Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GanXstaZolee#2709
neked mi a neved gpgneten?
Fontos, hogy T1-es egységekbõl egy 20-es csoport semmit sem ér, mert nem tudja túlterhelni a védelmet. Egy 50-100-as csoport viszont már képes átütni a védelmet és komoly károkat okozni, esetleg kinyírhatja az ACU-t is, ha közel meri hozni.
Exp. egységek ellen a légierõ még mindig a legerõsebb. Nekem az elsõ 5 db T3 felderítõ legyártása, majd annyi T3 fighter, amennyit le tudok gyártani. Ha földi exp. egységeket gyárt, akkor az ellen a legjobb a T3 erõsebb egység, valamint a T3 gunship.
Ez a játék mindig az ellenféltõl függ, a mi játékunknak mindig aszerint kell alakulnia, amit az ellenfél játszik...
Tegnap megint belefutottam ebbe a sera bombert es t3 sup. fightert gyártó taktikába egyre jobban mindenki erre játszik de beszopattuk 😄
Mindenesetre 3v3nál is simán erre ment rá, 1 embert tõlünk majdnem kinyirt és persze amikorlezuhant a bomber hova máshova mint bázis közepére esik 😄 2õt is hozott elsõ volt izgalmasabb második már szart sem ért.
GanXstaZolee#2709
Mintha gépigényesebb lenne vagy nem tudom az új kezelõfelületet is megkell szokni...
Aláírás
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
de most új gép, szebb élet 😊
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Hogy lehet kiseretet adni az engineer melle...?
(Gaspowered fórumon van panaszkodás, mert az Ai-val elég lassú egyeseknek, 4 magosnál is)
Sima Supcomba tapasztalt már valaki olyat(modokkal játszok), hogy felugradeltem bármilyen factoryt, és ha valahogy 2 szer kattintottam a t3 upgradere, akkor nem 3 nanokar lesz a factrorynál, hanem 6?
A factoryval nem tudok építeni, csak ha rákattintok, és ctrl+k (valamiért egy 2.-ik factoryt rakott a helyére)
Ja és nem értem a gamet, hogy 4 FFA(cheater sorian al.-k)-nál, 250 unitlimitnél az utolsó kivégzésekor(2 óra 20 perc) szaggat<úgy, hogy minden roncsot felszipkáztam>úgy, hogy minden roncsot felszipkáztam>.
1 vs 1 isisnél (cheater a.l. max cheating--> 3-asával küldte a Flying saucerokat, collusosokat )kitûnõen ment 1-1,5 óráig
(330 volt a unitcount nálam, 670 mass/tick)
GanXstaZolee#2709
Már éppen életben maradtam egy 40-es pályán, miután 3 silót kellett építenem a hárompercenként bevágó nuke miatt, szétlõttem a körben táborozó hajókat, s erre szétforgácsolt a messzirõl köpködõ ágyújával.
Na de még nics vége, még visszatérek 😊))).
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
2db PG(1), 1 LF, 4d T1 Engi, ME, amennyit be tudok védeni. Majd 10 PG(1) v. ha van, akkor 1 FG + 4 PG(1). Utána Radar(1), LF Tech2 upgrade, amennyi ME-t lehet, upgradelek közben, plusz MS-t, ahova kell. 2db T2 engi. PD(2), ahova kell, AA(2), ahova kell. PG(2), majd 3db ES (Energy Storage) Még egy PG(2). Ezután LF Tech3 és 4 db T3 Bot.
Ha ez megvan és még élek, akkor lehetõség szerint ki kell támadni és bõvíteni a bázist, párhuzamosan építeni a T3 egységeket és épületeket.
Ezzel a sorrenddel, a ACU megfelelõ kihasználásával túl lehet élni a legkeményebb kezdeti rush-t is és a T3 elsõ elérésével komoly elõnyre lehet szert tenni. (Bár eddigre az ellen is T2-n van és az én stratégiámba nem fér bele a légierõ, ezért kitámadni nagyon nehéz...)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Valami messzirõl puffogtató lehet, a közelben nem találtam.
3AIX közül az egyik. Mi ez? Találkoztatok már vele?
FA-ról van szó.
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
fa ba valami oknál fogva mindenki áttért, és jobbnak is tûnik legelösször lf et építeni... szerintem több a kezdõtartalék de nem figyeltem meg még pontosan
na akkor kis körkérdés a konyhatitkokból.. ki hogyan építi az elején a gazdaságát? illetve elõször gyárat vagy egybõl mass extractort csináltok? T2-nél csináltok ilyen mass fabricatort? (1-et termel és megeszik .. sook energiát, gondolom ha körberakom erõmûvel, akkor kicsit kevésbé mohó 😛)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
GanXstaZolee#2709
UIF T3 PDk valami veszett jók 4 darab megállít 30-40 T3 egyseget ha még van melettük pár arty unit, vagy T2 arty.
1 exp unit legyártással alsó hangon lemaradtam elején igy volt kapkodás mikor 2 sera exp jött felém meg egy sera bomber.
Gazdaság mielõbbi 300 massra huzásához fogadnék ötleteket.
GanXstaZolee#2709
22 percnél rámdobtak 2 atomot. Jó kis rövid játék volt. Még csak éppen hogy kész lett a T3 erõmûvem, s két T3 mass sok kettes mellett ....
Lehet hogy nem kellene ekkora arcomnak lenni 😊))?
Meg olyan gépet is akarok amin fut <#email>#email>
majd gyûjtök rá
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
másrészrõl én se adnék ki egy fillért se érte, de multizni nagyon szeretek gpgneten és ahhoz sajnos kell
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kiegészítõ egy vacak kampánnyal. A kiegészítõk többnyire olcsóbbak szoktak lenni.....
Az már csak hab a tortán, hogy a gold 12. A francnak vettem meg 8e pénzért 2 hónapja. Ha tudom....
Hasonlít egy kicsit a DVD-s cuccokhoz, elõször megveheted a feliratosat, majd a szinkronosat, majd miután mindenkit beetettek, jön a díszdoboz.
GanXstaZolee#2709
GanXstaZolee#2709
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Próbáltam egy 5x5-ös mapon Rusher AI ellen, hát nem jutottam messze. Kicsit vicces, hogy mire össze tudtam volna hozni megfelelõ védelmet, addigra már t3 egységeket küldött a sok-sok t1 között, nekem meg alig volt massom az építkezéshez.