Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Galactic Colossus-szal igen jól lehet bázist írtani. ;-)))
Elõször láttam 5 csillagos egységet a játékban, az egyik T1 PD lett 5 csillagos, 350 körüli kill-lel.
28 egységet vesztettem és 3000-t lõttem ki, az arány engem is meglepett.
Nem használtam egyáltalán T3 tüzérséget.
Az AEON pajzsok valami eszméletlen jók, már nem is törõdök az ellen T2-es tüzérségével, mert az AEON pajzsot aztán lõhetik...
Legközelebb megnézem, mit tudok Cybran-nal. ;-)))
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Irány a legközelebbi PC shop..
Sajnálom =(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Pentium IV.
Oprendszer: XP
2 GHz
768 MB RAM
Radeon 9250 kártya
egy patchet felraktam, pontosan nem tom melyiket, annyit tudok hogy 3-mal kezdõdött és miután elindítottam még szarabb lett mert totál fehér volt a kép és csak vonalakat láttam mindenhol... 😞
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Helyesen:
A kapuk megsemmisülése olyan kvantum nyomokat hagy hátra, ami néhány évig lehetetlenné teszi a kvantum utazásokat.
Kellene egy kis help a honosításhoz!
Aki megmondja nekem, hogy a játékban, a Cybranoknál mit rejt a Quantum Wake, annak neve bekerül a Special thanks-be!
Ez a mondat:
As they are destroyed (a kapukat), they will create Quantum Wakes that will prevent all Quantum travel for several years
Amint a kapuk megsemmisültek, ?????-t fognak létrehozni, ami hosszú évekre megakadályozza a kvantum utazásokat.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A kezdeti T1 rush-nál sajnos nagyon rosszul jött, hogy az AEON T1 point defense sokkal pontatlanabb, mint az UEF-é. A T2 mobil AA is sokkal pontatlanabb, mint az UEF-é.
A Commanderrel kellett harcolnom az elején, csak úgy tudtam tartani a vonalat.
Késõbb az AEON pajzsok viszont nagyon keményen tartották vissza a rohamokkat, bár több T2 tüzérség is lõtte a védelmemet, egyetlen egyszer nem omlott össze a pajzs.
Az experimental építõ versenyt viszont megnyerte a Cybran player, hamarabb elkészült a Monkeylord-ja, mint az én Galactic Colossus-som. (90%-on volt, amikor odaért a ML...
Holnap este megpróbálom újra.
Mindenesetre az AEON-nal a kezdés keményebb, mint az UEF-fel. Persze lehet, hogy a pálya teszi, mert itt jóval közelebb vagyunk egymáshoz és hamarabb jön a rush és gyorsabban jön a 2., komolyabb hullám.
A középjáték viszont jóval könnyebb, az AEON Harbringer pontosabban lõ, mint a Titan, a pajzsok sokkal erõsebbek.
Ha megnyerem az Experimental építõ versenyt, akkor nem hiszem, hogy a Galactic Colossusnak kihívás lenne a ML. 90%-ról nem tudta teljesen szétlõni, hanem csak az építõket semmisítette meg.
Mavort meg sztem csak 20as map felett szabad heggeszteni alatta megteszi a t3 arti is. Mondjuk azok se egyformák, mert az aeonos ellõ 18 km-t, de a másik kettõé csak 13-14 km-t. <#whatever>#whatever>
Remek map egy "WWII Germany 1944" játékra.
Tegnap újra játszottam egyet, de most jobb voltam, csak 2 Fatboy-t építettem, utána 3 T3 Artillery-t, majd életemben elõször sikeresen egy maVor-t.
A mavor (Experimentál Artillery) egy hihetetlen fegyver. A térkép túloldalára tökéletes pontossággal betalál, van kb. 20K sebzése és nagyon gyorsan lõ.
Ahogy elkészül, az ember átmegy lõirányítóba, ahogy becsapódik egy lövedék, azonnal át kell állítani a célpontot, különben a már szétlõtt célpontot lövi, mert sokkal gyorsabban lõ, mint ahogy átérnek a lövedékek a pályán.
Egy teljes bázist néhány perc alatt a földdel tesz egyenlõvé. Az ember kilõheti vele az összes AA-t és utána egy felderítõ háborítatlanul repkedhet a bázis felett, hogy jól lássuk a pusztítást...
Nekem kb. 20 T3 Engineer építette jó sokáig.
Szerintem ez a leghatásosabb Experimental Unit, de hatalmas gazdaság kell ahhoz, hogy valaki felépítse. Nekem a Material 500 volt, az energia ennek megfelelõ.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
http://www.supcom-live.com/uploads/tx_escreplaysManager/map_files/open_palms.jpg
Ez az a map.
Amúgy... víz alatt jövõ experimentalokat remekül megbontja pár T2 torp launcher.
