4582
-
#2821 Az aláírásod nem helytálló! :DDD -
#2820 Indítsd el a GPGNetet és az majd megoldja. -
Játékos #2819 Gyerekek, szeretném a javításokat felrakni. Van egy néhány. Most elég a legújabbat, vagy libasorban egyiket a másik után?
Előre is kösz a válaszokat! -
#2818 Elvileg jól megy Vista alatt, de nincs benne DX10. Más kérdés, hogy a 8800 Vista alatt mennyire lesz képes megjeleníteni a játékot -
QpaQ #2817 Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Azt olvastam valahol, hogy a játék támogatja a DX10-et. Megéri e 8800 GTS-el Vistára feltenni, vagy inkább tegyem XP alá? -
#2816 nem vészes :) -
Lemming #2815 MEnnyibe is kerül manapság? :) -
#2814 Nekem fent van és ezt az 1 hibát leszámitva (amit orvosoltam:)) teljesen jól működik. -
vidu01 #2813 Én meg csak egyszerüen lusta vagyok felrakni, most augusztusba volt 1 éves az XPm, ennyi időt még sosem bírt ki ujrarakás nélkül. -
Lemming #2812 Hát vista még nálam is felejtős.
Adok még neki nettó egy évet... -
#2811 Na ugy nez ki hogy MS is kiadta a memória javítását. -
#2810 csak SCnel jön ez elő. Bár mióta pachet felraktam annál se. -
JTBM #2809 Köszönöm, megnézem. A memóriára nem gyanakodtam. ;-))) -
#2808 Go fel gpgnetre van egy fórum ahol erről van szó asszem temp folder a neve de van 3-4 ami vistás fagyással foglalkozik elsőre van egy memória peccs ha 2 gigád van akkor kifagyogat vista alatt.
Rendszergazda módban futtasd a gpgnetet és az sc.exet is, + nekem multhavi bétás nvidia driver van fent, ezzel nállam mostmár tökéletesen működik, előtte 40 perc után mindig fagyott.
Keress rá a nevemre ott (Wrk nélkül) sokat irtam abba a fórumba ahol megvan a megoldás. -
#2807 Milyen driver van most fent a videókártyához? Laptopoknál nagyon nem mindegy sajnos, lehet csak a laptop gyártója által kiadottal megy rendesen. -
JTBM #2806 Biztosan nem. Az előző patch-el jól ment és semmi más nem fagy rajta. -
donatus13 #2805 Pedig így volt nem nagyon érdekel ki mit mond ezeket mind láttam ezért nem teszem fel és mindenhonnan csak rosszat hallok,egész még elég bugos majd lesz hozzá sp 1 akkor már lehet feldobom de most még kizárt . -
#2804 Érdekes nálam nem fagy semmilyen játék és mindig elindulnak. Az meg kizárt, hogy a Windows mail ennyire bugos legyen, már rég javították volna (én outlook 2007-et használok és működik gond nélkül). Egy valamit megsúgok, a Vista de a többi oprendszer legfőbb hiba forrása a felhasználó... -
Borg #2803 Okos vagy, előre ülhetsz... -
donatus13 #2802 MAradjunk a vistanal szerintem ez lesz a tettes, elég sok jatek fagy rajta RÁadásul haverom tolta rajta játékot és :D egyszer elindult egyszer nem :D:D Elég ratyi kiforratlan az egész és tiszta bug a windows mail is tiszta hibás benne:DNem lehetett benne levélt törölni meg ilyenek mind 1 probáld xpn :) -
#2801 Melegedés? -
Borg #2800 Az utóbbi héten nekem is sikerült 2x kifagyasztanom.
Egy savet akartam betölteni, ahol 3db Horde AI 500-as egységlimittel meglehetősen szét van terjeszkedve... 2-ből 2x nem sikerült visszatöltenie, hanem csak kidob a desktopra, hogy stopped working... -
JTBM #2799 Most nekem vannak crash gondjaim a játékkal.
A következő konfigon 10-20 perc játék után biztosan feldobja a talpát:
MS Vista + intel Core2 Duo 7300 + 2GB ram + Nvidia 8600GT 256MB rammal. (laptop)
Amivel még soha nem halt meg:
MS XP + AMD A3000+ + 1GB RAM + Ati 7950Pro 512MB rammal. (PC)
3 gyanúsítottam van, a gyanú sorrendjében:
Nvidia 8600GT (driver???)
intel Core2 Duo 7300 (két mag???)
MS Vista (DirectX 10 v. valami más???) -
#2798 Forged alliance videó! -
JTBM #2797 A legjobb védekezés a kamikaze rakéta ellen a pajzs. De a T2 elején általában még senki sem tudja kitermelni a pajzsok energia igényét. Ezért félelmetes fegyver a T2-es kamikaze rakéta a T2 elején. De ahogy felmennek a pajzsok, nem is kell velük törődni.
Egyébként 2db T2 AA szinte biztosan leszedi őket. Tömeg ellen is jó, de abból már át fog jutni pár.
Tegnap játszottam megint egy jó kis játékot, most a nagy kedvenc UEF-fel 3 balanced AI ellen. Az elején csak egy land factory-t építettem, gyorsan felfejlődtem T2 szintre, építettem elsőnek 1 db mobil pajzsgenerátort, 2 db T2 mobil AA-t, ezeket elküldtem járőrözni, egy T1 radart, majd egy T2 PD-t. Ezek szinte veszteség nélkül tudták tartani a bázist, amíg a T2 generátorom elkészült. Ezután T3 upgrade, a bázis pajzsokkal való lefedése, T2 PD és T2 AA a bázis széleire, 200-as mass kiépítése. Itt már lehetett számítani, hogy jönnek az első experimentálok, ezért Air factory, T3 szintig upgrade 8 T3 engineer-t ráállítva, majd 10 T3 felderítő, 25 T3 Gunship, 25 T3 Fighter.
