Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menj vissza CnC3-azni, az való neked! Ott aztán gyönyörködhetsz a 6 db tankodba, meg nem is kell zoomolgatni se. Én kipróbáltam azt is, egyszerüen komolytalan, bohóckodásnak tûnik a SupCom után. Tudnám ajánlani 10-14 éveseknek, nagyon jól meg lehet vele tanulni RTSt játszani de azon kívül másra nem igen való. Mindazonáltal tisztelet a CnC nek, a generals-sal nagyon sokat játszottam anno, de ez a mostani rész... Nincs benne semmi újítás, abszolut szürke az egész game, egyedül a graf ami fejlõdött. Ez is csak egy vélemény...

Na egy vélemény....
tesztelgettem, játszogattam. Van hangulata, de van egy baj(om) vele. Ikonháború. Semmi más. Annyira eröltették a méretkülönbségeket, hogy ha látni is akarok valamit, annyira ki kell zoomolni hogy csak ikonokat látok. Emiatt nincs meg az a feeling, hogy rázoomolok és gyönyörködöm az egységekben vagy a harcokban. Kár érte...
GanXstaZoleeWrk
jaja

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
SG for the best, team name....
Hedgehunter
OK...<#zavart1> Te ott is ganxtazolee vagy...? Lattam egyet nemreg.....<#fejvakaras>
Köszi szépen 😊
GanXstaZoleeWrk
SG? <#idiota>

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Na hajra, krealok egy csapatot es belephetsz.... Mi legyen a neve?
Space lenyomásával lehet forgatni, de ha elengeded akkor visszaugrik eredetibe.

Helló, van egy hülye kérdésem. Hogyan lehet a kamerát szabadon forgatni? MErt deletel tudom forgatni, de úgy csak körbeforog a dolog. Vagy nem lehet szabadon forgatgatni a kamerát, hanem csak ezek a beállítások vannak?
GanXstaZoleeWrk
kene csinalni!

GanXstaZolee#2709

Hedgehunter
Van csapatunk a GPGnet en...? 'SG dozer' <#violent>
rtfmZoli
az upgrade ikonnál (ahol a commander, és az SCU-k fejlesztéseit lehet elérni, ha kiválasztod ) a 3 technikai szint alatt van az experimental, majd az alatt az upgrade

van UI mod már, amivel fel tudod fejleszteni az összes kiválasztott SCU-t pld rersource upgraddel, továbbá a cybran t2 pajzs fejlesztéseit is elõre meg lehet csinálni, nem kell minden egyes upgrade után egyesével újra fejleszteni==>link

ja és még van olyan mod, ami a több magos prociknál a terhelést jobban elosztja(fõleg Intel cpu-knál jelentõs, mert amd-nál münködik a több magos hotfix): topic
file letöltése

hy all valaki megtudja mondani h a Cyborgoknál hogyan lehet tovább fejleszteni a tech2es pajzsot mert azt írja h 4x tovább lehet fejleszteni!?hogy kell?elõre is thx!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Anyám! De vaksi vagyok! Közben letöltöttem egy manuált a bill kombók miatt. Pl. azt sem tudtam, hogy hogyan lehet megszabadulni a felesleges egységektõl (CTRL-K) ...
Köszi a gyors segítséget!
nyomj egy F2-t és kész 😊
amúgy minden egységet és épületet beleszámol, nem csak a védelmiket
tehát a commander is 1 slot amíg egy hajógyár is vagy akár vmelyik experimental
Hi!Lenne egy kérdésem (bocsi, nem olvastam vissza több ezer hozzászólást, a fórumon belüli keresõt pedig nem találom).
A population limit-et hogyan tudom nyomonkövetni a játék során ?
Egyszer csak benyögi egy hang, hogy elértem a max-ot (naa, mondom még jó, hogy szól valamiért ... ha már azért nem is, hogy támadják az egységeimet .. 😊
Mondjuk itt az is meglepett, hogy az épületeket is (legalábbis a védelmiket) beleszámolja ... csak tudnám, hogy hogyan és mi alapján, valamint hol lehet megnézni ...
én most veszek új vasat 5000+os AMD aM2es fogalalat 2x2gb ddr2es ram vagy 8600gtSOC vagy 8800gt,asus nem tom melyik deluxe alaplap!deh ez még nyár közepén lesz!!!!

GanXstaZoleeWrk
8-an jelenleg nem lehet neten játszani az elejétõl kezdve akadozik, szerintem a netkód van elcseszve hiába van 60-100 közötti ping mindenkinek míg 6an vígan megy addig 8an egy kínszenvedés.

