City Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem arra gondolok, hanem amikor a házakat épitem akkor a jobb felsõ sarokban megjelenik 6 ikon a közepébõl kiindul egy vonal.
PLackó
házépítésnél 3 van,ami a nagyságukra vonatkozik.amirõl te beszélsz az a munkahelynél van.

Akkor mi az a 6 választási lehetõség a házépítésnél?
sehogy

Hogy lehet kiválasztani hogy kék vagy piros házat épüljek?
Srácok mi az a 6 választási lehetõség a házépítésnél?
Hjajj megin nagy gondom van és nem találom a kiutat... 50e-s a városom. Nos a lakosság megoszlása: 85% Radical Chic, 2% Elite, 5%suits, 3%Blue collars,2% HaveNots, és 3% piros... ES EZ NAGY BAJ! A sárgáknak meg a v.kékeknek korház, meg bevásárlo központ kell de hiába épitek mert nincs sötét kék meg piros ember! És enm müködnek! Még a gyártelepeken is, ami feketéknek meg kékeknek van, mellette radical chicek laknak... Hogy lehet sok blue collarost csinálni? 😄 Nagyon kellenének... És még mindig a sárgák akarják h épitsek nekik házakat... 😞

malter
most esett le hogy miröl beszélsz,az nem bevétel hanem hitel
azért adosodsz el mindig😄
Bocs DLH.net!😊

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

DHL.net itt van cheat a játékhoz!

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

háát a házak még elvannak de a large businessek neccesek...
VALAKI PÉZ CHEATET? NAON FONTOS NEM AKAROM UJRAKEZDNI A CITYMET 😞

malter
a nagy házakat nem lehet közel tenni egymáshoz,csináltam olyan közlekedési káoszt,amit sem a metro sem a buszok,de még a taxi se birt megoldani
PLackó
nos, 450 000-es városom van, 15 % sárga,de túl sokat követelnek,nem igazán bírom pénzzel😞

próbálkozz buszokkal sztem!

Valaki nem tud cheateket? Mert tul hamar álltam rá a sárgákra, és tul sok businesst csináltam és átment 40ezres adósságba havi 12e minuszba és a hitel sem segit :S HELP xD

Hello nekem 16ezresem van és vannak sárgák meg világos kékek is...

PLackó
hogyan kell beszedni a bevételt?

PLackó
nagyon tetszik még az a kameraállás,amivel szinte sétálhatunk az utcákon.Teljesen bele tudod magad élni,hogy ott laksz abban a nagy városban.

PLackó
köszi.az erõmûvek mellett vannak,úgy tûnik kezdik beadni a derekukat.
Lassan 40 000 fõs a városom,és még mindíg csak szürke-piros-kék emberem van.remélem lassan jönnek a többiek is.

malter
ugy csináld hogy csak a nekik valo gyárat teszel a környékbe,és akkor hiába kék/piros,1 idö után szürke lesz
PLackó
egyre nagyobb szükségem lenne a csóró népre.viszont hiába nem építettem semmi vásárlóhelyet,kórházt,stb.. akkor is kékek települnek le az adott helyre.mit lehetne tenni?

PLackó
nah ez nem semmi😄

nem Malter hanem Lacko vagy kicsoda
MSN címedet megadod?
malter
van itt 1 kis gáz,de nem nagyon tudom megoldani<#idiota>
na?
van MSN címed? megbeszélhetménk ott ezeket a dolgokat
ki lehet üríteni beszedni a bevételeket mindenhonnan
PLackó
"kiürítem a boltok kasszáit"
nekem ez új,hogyan?
egyébként építettél erõmûvet pl?

A játékban bárhogy csinálok mindent,hiába van béke a városban meg minden,mindig eladósodok,mindig lemegy a pénzem minuszba,pedig mindig kiürítem a boltok kasszáit,bezsedem a bevételeket és hiába. Tudnál segíteni,hogy tartsam kézben a gazdaságot?<#sir>
PLackó
nekem sem kellett lehúzni a cd/dvd meghatót.valami régebbi starforce lehet rajta.

kár hogy magayarítás nincs hozzá
MEEEGY és nem kellett kihúzni az olvasóimat,csak emulátort kellett a daemon 4-ben használni. KÖSZI széééééééééééépen!!<#love12><#worship><#worship><#worship>
tehát akkor minden játszásnál ki kell húznom az olvasóimat?
malter
tökéletesen müködik a mini imagevel,használj daemoon 4est+huzd le a cd meghajto kábelját és már megy is
Valakinek van ötlete?
sziasztok. MEGVAN A CITY LIFE TELJES JÁTÉKA. Torrentrõl szedtem le. csakhogy az a baj,hogy így senki nem tud vele játszani,mert állandóan az eredeti lemezt kéri.Igaz adtak hozzá egy mini image-t,de szart se ér.Úgyhogy ha valaki is egy játszani akar majd vele,annak nincs más választása,meg kell vennie.<#sir><#sir><#sir>
Nem csak torrenten van fenn. Én is szeretem az ilyen stílû játékokat, csakhogy nem angolul.
Amúgy a New seven wareZ fórumjában van hozzá link.

malter
azért nem játszik vele más,mert szinte csak 1-2 torrenten van,de azok is tetük
(sztem)
malter
nem kergettem el öket😊kell az ö munkájuk is sok helyre,csináltam szürke melot meg szürke részt még ez a 3 van
PLackó
abból telepíthetek többet is?1-1 van,és tényleg hoz pénzt.milyen mellékhatása lehet?
Te is elkergeted a szegényeket?neked van már más embered a kék-piroson kívül?
(Bocs a sok kérdésért de úgy tûnik csak mi játszunk vele) 😊

malter
már 14ezer körül van a létszám,de maradt a 2-3k,
szemét,és áram hoz sok pénzt
PLackó
és van valami taktikád?
most ismét van egy 5000-es városom, és csak 1200 körül van a bevételem.

malter
2-3000 körül
PLackó
mennyi a bevételed?
nekem 5000-en lakták,viszont mindössze 500 volt a bevételem úgyhogy új várost kezdtem.

malter
azt én sem vágom még,igy néz ki a városom 1200an vannak kb

PLackó
köszi.valamint nem igazán értem az igényeit az embereknek,hogy mi jönne jól nekik.
minél több világoszöld rublika van az az optimális,vagy ellenkezõleg,azt kellene fejleszteni?

malter
50-50% van belölle akkor jo,csak ne rakd öket egybe én ugy szoktam hogy külön van kék piros rész(amugy rivalizálnak)
PLackó
a piros vagy a kék ember számít jobbnak?
Mekkora lakosságú várost tudtatok összehozni eddig?
egyenlõre nem igazán jöttem még bele.

Kösz mind2töknek az infót! PENGEinno3D, malter.