City Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem arra gondolok, hanem amikor a házakat épitem akkor a jobb felsõ sarokban megjelenik 6 ikon a közepébõl kiindul egy vonal.
Akkor mi az a 6 választási lehetõség a házépítésnél?
sehogy
Hogy lehet kiválasztani hogy kék vagy piros házat épüljek?
Srácok mi az a 6 választási lehetõség a házépítésnél?
Hjajj megin nagy gondom van és nem találom a kiutat... 50e-s a városom. Nos a lakosság megoszlása: 85% Radical Chic, 2% Elite, 5%suits, 3%Blue collars,2% HaveNots, és 3% piros... ES EZ NAGY BAJ! A sárgáknak meg a v.kékeknek korház, meg bevásárlo központ kell de hiába épitek mert nincs sötét kék meg piros ember! És enm müködnek! Még a gyártelepeken is, ami feketéknek meg kékeknek van, mellette radical chicek laknak... Hogy lehet sok blue collarost csinálni? 😄 Nagyon kellenének... És még mindig a sárgák akarják h épitsek nekik házakat... 😞
Bocs DLH.net!😊
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
DHL.net itt van cheat a játékhoz!
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
háát a házak még elvannak de a large businessek neccesek...
VALAKI PÉZ CHEATET? NAON FONTOS NEM AKAROM UJRAKEZDNI A CITYMET 😞
VALAKI PÉZ CHEATET? NAON FONTOS NEM AKAROM UJRAKEZDNI A CITYMET 😞
a nagy házakat nem lehet közel tenni egymáshoz,csináltam olyan közlekedési káoszt,amit sem a metro sem a buszok,de még a taxi se birt megoldani
próbálkozz buszokkal sztem!
Valaki nem tud cheateket? Mert tul hamar álltam rá a sárgákra, és tul sok businesst csináltam és átment 40ezres adósságba havi 12e minuszba és a hitel sem segit :S HELP xD
Hello nekem 16ezresem van és vannak sárgák meg világos kékek is...
nagyon tetszik még az a kameraállás,amivel szinte sétálhatunk az utcákon.Teljesen bele tudod magad élni,hogy ott laksz abban a nagy városban.
köszi.az erõmûvek mellett vannak,úgy tûnik kezdik beadni a derekukat.
Lassan 40 000 fõs a városom,és még mindíg csak szürke-piros-kék emberem van.remélem lassan jönnek a többiek is.
Lassan 40 000 fõs a városom,és még mindíg csak szürke-piros-kék emberem van.remélem lassan jönnek a többiek is.
ugy csináld hogy csak a nekik valo gyárat teszel a környékbe,és akkor hiába kék/piros,1 idö után szürke lesz
egyre nagyobb szükségem lenne a csóró népre.viszont hiába nem építettem semmi vásárlóhelyet,kórházt,stb.. akkor is kékek települnek le az adott helyre.mit lehetne tenni?
nem Malter hanem Lacko vagy kicsoda
MSN címedet megadod?
na?
van MSN címed? megbeszélhetménk ott ezeket a dolgokat
ki lehet üríteni beszedni a bevételeket mindenhonnan
A játékban bárhogy csinálok mindent,hiába van béke a városban meg minden,mindig eladósodok,mindig lemegy a pénzem minuszba,pedig mindig kiürítem a boltok kasszáit,bezsedem a bevételeket és hiába. Tudnál segíteni,hogy tartsam kézben a gazdaságot?<#sir>#sir>
kár hogy magayarítás nincs hozzá
MEEEGY és nem kellett kihúzni az olvasóimat,csak emulátort kellett a daemon 4-ben használni. KÖSZI széééééééééééépen!!<#love12>#love12><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
tehát akkor minden játszásnál ki kell húznom az olvasóimat?
tökéletesen müködik a mini imagevel,használj daemoon 4est+huzd le a cd meghajto kábelját és már megy is
Valakinek van ötlete?
sziasztok. MEGVAN A CITY LIFE TELJES JÁTÉKA. Torrentrõl szedtem le. csakhogy az a baj,hogy így senki nem tud vele játszani,mert állandóan az eredeti lemezt kéri.Igaz adtak hozzá egy mini image-t,de szart se ér.Úgyhogy ha valaki is egy játszani akar majd vele,annak nincs más választása,meg kell vennie.<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Nem csak torrenten van fenn. Én is szeretem az ilyen stílû játékokat, csakhogy nem angolul.
Amúgy a New seven wareZ fórumjában van hozzá link.
Amúgy a New seven wareZ fórumjában van hozzá link.
nem kergettem el öket😊kell az ö munkájuk is sok helyre,csináltam szürke melot meg szürke részt még ez a 3 van
abból telepíthetek többet is?1-1 van,és tényleg hoz pénzt.milyen mellékhatása lehet?
Te is elkergeted a szegényeket?neked van már más embered a kék-piroson kívül?
(Bocs a sok kérdésért de úgy tûnik csak mi játszunk vele) 😊
Te is elkergeted a szegényeket?neked van már más embered a kék-piroson kívül?
(Bocs a sok kérdésért de úgy tûnik csak mi játszunk vele) 😊
mennyi a bevételed?
nekem 5000-en lakták,viszont mindössze 500 volt a bevételem úgyhogy új várost kezdtem.
nekem 5000-en lakták,viszont mindössze 500 volt a bevételem úgyhogy új várost kezdtem.
köszi.valamint nem igazán értem az igényeit az embereknek,hogy mi jönne jól nekik.
minél több világoszöld rublika van az az optimális,vagy ellenkezõleg,azt kellene fejleszteni?
minél több világoszöld rublika van az az optimális,vagy ellenkezõleg,azt kellene fejleszteni?
50-50% van belölle akkor jo,csak ne rakd öket egybe én ugy szoktam hogy külön van kék piros rész(amugy rivalizálnak)
a piros vagy a kék ember számít jobbnak?
Mekkora lakosságú várost tudtatok összehozni eddig?
egyenlõre nem igazán jöttem még bele.
Mekkora lakosságú várost tudtatok összehozni eddig?
egyenlõre nem igazán jöttem még bele.
Kösz mind2töknek az infót! PENGEinno3D, malter.