4582
  • Hedgehunter #3021
    Minek akarod kivenni...? Ok a legjobbak.....
  • GanXstaZoleeWrk
    Sok is az még mindig. Majd ha 8 magos procik lesznek tán jó lesz:D
  • rtfmZoli
    itt meg a max 1000/player egyenlőre
  • rtfmZoli
    Csakm ott mostmár lehet 10k-s unit limitet is használni
  • GanXstaZoleeWrk
    Hjaja talán egy 4 gigás 4 magossal 4 giga rammal lehetne játszani egy 4v4et 8800gtxekkel setonon 8*750 unit limittel.... Total Annihilation is ilyen volt anno :)
  • Borg
    Jah, sajnos fos. Közben én is próbáltam.

Olyan modot nem tud valaki, ami kiveszi a játékból az experimentalokat?
  • Lemming
    Na azt nem állítom, hogy jó gép, ugyanis SupCom nem ismer ilyet... :D
    De viszonylag jól karistol.
  • Hedgehunter #3014
    Kiprobaltam a City wars-t nem nagy szam sot fos.....:) En epuletekre szamitottam nem csak domborzati elemekre...

A FA november 5 usa es november 26 eu..

Na mostmar van jo gepetek, mikor lesz egy sg party...?
  • Borg
    Én is újítottam gépet :)
  • Lemming
    Jó estét!

Vééégre sikerült gépet újítani. :)

Mikor lesz Forged Alliance? Vagy ha van már akkor honnan lehet megvenni?
  • Borg
    Végre :D City War map SC-hez :)
  • Hedgehunter #3010
    Par darab ezresert=parezer ft-ert....

Mitkepzeltek ti rola hmmmm....?
  • rtfmZoli
    biztos nagykerben raktáros :) hány Ft 20 db darabonként ? :)
  • sickb
    Kilopkodtad a Gigabyte kártyákból? Jó arc lehetsz...:D
  • kill3r21
    Supreme Commandet PC DVD elado ha valakinek kéne eredetiben....pár darab ezresért odfaadom..privát :)
  • rtfmZoli
    streamelős videók FA
    2007-10-18 6 FFA Roanoke Abyss, meg van még egy pár a tournamentből is
    Bluescreen nyerte a 2vs2-őt is
  • rtfmZoli
    3200+ 1,5 gb 9800 pro 1vs 2 őket nyomok (2 cheater sorian)
    találtam olyan modot, hogy lehet ACUt építeni (60k mass), arányosan hozzá energia, meg olyan modot, amivel jó ACU upgradek vannak, igaz arányosan nő a mass, meg energy költségük: úgyhogy kb 400k massból tudok olyan 100k-s hps acut összerakni, amelyik tud építeni is rendesen.
  • Borg
    3000+ a64, 1gb ram, 6600gt

1v1-el 5km-es mapon nekem is jo. De arra már ráuntam.

Legalább 3 AI ellen szoktam játszani, az meg már csak pár fps...
  • sickb
    csak a felszín, kicsit sok memóriát foglal szerintem optimalizálhatták volna jobban. nem vagyok ilyen programozó arc csak béna ahogy sokáig tölt meg minden:D
  • Hedgehunter #3002
    Mar ne haragudj de milyen geped van???? nekem egy p4 2.8 al 1g rammal 9600 xtvel jatszhatoan futott 1v1 ben....
  • Borg
    Én meg kicsit ráuntam a diavetítésre, de most talán egykét héten belül lesz új gépem. És akkor újult erővel :)
  • Hedgehunter #3000
    Es mi nem jon be...? Szerintem arra amire kitalaltak tokeletes, bemegy lenyomsz egy-ket meccset es ennyi.. Plusz vannak tournamentek ha fitogtatni akarod az erodet.. meg 130 ezer regisztralt jatekos van ami nem tul sok.... Majd lesz mozgas amikor kijon a F.A....
  • sickb
    Úgytudom hogy csináltak egy ChaosBrigade csatornát csak sosincs senki bennt. Egyébként meg tényleg nem egy nagy durranás a gpg net.
  • Hedgehunter #2998
    hat winter duelen nehez is hosszu gamet nyomni.....
  • rtfmZoli
    Bármilyen csatornát létre lehet hozni, csak nem állandóra, csak ha elég player van onnan(lengyeleknek van, de nem tudom miért)

alázások: 8:31 perc alatt kinyírva Winter duel Piipeti(9. rank) vs djj07(80. rank)
  • rtfmZoli
    Mondjuk tény, hogy a profibb játékosok jobban ki tudják egyensúlyozni a gamet, gyorsabban kijön náluk , ha valami unbalanced.
    A bajnokságokon beta kulcsok osztogatása meg a bajnokságok promóciója miatt kell, különben a kutya se nevezne be rájuk, ha nincs pénzdíj, vagy valami ellenszolgáltatás.
    Mondjuk mostanában már van 700 player a Gpneten, a 3-4 hónappal ezelőtti 400 helyett, azért ez már csak haladás
  • Hedgehunter #2995
    Ja milyen alazasok..?
  • Petko
    én azért kicsit kiönteném a szívem hogy haragszok a gpgnet fejlesztő/fenntartókra illetve az egész gpg pr-ra...
    egyrészt nagy geci mocsokság volt hogy annakidején le se szarták amikor 60x írtam nekik hogy szar a friend lista (még mindíg az).. aztán persze magyar csatornát se csináltak
    az meg szintén szemét mocsokság hogy most a beta kulcsokat bajnokságokkal osztogatják, vagy ign founder clubbal vehet valaki magának
    én annakidején teszteltem a supcomot, küldtem bug reportokat, és természetesen megvettem a játékot... nehogy már a vérpistinek több joga legyen teszteli mint nekem
    az egész rohadt supcom pr arra felé ment el hogy a rohadt szűk vérpisti közösség az isten, a casual player aki meg csak játszani szeretne (és aki eltartja őket) az le van szarva
  • sickb
    bazki nincs netem otthon nem tudok gpgnetre menni:(( milyen alázások?
  • GanXstaZoleeWrk
    Mennek az alázások gpgneten nagyon komoly. :)
  • Cobra.
    Mit írjunk?
    Majd ha kijött az új rész, akkor lesz miről beszélni.
  • SötétBarom
    chill out
  • Hedgehunter #2989
    meg mindig aluka van....?
  • Hedgehunter #2988
    aluka van...?
  • Hedgehunter #2987
    Total kikapcsoltam a tuzfalat akkor is fos...:) A szolgaltatommal beszelgettem es mondta hogy a savszel le van korlatozva a torrentek miatt (rohadt , le is cserelem majd), szoval szeintem ott a gaz, meg ha 8-as game van akkor miattam kezd laggolni. Csak 6-ot bir el azt is visitva...:)
  • GanXstaZoleeWrk
    állitsd be ugy hogy gpgnet exet ne vizsgálja.
  • rtfmZoli
    egységek leírása
  • rtfmZoli
    építés után felkel a cyb. új exp
    újdonságok
  • rtfmZoli
    seraphim egységek(angol)
  • rtfmZoli
    Képeket nyomjál leírással együtt, ha lehet :)