City Life
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nagyon várom már :)
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
De valszeg még nincs kész a teljes fordítás, bétát meg nem tesznek ki....
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Arra még nem jöttem rá, hogy a két középen álló réteg (elitek, meg csövesek) mit akar. Az elitet még megértem, hogy középen van és egy kis kultúrát, meg egy kis biztonságot akar, de a csöves? De sebaj azé utálják egymást
Na jó már így is sokat írtam, de úgy látom nem foglalok sok helyet ebben a topikban. Elég kevesen írnak. No jó visszanézek a játékhoz.
Hátha megszeretem
Ha megnézitek a Tutorial egyik ábráját, látjátok, majd, hogy a 6 társ-i réteg egy xy koordináta rendszerben van <#zavart2>#zavart2>. A lényege eccerû lesz.
A függõleges tengely: gazdag vagy szegény réteg.
visszintes: Inkább az oktatás (és gondolom emellé a mûvészetek, buli meg ilyenek is tartoznak)vagy a biztonság a fontos (ide meg gondolom a tûz és vagyonbiztonság tartozik)
Így biza a baloldalon lesznek a chichek és a fringes-ek. Õk a bohémok. Tehát a különbség csak annyi, hogy a fringe beül a Puskin-moziba és megnéz egy mûvészfilmet, míg a Chick elmegy egy rohadt drága tánc-performance-t megnézni. Mondjuk. De azé este mindketten a kocsmában megbeszélik a két mûsort. Azaz le lehet õket tenni egymás mellé, nem verik szét, mert a kultúra az kultúra, és az köll.
Have nots (feketék): Szó szerint fordítva "semmilyük sincsen", vagy ilyesmi. Vagyis kb. a csövesek
Blues Collars (sötétkékek): Õk a kék munkásegyenruhákról kapták a nevüket. Kb. õk a prolik, munkások
Fringes ( pirosak): Hát ez nehéz csoport, de kb. társadalom peremén élõk, akiknek haladó gondolataik vannak. Vagyis mivel itt egy festõpaletta a jelük, vmi bohém mûvészfélék lehetnek.
Radical Chics (sárgák) Hát én magamnak csak gazdag köcsögként fordítottam le õket. Amúgy kb. olyanok mint a Fringes-ek, csak sok pénzzel
Suits (világoskékek): Hát õk az üzletemberek.
Elites ( fehér). Rotschildék, Stuyvesanték (vagy õk inkább a suitsok) Na mindegy a társadalom teteje.
Lehet ám, hogy én vagyok csak maradi, és ez a játék a legvalósághûbb a világon, csak egy 300 év múlva játszódó antiutópiát ábrázol, melyben a szegény és gazdag réteg elkülönülve él, és a hat társadalmi rend egyes tagjai néha összeverik egymást.... Na mindegy azé még kicsit jobban beleméjedek, hátha sikerül felépítenem Orwell Óceániájának fõvárosát az 1984-bõl.
és mégis mindnen csodálatos anyaérem meg minden.A lovét elsem tudom költeni,buszmegálló 0,taxi 0 , metró 0 , az utak szélessége tökmindegy .Talán az elején számit hogy zöldesited e a zöldértrimánkodó fickoknak (ha nem az se baj). Vagyis sajnos a Sim City 4-hez képest ez egy árkád játékocska.
hogyan néz már ki ez a város ? Nem neked szól személy szerint mimiszikü! hanem a dizájnernek . Ennyi ocsmány egyen épületet még a kommunizmus alatt se láttam.
Ritkán szoktam fikázni valamit fõleg játékot de ez kicsapta a biztosítékomat.
Azért ennél sokkal több fantáziát feltételeztem arrõl a játékról.
Csalódtam! Pedig reménykedtem még az elején de miután már jópár órát játszottam vele és végig reménykedtem benne hogy változnak majd az épületek majd, majd .. de már látom hogy hiú ábránd volt ezt gondolni.
