4582
-
#2941 ma este sulim van, holnap? -
HM #2940 Hétvégén kellene egy nagyobb 2v2 vagy 3v3. Sokan irogatnak ide, hogy játszanak, akkor miért ne lehetne multiban is.
Ma este nem játszunk 1v1et? -
#2939 most hetvegen egesz nap raerek pentekol-szerda reggel...... -
HM #2938 végülis mostantól ráérek (legközelebb csak héétvégén)
Azért "nézegettem" élő emberek játékát, csak még nem igen tudtam kivel.. -
#2937 3-4 T3 engineer az keves a gyors epiteshez legalabb 8-10 kell hogy gyors legyel....... -
#2936 mikor ersz ra...??? en koran reggel egy orat 8.30-9.30 aztan meg delutan 6-tol 12-ig, de ha csak AI-al jatszottal eddig szedd ossze magadat mert megeszlek........ -
Borg #2935 Semmilyen crack nem kell hozzá... -
#2934 Gondolom hibás a letöltött verzió (ha szerencséd van csak a crack rossz, abból tudsz keresni újat). Sőt, elvileg csak egy használható CD kulcs kell, mert a játék nem használja a lemezt ellenőrzésre. -
HM #2933 Valaki nem akar játszani? Az AI már unalmas... -
Borg #2932 És ezt mégis hogy kéne összehozni?
Egy gyáram egyből men T3 szintre, és abból rögtön az első 3-4 T3 engineer fb-t kezdett építeni. De amint az első kész volt, már jött egy CZAR meg egy soulripper az AI-któl. -
vkrisz81 #2931 az persze hozzatartozik hogy dx 9 es xp sp2
esetleg feltegyem a dx 10et? de akkor meg a demo miert is fut?? -
vkrisz81 #2930 Sziasztok !
aqz a problémám amihez segitseget kerek, hogy letoltottem ezt a jatekot torrentoldalrol, mondom kiprobalom milyen, azt mondtak nagyon jo !
de minajrt elindulas helyett azt dobja ki nem tud futni, esetleg elkuldhetem a problemat a thwnak, es bejon egy ilyen form...
na modst letoltottem en a demot is, es erdekes modon az megy !
megprobvaltram a kettobol varazsolni egyet, a demo lá felmásolni a teljes játek fajljait, hatha valami a teljessel nem okes (8800 xts videokarihoz adtak a lemezt, nekem gts van), es igy elindul, de amikor ramegyek melyik karakterrel akarom vinni, jon a video, a kuldetes leirasa, es onnan kesz.. ures kepernyo, meg persze az eger...
hogyan tudnam ezt eletrekelteni??
azert az duhito hogy a demo megy a teljes jatek megmindenfele hibauzenet nelkul kilep egybol...
Örök hála :) -
#2929 Ha nem sokat szarakodsz akkor mire neki 1 czar vagy ml felépül addig neked min. 4-5 fatboy vagy 10 reaper kell hogylegyen. -
#2928 Arrol nem is beszelve ha egybol az ACU-t lovod.....:) Amugy en meg sohasem epitettem t3 artyt,(egyszer kiprobalom) nem jutottam el oda + en schatis mellett vagyok.... -
HM #2927 Kellene játszani multiban. 2v2 meg is lenne. -
Borg #2926 Na megnéztem én is, fasza :) Sokkal nagyobb gazdaságot épitesz mint én szoktam. Én mindig a bázis védelemre költök egy valaggal, de úgylátszik ezt nem igy kéne.
Utána megpróbáltam amit te is játszottál (mivel ezen a mapon még sosem játszottam, amire én gondoltam a four leaf clover volt :DDD), és egész jól ment. Csak 1.5 óra után feladtam, amikor kb mindhárman 2.5 millió pont felett jártunk, de már annyira diavetítés volt, hogy nem bírja a szemem. 6 Fatboy-al vonultam ki az egyik bázisára, már mindenhonnan kitakaritottam, és odaértem a bázisát kezdtem lőni, amikor kijött 1db CZAR-al, és lenyomta mind a 6 fatboyt :D A geci. Közben 1 T3 arty is lőtte, szal épp meglett a commanderje is. Viszon nem volt kedvem már még 6 fb épitését kivárni (az én fps-emmel kb újabb egy óra), szal ennyit erről.
