Újabb részletek a következő Windows-ról

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, igen az irodai gépek!
Itt volt a hír, hogy az amd most dobott ki egy 533 MHz-s procit, ami x86 kompatibilis, és 0.9W-ot fogyaszt! Inkább ilyenekbõl kéne irodai gépeket összedobni. Persze a legtöbb cégnek nem okoz gondot a villanyszámla, de minek office alá alapjáraton is 40W-ot fogyasztó p4-et rakni?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Winfs? Minek az? Használjanak ext3-at vagy reisert, akkor még a fejlesztés költségeit sem kell fizetni. 😊
Gregorius puritanizmusával egyetértek. Az oprendszer inkább legyen stabil és gyors mint designos.
Irodai munkára pedig bõven elég egy p3 500-as 128, max 256 mega rammal. Erre tökéletes egy win 2000 office 97-el.
Azért érdemes szemügyre venni, hogy a mentés formátuma nem változott a 97 óta!
Tehát semmi újítás nem volt, csak az alulképzett felhasználóknak raktak be "segítségeket", amiktõl viszont a hozzáértõk idegbajt kapnak.
És akkor ott vagyunk, ha valaki nem ért hozzá, akkor ugye ne használja. Miért állnak neki egyesek szöveget szerkeszteni ismeretek nélkül? Legalább a súgót olvasgathatnák néha, bár nagyon szakszerû dolgokat az sem tartalmaz...
Ami miatt erõsebb gép kell az a játék. De pont a játékosnak lenne érdeke, hogy az oprendszere ne szívja le az összes erõforrást!

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Kíváncsi vagyok hogy fog-e menni vele a VisualChat.hu Meg a transzparens PNG támogatás
Pheel
Emelje fel a kezét, aki érti, hogy mit kívánt a t. regisztrált fórumozó! <#fejvakaras>
Pheel
Elemzõk mindig is voltam, mindig is lesznek. Már tíz éve is temették a Windowst és a Microsoftot. Más "pár tucat elemzõ" pedig hasonló ideje szajkózza, hogy az OpenSource be fog csõdölni. Egyik sem jött be. A helyzet nem sokat változott. Az MSnek megvan rá a módszere, hogy váltásra bírja a usereket: egyszerûen megszünteti a támogatást a régi rendszerekre. BTW tény, hogy kihagytak pár dolgot a LH-ból (WinFS), de közel sem igaz az, hogy nem lesz benne újdonság. Tudomásom szerint az MS még sehol nem tájékoztatta a közvéleményt arról, hogy valójában mit is fog tudni a LH, tehát nem túl szavahihetõ az az "elemzõ", aki szerint nem lesz benne semmi újdonság. A másik ide kapcsolódó dolog, hogy lesz WinFS, csak nem az asztali LH-nal jön, hanem a szerverre való megoldással, kicsit késõbb.
comet
Azért csõd amit alant leírtam. Az, hogy a linux az ingyenessége folytán talált megoldást a problémára, az egy másik kérdés.

A terméke nagyon is piacképes, volt. Elérte azt amit lehetett a mostani termékcsaládjával, ahhoz hogy újítson viszont meg kellene törnie a visszafele kompatibilitást amit nem fog megtenni. Ennyi. Az, hogy most mi van, soha senkit nem érdekel, mindenki azt akarja tudni, hogy mi lesz. Legalábbis az üzleti életben. Az MS mehet ötvenféle irányba, de a fõbb bevételi forrásai kezdenek apadni, vagyis a windows és az office. Épp azt fejtegettem, hogy aki már akart windowst az vett és nincs késztetés az újabb oprendszerre váltáshoz az átlagembernek.

Egyébként, ezt nem én mondom, hanem pár tucat elemzõ, én maximum csak lefordítottam magyarra az elemzések lényegét. Pont azért van szar helyzetben az MS mert saját magának a konkurenciája: még 1/4-e az embereknek windows 98-at futtat a windows felhasználók közül. Fõleg, ha horribilis rendszerigénye lesz a longhornak, nem sokan fognak váltani.

