4582
-
Játékos #4582 Kipróbáltam, működik, nagyon köszönöm -
#4581 Ha jol emlekszem kijelolod merre "patrol" orjaratozzon, ingazzon es automatikusan gyujtogeti a cuccokat aki tudja..
de a wiki mindig segit...
reclaim -
Játékos #4580 Van itt valaki gyerekek? .... remélem
Most vettem elő, éppen egy évtizede a játékot, marha jókat játszom vele, 3 techAi ellen, talán egyszer sikerült elverni viszonylag kicsi pályán ..... de élvezem, nincs manapság jó stratégia ... egyelőre csak FA nélkül /lehet az a baj, nem tudom/ ..... nem emléxem, hogyan lehet kijelölni, hogy a mérnökök adott területen mindent gyűjtsenek be, fákat, köveket, roncsokat, ne legyen muszáj egyesével kijelölni minden vacak követ .... köszönöm előre is a segítséget .... és jó játékot, ha valaki egyáltalán még nyomja -
SalsaTeacher #4579 Ismer valaki egy megbízható helyet, ahonnan lehetne plusz pályákat szerezni a game-hez? -
ktm99 #4578 supremecommander.exe(steam/steamapps/common/supremecommander/bin/supremecommander.exe) kompatibilitasi modjat allitsd at Xp-re: Explorerrel megkeresed a fajlt jobb klikk, tulajdonsagok es a masodik fulon allithatod. -
pityke0211 #4577 Sziasztok!
Valami bundle-ben vettem a SupCom 1-et, és ki szeretném próbálni, azonban Steam-es telepítés után, első indításkor a szabvány Win7 hibaüzenettel indít, a program leállt. Próbáltam kikapcsolni a vírusírtót/tűzfalat, de nem segít. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Tudtok rá egoldást?
Köszi előre is! -
#4576 Nezzel replay-eket es abbol tanulj... Nagyon jo mert megnezheted a legjobbakat es kesz.. :) -
Cyberlink #4575 Sziasztok!
Nagyon szeretnék ezzel a játékkal játszani, de sajnos eléggé bonyolult gazdasága van. Faforeveren játszok, de magyarokat elvétve találni, ha meg fent is vannak eléggé közömbösek, vagy nem is válaszolnak.
Tudna itt valaki felvenni velem a kapcsolatot és pár tanácsot adni, mit csináljak, hogy legyek jó játékos?
Előre is köszi
Faforeveren is Cyberlink a nevem ha keresne valaki -
fawcet #4574 F1 gombbal leírja a billentyűkombinációkat vagy akörül kell keresni.
Borg:
Nekem az vált be hogy kevésbé elakadós mapokat tettem be, így nem lassult le olyan mértékben, mint ahol összetorlódnak valahol. -
Borg_Dolgozo #4573 Sziasztok!
Még régebben próbáltam ezt a játékot, de nagyon zavart hogy sok egységnél belassult a játák, és az egységek útvonaltervezése sem volt vmi jó..
Azóta hallottam erröl a pathfinding bugról, van erre esetleg vmi javitás-megoldás? a forged alliance esetleg már jól működik? A második részt most próbáltam, abban úgy látom rendben működik, de valahogy az elsővel szivesebben játszanék.. :D -
#4572 Köszi a gyors választ. Még azt szeretném kérdezni, hogy nincs e valami oldal, ahol tippek trükkök vannak, gondolok itt billentyűkombókra pl vagy egységleírások erősségei/gyengeségei. Régebben nagyon sokat játszottunk vele haverokkal, de már sokmindenre nem emlékszem. Van pl az egy csoportba rendezés a CTRL+vmelyik szám. Volt olyan is, hogy egy bizonyos építési mintát el lehetett menteni utána meg előhívni, vagy pl végtelenre állítani a factoryk termelését. -
#4571 FAFforever jo ott vannak mindig 400-700 an...
letoltes... -
#4570 Sziasztok!
Neten szeretném tolni havarokkal. Hamacsi kell hozzá vagy mi? Esetleg valami "éló" fóruma nincs a játéknak? -
fawcet #4569 Total Mayhem képek -
fawcet #4568 http://www.moddb.com/mods/total-mayhem1/images -
#4567 Köszi, tényleg -
#4566 Nem latod.. :)Find games tab es Create a custom game... -
#4565 Letöltözzem, tényleg müxik
Még azt elmondanád milyen módon kell nem véletlenszerüen hanem célzott játékossal játszani?
Host funkcit nem találtam vagy csak neml átom -
#4564 Innen le tudod tolteni a klienst nagyon jo 400+ aktiv tagja van.... -
fawcet #4563 Ettől tartottam, de arra van mód hogy barátommal nyomjuk közösen mondjuk computerek ellen? Mert ha nem akkor nem venném meg. -
Petko #4562 megszűnt a hivatalos multi támogatás... nincs már olyan
van valami community által készített lobby rendszer de már nem emlékszem a nevére -
fawcet #4561 Valaki vett már steamon supreme commander forged alliance-t? És milyen a multi része? Laggmentes stb? Modok vannak e hozzá? -
fawcet #4560 Hali, hadd kérdezzem megéri steamon venni supreme forged alliance-t? És hogy megy ottt a multi, GPGNet-tel? -
Gathavor #4559 Sziasztok!