Ja, 8 ML-t, és 10 CZAR-t, valamint 3 GL-t vertem vissza :) FB-ok jók erre. Viszont pl CYBRAN-al pont emiatt nehezebb játszani, mert az ML fele annyira sem alkalmas a célra. -
JTBM #2925 Artikkal mindig célzok, a legkeményebb csapás a Power fejlesztők kilövése. Material-t még lehet begyűjteni a csatamezőn, de power-t csak generálni lehet... -
#2924 Az arty-kal lottel vagy hagytad oket loni maguktol....? -
#2923 Nekem az 'uj' gepemen eleg jol fut, marmint az elozohoz kepest...:) Rendesen gyakorolnom kellett a jatekkal mert minden mashogy nezett ki.... -
JTBM #2922 A legújabb patch óta először próbáltam megverni 3 AI-t légierő nélkül és sikerült. (2 balanced, a közelebbi 2 és 1 tech, az átellenes sarok, így a legerősebbek...)
A védelemet sikerült igen gyorsan level 2 pajzs szintig felfejleszteni, mielőtt a bomberek hozzám értek volna nagy számban. Így szinte semmi kárt nem tettek a bázisban. Utána sikerült megelőzni és a bázis két szélére felépíteni egy-egy Fatboy-t, majd nekem lett készen jóval előttük az első T3 arti.
Ezután jött el a kritikus szakasz, túl kellett élnem több koordinált Experimental támadást, de erre teljesen korrekt a Fatboy, északon az egyik kiszedett 2 ML-t, keleten pedig a másik egy GC-t.
Felépítettem összesen 3 T3 Artit, amik rendesen pucolták a bázisát, majd összesen 6 Fatboy földi légvédelemmel kitakarította a maradékot.
Érdekes game volt, végig nagyon kellett figyelni mind taktikailag, mind stratégialiag. Mert itt egy taktikai áttörés azonnali halált jelent, de egy stratégiai hiba, pl. lassan elkészülő T3 arti szintén... -
#2921 SupCom senkinek sem fut elég jól -.- -
#2920 CRISYS 8000 hsz es a demo 33 nap mulva jelenik meg....... -
#2919 meghaltunk...?
Ez a jo game ide nem ir senki mert olyan jo jatszani vele hogy dumalni nincs ido.... -
#2918 Hajra human race..... -
BlitzFiles #2917 [MosolyogvaDeNemCinikusan] Kezdődik ... -
sickb #2916 Miért is?
-
BlitzFiles #2915 Most pöccenjek be én is ?! -
sickb #2914 Letöltöttem én is de inkább GPGneten játszom humanoidokkal , nagyobb a játékélmény.
-
BlitzFiles #2913 Van vkinek tapasztalata moddolt AI-kal ?
(Amiket találtam:Sorian-Jaws2002-Tortuga)
-
#2912 ja jo koran van :D -
#2911 vicc vot.... -
#2910 Én azt olvastam hogy nincs különbség nem dx10es game. -
#2909 jaaa..... Vista alatt azert szebb mert directx10... Na jo vagyok vagy jo vagyok??? -
#2908 valaki azt hiszi azért irtam -
#2907 Miert lenne lassabb..?? Elovastam egy tesztet ahol osszehasonlitjak oket es a sebesseg kulonbseg elenyeszo volt az XP javara.... -
sickb #2906 Elvileg 2 gb de megoldva.
Crysis meg Bioshock miatt váltottam , utóbbit raktam fel még csak hát az azért beszarás hogy néz ki..:)
-
#2905 Ramod mennyi? ha 2 giga akkor jön majd a temp folder error nézzél utánna gpgneten fórumban le van irva mit kell csinálni :) (bár erre jött ki közben ms vista javítás is lehet már nem lesz gondod)
Vista alatt tényleg "mintha" szebb lenne fene se tudja, én mind2 op rendszer alatt maxon játszottam és vista alatt sem lassabb. -
Borg #2904 Nekem simábban fut az SC vista alatt, mint XP alatt.
Bár gyorsnak egyik helyen se mondanám, de ez már a gépem miatt van.
Talán az SC az egyetlen játék eddig, ami Vistával is 100%-osan jó. -
sickb #2903 Hey!
Abszolult magamtól rájöttem mindenre, igazából cask rendszergazda módban kell futtani a GPGnetexe t.
Nem váltok vissza mert nincs teljesítménybeli különbség viszont Vista alatt valahogy máshogy néz ki a game talán csillogóbb fényesebb.. nem tudom szebb.. -
#2902 olvass vissza leirtam a megoldást.
1. van peccs gpgneten temp folder errorra keress rá.
2. rendszergizda modban futtasd a gpgnetet és sc.exe-t is.
stb.