4582
  • Borg
    50. percnél T1 unitok? Milyen AI ellen játszol te, easy? Mert akkor nincs is több kérdésem. A replay-el se fáradj.
  • Hedgehunter #2860
    egyetertek...... A gep ellen jatszani felesleges idotoltes....
  • GanXstaZoleeWrk
    És még mielőtt az jönne le mekkora király vagyok, egyáltalán nem tegnap is betoltak 3v3ban minket 1,5 óra alatt de jó meccs volt gpgneten.
  • GanXstaZoleeWrk
    Te magyon okos fogd már fel hogy kurvára nem kell 6-8 massnál több!

30. perctől ki a faszomat érdekel hány mass helyed van? Kb. kell 6 amig fel nem huzol pár erőművet meg mass gyárat utánna futószalagon ezeket kell tolni 40-50 percnél +600/+800 massban simán lehet lenni 1 óránál pedig 1000. Felrakom délután a replayt tanuljál, és letolom neked 2 ellen is azt a szar ian crosst bár nem tudom mi benne a kihivás lol. Elején kell kivédekezni kicsit de mivel telejsen fasz az ai 50 percnél is T1es unitok jönnek pl nuke védelem 0 stb.

Ha a gépnek lenne esze nem egy helyre tenne pl 15db T1es air védelmet, nem a hegy mögé építene 4 T2 artyt stb, 0 a kihivás gép ellen, és még sorolhatnám a faszságait.
  • Borg
    Bullshit, azonnal megjelenik a Balanced AI az Air superiority fightereivel, lemossa a pár gunshipedet, aztán jön egykét gagyi egysége ami eltakarítja az engineert meg az épülő ME-t.
    Nemtom milyen AI ellen játszottál, de nekem ha csak 1 T2 AA meg PD van ott, akkor jön a T3 bomberrel, és precizen kiszedeget mindent. Sőt, a patch óta beküldi a T3 gunshipet is, kettesével.
    De persze lehet mondani, hogy tegyek oda T2 AA-t, T2 PD-ket, shieldet, stealthot, meg küldjek gunshipet, meg air superiorityt is, hogy védjék a helyszínt.
    Mert hiszen végtelen resourceból gazdálkodunk, tehát a bázis megvédése, és a támadás mellett lesz erőforrásunk számtalan ME-t is külön külön bevédeni... igen...
    Én csak simán üresen tartottam ezeket a helyeket, erre is jól elment 5 T2 Arty munkája a hegy mögül. Az összes többi erőforrást a támadásra és a védelemre kell fordítani Ians Crosson, mert csak úgy özönlenek az egységeik feléd, és ha picit nem figyelsz a központi térre, máris beraknak firebaseket, amik belövik a bázisodat.
  • vidu01
    Sztem meg könyebb egy ellen, mivel az üres mass helyeket én fogom uralni nem az AI, először néhány t2 gunshippel lepucolom az övéit (majdnem csak a bázisán belüliek maradnak neki), majd néhány engineerrel elindulok v transportshipezek, és lefedek minél többet. Ha raksz mindegyik mellé egy t2 point defet meg egy antiairt akkor szinte nem is foglal vissza, mivel csak kósza engikkel próbálkozik, onnantól meg már nyert ügyed van mert dől a mass. De letudom nyomni én is a több AIt is , mondjuk kicsit nehezebb, általában kettőt sikerül berusholni, mass helyek elfoglalva, gazdaságot felnyomni, persze támadni is kell egyszerre.
  • Borg
    Olvasd már el amiről beszéltünk. Ha telebaszod AI-val a mapot, fele annyira sem ügyesek, mert egy AI-ra kevés ME jut.
    Játszad csak le Ian Cross-t 3, majd 2 Balanced AI-val (amiről ugye az elején is szó volt), aztán nyomassad a videót arról a könnyű győzelemről a 6 T3 Artyval.
  • GanXstaZoleeWrk
    Cross szöveggel 1 pálya kezdődik azon toltam látom van egy ian cross is 4 személyes az még könnyeb, mint a 6-os ugye en 1v5ben toltam de ugy latom neked semmi nem jó, holnap azaz ma letolok csak a te kedvedért az ianon is egy menetet, mert te még a halottba is belekötnél szvsz.

