Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég sokat kellett próbálkoznom, de a következõképpen megy:
Az ellenséges experimentálokat T2 PD és T2 tactical missile segítségével lehet megállítani. A T2 PD-bõl legalább 20-at kell mindenegyes (nálam 3-4) helyre tenni, ahol támadhatnak. Az AI megtalálja a gyenge pontokat, ezért eleve úgy kell letenni a firebase-eket, hogy elállják az utat és fedezzék egymást is. A T2 tectical missile nem követi a célt, ezért célozni kell vele. Egy Galactic Colossust könnyen el lehet vele találni, de egy Monkeylord-ot sokkal nehezebb. Én 9-es csoportba építettem õket. A GC 2 direct találatot bír el, a ML 1-et sem. Viszont az ML-t nehéz vele eltalálni, erre kell az irdatlan mennyiségû T2 PD, mert azok kiszedik az ML-t, még mielõtt komoly károkat okozna.
A gyõzelmet megint a T3 Artillery hozta meg. Az új patch óta az AI nem igazán épít pajzsokat, ezért különösen érzekeny az Artillery-re. Már ez elsõ 2-3 perc alatt szétszedte az AEON AI bázisát, annyira, hogy az elsõ támadás után már csak T1-es hordákat volt képes küldeni. A legnehezebb dolgom a tech AI-val volt, de csak azért, mert õ egy hatalmas bázis épített fel.
Experimentálok nélkül viszont a támadás nehézkes és jó sok áldozatba kerül. Az AI is teleépíti a bázisát T2 Tactical Missile-lal, amik rengeteg kárt tudnak okozni és nehéz eltalálni õket. A legtisztább pár nuke bevetése, amint lehet.
Lehet nállam van a hiba, de net folyamatos minden ok nállam.
GanXstaZolee#2709
a kérdés mennyiért?
Aláírás
Aláírás
A legújabb Nvidia driverek nem jók SC hez, egy régebbi, 97.xx es driverrel tökéletesen megy.
Aláírás
azt nem tudom még hogy az átkozott friend listet végre megcsinálták e, de beleraktak midnenféle táp cuccot:
- van benne egy nagyon komoly content letöltõ rendszer, bárki rakhat fel saját mapokat, videokat, egyéb eszközöket
- egy szintén nagyon komoly ligarendszer, egy naptárban mutatja a regisztrált eseményeket és lehet rá jelentkezni
ha már itt irogatok, szólok ha valaki megvette eredetibe és nem jön be neki vagy megunta, egy barátom szívesen megvenné a cdkulcsát
Aláírás
20km-es mapokon is pl ahol sok az erdõ meg ilyenek, az egy bizonyos egységszám felett diavetítés. De a patch segített valamelyest, legalábbis valamivel több AI egységet elbír mielõtt akadni kezdene. 2 balanced AI 500-as egységlimittel még elmegy, a felett már akad. Vagy 3 balanced ai, de 250-es unitcap. De a maptól is függ, hogy milyen típusú. Viszont 40 meg 80km-es mapon már 1 ai ellen a legelején is játszhatatlan 😊
Ezen a pályán nincsen Choke Point sem, ezért igen nagy területet kell az elején bevédeni. Mivel 3-an vannak 1 ellen, ezért az elején Turtle üzemmódban kell játszani, különben vége. A bevédekezés T2 PD-kel oldom meg, T1 szintrõl azonnal T2-re megyek, majd 4 T2 PD + 1 T1 Radar jól véd a kezdeti rush-ok ellen. Ezután jön a T3-as szint, majd a Resource felépítése. A 3 AI együtt sem tud olyan gyorsan resource-t építeni, mint én. Ez azért van, mert õk ugye rush-olnak inkább, ami nekem csak extra mass-t jelent, a T3-as bot-okig semmi sem tud átjönni a T2 PD-n.
Mivel megnyerem a Resource war-t, ezért nekem lesz készen az elsõ Experimentál, de ezt csak védelemre használom, nem hagyja el a bázist, mert mire nekem készen van, pár perc múlva nekik is készen lesz legalább 1. Ezután még építek 2 Fatboy-t és 2 T3 Artilleryt. A T3 Artillery-t használom az õ addigra már legalább félkész T3 Artillery-je ellen, meg persze némi bázis puhítást is elvégeznek.
Ezután már csak idõ és odafigyelés kérdése.
Az egész játék nagyon izgalmas lett és közel sem lefutott a dolog, mert ha egy kicsit nem figyelek, már be is tud vinni egy bázisromboló ütést...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A vége felé már 250 killes t2 artym is volt 😄 De aztán kiszedte azokat is a t3 gunshipjeivel...
A taktikám az, hogy a Commanderemmel írtom a T1, majd igen gyorsan T2-es egységeit, majd T2 PD-ket építek, amik rendesen tizedelik az egységeit távolról, majd építek egy strike force-t: 1 T2 Mobile Shield + 2 T2 Heavy Tank + 6 Mobile Missile Launcher + 2 addigra már 1 v. 2 csillagos T2 Air Defense. A Strike Force-ot kíséri még a Commander, támogatja még egy T2 Radar. Légierõm ilyenkor még nincsen, akkor kezdem el építeni az elsõ Air Factory-t, amikor ez a Strike Force felállt.
Sajnos ilyenkor megtámad a Commanderrel, amit a SF szépen és gyorsan szétlõ és a robbanás meg szétszedi a SF-t...
Ezután a SF feltöltése jön, majd kiszedem az összes nem gyár épületet az AEON bázison. Majd Capture Factory és utána lesz egy ütõs Experimental Combom: Fatboy + Galactic Colossus...
Meg persze AEON Shield-ek és Artillery...
Mondjuk az eléggé megnehezíti a dolgokat, ha a 2 ellenség csapatban van.
Ráadásul épp elkészült egy t3 rombolóm, amikor 2 fatboy is tûz alá vette.. csak egyet tudott leszedni.
GanXstaZolee#2709
Érdekes lett a Cybran Rapid Artillery, rendes jármû lett belõle (úgy rémlik régebben épület volt, de lehet csak a kis pálya miatt nem ment odébb) és már nincs akkora energiaigénye. Elég csúnyán meg lehet szórni vele az ellenség bázisát, csak vigyázni kell rá, hogy ne tudják kilõni (mobile stealth sokat segít).
Nuke-ok meg mintha gyengébbek lennének.
War. War never changes.
Azok leszedik.
War. War never changes.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
http://thq.vo.llnwd.net/o10/SC/live/supcom_patch_1.0.3223_to_1.1.3251.exe
Czarnál jó is meg nem is, hogy tud repülõt gyártani, mert így nem látszik, hogy mi van a hangárjában. Mindkét gép megint telerakta magát light botokkal, csak azt nem tuom miért, amikor azok még száraz pályán se érnek semmit.
Aláírás
Mindig nagyon erõs bázist építek, ezért egy ideig észre sem vettem, mert a pajzsok szépen fogták a becsapódásokat, de aztán egy Firebase-emet kezdték szétlõni, mert oda még T2-es Artillery is tüzelt, hogy jól érezzék magukat a katonáim. ;-)))
Légierõ nélkül nem tudtam kiszedni a T3 Artelly-ket, ezért általános támadás, 30 Titan + 1 Fatboy + fullra upgradelt Commander. Sajnos nem tudtam átütni a Cybran védelmet. (Illetve átütöttem, amikor felrobbant a Commander...)
Ma este megpróbálom újra, de most jobban figyelek arra, hogy mit építenek az AI-k a szegletekben. ;-)))