Lekaptam a Sorian AI-t, multival nincs is gond, de amikor skirmisht akarok indítani, kiírja hogy connect, tölt és itt meg is marad., Mi lehet a gond? -
#4558 Töltsd le a Sorian A.L.-t -
Freddy TNT #4557 Szevasztok !
Nekem olyan gondom van az F.A-val, hogy hiába gyártja le a gép az experimental cuccokat azok csak állnak a bázisukon és ennyi. Ja ,eg hogy folyamatosan csak 1-es meg 2-es szintű szarokat küld aminek semmi értelme.
ALX Rush meg Tech-el szoktam de a többi is így csinálja.
mi a gond ? Hogy lehet kijavítani ? -
Borg #4556 Hogyne lehetne, vannak védelmi silók. Csak arra is figyelned kell, hogy termelj bennük elegendő elfogó rakétát, és hát az is sok resourceba kerül... -
metlogen #4555 sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a gép ellen szoktam nyomni, de az a nyavalyás, mindig a világ végéről rám küld egy atomrakétát, azt nem lehet valahogy kilőni???
köszi -
MaximumTruth #4554 Kössze!Végre nem kell a lan partykra várnom, valamelyik havernál, hogy tudjak jókat supremezni. -
KAmikaze1911 #4553 http://www.faforever.com/
A GPGNet (a Supcom és a Supcom FA hivatalos Lobbyja) megszünése óta minden aktív játékos ezt használja. A játékosszám folyamatosan növekszik, és a játékhoz folyamatosan érkeznek a patchek és a modok. Mivel Fanmade nincs eredeti játékhoz kötve.
Ajánlom mindenki figyelmébe!
-
Thanatos #4552 http://www.kickstarter.com/projects/659943965/planetary-annihilation-a-next-generation-rts
hátha valakit érdekel :) -
fawcet #4551 Figyelmetekben ajánlom, sorian ai-val is együtt működő király modok:
Lanpartimon ezekkel szoktunk élvezetesen nyomni.
Ennél látványos a experimentalok növekedése, újabb fegyverrel bővülése miután elérnek egy szintet.
Experimental Wars
Itt egy videó a Megalith veterancy szintjeiről:
Megalith Veterancy
Király a mechek sokfélesége, most már elég sok mindent tartalmaz:
Total Mayhem
Itt egy kép Vulture-ról, nekem mechcommanderből ismerős:
Vulture -
ddt500 #4550 Megoldódott. -
ddt500 #4549 Szegasztok. Van ez a 600 térképes map pack fent a neten a Forged Alliance-hoz. Szépen letöltöttem de nem tudom kibontani. Állandóan hibát jelez. Valami ötlet? -
warriorGula #4548 Forged Alliance Forever- warezzel is lehet gamelni. Jobb mint az eredeti szerver, és folyton újítják.(Ha esetleg valaki nem hallott volna róla.) -
Borg #4547 Mármint skirmishben ettől jobb lesz az ellenfél. Campaignon meg a saját csapatmozgásokon nemigen segít. -
Borg #4546 Sorian AI. Ezt keresd. -
#4545 Sziasztok! Tegnap el kezdtem a Supreme Commandert...van valami patch, vagy valami mod valami jobb MI-re? Ha meg indulok 70 tankal kampányba, olyan forgalmi dugókat képesek okozni egy hegy szélén, hogy rossz nézni. A kékekkel kezdtem a kampányt, 3. map ( szigetes, itt kap atomot a tábornokom ) szinte lehetetlen meg csinálni, már csak az enemy gyártó robotját kéne meg ölnöm, de ha 20 bombázóval + 20 repülő naszáddal megyek, ami 20 tankot visz, kb. 2 percig ha élnek, simán szét szednek. És vagy fél óra mire újra legyártok ekkora sereget, úgy, hogy energia telepek vannak a gyárnál + mérnökök is segítenek a gyártásban. Mondjuk mindjárt keresek is valami pálya le írást, hogy lehetne meg oldani... -
#4544 http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=7&sid=538062cfe3e80c740ffc82fc6d7f8805
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=19&sid=538062cfe3e80c740ffc82fc6d7f8805
http://forum.gaspowered.com/viewforum.php?f=35&sid=538062cfe3e80c740ffc82fc6d7f8805 -
fawcet #4543 Szeretnék egységmodokat készíteni Supreme Commander Forged Alliance-hoz, vagy a meglévőket feljavítani. Kérem írjon akinek van már ezirányú tapasztalata és szívesen megosztaná velem.