A játék egyébként pedig multiról szól szaros aik ellen jatszani nem nagy élmény, 1x gyere fel netre és tolhatunk 1et. Ja és told le pls 5v1-ben akkor amit én meglátjuk hogy megy 5 balanced ellen :D
  • Hedgehunter #2853
    Holnap megjon az uj gepem lenyomok egy 6-1 et.....
  • Borg
    Követted amiről beszélgettünk az elmúlt oldalon?
  • GanXstaZoleeWrk
    menne csak akkor több idő sokkal é ez supremacy volt nem csak commandert kinyirni aztan csa, full clear.
  • Hedgehunter #2850
    es nuke nelkul menne e???......
  • GanXstaZoleeWrk
    ez az a cross ahol 6 hely van

de nem mindegy? 5 ai megvolt 1 helynyi massal.

Van replay felteszem nezd meg. Mire 1 exp unit jött nekem 4 volt kb mire még 1 nekem 10 és már mentek a nuke-ok.
  • Borg
    Crosson hova tettél 5 AI-t, amikor 4 helyes a map?
  • GanXstaZoleeWrk
    na jolvan sc nincs mert kocsog vista ugyanarra mentett mindent amit nem értek, de replayt meg lehet nezni. Felrakom vmi nyilvanos helyre
  • GanXstaZoleeWrk
    NA 5 balanced ai megvolt crosson 1:18 asszem de siman lehet hozni 1 óra alatt is lofaszt nem tudtak 1nek volt 1 értelmes megmozdulása 70% játéknál behozta pókját oldalról kis védelmem volt csak fél gazdaságot lebontotta de nem volt nagy gond huszonx suppor commanderrel 60-70%rol mindent ujrahuzni. Lokok SCket meg van replay is.
  • Borg
    4 player asszem 10x10.
    Megpróbálhatod airforce nélkül is :)
  • JTBM
    Mekkora a Cross pálya? Csak 10x10-esen játszom, mert az 5x5-ös túl kicsi, ott nem lehet kibontakozni, a 20x20-as meg túl nagy, a túl erős airforce miatt gyakorlatilag csak idő kérdése, hogy lenyomjon bármennyi AI-t az ember.
  • Borg
    Ja, de pl attól is, ha setonson 5 AI-t nyomsz le :)
    Mert akkor van kb 3 ME / AI, még jó hogy nem fejlődnek túl ügyesen...
    3 AI már egész más téma, amikor ottvan nekik egy mezőnyi ME.
  • Játékos
    Nőhetne az arcom, hogy deqrvaügyesvagyok :))).
  • Borg
    Természetesen, a 3 ellenségnek szövetségben kell lennie. Vicces is lenne ha egymásra is mennének, mi dolgunk lenne? :D
  • Játékos
    Akkor látom hogy van mit fejlődnöm :)).

Én tegnap 20km pályán 3 balanced AI ellnében vagy 3 órát görcsöltem. 9000-et elpusztítottam, 2000-et buktam. Még éppen csak pár helikopterem volt, 40 T3 ostromrobotom, s jött a kis kedvenc pókom. Alig sebezte a védelmem, elvitte az összes egységet. Ez ment szép lassan két órán keresztül. Vagy 50 pókot és Gunship-et nyírtam ki, végül az atom és 250-es hullámban bázisamortizáló T3 robot megoldotta a dolgot. Azért ezzel a Cyberian-nal nehezebb, az Aeon T3 Gunship a király, azzal gyorsabb.

Valamit bénám csinálok, de javítjuk a technikát :)).

Én be szoktam jelölni, hogy a három AI, szövetségben legyen, ti is így csináljátok? Kisebb pályákon meg sem próbálom, 5x5 léptékben félóra alatt eltaposnak.
  • Borg
    Setonson nekem sem volt probléma a 3 Balanced AI. Ott viszonylag egyszerű bevédekezni, és akkor mögötted ottvan kurvasok mass.

De várom a crossról a replayt, ahol 6 T3 Arty simán megépül és csuklóból lenyomja a 3 balanced AI-t (én pl Cybrannal mentem 3 AEON ellen). Legalább lesz mit tanulni belőle.
  • rtfmZoli
    Igazából sima Supcom A.L ellen nem olyan nehéz védekezni, csak a géped bírja, és a 30.adik percnél ne a 1 órás játékidőnél tarts 7 al ellen.
    Sorian A.L kicsit nehezebb, főleg ha cheater, na és persze a maptól is függ- Seton's- on 1 vs 5- öt is meg lehet nyerni (egyedül vagy arra a sok massra), de ahol csak 1 helyed van ott már neccesebb
  • GanXstaZoleeWrk
    oké letolom neked aztán kiderul ki mit beszél és hova.
  • Borg
    Mint már írtam. Ez igy a levegőbe beszélés amit csinálsz. Valami mapon 4vs1... ja mert valszeg helyük se volt, meg resourcuk se, igy nem volt nehéz.
    Toljad crosson 3, majd 2 Balanced AI ellen egymagad. Aztán majd toljad a replayt a 6db T3 artyról :D
  • GanXstaZoleeWrk
    Oké de az gondolom világos hogy akármennyi ai sem ér fel 1 pro playerrel?

