Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Hogyan lehet a kamerát egy egység követésére belõni? Nem jöttem rá 😞
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@
Mivel nem használok semmi tárterületet nem töltöm fel se a képet se a replayt, de megvannak.
Utolsó 5 perc már a hajógyárak bombázásával telt.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
(én 1vs2 ellen kikaptam(általában 3 sima A.L.-t könnyen lenyomok, ha nem lassul be))
Mert én jobb alul voltam, és ott volt a mass. Mellettem meg nem. Ahol a képen viszont van.
Szal valszeg tényleg oda rak a map 4 massot, ahova spawnol valaki.
Ez alapján: Fent jobb, Lent bal.
Vagy nem jó a map. 😊
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Na most ott keresztbe tettem mindkettõnket, hogy a mass-os kezdõn legyünk.
BAlanced ai, Battle Isle R2, UEF reménytelen volt, szabályosan unatkoztam mire legyalultam kezdett neki T3-mat fejleszteni.
Aeon elején picit rámijesztett, de az se mutatott sokat hosszútávon.
Mire az elsõ colossus felét legyártotta már lett 80 SAB és 8 ML...
Lehet megnézem még egyszer ha lesz Core2.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amúgy én is mindig supremacyn játszok, nem szeretem ha csak a commanderre kell hajtani (bár igy is elsõnek arra kell).
Ezen a mapon pl mikor kipukkant a commandere a bázisa egyik szélén, akkor még a 75%-a megmaradt a bázisának, és még legalább 2-3 czar meg colo-val kellett megküzdenem (bár akkor már nem volt gond).
Kellene valami peccs, vagy bugos az AI, vagy túl jó lettem?
+150 mass szinte folyamatosan, úgy hogy valójában csak 4db t2 mass extractorom volt.
A felénél felépítettem vagy 30 mass storaget, hogy amikor épp nincs mit etetni az engineerekkel, akkor is kihúzzam maximális termelési sebességgel.
Ottvan a legújabb mapok között.
Sehogyse bírom elverni!😄DD
Vagy õ túl erõs,vagy én vagyok béna..De nembaj bekaphatja!😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Egy vizes szigetes mapon pl nem téma akár 4-5 balanced AI-t is elpáholni, utána viszont próbáld meg 1db balanced AI ellen a Battle Isle R2 mapot...
Szinte mindig elakad bennük, és amig ott tököl, a torpedóvetõk szép lassan szétszedik.
Czar ellen meg T3 AA kell, 3-4db már megállítja mielõtt rombolhatna (max rájuk zuhan).
Azon viszonylag egyszerû a stratégia. Elõször is tengeri cuccokra nem pazarolni, és minél gyorsabban befoglalni, és bevédeni a 2 szárazföldi átjárót (rizikós, de én szinte mindenemet egybõl ki szoktam küldeni erre a két pontra, és ott épitkezek). T2 Artykat odatenni, azok megakadályozzák, hogy a közelebb esõ 2-3 masst ki tudja termelni. Innentõl még választhatsz is, hogy hogyan gyaluld le õket 😊
Aláírás
Ráadásul a 2 bal oldali spawnponton nincs is resource. Nem csoda, ha könnyebb 3 AI ellen, mint 1 ellen, amelyik minden resourcot maga használhat fel.
GanXstaZolee#2709
pl: Skirmish 20x20 map 2v2 500as limit és diavetítéssé válik (low-on ua ugy mint high-on 10-20 fps), a procit felfalja...
Illetve tapasztalt már vki olyat hogy a földi,vizi egységek parancskiadás után fél percig csak 1 helyben álltak, aztán kezdtek végrehajtani elõrehaladott küzdelemnél?
Merre található infó az upcoming performance patch-rõl?
Egyébként nem akarom senki kedvét elvenni, fekete foltokkal dobálózni, mert sztem össze sem hasonlítható az utóbbi idõk RTSeivel (és ez utóbbi nem negatív kritika volt)
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
http://www.sendspace.com/file/t9e27i
Feltettem a mapot is mellé, csak be kell másolni az SCMP_sveno02 mappát a c:\Program Files\THQ\Gas Powered Games\Supreme Commander\maps könyvtárba. <#vigyor2>#vigyor2>
Itt a csalás. Bármelyik szigetes mapon elkalapálom, szárazföldin viszont eddig csak azon sikerült, ami roppant pici és havas. Nem vagyok elég gyors, és mindig elfogy a cucc.. Meg lassan is fejlõdök.. Meg minden 😄
Sebaj, má kezdek belejönni ;D
Mert maponként más, hogy mennyire találja fel magát az AI...
mit értesz az alatt hogy egyedül?
az "fps mérés" egy 40x40-es pályán készült 3 horde ai-vel...