Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GanXstaZoleeWrk
Mostanában elég sokat tolom gpgneten és feltûnt, hogy nagyon sok ember 1 magos procival tolja ami egy 6v6 esetén felora után kb -1/-2 majd 1 óra mulva -5ös sebességet gerjeszt.

Magyar guild csak a CB van? 😊

GanXstaZolee#2709

Ok,megoldottam.A hardwer gyorsítást alapra tettem beállításoknál így most mûködik szépen!

★ 汤姆 李

Igen,bocsi😊
SB audigy a hangkártya,más játéknál egyéb dolgoknál semmi problémám vele.
Játékot felpatch-eltem a legújabbra de még így sem jó😞
Hangbeállítást hogy érted?

★ 汤姆 李

Cobra.
Tommy, ha nem árulod el milyen hangkártyád van és próbáltad-e többféle hangbeállítás mellett, illetve más játékban jó-e, akkor nem tudunk segíteni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

akárki akármit mond ez egy szép pillanat 😊
Gondom van a hangal a játékban,eléggé recsegõs ezért így nem tudom használni.Lehet volt már itt a topic-ban szó errõl a dologról de a keresõm nem mûködik ezért kellene kis help.
thx

★ 汤姆 李

Én marha.
Egyben van a Sir Lemming, azaz SirLemming 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Várjuk a május 16-ot, mint a messiást! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Rapid81
A fordítás menetrend szerint halad:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Köszi szépen a segitséget,igy már érthetö

Köszi
Cobra.
ATX1, miért nem egy, a saját anyanyelveden mûködõ fórumot kerestél fel a gondoddal? <#vigyor4>
Azért leírom magyarul, hátha olvasni tudsz magyarul 😊
Skirmishben 1 pályán játszol gép ellen. Kiválasztod a térképet, majd a játékosokat a bal oldalon. Alapból legelsõnek téged rak be és utána az üres helyekre tudsz berakni gépi játékosokat. A térkép alatt még be tudod állítani, hogy mi látszódjon a térképbõl (alapból semmi, csak amit felfedezel, alapból látszik a terep, de az épületek és egységek csak akkor, ha egy egységed vagy radarod látja, illetve látsszon minden mindig). Be lehet még állítani, hogy legyen-e kezdéskor pár egységed, vagy csak a Commandered, illetve hogy max hány egység lehet egyszerre a pályán (gyengébb gépnél érdemes lejjebb venni), be lehet még állítani, hogy a gyõzelemhez elég az ellenséges Commandert megölni, vagy minden egységet meg kell, illetve hogy soha ne legyen vége automatikusan a meccsnek.

Szépnapokat

Skirmisk gombra katintva,vanak külömbözö földrészek,meg hogy kivel szeretnénk leni,meg stp
sok ott a beállitások,nemsokat értek hozzá,ezis valami játékféle lenne.
Nagyábol probáltam beállitani,de mikor az indulási gombra katintotam,semmi nemtörtént.
Ez a menüsorba van,ahol a többi

Elöre is köszi a segitség.
CTR+V bekapcsolja a cam_free modot, ezután space-es nézegetés után nem ugrik vissza defaultba. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ez biztos valami régi harctéri sérülés lehet. Talán túl közel robbant hozzád egy gránát... <#nyes>

Rapid81
ahh, thx!!!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Cobra.
Space-t nyomva tartod, de ha elengeded, akkor visszaáll.

Rapid81
Háj!
Hogy lehet dönteni a kamerát, úgy hogy ne félig felülrõl, hanem nagyjából oldalról lássam a pályát? Hiába nyálaztam végig a tutorialt, nincs benne szó errõl.

Egy kis poén.
Köztudott, hogy a bal fülemre kvázi 80-90%ban nem hallok.
Az egy dolog, hogy FPS-ekben ez mókás, (pl BF-ben légvédelmezni, van jópár mókás storym), de ma este CSODA történt!

Épp hallgatom a Tip of Our Speart full tuti max hangerõn fülessel, és mondom de baba, mintha rendesen hallanám a sztereót, csoda történt.