Fapados az egész és kész. Asszem inkább visszateszem a SC4et .. kiegészítem a Rush-al és mehet az építkezés.
Ez a játék nekem ezekután már-csak egy gyenge próbálkozás a Sim City leutánzására. Pedig hittem és bíztam benne ... már azt is elhatároztam hogy megyek megveszem és kiteszem a polcomra ... de még jó hogy nem tettem .
Bocs mindenkitõl ha nem ezt vártátok hogy írom de én sem ezt a teljesítményt vártam a játéktól és a fejlesztõktõl.
De kitartás az irány jó csak többet kell beletenni. Ez még kevés.
Uff most én beszéltem sápadt arcu barátaim.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Építs egy piros munkahelyet kicsit távolabb a kékektõl és rakj le úgy egy házat az új munkahely mellett, hogy a jobb felsõ sarokban lévõ körbõl egy piros csík mutasson a házhoz. Feketét is tudsz így csinálni. Magasabb rétegeket viszont csak úgy tudsz hogy növeled az életszinvonalat parkokkal, szórakozóhelyekkel és egyszer csak megjelenik egy pár emberke, akinek építesz egy munkahelyet és így tovább....
Aki tud várni annak lesz rendes, nem házibarkácsolt magyarítás hozzá.... <#papakacsint>#papakacsint>
pl:
eredeti
#FIELD_ID DOYOUQUITGAME
Do you really want to quit this game?
modositott
#FIELD_ID DOYOUQUITGAME
Biztosan kilépsz?
Ami a képen van azt nem én fordítottam le.
Változott a helyzet és sikerült megoldanom (mint mindíg) a helyzetet.
Egész egyszerû. Ott a TEXT mappa, benne a .loc file-ok. Csak annyi az egész hogy át kell írni a kiterjesztést valamilyen szövszerkesztõ kiterjesztésére, és kezdõdhet is a magyaritás.
Na hello!
Nem tudom egyenlõre elmondani, mivel még nem tudtam rájönni, mivel is lehetne azokat a fájlokat (.loc) szerkeszteni. De próbálkozom.
Hayes vegyél fel MSN-re kérlek már ha van mert kéne segítség!!!
MSN: [email protected]
Arról kéne HELP hogyan tetted a game-t magyarrá
elég nagy minuszt nyomott darabra de az úgy látszik össz hatásban bevétel növekedést eredményez , meglódítja az üzletek forgalmát vagy valami hasonló .. de utálom ha valamit nem nagyon értek és ebben a költségvetéses hatásmehanuzmusban vannak dolgok amit nem értek de ettõl függetlenül mûködik a rendszer.
Ez engem is meglepett dehát ez van. Vagy spóroltak vagy nehezíteni akarták a dolgunkat.
Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de nekem nem sikerül elindítanom a tutorialt. Az angolra való átváltásra egy adag tökölés után rájöttem, de most hiába kattintok a tutorial menüre, bejön az a képernyõ, ami felsorolja ezt a 10(asszem) oktatóküldetést, az elsõnél jobb oldalt kiírja, hogy "click on", de klikkelhetek akárhozvá, csak a menübe való visszalépés nyila aktív.
Volt már valakinek ilyen gondja? Elõre is bocsi, ha nagy baromságot kérdeztem;o)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Mit csináljak?
Az is gond hogy egyszerûen nem jön a pénz, mennek a businessek, de hiába rakok újakat azok se sokat hoznak, újabbakat meg nem akarja unlockolni, gondolom a housing... miat. Légyszi segítsen v.ki! Köszi!
Perko a megvételt biztos úgy gondolta hogy 200Ft-os sms-ért veszi meg.<#vigyor1>#vigyor1>
Csak így lehet hogy több fajta van belõle
A progi melyik változatát érdemes "megvenni"?<#ravasz1>#ravasz1>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.