City Life

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah és akkor segít nekem is valaki! xD tudjátok amikor építitek a házakat kikell választani azt a színt vagy mit h mijen legyen. AZ a kék sapka vagy az a fekete nemtom mi és a piros ecset. Nah mindent tudok csak a kék sapkát nem, mert mikor ojat szeretnék csúszik a képernyõ mivel a jobb oldalán van az a választó izé, és sehol nincsen ojan munkaerõpont emijatt és megy csõdbe a város stb. valakitudna segíteni h azt hogy lehet megcsinálni :S ( remélem érteni fogja valaki mit akarok xD )
P3AK-L8A7-71K2-0Z51-4852 én ezzel feltudtam rakni
hello,valakio tudna nekem küldeni egy telepítõkódot,mert sehol se találom
Help!

Hogy lehet munkába küldeni az embereket? City life 2008am van <#vigyor>
Sziasztok!
Egy egyszerû kérdést tennék fel, azt, hogy hogyan lehet az utat ferdén vezetni, mert nekem mindig 90°-os kanyarokban vezeti az utat.
Köszi
McReay
Olvasgattam a beszélgetéseket,de nem találtam olyat,hogy lenne e valami help a gamehez,aminek a segítségével el tudnám indítani a tutorials-okat a gameben.
Valaki esetleg tudna nekem segíteni?
Nem torrent game,PC-s újsághoz járt ajándék teljes verzsönû gameként.<#vigyor1>

Hmuda
Kösz, ennyi elég is. Azt tudom, hogy minimum az épület szerkesztõ benne lesz, csak a híres épületekben nem voltam biztos. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Gerbill
A 2008 különálló játék. Azt nem tudom, hogy tartalmazza e a WE újításait, mert nem tudom mik azok, de a 2008-ban vannak híres épületek a látnivalók menüpont alatt tehát Valószínûleg igen, és már a házak sem annyira egyformák.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hmuda
Két dolog érdekelne, mert nagyon kavarnak ezzel a sok kiadással.

A 2008 stand-alone?
Ha igen akkor a 2008 tartalmazza a WolrdEdition/Deluxe újításait, vagy azt is be kell szereznem külön, hogy teljes legyen az élmény?

Egyik hivatalos oldal se említ semmit ezekrõl, pedig találtam egy-kettõt.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Joschka
Üdv mindenkinek!
Van egy jó hírem! Meg van az a program, amivel lehet szerkeszteni a .loc kiterjesztésû fájlokat.
Én a City Life 2008 Edition játékot már el is kezdtem vele magyar változatra át írni. Szépen haladok vele... késõbb mutatok képet is róla.
Aztán amikor a végére érek elkészítem a telepítõ fájlt is és elkûldöm a magyarítások portálnak, hogy mindenki, akit még akkor ez a játék érdekelni fog játszhasson egy jót(vagy kettõt) vele.

Asrock G41C-GS, Intel Core2Duo E6300 2,8 GHz, 8GB DDR3 1333 MHz Corsair RAM, NVidia Geforce GT 610/ 1GB DDR3, Windows 8 Pro 64 bit

Csá!
Eltudná valaki küldeni a magyarítást?
Köszi ha igen.
[email protected]
Hello
A City Life 2008 ra kellene nekem serial
Serpa
körbenéztem, és úgy láttom ua mint az elõzõ két kiadás, csak beleraktak 60 új épületet, néhány új mapot + 1-2 új dolgot.

majd a City Life 2(Cities Unlimited) lesz merõben új.

Serpa
mér lenne új?
alapjaiban nem változtattak semmit, sztem.

ez teljesen egy új játék nem!?
Serpa
nem, de érdekelne miben más a deluxetól.
új épületek azt kész?

a 2008-at próbálta már valaki?
Üdv, nem rakná fel vki a vhov a magyarítást?

a megadott linken nem jön be semmi

VAGY ELKÜLDENÉTEK A [email protected] CÍMRE??????????????????????

nagyon nagyon nagyon megköszönném
Nem bazeg lopni kell😄

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

LTomi
Hi! Magyarországon kapható a játék?

Los Angeles, California

malter
már nem aktuális de azért kösz(amugy vista patch-hoz nem volt crack)
vista patch van az interneten, nézz utána googleban

ha nyelv hibád van, akkor pedig menj a ...City Life/DATA/DefaultGlobal.ini-hez és írd át a LANGUAGE = "fr"-t LANGUAGE = "uk"-ra

alfa magyarítást fel rakná mégegyszer valaki?
malter
1 profilt nem tudna valaki feltölteni?feltettem a gamet ujra,de vistán valami bug lehet,hogy hiába csinálok profilt nem változik semmi és csak a tutorial/editor van
(world edition)
PLackó
<#eljen>
remélem több,válltozatosabb épületet raknak bele.

