4582
-
#2981 nincs.. kaspersky van...
-
#2980 Víruskereső, amivel mostanában összeakad 1-2 program. Ezen kívül még a ZoneAlarm okozhat problémákat és még egy tűzfal, aminek most nem ugrik be a neve. -
#2979 nod32 azmiaz....? -
#2978 nod32 van e? -
#2977 Mert mi van vele..? Nekem is baszakodik allandoan,minden jatek utan ki kell lepnem es ujra be.... Olyan mintha elveszitene a kapcsolatot..
Mi a velemenyetek az uj egysegekrol...? A Cybran kapott egy T2es gyors kis hp-s raketas egyseget.... A tobbirol nem tudok semmit.
A kezelofeluletre ott a mod bar nemtudom hogy sima gameplay-el megy e.... -
#2976 van egy uj faj, elég ütősnek néz ki, meg tök átvariált kezelöfelület ami nagyon idegesitö. ennyit sikerült leszürnöm, meg hogy a gpgnet egy nagy kalap szar... -
#2975 Na mivan...? Jo a game.....??? -
sickb #2974 Mailban is jöhetne köszi!:D
-
#2973 Mar megneztem es nem akarok lenni.... Majd told at nekem is Msn en..... -
#2972 ha olyan tösgyökeres subscriber vagy mint én ja... :P -
#2971 En is leszedhetem...?:) -
#2970 na, most csorog le a bétája az ujnak (forged alliance), egy ora mulva lent van, majd mesélek :) -
#2969 Nem lesz sose....... En tuti ott maradok es jatszok..... -
Petko #2968 ja, sajnos abból 1-2 játszik csak max
majd én is felrakom újra a játékot ha egyszer valahára lesz egy stabil közösség (bár erre csekély az esély) -
#2967 Ja es ezert van avatarod..... Csak nezegettem a beallitasokat es lattam hogy neked van... Nem is gondoltam hogy ennyi(:)) magyar van a neten.. -
Petko #2966 én még a sima supcomot teszteltem tavaly -
#2965 Petkow the mit tesztelsz (beta teszter)...? -
#2964 Most indulunk buliba sajnos nem erek ra mar...... -
HM #2963 Indítok egy szervert, most jössz játszani?
Ha igen milyen mapon, mivel akarsz lenni.
Azért többen is jöhetnének... lehetne 2v2, 3v3 is. -
#2962 en nyomtam... JELEN.......!!!!! -
HM #2961 nah senki? -
HM #2960 Hát alig élek. (beteg vagyok). Hát nem tolonganak az emberek, hogy játszani akarnak...
Sajnos nincs meg eredetiben a game, ezért a gpgnet kilőve nálam. -
#2959 HM veled mizu van elsz meg.....? -
#2958 én szinten csak wrk nelkul -
Petko #2957 jaja már megtaláltalak, "petkow" vagyok gpgneten -
#2956 Engem igy talasz meg ahogy itt vagyok.......:) S te?? -
Petko #2955 most milyen néven vannak akik gpgneten játszanak?
felraktam csak magát a gpgnet klienst hogy megnézzem hogy alakulnak a dolgok, de össze vissza vannak a nevek, megint csómóan átkeresztelték magukat -
#2954 Akkor holnap vagy szombaton ki er ra egy-ket csatara...??? -
#2953 Ezt olvastam nemrég valahol (már nem tudom hol).
Tehát annyi a lényege, hogy akinek csak a kieg van meg, az nem tud játszani azzal, akinek csak az alap van meg. -
Thanatos #2952 ezt honnan veszed? ált ilyen kiegesdinél az szokott lenni hogy egy patch szinkronizálja a keiget az alappal, ergo mindkettőben megvannak az új cuccok csak éppen a csak alappal rendelkezők nem hazsnálhatják őket, ennyi, itt miért lenne másképp? -
#2951 Ugy olvastam akinek megvan az uj az jatszhat azzal is akinek csak az alap van meg.... Mindegy majd kiderul... vagy megveszem ha nem lesz 50 euro..... -
Thanatos #2950 pontosan, + egy ok hogy megvedd a keiget, viva la capitalism... :PPP -
#2949 Online akinek csak az alap van meg, az csak alap pályán alap egységekkel tud játszani. Aki a kieget veszi meg (ha jól tudom megy az alap nélkül is), az csak az új egységekkel és új pályán játszhat, akinek megvan mindkettő, az játszhat bárkivel. Tehát te csak olyan online játékban vehetsz részt, amibe csak az alap játákkal lehet bemenni. -
#2948 Addig ok de mi van aki megvette es az uj fajjal nyomja...? neki lesz 4 exp...? Meg alapbol neki tobb egysege lesz..... -
Thanatos #2947 szvsz se új faj se új egységek és ennyi -
#2946 Egyebket mi lesz ha en nem veszem meg kieget..? Azt olvastam hogy nem fogok tudni jatszani az uj fajjal a neten(egyertelmuen) de mi van az uj egysegekkel azokat vajon megkapom...??? Vagy akkor aki megvette es az uj fajjal nyomja annak lesz kevesebb egysege vagy mi...? -
#2945 Vajon mit csinal az masik robot a seggenel a ML-nak......????? sexelnek....???
Cybran forever...... -
#2944 FA képek:
uef mobil launchert3-as?
uef t3 air transport
uef t3 battleship_uj
t3 épület
szegény spiderbot
uj cybran exp bot közelről
-
#2943 ott a replayem :) -
HM #2942 Holnap meg nekem :( (csütörtök estig)
Akkor marad a hétvége.
Addig gyűljenek a népek.