4582
-
#2901 Valts vissza XP re.... -
sickb #2900 Hey!
Váltottam Vistára és egy szűz vinyóra installáltam az SC t és a GPG bejelentkezés után leáll programfuttatási hibával.
Valami ötlet?
-
#2899 Teljesen mindegy felraktam es ugyanugy nem egyforman mennek, beirtam a registrybe amit kell meg a boot.ini be is es lass csodat semmi... -
vidu01 #2898 Van hozzá eredetiség crack, felteszed utána az eredetiség vizsgán simán átmegy, a frissítés is működik meg minden. -
#2897 hogyhogy? -
#2896 Jovan megvan megnezem hogy megy....:) -
#2895 De nem igazan eredeti az xp..... -
#2894 van hozzá dual core peccs ms oldalról le lehet szedni. -
#2893 Win xp media center... -
#2892 op rendszer? -
#2891 Azt mondjak ez a game hasznalja a multicore-t de amikor befejeztem egy game-t az egyik 75% a masik 15% volt...??:) -
#2890 2889 :) -
#2889 Na ennyi latod béna vagyok :D -
#2888 Minden energiát használó épületne kva negy ki/be kapcsoló gombja. Pajzsnál értelemszerűen egy pajzs (pontosabban ernyő) ikon, mass fabricatornak 2 fogaskerék. Ha kikapcsolod az épületet, akkor közeli nézetben van rajta egy áthúzott piros kör. -
#2887 Azt hogy kell...?
Hogy kell lekapcsolni dolgokat pl pajzs...? -
sickb #2886 Már az elején kilőttem a replayt ahogy megláttam hogy a commandert a massext építéséhez nem a kellő távolságban állítod meg. -
Játékos #2885 Nekem annyiban jó volt, hogy láttam nálad a MassEx és masstároló kapcsolódását, s az ezzel járó +növekményt.
Már ki is próbáltam, jóval gyorsabban fejlődtem. Mindent én sem tudhatok, tehát köszi :))).
Mondjuk a kedvenc pályámon kb két perc alatt t1 bombázók, 3 perc múlva t1 rohamrobotok lepnek el. Nálad még 5 perc elteltével sem volt érdemleges légvédelem, a gép szemlátomást gyengén adta elő a légiharcot, elég furcsa volt számomra. Majd kipróbálom ott is a játékot.
De jó csata volt. -
vidu01 #2884 Sokat lehet belőle tanulni, pl hogy ne hagyja ott az ember a számítógépet az utolsó félórára. -
#2883 Nagyon ugyes vagy zolika egy szobeli vallveregetessel megjutalmazlak...
Amugy a kis mass fabrikatorok minek csak lefoglaltak az ACU-t, a lancreakcio miatt nem epitenek mindent adjecent.... -
#2882 lol -
Borg #2881 Kurvajó a replayed! Majd ma már talán lesz időm megnézni is :) -
#2880 Most ekkora szar lenne a replayem? :) -
#2879 Na itt a replay aztan nem fikázni hogy csak 50 perc :D -
JTBM #2878 Az legelső verzió AI-je elég gyengusz volt, de a legutolsó patch telepítése után 3 AI bizony jól megizzasztja az embert.
Ha te le tudsz védeni egy ME-t egy T2 PD-vel és egy T2 AA-val, akkor te valami ősöreg verzióval játszol... -
#2877 Na már csak egy hely kell ahova felteszem, vagy mondjon vki egyet :) -
#2876 hova a pékbe teszi a replayt? -
#2875 Na megvagyok jo kis fun gam volt 50 perc a végére 20! soul reaper és 170 T3 assault bot :D
Tarolás, nuke nem volt :D -
Borg #2874 Ja, pár patchel ezelőtti verzióval, aminek meg se tudtuk nézni a replayet... thx.
Bár most is ezt kéne, mert akkoriban még gyengébb volt az AI. -
vidu01 #2873 Nehogy belinkelj neki replayt, én már elkövettem ezt a hibát egyszer, vettem a fáradtságot és megcsináltam amit mondott (#2340), asszed utána abbahagyta? Ugyanúgy jönni fog a hülyeségeivel újra, nem kell vele foglalkozni és kész. -
#2872 Ne aik elleni játékból tanulj bár jó gazdaág kiépítését meg lehet tanulni de gpgneten vannak jó replayek abból érdemesebb. -
Borg #2871 Na előbb utóbb csak eljutunk oda, meglesz a replay amiről a legelején beszéltünk? Hajrá. Azóta is várunk rá, hogy tanuljunk belőle. -
#2870 jólvan elég a szájkaratéből részemről is délután lejátszom és jön a replay ok? + felteszem az 5ös replayt is, sgnek van nyilvános ftpje ugye? -
Borg #2869 Hát ezaz, kijelented hogy szánalom, mikor még meg sem próbáltad.
Meg ilyen hülyeségek, hogy 1 óránál T1 egységekkel jönnek, aha... -
#2868 blabla nem vertem semmire csak leirtam hogy aik ellen szanalom jatszani, az hogy neked 3 óra kell 2 leveréséhez egyéni szoc probléma :)
2 balanced ai ian cross meglesz. -
Borg #2867 Olvass vissza, le van irva minden.
De nekem nem kell hogy itt akadékoskodj, meg okoskodj. Ha nem akarod, nem foglalkozol vele, és kész. Csak akkor ne verd a melled a semmire... -
#2866 Na akkor most ird le pontosan mit játszak le aztán meglátjuk ki bénázott 3 órán át. -
Borg #2865 Ne haragudj, de egyelőre te vagy az, aki a megbeszélt scenariot nem hajlandó lejátszani, de azért igen nagyravagy azzal, hogy nem lehet probléma...
Én csak kiváncsi vagyok a replayre, hogy milyen taktikád van, amivel tényleg játszi könnyedséggel lenyomod őket.
Kb 3 órás meccsel én is lenyomtam Ians Crosson 3 AI-t, de ezzel szemben kettővel nem sikerült megbirkózni, mert több resourcot tudnak ketten birtokba venni. Ehelyett te telebasztál egy pályát 5 AI-val, és vered a melled, hogy semmi gond nem volt... hát lol. -
#2864 Mire gondolsz? Gpgneten van frissitve mást nem tettem fel se külön ait se semmit. Ami a játékban van azzal. Nem szeretek AI ellen játszani ezért nem is pörögtem a témára, csak itt lett felhozva hogy hu de kemény. -
#2863 Meg melyik verzióval, az alappal? -
#2862 mi az hogy easy??? Balancedről volt szó. Mi kell még?
De komolyan veled beszélgetni kb annyi értelme van mint a széllel szemben hugyozni.