És itt a kép hogy semmi se maradjon le a beillesztésbõl mert már mindenki ilyen nagy áttekinthetetlen beillesztéseket szúr be.

kép
"de pl. nem az autó hibás, ha valaki nem tudja vezetni, nemde? 😊 )"

melyik atlagember szokott autot szerelni?😊
olajcsere = servicepack telepites?😊
stb stb
Újabb részletek a következõ Windows-ról
2005. június 18. 16:59, Szombat - Gyurkity Péter

A Microsoft ismét újabb részleteket osztott meg a következõ generációs Windows operációs rendszerrel kapcsolatban, és röviden felvázolta a Longhorn Server változatok jelenlegi útitervét.

Az újdonságokról Bob Muglia, a Windows Server csoport alelnöke beszélt egy online beszélgetés alatt, amelyben több témát is érintettek, és szóba került a Windows Server, valamint az Active Directory jövõje. Az eWEEK.com cikke arról számolt be, hogy a beszélgetés alatt Muglia megerõsítette azt a korábbi híresztelést, miszerint a Longhorn Server Beta 1 még a nyár vége elõtt megjelenik, nagyjából a Longhorn client Beta 1 bemutatkozásával egy idõpontban. Mi több, az is elhangzott, hogy a béta verzióval kapcsolatos online chat augusztus elején várható, ami arra enged következtetni, hogy az új operációs rendszerek tesztváltozatait a nyár harmadik hónapjában vehetjük szemügyre.

Bob Muglia, a Windows Server csoport alelnöke

Ugyan a Microsoft részérõl nem voltak hajlandók megerõsíteni ezt a feltételezést, de nagyon úgy tûnik hogy hitelt adhatunk neki. A konkrét változásokról az ZDNet szolgál némi ismertetõvel, amely beszámolt arról, hogy a Microsoft szakemberei több téren is kiterjesztik az operációs rendszerben rendelkezésre álló funkciókat. Ezek közé tartozik, hogy a rendszeradminisztrátorok húsz különbözõ szerep közül választhatják majd ki az operációs rendszer szerver változatának szerepkörét, a nyomtatószervertõl a webszerverig, és jelentõs mértékben kibõvül az eseménynapló modul, amelynek új változata "Crimson" kódnévre hallgat.

A cikk szerint a kibõvült modul nemcsak a rendszer egészségi állapotáról ad ezentúl információt, hanem arról is, hogy pontosan mely pontokon változott meg a korábbi helyzet, amibõl következtetéseket vonhatunk le a valószínû okokról.

Az alelnök elmondta továbbá, hogy a Longhorn Server virtualizációs komponense a Virtual Server 2005 szoftvert helyettesíti majd, de a szoftver csak 2007 után, az operációs rendszer megjelenését követõen, de még a Longhorn Server R2 2009-es bemutatkozása elõtt jelenik meg. Ezzel egy idõben megemlítette annak lehetõségét is, hogy a hivatalosan szerverekre szánt operációs rendszerbõl kifejezetten otthoni felhasználásra szánt verziót is elkészítenek (lásd Windows XP Home Edition).

"Igyekszünk számításba venni a szervertechnológia kiterjesztésének lehetõségeit, és az otthoni felhasználás területe ebbõl a szempontból kiváló lehetõséget nyújt" - jelentette ki Muglia. "Tapasztalataink szerint sokan otthon is Small Business Servers-re támaszkodnak, és eddig bevált ez a módszer." Az alelnök kijelentését a vállalat hivatalosan nem erõsítette meg.

Kapcsolódó cikkek:
· Változtatások a Windows XP-ben és a Longhornban (2005. június 3.)
· Csalódást keltõ a Longhorn (2005. május 10.)
· A Microsoft megtiltotta a Longhorn képeinek közzétételét (2005. április 29.)
· A Microsoft bemutatta a Longhorn újításait (2005. április 16.)
· Itaniumos változat is készül a Longhornból (2005. április 11.)

Kapcsolódó linkek:
· Microsoft

IT/Tech, Hardver
06.18. Újabb részletek a következõ Windows-ról
06.18. Nõ az igény a beszédhangú tájékoztatásra
06.18. ENSZ-program - "Telefon­csatlakozást minden embernek!"
06.18. Online támadássorozat fontos brit intézmények ellen
06.17. Saját fájlcserélõt fejleszt a Microsoft
06.17. WinTV-PVR tévétuner-család ismertetõje
06.17. A Dell is Mac OS-re váltana
06.17. Biztonságosabb internetet szeretnének az amerikaiak
06.17. Megjelent a DivX 6-os verziója
06.17. Keresés elõfizetéses anyagokban a Yahoo!-tól
Tudomány, Játék, Mobil, Film, Digicam
06.18. Vin Diesel alakítja Hitmant
06.18. Elvissel a memóriaproblémák ellen
06.17. Moziünnep a hétvégén - egyet fizet, négyet nézhet
06.17. "Mûanyag olajjal" a jármûvek gazdaságosságáért
06.17. 25 éve született Pac-Man
06.16. Mobilkeresõt adott ki a Google
06.16. Készül a Concorde utódja
06.16. Galaxis útikalauz stopposoknak
06.16. Készül a Full Spectrum Warrior folytatása
06.15. Az Ericsson és Napster együtt a mobil zenéért

Szerintem igez, ezért fizetik, különben nem használhatná a logót. Ismeritek a ms-t. Simán beperel ennél kevesebbért is.

Annyira mindegy, hogy valaki fizetett provokátor, vagy önkéntes...

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

HuAn82
Most õszintén, neked ezért fizetnek?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Pheel
"Ez így összefoglalva, a MS féle fejlesztési model csõdjét jelenti"

Tulajdonképpen az írásod alapján azért csõd ez, mert nem a Linux frissítési módját követi. Tehát ha ahhoz hasonlítod, értelemszerûen mivel nem olyan, hát már csõd is. Ahhoz képest, hogy - írásod szerint - mekkora gáz az egész cég és mennyire piacképtelen a terméke, egész jól uralja a megszerezhetõ piac döntõ többségét, szóval valahol nem stimmel az eszmefuttatás. Évek óta temeted a Windowst, az mégis él, sõt! fejlõdik. Szerintem addig jó, amíg vannak vészmadarak, hiszen addig mindig lesz oka az embernek az ilyen írásokon jót derülni. A sci-fi írókat is megbecsülik, még belõled is lehet az. 😊
Pheel
"Most képzeljük el mi lenne, ha egyszer sikerülne egy játék konzol operációs rendszert összedobniuk. Kicsit odafigyelnének a DirectX-re, tuningolnák, kiterjesztenék, és kiadnának egy olyan oprendszert, amiben nem töltõdik be minden szolgáltatás, csak tényleg az, ami játékhoz kell. Túl azon, hogy ez minden gamer álma, és egy valóban újítás erejû dolog lenne, még a konzol világából is át lehetne belõle csábítani felhasználókat"

Utolsó emlékeim szerint ezt hívja a világ XBoxnak. Windows Embedded (régi nevén Windows CE) az oprendszer, nem töltõdik be minden szolgáltatás, a DirecX folyamatosan fejlõdik. Magyarországon nem árulják ugyan, de ha nagyon erre vágsz, hozzá lehet jutni.
Gregorius
Egyébként egyszer elgondolkodhaatnának azon, hogy mi is egy operációs rendszer lényege. Nekem valahogy olyan kényszerképzetem van, hogy egy operációs rendszer legyen kicsi, és szinte észre se vegyem, hogy fut, miközben kiszolgálja a progamjaimat, ahelyett, hogy elõgördülnek belõle a menük, meg analóg flash óra mutatja a pontosidõt.

Persze ha ki lehetne úgy kapcsolni, hogy annak valóban nyoma nem marad a rendszerben, akkor az nem olyan probléma. Azt hiszem sokak nevében beszélek, ha egyszer lenne egy olyan windows, ami nszántából úgy indul, hogy tényleg csak az van benne, ami kell.

Régi probléma a Windows-ok fejlõdésével az egyre nagyobb gépigény, ami persze érthetõ lenne, ha nem exponenciálisan nõne a szolgáltatások számával. Egyre inkább arról hallani, hogy a PC-nek nincs jövõje a konzolokkal szemben. Pedig hát lássuk be, a MS használóinak igen jelentõs hányada játékra használja a gépet. Most képzeljük el mi lenne, ha egyszer sikerülne egy játék konzol operációs rendszert összedobniuk. Kicsit odafigyelnének a DirectX-re, tuningolnák, kiterjesztenék, és kiadnának egy olyan oprendszert, amiben nem töltõdik be minden szolgáltatás, csak tényleg az, ami játékhoz kell. Túl azon, hogy ez minden gamer álma, és egy valóban újítás erejû dolog lenne, még a konzol világából is át lehetne belõle csábítani felhasználókat.

Ezzel szemben azonban a Windowskód csak egyre terjed, egyre többet akar markolni, miközben egyre kevesebbet fog.

Egyébként a Windows rohamos lépésekkel fejlõdik, mindig van benne innováció, és kimondom kerek perec, hogy a legjobb operációs rendszerek a világon. (...Mari néninek a sarki boltban) De nekik készül a Windows. És e mellett még a haladó felhasználókat is kielégíti.

Mondjuk egy másik topicban már megkaptam a magamét a világnézeteim miatt, de engem ez nem rettent el attól, hogy továbbra is azt várjam, hogy egy kicsit észrevegye a MS, hogy többen vagyunk, több félék vagyunk, és nem biztos, hogy mindannyian ugyanazt az operációsrendszert akarjuk használni.

Egyszer már sikerült egy kicsit elmenni a többirányú fejlesztés felé, mikor kijött a Windows Me (tökéletes játékra, az egyik leggyorsabb Windows operációsrendszer), a Windows NT, (nagyszerû hálózati alap) és a Windows 2000 (majd minden munkahelyen ezt használják). És mi lett az eredménye? Senki nem akar váltani. Aztán jött az XP, és mindezt akarta egyesíteni. Több-kevesebb sikerrel, és most jön a Longhorn, hogy mégtöbbet próbáljon egyszerre.

Én egyébként nagyon kíváncsian várom, mert lehet, hogy a sok propagandaszöveg mellett ott lapul ezekbõl is valami azért.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Ebbõl egyenesen következik, ugye, hogy vindóz pártiak meg mind hülyék, ugye? 😊 Ok, nem akarom kiforgatni a szavaidat, sry, de elsõre nekem ez jött le ebbõl... Mindegy.
Annó még próbáltam úszni az árral szemben, de felesleges. Szvsz nincs értelme a vindóz vs más OS összehasonlítgatásnak. Egyszerûen nem egy kategória, nem egy a célközönségük... Mint ahogy az autós tesztekben sem hasonlítanak össze soha egy mezõgazdasági munkagépet egy utcai autóval. Nem sok értelme lenne, ugye? Az oprendszerek ilyenforma összevetésének is pont ennyire nincs értelme...
craesh
Na ez jo volt. Comet még nyomhatsz ilyeneket ha van 😊

testerlnx
Mondanom se kell, hogy az egyetlen tartalmas/értelmes hozzászólás pici puha ""fikázó??"" volt...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Várjál még nem olvastam végig 😊
comet
Na akkor megjöttem.

Több probléma van a windowsal. Kezdjük a nyilvánvalóval:

A debian már viccelõdés tárgya volt a következõ verziójával Open Source körökben, pedig csak 3 évet kellett rá várni, de annyira elavult a woody, hogy már õsöregnek számított a régi verzió. Tegyük ezt át windows kontextusba. Van egy WinXP- ami egyébként a második legjobb verziójú windows eddig 2000 után, de sajnos 5 éves. Régi. Maradjunk a debian párhuzamnál: ha nem lett volna meg az a lehetõségem, hogy egy folytonosan frissített verziót használjak debianon (sid), akkor nem maradtam volna debianon. 3 év alatt iszonyú sokat fejlõdött minden.

Tehát egyfelõl van egy 5(6,7?) éves szakadék két verzió között a windowsnál, tehát a ráncfelvarrás ráfér. Namost, a gondjuk az, hogy másfelõl meg nem tudnak olyan újdonságokat tenni a rendszerbe, ami miatt megérné longhorna váltani, majd ha elkészül (ejtették a winfs-t, de a nagy újdonság az, hogy a "my computer" helyett "computer" lesz...innováció at its best 😄). Gyakorlatilag nem fog olyan lényegi újítást tartalmazni amiért megérné váltani, viszont a régi oprendszereket meg egyre rosszabb használni, mert sok olyan apró dolog van bennük amiket ki kellene javítani. Akit nagyon zavar, az persze váltani fog, de elárulhatom: a nagy többség nem fog váltani. Még mindig hihetetlen sokan vannak windows 98-al, 2000el, stb. Nagyon sokan fognak maradni Windows XP-vel is, fõleg a horribilis követelményeket látva a Longhornra.

Ez így összefoglalva, a MS féle fejlesztési model csõdjét jelenti: nem elég az, hogy megteszik a ráncfelvarrást, hanem új feature is kellene a longhornba hogy megérje valakinek váltani. A longhorn meg vaporware ilyen téren, jelenleg. Ha az eredeti összehasonlításnál maradunk: debian alatt én haladtam a korral, még akkor is ha nem volt kiadva egy új verzió, mert egyrészt nem csak a feature-re koncentráltak aminek marketing értéke van, hanem sok apró hibajavítást, csiszolást végezttek mindenféle programon és a kernelen ami valóban használhatóvá tesz egy rendszert és fejleszti azt. Ilyen módon nem ragadtam ugyanazzal a rendszerrel 5 évig. Beszéljünk egy kicsit az SP-ról, mert tudom, hogy elõ fogja valaki húzni, hogy nesze ott van az innováció meg a fejlesztés meg a fix. Két hónap. Körülbelül két hónapra való fejlesztést tartalmazott egyenként (összevetve egy hasonló komponensek fejlesztési ütemével pl debian alatt). Mi 5 évrõl beszélünk.

Összegezve: az a legnagyobb hibája, baja és félelme a MS-nak, hogy nem tud egy sima fokozatos upgrade utat biztosítani, mert abból nincs pénze (spekulálnak elõfizetéses oprendszerben egyébként ha jól tudom, arról akkor beszéljünk ha megvalósították 😄), de anélkül, hogy ezt biztosítaná nyilván rossz a felhasználóknak egy nyílt forráskódú rendszerrel összehasonlítva. A másik probléma, hogy nem tud mit belerakni a longhornba. Egyszerûen nincs ötletük, nincs ötletük olyan big feature-re amit még nem lõttek el valamikor a múltban és usereket lehetne vele vásárlásra késztetni. Namost, a dilemma az, hogy egy stabilabb/érettebb operációs rendszer életében legalább annyira a részletekben lakozik az ördög, mint a feature-ökben, de ezért önmagáért a legtöbb user nem fog új oprendszert venni. Az MS a saját csapdájába esett: egy alulképzett felhasználói tábort akart nagy kontrollal, most ez lesz a veszte. Nem véletlenül regél az Apple a feelingrõl, õk ügyelnek a részletekre, meg is látszik az eladási statisztikájukon, pár év elteltével már nem számít különcnek az, aki mac-et vesz. Ki lehet mondani, hogy az elmúlt öt évben technikai szinten egy erõ átcsoportosulás következett be. Az MS elvesztette az innovációs élpozícióját desktopok terén. (a szerverpiacon meg soha nem is volt neki).

Felfedező
El se hiszem, hogy nincs egyetlen MS fikázó sem...<#wow2>

Szerintem egy olcso szerver Windows lesz, otthonra ha csak az otthoni gepeket akarod osszekotni.

h4x0r
Van amikor az alapértelmezett nem jó. Konkrét (megoldott) probléma az alapja. Csak egy kis ártatlan fricska akart lenni, mellesleg tudom, hogy registrybányászat kell hozzá.
arschsg: Imádom a lekezelõ stílusodat. :-/

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

[HUN]PAStheLoD
MTU-t felesleges állítani, elsõ router megfogja :S vagy fragmentálódik a csomag annak meg megint semmi értelme

IPv6-ot kezeli a Windóz , drivert kell "feltenni", de mondjuk IE kezeli-e ? Meg amíg a net nagyrésze IPv4es , addig mind1

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Jinx McHale
Regedit (több sorba tördeltem):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\
Tcpip\Parameters\Interfaces\Adaptered ID-je\

Hozzáadsz egy ilyet:
--------------------
név: MTU
értéktípus: REG_DWORD (azaz bináris érték)
helyes értékintervallum: 68 (asszem 😄)
alap: 0xFFFFFFFF

Remélem, hogy nem volt off

[HUN]PAStheLoD
Tényleg a legjobb windows, de azért van még hova fejlõdni 😊)

arschsg
Évek tapasztalata, jobbak lettek. Stabilabbak... Aki nem ért hozzá az úgyse ért hozzá. mind1

Amúgy MTU-t lehett több módon is állítani... Mellesleg IPv6 érdekel?... KERESS 😊 google.com, de csak azért ,mert olyan szimpatikus HAXOR vagy😄DDDDD

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

[HUN]PAStheLoD
Nekem ez is jó lenne, akkor lenne benne ilyen spéci DHCP kliens & szerver, összedugod a gépeket , egyik gépen benyomod ezt a gombot és szépen összehangolja akár a 254 gépet is a LAN-on .. végülis nem nagy ördöngõsség 😊

Amúgy arra gondoltam, hogy ha "tallózom" a hálózatot, akkor ne kelljen mindig napokat várni mire kiderül h. kiket is látok, meg egyátalán mért nem látok mást?! Pedig IP alajpán simán megy..

Small Business Server otthonra?????? Úristen... Ha ilyet tennék, akkor szóljatok rám plííz, mert akkor már biztos nagyon beteg leszek...<#beka2>
h4x0r
Nem unjátok?
arschsg: valamivel alátámasztanád is? Például hogyan lehet MTU-t állítani?

\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova

Nem értem
Otthoni felhasználásra sokat már nem lehet fejleszteni.
A munkahelyire csak ugy hogy kicsit kényelmesebb lesz.
Nem tom innen hova tovább lehet menni ?
Ha majd kaját meg piát le lehet tölteni a netrõl akkor szóljanak
Kensin
Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön <#violent><#idiota>
arschsg
azaz

Microsoft<#eljen>

Windows XP<#eljen>

Codname Longhorn<#eljen>
😊

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

arschsg
Mit is mondhatnék? 😊

Én ismerem a Windows-t 3.11 óta. A Microsoft mindig is tudott újat alkotni. Ma, az XP (SP2), valóban a jelenlegi LEGJOBB Windows. Stabil, gyors, megbízható, sokoldalú, "egyszerû" (már akinek, persze vannak akik ezzel is szenvednek... de pl. nem az autó hibás, ha valaki nem tudja vezetni, nemde? 😊 )

Meglátásom szerint az XP most anynira jó, és még mindig anynira sok minden új dolgot beletesznek SP-k során, hogy ne migazán tudom elképzelni, mit fog tudni a Longhorn... Na persze azért olvastam sokat róla😊 Jó lesz majd a Longhorn! Biztos vagyok benne!

Microsoft

concrete
például egyklikkes hálózatbeállítás:

lesz majd egy 'legyen háló a gépek között' ikon 😊

najó, gondolom nem erre gondoltál 😊

ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0

[HUN]PAStheLoD
Hát .. hát , van mit csiszolni ez eseménynaplón. Jó lenne, ha lehetne állítani mondjuk a timeoutokat a hálózatnál, meg egyátalán, egy kicsit fejlesztett windows hálózati szolgáltatás is elférne..

Ezzel egy idõben megemlítette annak lehetõségét is, hogy a hivatalosan szerverekre szánt operációs rendszerbõl kifejezetten otthoni felhasználásra szánt verziót is elkészítenek (lásd Windows XP Home Edition).

He?

A Home Edition egy workstation rendszer házi, némileg butított változata (bár egy kis hekkerkedéssel tuningolható, ugyebár).
Most akkó' mi van? A Longhorn kliensnek lesz házi változata vagy a Longhorn servernek? (Bár ez utóbbi létjogosultsága nem igazán világos nekem...)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

← ElőzőOldal 3 / 3