Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar guild csak a CB van? 😊
GanXstaZolee#2709
★ 汤姆 李
SB audigy a hangkártya,más játéknál egyéb dolgoknál semmi problémám vele.
Játékot felpatch-eltem a legújabbra de még így sem jó😞
Hangbeállítást hogy érted?
★ 汤姆 李
Hide and fear, Cobra Commander is here !
akárki akármit mond ez egy szép pillanat 😊
thx
★ 汤姆 李
Egyben van a Sir Lemming, azaz SirLemming 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Köszi
Azért leírom magyarul, hátha olvasni tudsz magyarul 😊
Skirmishben 1 pályán játszol gép ellen. Kiválasztod a térképet, majd a játékosokat a bal oldalon. Alapból legelsõnek téged rak be és utána az üres helyekre tudsz berakni gépi játékosokat. A térkép alatt még be tudod állítani, hogy mi látszódjon a térképbõl (alapból semmi, csak amit felfedezel, alapból látszik a terep, de az épületek és egységek csak akkor, ha egy egységed vagy radarod látja, illetve látsszon minden mindig). Be lehet még állítani, hogy legyen-e kezdéskor pár egységed, vagy csak a Commandered, illetve hogy max hány egység lehet egyszerre a pályán (gyengébb gépnél érdemes lejjebb venni), be lehet még állítani, hogy a gyõzelemhez elég az ellenséges Commandert megölni, vagy minden egységet meg kell, illetve hogy soha ne legyen vége automatikusan a meccsnek.
Skirmisk gombra katintva,vanak külömbözö földrészek,meg hogy kivel szeretnénk leni,meg stp
sok ott a beállitások,nemsokat értek hozzá,ezis valami játékféle lenne.
Nagyábol probáltam beállitani,de mikor az indulási gombra katintotam,semmi nemtörtént.
Ez a menüsorba van,ahol a többi
Elöre is köszi a segitség.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hogy lehet dönteni a kamerát, úgy hogy ne félig felülrõl, hanem nagyjából oldalról lássam a pályát? Hiába nyálaztam végig a tutorialt, nincs benne szó errõl.
Köztudott, hogy a bal fülemre kvázi 80-90%ban nem hallok.
Az egy dolog, hogy FPS-ekben ez mókás, (pl BF-ben légvédelmezni, van jópár mókás storym), de ma este CSODA történt!
Épp hallgatom a Tip of Our Speart full tuti max hangerõn fülessel, és mondom de baba, mintha rendesen hallanám a sztereót, csoda történt.
Végighallgattam így az egész SC soundtracket majdnem, mire valamiért egy pöttyet lejjebb vettem a füles hangerõszabályzóján, és kétszer erõsebb lett a jobb oldal. 😄
Mondom fakkya... csak a szabályzó cseszte el a jobbat, nem tett csodát a muzsika. 😄
Amúgy cybran zene elég lapos lett õszinte sajnálatomra. De valami mesterit alkottak a Soule fivérek összességében.
Belekevertem puszta perverzióból a TA battle musicokat, és nagyon durva hogy megmaradt a stílus.
Idõnként fent is vagyok, de többnyire replayeket nézegetni.
Viszont ha van pár hozzám hasonló lelkes amatõr akkor játszhatunk is, ha már megvettük.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
A magyarítást én se ígénylem, ha eleve magyar ferdítéssel jelent volna meg, akkor meg se vettem volna.
Az a szakmám, hogy hibát keressek. 😊
És volt szerencsém lokalizálást végzõ emberkével együttmûködnöm, és nem egyszer többesen is nehézkes volt bizonyos dolgokra ütõs fordítást találni.
Úgy egyébként merre van a magyar scene?
Se clan se honlap se semmi? Annál többre tartom ezt a játékot hogy egyedül customgamezzek külföldiek ellen.
Bár lehet egy külföldi klán jót is tenne nekem, RTS-t még sose toltam "komolyban".
lehet manapsag azert nem tetszenek a jatekok annyira mert mar eleg jol megy az angol meg szinte minden feldolgozas, dehat ez van
marad a baratno 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ettõl függetlenül Rapid munkássága dicsérendõ, én biztos nem lennék ilyen önzetlen.
(csak egy magánészrevétel: általában amikor egy játékhoz megjelenik a magyaritás, valahogy egyre több lesz a khm "idétlen" játékos, hülye kérdésekkel, borzalmas ún. trendi helyesirással, csácsumicsázással. Minth a nyelvtudás valami érettséget is jelentene egyben).
és ez jobb mint szavakat magolni a szótárból
viccnek szántam 😊
Mondtam: szakmai ártalom. 😊
Szakmai ártalom. 😊
Egy sírásom azért lenne:
Biztos van benne tapasztalatotok, kéretlen kritika, de ha lehet rugaszkodjatok el az angoltól és ha egy mód van rá magyaros legyen a szöveg amennyire lehet.
Pl.: Válassz fajt. Kapásból jobban tetszene -nekem- az 'oldal' szó. Effektíve fajokról nem igen van szó úgyse. Vagy méginkább frakció.
Nem tudom értitek-e. 😊
Viszont most hogy minden nélkül csak beböfögtem ide, utána is nézek a csapatotoknak. 😊
És azért vettem át, hogy haladjon is, mivel télleg nem történt semmi az utóbbi idõben vele. 😊
Rapid is ebben a csapatban van, és most õ fordítja egyedûl a játékot mert ha megnézed az oldalunkon a projectek menûpontot, 3 darab játék fordítása zajlik egyszerre.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
Készül a játék magyarítása, amit jómagam csinálok. Aki nem hallott még rólam annak esetleg ismerõsen hangozhat a Secret Files Tunguska honosítása, amit szintén én csináltam.
Estére egy kis ízelítõnek fel fog kerülni a magyaritasok.hu-ra egy pár perces videó, amely az intrót és az elsõ UEF küldetés eligazítását tartalmazza majd. Érdemes lesz meglesni.
Egy pár képet addig is berakok ide, csak úgy ínyencségnek:
vidu: 150 gép. Szép.
Csak marha nagy balhé ha a czar leesik. 😄