Végighallgattam így az egész SC soundtracket majdnem, mire valamiért egy pöttyet lejjebb vettem a füles hangerõszabályzóján, és kétszer erõsebb lett a jobb oldal. 😄

Mondom fakkya... csak a szabályzó cseszte el a jobbat, nem tett csodát a muzsika. 😄

Amúgy cybran zene elég lapos lett õszinte sajnálatomra. De valami mesterit alkottak a Soule fivérek összességében.
Belekevertem puszta perverzióból a TA battle musicokat, és nagyon durva hogy megmaradt a stílus.

Cobra.
Extra amatõrnek jelentkezek <#vigyor4> , talán valamikor vasárnap leszek, esetleg holnap este is már. Cobra_hu néven regisztráltam.

Na ok. Sir Lemming GPGneten a nickem.

Idõnként fent is vagyok, de többnyire replayeket nézegetni.
Viszont ha van pár hozzám hasonló lelkes amatõr akkor játszhatunk is, ha már megvettük.

ja az en friend listemben van 21 magyar
Boron Power
Vagyunk már most is páran, én 25-30 közötti(nem emlékszem pontosan) magyart találtam idáig GPG-neten. Mi 3-an toljuk együtt haverok, klánt még nem alapítottunk belõle. Annak akkor lenne igazán értelem, ha lenne klánoknak is valami liga. Vagy GPGneten, vagy mondjuk Clanbase-en.

Mike at home
majd ha lemegy az ára 7k-ra lehet hogy többen lesznek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
biztos hogy szûr

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Cobra.
Én tudnék néha menni GPGnetre, de sajnos a Balanced AI is kifog rajtam 1vs1-ben, szóval csak nagyon kezdõkkel tudnék játszani.
A magyarítást én se ígénylem, ha eleve magyar ferdítéssel jelent volna meg, akkor meg se vettem volna.

Én viszont komolyan gondoltam.
Az a szakmám, hogy hibát keressek. 😊

És volt szerencsém lokalizálást végzõ emberkével együttmûködnöm, és nem egyszer többesen is nehézkes volt bizonyos dolgokra ütõs fordítást találni.

Úgy egyébként merre van a magyar scene?
Se clan se honlap se semmi? Annál többre tartom ezt a játékot hogy egyedül customgamezzek külföldiek ellen.

Bár lehet egy külföldi klán jót is tenne nekem, RTS-t még sose toltam "komolyban".

gvarga12
😊 emlekszem meg a Civ-re meg a Settlers-re mekkora elmeny volt megtanulni a jatekot meg a nyelvet es a vegen eleg jol erteni az egeszet
lehet manapsag azert nem tetszenek a jatekok annyira mert mar eleg jol megy az angol meg szinte minden feldolgozas, dehat ez van
marad a baratno 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

No igen, én is arról papolok mindig, hogy a legjobb/legbiztosabb módszer a nyelvtanulásra ha az ember idegen nyelvû stuffal játszik. Az angol tipikusan egy könnyen szótárazható nyelv, már persze ha az ember nem lusta egy kicsit lapozgatni. az SC meg azért nem egy szöveges kalandjáték, hogy olyan bonyolult legyen 😊

Ettõl függetlenül Rapid munkássága dicsérendõ, én biztos nem lennék ilyen önzetlen.

(csak egy magánészrevétel: általában amikor egy játékhoz megjelenik a magyaritás, valahogy egyre több lesz a khm "idétlen" játékos, hülye kérdésekkel, borzalmas ún. trendi helyesirással, csácsumicsázással. Minth a nyelvtudás valami érettséget is jelentene egyben).