Szivesen letolok neked egy 7v1-et is ha kell mint tech vagy akármilyen aival. 4v1et toltam es lofax volt.
  • Borg
    Engem nem a GPGnet része érdekel, nem arról volt szó.
  • GanXstaZoleeWrk
    Gyere gpgnetre toljuk 1et.
  • Borg
    Persze...
  • GanXstaZoleeWrk
    AIk ellen nem nagy kunszt jatszani 20 perc körül siman mass/energy fölénybe lehet kerülni utánna meg lenukkolom apicsába mind mire 1 expet is megépitene, béna az ai nagyon, mondom go netre lattok majd csodákat :)
  • Borg
    Azért ezt majd próbáld ki a cross pályán is 2-3 Balanced AI ellen.

Ott annyit költhetsz a bázisvédelmedre, hogy mire T3 szintre eljutsz hogy támadóerőt építs, ők már jönnek az első exp egységeikkel, amik ellen úgysem tudsz védekezni még. Lehet mesélni a 6 T3 Arti erejéről, csak alkalmad nem lesz megépíteni...
  • JTBM
    Protektort nem szabad elhanyagolni. Sokkal olcsóbb, mint a rakéta. ;-)))

1 vs. 3-ban ott a gáz, hogy ők az elején mindenképpen fölénybe kerülnek, azért én nem leszek soha az életben képes nagy területeket bevédeni. Csak a bázist tudom védeni és rombolni tudok egy idő után, amikorra elkészül egy erős légierőm.

A T3 szint elérése után kb. 5 perccel már csak a 4 bázis marad meg, ez előre tolt bázisokat én szedem szét, sajátot meg lusta vagyok akkor már építeni, hanem inkább 4-6 T3 Artit, amik elvégzik a bázis biztonságából a piszkos munkát. 6 T3 Arti ellen semmilyen pajzs nem tart ki...
  • Borg
    Human meccsekben egész más a leányzó fekvése, főleg ha cooperativban vannak többen egy oldalon. Ott lehet taktikázni, hogy pl 2 bevédi a témákat, a harmadik meg csak a támadásra költ. AI-val ilyet nemnagyon tudsz játszani.
  • GanXstaZoleeWrk
    Vagy akkor ha beálsz egy 3v3 ba és 1 ember kis segitséggel mind a 3matokat elintézi :D Mondjuk nallam mar ez nem áll fent de még mindig tudnak meglepetést okozni, pl tegnap 30. perc környékén már nuke jött mák volt mert elő bázist zuzta be és mire 2. jött felhuztam egy protectort + 1 rakétát bele :D
  • Borg
    Igy van. Van a 4 spawnos cross map.
    Ha ott 2 Balanced AI ellen megyek (tehát 1 üres hely van) lenyomnak mint a gombot... ha 3 ellen, akkor eltart egy darabig, de megnyerem.
  • Hedgehunter #2825
    Akkor fogsz meg meglepodni mikor lejatszol egy par ranked-et....
  • Cobra.
    Ha olyan pályán játszol, ahol sok a mass deposit (pl 6-8 fős pályán vagy 2-3 bot ellen), akkor a gép nagyon gyorsan felfejlődik ls bedarál. Ha annyian vagytok a pályán, mint amennyi spawn pont van, akkor egyszerűbb a helyzet, de azért javult az AI az alapváltozathoz képest.
  • Játékos
    Dehogynem, csak gondolj bele egy picit :))).
  • Játékos
    Tényleg sikerült pár perc alatt.

Lehet hogy kár volt. A kedvenc pályámon /Emerald krater/ 3 balanced AI ellenében nagyjából fél óra alatt elsöpörtek, jött egy nyüves pók és end. Úgy 1 km-ről már lőtte a parancsnokomat, sikerrel. Máskor 1 perc alatt kiiktattam , az egész pálya nem tartott 1 óra 20 percig....

Szabad visszavenni az arcból, szépen egy lehülyített AI ellen küzdeni, amelyik csak légvédelmet küld a T3-as robotjaim ellen :))).

Vagy csak én vagyok a pancser? Azért vettem meg eredetiben, hogy lealázzam a világot a mocsok nagy tudásommal a neten, most pedig porig vagyok alázva :)).

Gyakorlás indul. Elég jól megerősítették a játékot a javításokkal, lehet hogy visszamegyek Settlers4-el küzdeni ... :))).