GanXstaZolee#2709

Cobra.
2 magoson sokkal jobb lesz, fõleg a 4600-on, a 3000+ ugye elég gyengus. Mondjuk egy 80-as pálya 8 játékossal már szerintem ezt a gépet is túlterheli majd.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Azt olvastam, a proci és a memória számít. Most nekem is iszonyat lassú 3000+os AMD-vel és 2 giga rammal. De hamarosan valszeg egy 4600-as dual lesz. Azzal már mennie kell nagyobb mapon több AI ellen is jól nem?
lol gigamaster, nekem 560/1400-en fut a vidim és 1v1-be kiakasztom gép ellen
500 unit fölött már érezni hogy kell még kraft a gépbe ...
Ajánlom a GPG fórum MOD szekcióját, sajnos a supcomsource bezárt...

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

hy all!nem lehet olyat leszedni valahonnan a skirmish modhoz erõsség szinteket a csapatoknak?:S

GanXstaZoleeWrk
en mar probaltam 4v4et is hat röhej amikor azt latod a shownetworkstats-ban hogy ellenfélnek 10 perc után -1 a max speedje 😊 3v3nal többen lehetettlen jatszani jelenleg.

GanXstaZolee#2709

Magyarosítás: http://hlteam.try.hu/

Hedgehunter
nekem is jol fut 1v1 ben de mikor megprobaltam egy 2x2x2 (online) 3 perc utan ki kellett lepnem....<#vigyor2>(csak hogy mondjak egy nagyobbat)...<#wow3>
Ahm, akkor most próbáld ki 40km-es mapon 2-3 AI ellen. Garantáltan diavetítés.
gyerekek nem tudom deh nekem nincs 1 Paksom és még is max grafon fut akadás néhûûû jóh deh monnyuk 650/1,02õt pörög a vidim😄sztem nagyon jóh gém csak lehetne több csapat benne!magyarosítás meg jól jönne!

A béta magyarosítást a 3223-al használtam, közben kijött a 3251, frissítettem, és láss csodát azzal is ugyanúgy ment. Azóta feltettem a véglegest is, és teljesen meg vok elégedve vele.

Egy baj van a magyarosítással, ha fenntvan és kijön egy új patch akkor lehet újrarakni egész sc t mert nem tudja lekezelni az upgradelést rendesen.

Aláírás

http://forums.gaspowered.com/

Itt lehet böngészni, bocsi nincs energiám végignyálazni az egészet.

Aláírás

pl?
Van sok konzolparancs amivel több fps kicsikarható.

Aláírás

Nekem is az van...20km-es mapig még rendben van.
sajnos én 1Gb RAM-ot meg egy 3200+os athlont kevésnek éreztem hozzá szal várok még legyen lóvé 😊
Sokkal jobban fut, már nem kell hozzá Csernobil, elég lesz Paks is.<#idiota>

ok akkor még várhat a megvétel 😊
Cobra.
Kicsit javul, de csodákat ne várj, a normális futáshoz még mindíg kell 2Gb ram és egy dupla magos processzor se árt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

lenne egy kérdésem:
az utolsó patch (v3521 asszem) mennyire dobja meg a játék teljesítményét?
tényleg jobban elfut a gagyibb gépeken vagy még mindig kell egy Csernobil2 neki?
monnyuk igazán lehetne öltöny a roboton az dizájnos lenne😄

persze köszi szépen!

http://www.supcomsource.net/

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

rtfmZoli
ja és custom, gondolom nem kosztümöt akarsz használni a SupCom-ban 😊

rtfmZoli
Itt vannak még modok is (bár mod vault úgyis van már)
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=7

rtfmZoli
http://forum.gaspowered.com/
http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm

ezeken belül:::
Map alfórum:
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=20&sid=d3e972f654e22a6f59f24ca9735e8245
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showforum=1532

Általában van külön gyüjtõ topicja is "Released maps" néven

GanXstaZoleeWrk
Na megvolt a sürü DC oka ujrapakoltam az egeszet mivel ma már core1 : nincs net hibával be se engedett... Van még mit javitani a gpgnetnek.

GanXstaZolee#2709

Hy all!valaki nem tud a Skirmish modhoz Costume mappokat?már unom azokat amik vannak!
elõre is köszi a segítséget!

Olvastam máshol is.
Nem lehetséges, hogy a TML missile-t lehet irányítani, miután kilõttem?
Este megnézem, mert a TML ezzel egy tökeletes experimental gyilkos lenne...
A T2 tactical missile az egy érdekes móka, marhára idegesít, hogy ha a gép használja eltalálvele még egy t1 tankot is akár menet közben, még talán utána is kanyarodik a rakéta mint a mobil raksikilövõé. Én meg alig tok eltalálni vele egy exp unitot, pedig rászámolom a mozgását, sebességét, meg mindent. Pedig pl ML-ra nagyon jó, igen érzékeny rá, az enyémeket a gép mindíg ezzel a missilével szedi le, próbáltam hogy váratlanul megállok, v irányt váltok vele, de a kis geci akkor is betalál. Mondjuk lehet kísérni t3 botokkal, azok leszedik a raksikat, de akkor oda a rejtõzködés...