A Gunshipekkelt szétszedtem minden kevéssé védett helyet, gyakorlatilag csak a bázisok maradtak meg. A bejövő experimentáloknak esélyük sem volt. Amint elkészült az első T3 Artillery, kezdtem leírtani a bázisokat is, majd amikor már jól meggyengültek, 30-40 T3 Gunship befejezte a munkát. 4500 killre nekem volt 40 veszteségem. ;-)))
Építettem még 6 db SCU-t is teljesen upgradelve, ezek végezték el a bázisokon a takarítást. Most egyet sem veszítettem el belőlük, mert együtt mozogtak és a 6*40K pajzsot nehéz szétlőni. A legkomolyabb sebzést pont az én T3 tüzérségem okozta, egyszerre 5 lövedék csapódott be a környékre, 2 eltalálta a csoportot, de azért mind megmaradt. ;-))) -
Lemming #2796 Igen. "Lőtávja" szélén felrobban, oszt egy nyaláb csomag indul lefele. Azaz még a robbanása előtt kell leszedni. (Kékes-zöldes csóvája van, lehet terep miatt nem láttad.)
TDM nem szedi amennyire megfigyeltem, legalábbis aeon bubis tdm-en átrepültem vele.
T1 aa is leszedi, de csak ha nem sréhen megy. T2 AA areát sebez azért jó, de hajlamos lekésni a cuccot így egy darab illetve több egy csomóban megint csak nem olyan faszányos ellene.
Cybran T2 bomber lenne még jó ha nem T1 bomber támadási vektoron menne.
-
#2795 F@sza.... Megnezem megegyszer, amugy lelassitottam -10 re ugy neztem de semmit nem lattam.... -
#2794 A Mercy nem közvetlenül csapódk be, mint egy sima rakéta, hanem még a levegőben felrobban és szétszórja a töltetét, ezt láttad te úgy, mintha a roncsa okozta volna a kárt. Az viszont tényleg elképzelhető, hogy a T2 AA a leghatásosabb ellene, illetve a mobil AA-k. -
JTBM #2793 A rakéta neve kamikaze. Nem megpusztul, hanem felrobban az ACU fején...
Egyébként T2 (v. T1) AA szedi le, a T3 AA teljesen hatástalan ellene.
Ezért a 3260-as patch után nekem minden védelmi pontom 1db T2 (v. T3) pajzs + 2db T2 PD + 1db T2 AA + 1db T3 AA. Ez ellen jól elszórakozik az ellen. A bázis körül minden irányba teszek ilyeneket, megkerülni nem érdemes, leromboláshoz meg idő kell, ami alatt nekem van időm reagálni. Érdemes jól szétszórni őket, hogy egy kamikaze egyszerre csak egy valamit szedjen ki. (Persze először mindig a pajzsot szedik ki...) -
#2792 tactical missile defense nem szedi le? Mintha valamelyik nap neten lattam volna hogy lő az mindenre ami mozog :) -
#2791 Visszaneztem ahogy meghalok hat mit mondjak erdekes... Az interceptoraim nem lovik csak az AA (3db T3).. 11 kamibol mind megpusztul es a 40%on levo ACU-m felrobban, hogy elotte meg a pajzsot is le kell rombolniuk, de ahogy mar mondtam csak tormelek formajaban erik el, szoval meg tormelek formaban is nagyot sebez, szerintem tul nagyot....Meg fogom ovni... Meg lehet nezni: replay vault 1v1 ranked: Hedgehunter- AngryZergling Finns revenge..... -
Lemming #2790 T3 AA rakétákat lő. Gyorsabban jön az a vacak annák, hogy kilője->odaérjen-> leszedje. Még a cybrannak van a legnagyobb sansza leszedni vele mert elvileg azok a leggyorsabb AA rakéták, és mégis... nem mindíg jön be.
Ide flak kell. Azaz T2 AA. Mobil vagy sem.
És az sem 100% védelem.
Javaslom egyébként ilyen esetben, hogy AI ellen skirmishben próbálgasd. Ott egyből kiderül mi és hogy szedi.
Még jobb a sandbox mode + a konzol varázsszavak. -
#2789 Pedig az AA-nak le kellett volna lőnie, én amikor gé ellen mentem, akkor az ő T2 AA-i leszedték, ha az AA mögé vagy azzal egyvonalban lévő célpontot jelöltem ki. -
#2788 IRJAK LE!!!!!!!! Ma egy meccsem ment el miattuk 4db T3 AA meg 30db T1 interceptor keringett es megis bejottek..!!!!!!
Beperelem oket mert ez csalas.....!!!!!!!!! -
Lemming #2787 Pici logika és megy az:
A repcsik közt sorolják. Következésképp nem lövedék, azaz ha repül akkor az AA le is szedi. :) -
#2786 De pont azt nem talalom hogy mivel lehet leloni..... -
vidu01 #2785 Innen könnyűszerrel ki lehetett volna deríteni: SupCom units database
(egyébként itt az összes létező egységről minden adat megtalálható peccsekre lebontva) -
#2784 Na vegre azt hittem sose derited ki...... -
#2783 Kicsit megkésve, de itt a válasz: az Aeon T2-es kamikaze repülőjét/rakétáját az AA lövi és elég könnyen le is szedi 2 T2 AA. -
Thanatos #2782 jelezném hogy ez nem sakk ;)
és a sakkhoz is tedd hozzá hogy egyszer egyszer meg tudják verni az ilyen nagy ágyukat ezek a csodaprogramok de nagy átlaggban még változatlanul lemossák őket a pályárol, ergo a verhetetlenségtől még nagyon kurva messze vannak :)