jön a cl 2: új neve: cities unlimited, és van 2 kép ezen az oldalon, ahol a készítõket is meginterjúvolták,:Katt
nagyon jó lesz!!!!<#vigyor4>valszínleg jobb mint a societies..., de ki tudja
Humesz
Ezt a hivatalos oldalon találtam megválaszolva azokat a kérdéseket, hogy a World Edition ugyanaz-e mint az alapjáték:
"...keeps all the great aspects of the original and expands the possibilities through exciting new content and features. Over 100 new buildings, including famous structures such as the White House, the Eiffel Tower, the Kremlin and others will be available in the game, along with new maps and a fully-integrated content editor."
Nem fordítom le, mert mindenki érti, aki érteni akarja és a lényege egyébként is az, hogy a WE az alapjáték felturbózott változata!
hi, nem tudtok olyan lapot, ahol creatorok épületeit lehetne letöleni, vagy... Én egyébként Dubait próbálom megcsinálni a játékkal....
Sephi
Na a RLD crackel elindul de ilyen 4 perc toltes utan... miafax?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Humesz
Hi!
Akkor a tavalyi City Life-al nem is érdemes foglalkozni ha megvan a World Edition? Ill. a Delxue, tök mindegy hogy hívjuk?!
Sephi
Fuu.... nekem nem indul el... feltelepitettem a Deluxe verziot aztan a "vedelmi izet" majd enter ra de nem indul el...

Mit csinaltam rosszul?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FrezeR
szerintem beleaktak, meg felturbózták a textúrákat. valami ilyesmirõl volt szó korábban ha jól tudom. de javítsatok ki ha tévedek

Serpa
ez ua, mint a tavaly kiadott CL, csak beleraktak néhány új "fjicsört".

FrezeR
City Life Deluxe (c) Monte Cristo *DVD* *READNFO* *PROPER*

csak úgy...😊

Sziasztok!
Én úgy csináltam hogy a várost két részre osztottam az egyik részbe voltak a pirosak a másikba meg a kékek és középen volt a városháza meg az összes ilyen mint pl korház bevásárló köszpont rendõrség meg az ilyenek ezzel mindig az volt a gondom hogy az elején tök jól áltam 5000-rel jött a pénz aztán meg azok a hülye pirosak kezdtek átköltözni a kékekhez és akkor ott elkezdõdtek az utcai bunyok meg az egyéb ilyenek nem volt pénzem (azóta jól lement) nem tudtam rendõrséget csinálni azt csõdbe mentem 😞
De a játék az amúgy tetszik csak egy kicsit könnyíteni kéne a nehézségén 😊

Attila56
Sziasztok.Mi történt azzal a magyarositó oldallal?Hiábaa regelek,semmi :S

BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever

át lehet irni angolra 😊 az egyik fájlban csak átkell irni a francia nyelvet jelölõ két betût EN-re
és máris angol lesz
Nekem az a parám hogy franciául van meg a game xD
Nagyon kéne a honositás
TopGun
Ennek sosem lesz mar kesz a magyaritasa? 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

lamase
ugye fontos hogy a különbözõ szinten lévõ polgárok ne legyenek egymás mellett, hogy szabom meg hogy a különbözõ házakban kik laknak?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Üdv mindenkinek!
Valaki nem tudja megjelent már a magyarosítás?

Gerbill
A táska a bevásárló épületek hiányát jelzi. Ha már nagyvárosod van akkor nem mindig elég a kis üzlet, kell néha egy supermarket is.

Gyocsika
Valaki valami jó leirást tudna adni a játékhoz?

Én is ezt szeretném megtudni
raktam szórakozs korház biztonság is rendbe van
meg minden de a piros táskát jelez az egész kerület
az adót hol lehet állitani benne?
köcce

zAkkEr
hello.!
a házak felett a piros táskák mit jelentenek?

Lol?!

robos
Hi!

Kijött a játékhoz 1 delta verziójú magyarítás: itt található bõvebb infó!!

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Gerbill
a különbözõ modellezõ programokkal készített épületeket lehet vele a játékba rakni.

bricsi01
nekem még nincs meg a game és gondolom hülye kéréd, de ez mi?

Lehet hogy azért nem mentek dolgozni mert túl messze van tõlük. Kattints a munkahelyre és zöldel fogja jelölni hogy kik érik el.

A sárga fa nekem akkor szokott megjelenni amikor szenyezett területen belül van a ház. Egyes munkahelyek és a szeméttelepek lerakása elõtt piros kör jelenik meg körülötte. Az a szenyezett terület és nem ajánlott azon belül lakóterületet létrehozni.
magus
van par kerdesem amit nagyon nem vagtam:

csinaltam egy varoskat, tele volt blue collarsal, csinaltam nekik munkahelyet, de nem koltoztek be, egyszeruen csesztek dolgozni menni. allandoan ugat h recruitment problem

meg mit jelent az a sarga fa a hazak felettt? gondoltam parkot, de az sem segitett, nem fejlodott igazabol a placc ott.

aramvezetek nincs? mindig ha csinalok egy uj keruletet, oda lekell raknom egy szeneromuvet? ez nincs megoldva mint simcityben?

Telepíts piros munkahelyeket
Oldal 1 / 6Következő →