyomásával lehet forgatni, de ha elengeded akkor visszaugrik eredetibe.
  • Imperat
    Helló, van egy hülye kérdésem. Hogyan lehet a kamerát szabadon forgatni? MErt deletel tudom forgatni, de úgy csak körbeforog a dolog. Vagy nem lehet szabadon forgatgatni a kamerát, hanem csak ezek a beállítások vannak?
  • GanXstaZoleeWrk
    kene csinalni!
  • Hedgehunter #2570
    Van csapatunk a GPGnet en...? 'SG dozer'
  • rtfmZoli
    az upgrade ikonnál (ahol a commander, és az SCU-k fejlesztéseit lehet elérni, ha kiválasztod ) a 3 technikai szint alatt van az experimental, majd az alatt az upgrade

van UI mod már, amivel fel tudod fejleszteni az összes kiválasztott SCU-t pld rersource upgraddel, továbbá a cybran t2 pajzs fejlesztéseit is előre meg lehet csinálni, nem kell minden egyes upgrade után egyesével újra fejleszteni==>link

ja és még van olyan mod, ami a több magos prociknál a terhelést jobban elosztja(főleg Intel cpu-knál jelentős, mert amd-nál münködik a több magos hotfix): topic
    file letöltése
  • GiGa master
    hy all valaki megtudja mondani h a Cyborgoknál hogyan lehet tovább fejleszteni a tech2es pajzsot mert azt írja h 4x tovább lehet fejleszteni!?hogy kell?előre is thx!
  • Traky70
    Anyám! De vaksi vagyok! Közben letöltöttem egy manuált a bill kombók miatt. Pl. azt sem tudtam, hogy hogyan lehet megszabadulni a felesleges egységektől (CTRL-K) ...
    Köszi a gyors segítséget!
  • Peakman
    nyomj egy F2-t és kész :)
    amúgy minden egységet és épületet beleszámol, nem csak a védelmiket
    tehát a commander is 1 slot amíg egy hajógyár is vagy akár vmelyik experimental
  • Traky70
    Hi!Lenne egy kérdésem (bocsi, nem olvastam vissza több ezer hozzászólást, a fórumon belüli keresőt pedig nem találom).
    A population limit-et hogyan tudom nyomonkövetni a játék során ?
    Egyszer csak benyögi egy hang, hogy elértem a max-ot (naa, mondom még jó, hogy szól valamiért ... ha már azért nem is, hogy támadják az egységeimet .. :)
    Mondjuk itt az is meglepett, hogy az épületeket is (legalábbis a védelmiket) beleszámolja ... csak tudnám, hogy hogyan és mi alapján, valamint hol lehet megnézni ...
  • GiGa master
    én most veszek új vasat 5000+os AMD aM2es fogalalat 2x2gb ddr2es ram vagy 8600gtSOC vagy 8800gt,asus nem tom melyik deluxe alaplap!deh ez még nyár közepén lesz!!!!
  • GanXstaZoleeWrk
    8-an jelenleg nem lehet neten játszani az elejétől kezdve akadozik, szerintem a netkód van elcseszve hiába van 60-100 közötti ping mindenkinek míg 6an vígan megy addig 8an egy kínszenvedés.
  • Cobra.
    2 magoson sokkal jobb lesz, főleg a 4600-on, a 3000+ ugye elég gyengus. Mondjuk egy 80-as pálya 8 játékossal már szerintem ezt a gépet is túlterheli majd.
  • maniac001
    Azt olvastam, a proci és a memória számít. Most nekem is iszonyat lassú 3000+os AMD-vel és 2 giga rammal. De hamarosan valszeg egy 4600-as dual lesz. Azzal már mennie kell nagyobb mapon több AI ellen is jól nem?
  • Peakman
    lol gigamaster, nekem 560/1400-en fut a vidim és 1v1-be kiakasztom gép ellen
    500 unit fölött már érezni hogy kell még kraft a gépbe ...
  • Lemming
    Ajánlom a GPG fórum MOD szekcióját, sajnos a supcomsource bezárt...
  • GiGa master
    hy all!nem lehet olyat leszedni valahonnan a skirmish modhoz erősség szinteket a csapatoknak?:S
  • GanXstaZoleeWrk
    en mar probaltam 4v4et is hat röhej amikor azt latod a shownetworkstats-ban hogy ellenfélnek 10 perc után -1 a max speedje :) 3v3nal többen lehetettlen jatszani jelenleg.
  • vidu01
    Magyarosítás: http://hlteam.try.hu/
  • Hedgehunter #2555
    nekem is jol fut 1v1 ben de mikor megprobaltam egy 2x2x2 (online) 3 perc utan ki kellett lepnem....(csak hogy mondjak egy nagyobbat)...
  • Borg
    Ahm, akkor most próbáld ki 40km-es mapon 2-3 AI ellen. Garantáltan diavetítés.
  • GiGa master
    gyerekek nem tudom deh nekem nincs 1 Paksom és még is max grafon fut akadás néhűűű jóh deh monnyuk 650/1,02őt pörög a vidim:Dsztem nagyon jóh gém csak lehetne több csapat benne!magyarosítás meg jól jönne!
  • vidu01
    A béta magyarosítást a 3223-al használtam, közben kijött a 3251, frissítettem, és láss csodát azzal is ugyanúgy ment. Azóta feltettem a véglegest is, és teljesen meg vok elégedve vele.
  • sickb
    Egy baj van a magyarosítással, ha fenntvan és kijön egy új patch akkor lehet újrarakni egész sc t mert nem tudja lekezelni az upgradelést rendesen.
  • sickb
    http://forums.gaspowered.com/

Itt lehet böngészni, bocsi nincs energiám végignyálazni az egészet.
  • Borg
    pl?
  • sickb
    Van sok konzolparancs amivel több fps kicsikarható.
  • Borg
    Nekem is az van...20km-es mapig még rendben van.
  • Peakman
    sajnos én 1Gb RAM-ot meg egy 3200+os athlont kevésnek éreztem hozzá szal várok még legyen lóvé :)
  • vidu01
    Sokkal jobban fut, már nem kell hozzá Csernobil, elég lesz Paks is.
  • Peakman
    ok akkor még várhat a megvétel :)
  • Cobra.
    Kicsit javul, de csodákat ne várj, a normális futáshoz még mindíg kell 2Gb ram és egy dupla magos processzor se árt.
  • Peakman
    lenne egy kérdésem:
    az utolsó patch (v3521 asszem) mennyire dobja meg a játék teljesítményét?
    tényleg jobban elfut a gagyibb gépeken vagy még mindig kell egy Csernobil2 neki?