Ott azért nem olyan nagy mûvészet az 😊
"Szerencsémre" jó lassú volt, így tudtam micromanagelni a turreteiket. 😊
Aláírás
Majdnem 3 óra volt, de közben cseteltem, vacsiztam, iszogattam.
Mondjuk egész addíg 2-szer is visszanyomtak mire sikerült maszívan bevedékeznem.
Viszont beszéljünk meg akkor fix mapokat, mert így nem egyenlõk a feltételek. 😊
A bal alsó sarokból indultam, kiépítettem 2 firebase-t rögtön az elején, ami az experimentalokig bírta a nyomást, de akkor egyszerre kaptam egy Monkeyboy-t északról és egy Galactic Colossus-t keletrõl. Keleten éppen akkor készült el a Fatboy-om, ami szétlõtte a GC-t, de sajnos már csak azután, hogy az szétkapta a keleti firebase-t teljesen, az ott tanyázó 15 Titannal együtt.
A Monkeyboy-t könnyebb volt elkapni, ott volt 4 T2 Artillery, meg 15 Titan. A Titanokkal jól lehet MB-t gyilkolni, meg kell kerülni, aztán hátulról lenyomni. De azért az a firebase is 50%-ban szétment.
Ezután jött a revenge, az elsõ Fatboyt felzavartam északra, a második elkészülte után meg szétlõttem a keleti Aeon Commandert.
Az északi Cybran viszont kicsit lapított, aztán megtámadott 2 MB-jal és 1 Exp. Gunshippel. A firebase-t még nem építettem teljesen újjá, azért fõleg az Exp. Gunshippel jól meggyûlt a bajom.
De ez volt az északi Commander utolsó dobása, miután elhullottak az Experimentáljai, meg voltak számlálva a percei.
Itt megint kijött, hogy mennyire jó az AI. Az Észak-Keleti UEF Commander számított a Fatboy-jokra és teleépítette a bázisát T2 Artillery-vel. Mind a 6 Fatboy-omat szétlõtték.
De addigra már hatalmas gazdaságom volt és elkezdtem T3 Artillery-t gyártani, ami elvégezte áldásos tevékenységét.
A T3 Artillery-ra válaszul megint egy brilliáns AI húzás jött, elkezdett masszív Titán és Support Commander rohamokat indítani, ami át is ütötte az addig jónak tartott védelmemet párszor...
Mennyi ideig tartott ha még bepiázni is sikerült? 😄
GanXstaZolee#2709
De az tényleg kemény hogy kb egy épkézláb szárazföldi támadást tudtam vezetni még az eleje felé, aztán örültem ha bírja a védelem, és a T3 tüzérség vitte a prímet. Azért a replayt elmentettem, a végére nem is emlékszem úgy beittam már.
Mondjuk kereshetünk nehezebb mapot is, online úgyse nagyon játszok míg nem veszek új gépet... 😄
Igaz, magam elé még betettem egy Easy-t hogy kicsit késleltesse a másikak támadásait, amig legalább a védelmem jól kiépül 😊 (Szegény pára tartott is vagy 5-6 percig a 3 balanced AI ellen.)
Igaz, Seton's Clutch-on, így nem voltam mass szûkében, de a végére úgyis orbitális mennyiségû fabricatorom volt.
Utolsó fál órán már kimentem cigizni, wiskyztem, stb 😄
Amúgy nem volt gyenge, volt mikor elgondolkodtam a kilépésen.
Randomra tettem magam, UEF lettem. Fatboy ezen a mapon über tápság, nagyon nagy %-ban ezek miatt nyertem.
Nem mindegy ám. 😊
Amúgy továbbra is úgy gondolom, hogy a colossus túl erõs.. A fent említett esetben bomberek nélkül nem volt esélyem megállítani.. Az összes T2 arti, 8db tactical launcher, meg kb 10 T2 PD nem volt elég arra, hogy a kapuig megállítson csak egyet is.. Ott az elsõ összesett, a többi viszont besétált füvet nyírni =|
Név:
WWII Germany 1944.
Szabályok:
- 1 vs. 3 Balanced AI ellen kell játszani.
- A 3 AI 3 különbözõ faj.
- Nem szabad használni légiegységeket, kivétel felderítõ és szállító egységek.
- Total Anihilation mód.
Eddig 3 nekifutásra 3-szor nyomtak le, az UEF-fel játszottam.
Mindig az experimental egységekkel gyûlt meg a bajom, légierõ nélkül nagyon nehéz védekezni ellenük.
Az ellen persze használ légierõt, ami ellen szintén jó nehéz védekezni.
még 1 kérdés: hol tudom megnézni,hogy mennyi a populációm(tehát hány egységem van),mert egyszer csak bemondja,hogy megtelt és akkor az kínos...
"Not Weaken.... Weeeaken"
"Not Weaken.... Weeeaken"
No?
Valószínû Battle Isles R2-n azért nem vagánykodik annyira, mert én masszívan hagyatkozom a fabricator farmokra.