Mike at home
nem szoktam magyarításokat használni, elvégre azért van a játék, hogy - mellékessen - bõvüljön az angol szókincsem

és ez jobb mint szavakat magolni a szótárból

Rapid81
Csináltam már magyarítást eddig is (Secret Files Tunguska, UT2k3), szóval ne azonosítsatok a HLT eddigi mûveivel. 😊

Mike at home
jajdehogy
viccnek szántam 😊

Ja, értem. Belekötök az élõ fába is. 😊
Mondtam: szakmai ártalom. 😊

Mike at home
"ha egy mód van rá magyaros legyen a szöveg" 😄

TEssék mondani mire tetszik gondolni? 😊

Mike at home
Hínyá már, dejszen ez a mi katonáink!

Ok, ok.
Szakmai ártalom. 😊

Rapid81
Azért lett faj, mert a frakcióról pártok jutnak az ember eszébe, az oldal meg fura lenne. Végülis van emberek, aeon (idegen technológiát használó emberek, bár itt nem tiszta, hogy emberek maradtak-e) meg a cybrans a félig ember félig robotok. Azonban ahogy haladok úgy fog alakulni. És viszonyítási alapnak nézd meg a Secret Files Tunguska letöltéseinek számát és értékelését a magyaritas.hu-n. Már ezeken a képeken is rendes magyar fordítást láthatsz, nem lesz magyartalan. 😄

Zseniális! 😊

Egy sírásom azért lenne:
Biztos van benne tapasztalatotok, kéretlen kritika, de ha lehet rugaszkodjatok el az angoltól és ha egy mód van rá magyaros legyen a szöveg amennyire lehet.

Pl.: Válassz fajt. Kapásból jobban tetszene -nekem- az 'oldal' szó. Effektíve fajokról nem igen van szó úgyse. Vagy méginkább frakció.

Nem tudom értitek-e. 😊

Viszont most hogy minden nélkül csak beböfögtem ide, utána is nézek a csapatotoknak. 😊

Rapid81
Benne lesz minden a hírben a magy.hu-n. De egyébként kb 3 hét.

Jojo, már minden világos, csak azért kérdeztem rá mert nem találtalak a taglistában. Amúgy mikorra várható a magyarítás, vagy elõször egy béta verzió lesz?

Rapid81
Tag vagyok, nem enyém a cég. 😄
És azért vettem át, hogy haladjon is, mivel télleg nem történt semmi az utóbbi idõben vele. 😊

Üdv, nem az övé hanem az enyém, és nem cég hanem csapatom.
Rapid is ebben a csapatban van, és most õ fordítja egyedûl a játékot mert ha megnézed az oldalunkon a projectek menûpontot, 3 darab játék fordítása zajlik egyszerre.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Oké, megvannak a képek, én voltam a láma! <#nyes>

Nekem nem jönnek be a képek linkjei, de a honosítás az jöhet! Már keresgéltem magyarítást régebb óta, találtam is egy honlapot de itt már vagy egy hónap óta 1%-on van a projekt, amúgy nem tom hogy a te céged-e?

Rapid81
Paff, nem rakta be a képeket.
Akkor itt vannak a linkek:

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Rapid81
Hajj evribodri!
Készül a játék magyarítása, amit jómagam csinálok. Aki nem hallott még rólam annak esetleg ismerõsen hangozhat a Secret Files Tunguska honosítása, amit szintén én csináltam.
Estére egy kis ízelítõnek fel fog kerülni a magyaritasok.hu-ra egy pár perces videó, amely az intrót és az elsõ UEF küldetés eligazítását tartalmazza majd. Érdemes lesz meglesni.
Egy pár képet addig is berakok ide, csak úgy ínyencségnek:

Késõ volt, este volt, két replay közt leírtam. 😊

vidu: 150 gép. Szép.
Csak marha nagy balhé ha a czar leesik. 😄

Kipróbáltam hány repcsi fér el egy CZAR-ba. Sikerült beleszuszakolnom 73 superior fightert, 25 spy planet, meg 52 db gunshipet. <#vigyor2>

Cobra.
Mivel nem secret, hanem experimental egységek.

Mike
a sims topikban az én dolgom a nemolvasó emberek cseszegetése, de ettõl függetlenül, máshol még lehetek hülye 😊

keresgéltem arra hogy secret, de nem találtam semmit

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray