City Life

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali és a Pirosak,hogy "fejlõdnek" ki???? Nekem egy fél % sincs belõlük:(
Attila56
Sziasztok.Most nézem hogy nincs is az oldalon kép róla....:D :D :D :D
De nagyon várom már :)

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

PLackó
nah ha lesz magyarítás,ujra játszok vele :)

TopGun
Hi! kinek a galeriajaban kell keresni a kepeket a forditasrol?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

"City Life: a fordítás 95%-nál tart. A fordításról képeket a galériában találtok."
<#eljen><#worship>

Lehet editort használni akinek nem tetszik valami épület :D

City.Life-RELOADED
Serpa
már van is ...

tudtok oldalakat, ahol épületeket lehet ehhe' letölteni?e

robos
Sry nemtom, csak a linket ismerem, magát a portált nem...
De valszeg még nincs kész a teljes fordítás, bétát meg nem tesznek ki....

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Attila56
Én azon a linken nemtudok hozzá férni a letöltésekhez robos.Regisztráltam....de nemtudok belépni.Mi lehet a baj?

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

a jobb oldalon ott vannak a prolik, meg a fõnökeik. Ezek már inkább apukák, vagy nagyapák, nekik a biztonság a fontos. Nem is utálják egymást. A fõnök imádja a sosem sztrájkoló munkásait, míg a munkás boldogan veti oda magát bármilyen túlórának. (na jó ez kicsit hülyeség a játékban, dehát sok más is) Viszont köztük is csak a pénz a különbség. A szegény proli, és gazdag fõnöke viszont gyûlöli az csóró meg a gazdag értelmiséget. Mé nem dógoztok hö? illetve Miért ilyen fölösleges dolgokra pazaroljátok..... Na erre a gazdag meg a szegény értelmiség is ideges lesz, mondvánm hogy ti csak az állam bérencei vagytok peace!!

Arra még nem jöttem rá, hogy a két középen álló réteg (elitek, meg csövesek) mit akar. Az elitet még megértem, hogy középen van és egy kis kultúrát, meg egy kis biztonságot akar, de a csöves? De sebaj azé utálják egymást

Na jó már így is sokat írtam, de úgy látom nem foglalok sok helyet ebben a topikban. Elég kevesen írnak. No jó visszanézek a játékhoz.
Hátha megszeretem
Meg még egy kis segítség:

Ha megnézitek a Tutorial egyik ábráját, látjátok, majd, hogy a 6 társ-i réteg egy xy koordináta rendszerben van <#zavart2>. A lényege eccerû lesz.

A függõleges tengely: gazdag vagy szegény réteg.
visszintes: Inkább az oktatás (és gondolom emellé a mûvészetek, buli meg ilyenek is tartoznak)vagy a biztonság a fontos (ide meg gondolom a tûz és vagyonbiztonság tartozik)

Így biza a baloldalon lesznek a chichek és a fringes-ek. Õk a bohémok. Tehát a különbség csak annyi, hogy a fringe beül a Puskin-moziba és megnéz egy mûvészfilmet, míg a Chick elmegy egy rohadt drága tánc-performance-t megnézni. Mondjuk. De azé este mindketten a kocsmában megbeszélik a két mûsort. Azaz le lehet õket tenni egymás mellé, nem verik szét, mert a kultúra az kultúra, és az köll.

Ja meg valaki kérdezte, hogy ki kicsoda a játékban:

Have nots (feketék): Szó szerint fordítva "semmilyük sincsen", vagy ilyesmi. Vagyis kb. a csövesek

Blues Collars (sötétkékek): Õk a kék munkásegyenruhákról kapták a nevüket. Kb. õk a prolik, munkások

Fringes ( pirosak): Hát ez nehéz csoport, de kb. társadalom peremén élõk, akiknek haladó gondolataik vannak. Vagyis mivel itt egy festõpaletta a jelük, vmi bohém mûvészfélék lehetnek.

Radical Chics (sárgák) Hát én magamnak csak gazdag köcsögként fordítottam le õket. Amúgy kb. olyanok mint a Fringes-ek, csak sok pénzzel

Suits (világoskékek): Hát õk az üzletemberek.

Elites ( fehér). Rotschildék, Stuyvesanték (vagy õk inkább a suitsok) Na mindegy a társadalom teteje.

Ja! Pedig szép.
Hát még nem túl sokat játszottam vele, de amikor tegnap "végigmentem" az utcán, és "köszöngettem", hogy : Hi Joe, Hi Joe, Hi Joe, Joe Joe Joe Joe joejoeojeoje.... vagy épp Hi Mary mary......, na akkor elkeseredtem kicsit. Az sem vigasztal, hogy majd ha lesznek mondjuk eliteim, akkor milliónyi Mr. Rotschildnak köszönhetek majd, akik mind ugyanolyan házban laknak majd, meg ugyanolyan házban dolgoznak. De a legnagyobb hülyeség mégis az talán, hogy majd jönnek a szegények, meg a munkások, ha nem építek nekik semmit. Képzelem Demszkyt: Kedves szegények gyertek erre a környékre, mert ez közel van a radioaktív hulladékokhoz, meg büdös meg koszos és nem kell félnetek, nem építek ám parkot, meg iskolát.
Lehet ám, hogy én vagyok csak maradi, és ez a játék a legvalósághûbb a világon, csak egy 300 év múlva játszódó antiutópiát ábrázol, melyben a szegény és gazdag réteg elkülönülve él, és a hat társadalmi rend egyes tagjai néha összeverik egymást.... Na mindegy azé még kicsit jobban beleméjedek, hátha sikerül felépítenem Orwell Óceániájának fõvárosát az 1984-bõl.
Törölt felhasználó
Az egy dolog hogy , (komcsi épületek ) de legalábbb nelehetne ilyen gyorsan kivégezni a játékot . Ebbe a (városba) kb max 4 óra volt , van 2 legkisseb rendör 3 lekissebb suli egy valag áramfejélesztö ami mind minuszba van és mégis termel.Szemétégetö vagy ujrafelhasználó max 1
és mégis mindnen csodálatos anyaérem meg minden.A lovét elsem tudom költeni,buszmegálló 0,taxi 0 , metró 0 , az utak szélessége tökmindegy .Talán az elején számit hogy zöldesited e a zöldértrimánkodó fickoknak (ha nem az se baj). Vagyis sajnos a Sim City 4-hez képest ez egy árkád játékocska.
NA, pontosan ezért hagytam abba a játékot.
hogyan néz már ki ez a város ? Nem neked szól személy szerint mimiszikü! hanem a dizájnernek . Ennyi ocsmány egyen épületet még a kommunizmus alatt se láttam.
Ritkán szoktam fikázni valamit fõleg játékot de ez kicsapta a biztosítékomat.
Azért ennél sokkal több fantáziát feltételeztem arrõl a játékról.

Csalódtam! Pedig reménykedtem még az elején de miután már jópár órát játszottam vele és végig reménykedtem benne hogy változnak majd az épületek majd, majd .. de már látom hogy hiú ábránd volt ezt gondolni.
Fapados az egész és kész. Asszem inkább visszateszem a SC4et .. kiegészítem a Rush-al és mehet az építkezés.
Ez a játék nekem ezekután már-csak egy gyenge próbálkozás a Sim City leutánzására. Pedig hittem és bíztam benne ... már azt is elhatároztam hogy megyek megveszem és kiteszem a polcomra ... de még jó hogy nem tettem .

Bocs mindenkitõl ha nem ezt vártátok hogy írom de én sem ezt a teljesítményt vártam a játéktól és a fejlesztõktõl.
De kitartás az irány jó csak többet kell beletenni. Ez még kevés.

Uff most én beszéltem sápadt arcu barátaim.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Törölt felhasználó

robos
A lényeg az, h teljesíteni kell azt amit mutat a jobb alsó sarokban lévõ monitoron. Szal egyre több mhely/lakóház kell mind2 csoportnak (piros/kék) és ahogy nõ a létszámuk megnõ az igényük a különbözõ szolgáltatások iránt. Magyarul : szebb környezet, üzletek, oktatás, eü. szal minden kell nekik, és ha nem adod meg akkor nem fog fejlõdni a városod, és csak 1helyben fogsz topogni. Az oktatás, pláne a felnõtt oktatás az ugrás a radical chics-ek bejöveteléhez. A játék lényege h mindenbõl kell lenni a városba, hisz nem véletlenül rakták bele... <#vigyor2>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

HAYES
Csá!

Építs egy piros munkahelyet kicsit távolabb a kékektõl és rakj le úgy egy házat az új munkahely mellett, hogy a jobb felsõ sarokban lévõ körbõl egy piros csík mutasson a házhoz. Feketét is tudsz így csinálni. Magasabb rétegeket viszont csak úgy tudsz hogy növeled az életszinvonalat parkokkal, szórakozóhelyekkel és egyszer csak megjelenik egy pár emberke, akinek építesz egy munkahelyet és így tovább....

Rohamsisak
Hali all! Kérdésem az lenne, hogy a helyzet az hogy a városomban csak blue collarsok vannak, majdnem az összes lehetséges businesst megépítettem nekik, mûxik is mind, de nem tudom hogyan tudok magasabb rétegeket csinálni, szóval mit tegyek ahhoz hogy végre jöjjenek a radical chiks-ek és hogy unlockolhassam végre az újabb businesseket? Légyszi help! Köszi!

Attila56
aha.....beregletem és nemtok bejelentkezni.Ez mitõl van?

robos
Mielõtt mki elkezdi magának lefordítani a játékot, adnék 1 linket amin látható, h 1 fordítócsapat már készíti hozzá a magyarítást. Jelen info, h már 60%-nál tartanak.
Aki tud várni annak lesz rendes, nem házibarkácsolt magyarítás hozzá.... <#papakacsint>

malter
azért mondtam hogy ott a winbe alap jegyzettömb,simán átirod vele magyarra és ennyi a történet
pl:
eredeti
#FIELD_ID DOYOUQUITGAME
Do you really want to quit this game?

modositott
#FIELD_ID DOYOUQUITGAME
Biztosan kilépsz?
HAYES
Nekem még nincs magyarításom, most kezdtem el csinálni.
Ami a képen van azt nem én fordítottam le.

A tiédet nem tudod feltenni?
HAYES
Na újra itt!
Változott a helyzet és sikerült megoldanom (mint mindíg) a helyzetet.
Egész egyszerû. Ott a TEXT mappa, benne a .loc file-ok. Csak annyi az egész hogy át kell írni a kiterjesztést valamilyen szövszerkesztõ kiterjesztésére, és kezdõdhet is a magyaritás.

Na hello!

HAYES
Császtok!

Nem tudom egyenlõre elmondani, mivel még nem tudtam rájönni, mivel is lehetne azokat a fájlokat (.loc) szerkeszteni. De próbálkozom.

Nekem is pls.
Attila56
áá már megvan.De hogyan kell magyarrá tenni?Ezt eltudod mondani nekem HAYES,

Attila56
Sziasztok.
Hayes vegyél fel MSN-re kérlek már ha van mert kéne segítség!!!
MSN: [email protected]
Arról kéne HELP hogyan tetted a game-t magyarrá

malter
jegyzettömb;)
Jo kis city :) Enyém is kb igy néz ki... :P Teleraktam elitekkel azt 1business 16e-t tejel szoval most van pár millám :)

HAYES
A játék mappájában van egy text mappa amiben benne van az összes kifejezés, csak nem tudom hogy mivel lehetne szerkeszteni a .loc kiterjesztésû fájlokat.

Rohamsisak
Magyar a gamed? Biztos marha kérdés, de hol a fenébõl van magyarításod? Légyszi avass be! Köszi!

robos
Azért így jobb, h értek is belõle vmit... <#taps>

Kép1
Kép2
Kép3

<#nyes>

Nekem akkor ment fel igazán a mani amikor naperõmûvet sikerült építenem.
elég nagy minuszt nyomott darabra de az úgy látszik össz hatásban bevétel növekedést eredményez , meglódítja az üzletek forgalmát vagy valami hasonló .. de utálom ha valamit nem nagyon értek és ebben a költségvetéses hatásmehanuzmusban vannak dolgok amit nem értek de ettõl függetlenül mûködik a rendszer.

Nincs tutorial. A menük alatt ott a leírás és jobb oldalt flashben lezavarja hogy mit csinálhatsz. Ha végignézed következetesen fejben összerakhatod mit hogyan kell csinálni. SC4 sintû segítségre ne számítsatok.
Ez engem is meglepett dehát ez van. Vagy spóroltak vagy nehezíteni akarták a dolgunkat.

HAYES
Pénz gondok ellen legjobb ha építesz erõmûvet az áramellátáshoz, meg hulladékfeldolgozót. Azok hozzák a legtöbb pénzt, ha van ezekbõl elég akkor a business-ek is jól fognak tejelni.

HAYES
Nekem se jön be tutorial pálya, valószínüleg azért mert nincs is. Szerintem az oktatórész csak annyi belõle hogy elolvasod azt a pár soros szöveget és kész.

Hali!

Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de nekem nem sikerül elindítanom a tutorialt. Az angolra való átváltásra egy adag tökölés után rájöttem, de most hiába kattintok a tutorial menüre, bejön az a képernyõ, ami felsorolja ezt a 10(asszem) oktatóküldetést, az elsõnél jobb oldalt kiírja, hogy "click on", de klikkelhetek akárhozvá, csak a menübe való visszalépés nyila aktív.
Volt már valakinek ilyen gondja? Elõre is bocsi, ha nagy baromságot kérdeztem;o)

Gerbill
A housing problemel nem nagyon kell foglalkozni, inkább arra törekedj hogy mind a három színû embercsoportból legyen elég. Eleinte a prosak hoznak a legtöbbet aztán ha megjelennek a városodban a világos sárgák vagy kékek akkor azok

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Húúú de okos vaaaagy <#wow1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Rohamsisak
Hello mindenki! Légyszi valaki abban segítsen már , hogy mit csináljak akkor ha a városomban csak blue collarsok vannak(ez eddig nem is gond) , és alul a kis képen ott van hogy "blu collars housing problem", szóval a gond az hogy hiába építek egy rakás házat, pedig mindenhol jó a blue collarsoknak, dolgoznak is meg minden de akkor is kiírja ezt!
Mit csináljak?
Az is gond hogy egyszerûen nem jön a pénz, mennek a businessek, de hiába rakok újakat azok se sokat hoznak, újabbakat meg nem akarja unlockolni, gondolom a housing... miat. Légyszi segítsen v.ki! Köszi!

HAYES
Redokee: Igen ha elolvasnád a kérdésemet akkor most nem kellene feleslegesen irogatnod.

Perko a megvételt biztos úgy gondolta hogy 200Ft-os sms-ért veszi meg.<#vigyor1>
Csak így lehet hogy több fajta van belõle

de felengedheted, ha egyenes utakat akarsz huzni(sakttábla szerü)!

Amit a bótban a polcon találsz . Mért mibõl lehet válogatni. Vagy már kiadták a remix verziót is ??? :D

HAYES
Mûködik. Az út húzásakor nem szamad felengedni az egeret.

Kösz!

Sziasztok!
A progi melyik változatát érdemes "megvenni"?<#ravasz1>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.