Az \"Új Jeruzsálem\"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az igazi dolgokat nem lehet se leírni se kimondani, mert azzal csak eltorzítjuk, ezért céltalan mindez.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Az utamat megleltem már.
----tulajdonképpen mi a topic fõ célja? meg tudnád fogalmazni 1 mondatban? de tényleg csak egy velõs mondatban!----
A megismertetés!
tulajdonképpen mi a topic fõ célja? meg tudnád fogalmazni 1 mondatban? de tényleg csak egy velõs mondatban!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Csak Isten van, egy.
Kereszténynek, zsidonak, hindunak, muszlimnak mind ugyanaz az Istene van :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
" Ábrahám Istene" nem jelentett ki senkinek semmit! Az ilyen "Istentöl történö kijelentések", a vallásalapítók fantáziájából erednek! Isten egy kozmikus "erö", "hatás", nem pedig egy beszédes bibliai föhös.
'Montanosz' már sok zagyvaságot összehordott ebben a topicban!
Ez egy bibliai mese! A lényege ennek, hogy a keresztény vallások megvédjék azt a tant, miszerint Jézus azonos Krisztussal, elörelátóan a bibliai jövendölésekbe is beiktattak egy "Antikrisztust", aki nem fogja elismerni Jézust Krisztusnak! A történelem folyamán már jól profitált az egyház ebböl, hisz aki rájön, hogy a dualista elvekre épült Jézus-Krisztus/Krisztus-Jézus meghatározások nem egy és ugyan azt a dolgot jelölik, azaz Jézus a "Jót", Krisztus a "Rosszat", azonnal ki lehet kiáltani Krisztusellenesnek, azaz Antikrisztusnak! Természetesen a zsidó Messiás se fogja magát Krisztus-Jézusnak tartani, hisz a zsidó vallási vezetés nem ismerte el soha Jézust! Így lehet belöle is esetleg Antikrisztust kreálni, annak ellenére, hogy Ö Krisztus-Szellem földi inkarnációja!
A Biblia szerint:
1Jn. 2,22
Ki a hazug, ha nem az, aki tagadja, hogy Jézus a Krisztus? Ez az antikrisztus, mert tagadja az Atyát és a Fiút.
Jézus-Krisztus "élete" egy emberbörbe bujtatott kozmikus misztérium! Ö volt, van, lesz!
A Jézus-i "Jó" szellem kozmikus forrása, az öt planéta (Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz) együttállása idövel átalakul egy kozmikus keresztté, amiböl már a "Rossz", "negatív" szellem sugárzik (metamorfózis!). Ez a kereszt pedig egy idö után ismét együttállás lesz, jobbanmondva a keresztet alkotó bolygók idövel ismét konjunkcióba kerülnek egymással! Ez egy örök váltakozó, periódikus körforgás!
A kereszt a "Jó" szellem halálát jelenti. Nem Jézus támad fel a "kereszthalállal", hanem Krisztus! Krisztus feltámadása után Krisztus-Jézus fogalom jelöli a további szellemi irányt, ami egyszer, ugyan úgy mint elözöleg, metamorfózis útján a kozmikus keresztböl Jézus-i planétakonstelláció lesz, azaz az említett öt planéta (Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz) konjunkciója! Ez a konjunkció a "Rossz" "halálát", és a "Jó" születését eredményezi.
Javasolnám a következö két alkémiai ábra megtekintését: http://www.levity.com/alchemy/amclglr9.html (A065. Engraving from I.C. H., Das Hermes Trimegists, Leipsig, 1782.) vagy http://www.levity.com/alchemy/amcl_eleazar.html ( EL01. Engraving 1 from Abraham Eleazar, Uraltes chymisches Werck.)
A kígyó nem azonos a sárkánnyal, hanem metamorfózis útján válik azzá! A kígyó az együttállást, a sárkány a keresztet szimbólizálja!
1 milliárdnak ugyanazt, a többi 5 milliárdnak meg egész mást, csak nem tömörülnek...
----Ugyanis én egészen máshogy tudom a dolgot, szerintem igenis megbízható forrásból....----
Légyszives közöld a "megbízható" forrásodat, mert kíváncsi lennék rá!
valami ilyesmi?
És a másik fele amit értek az számomra marhaság.
Kár belemennünk egy vitába ebben a témában mert felkészületlen vagyok, de
nem is tartom fontosnak. Ezért tettem idézõjelbe a marhaságot.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Akkor miért mondod, hogy: "Mennyi "marhasagrá" van ideje egyes embereknek"
Értelmes ember csak arról mond véleményt, amihez ért!!! Bíráld el magad!
Pá!
A felét se értem ,de talán jobb is így...a végén még diliházba kötnék ki :)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
hát ezt már páran elsütötték, tudod megtérésem elõtt a Fehér Sas páholyhoz közeledtem, nekik legalább volt logikájuk.
én ezennel innen kilépek mert nem látom érdemlegesnek olyan kaliberû ötleteken elmélkedni hogy vajon a szíriuszról vagy atlantiszról származunk-e)))
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Én meg vagyok ennek a helyességéröl gyözödve!
Nem volt elég egy dühöngõ egyeseknek...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Az emberek õrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
5Móz 15,6
Mert az Úr, a te Istened megáld téged, a miképen megmondotta néked; és sok népnek adsz zálogos * kölcsönt, te pedig nem kérsz kölcsönt, és sok népen fogsz uralkodni, és te rajtad nem uralkodnak.
* 5 Móz. 28,12. 5 Móz. 28,13.
5Móz23,20
Az idegentöl vehetsz kamatot, de a te atyádfiától ne végy kamatot, hogy megáldjon téged az Úr, a te Istened mindenben, a mire kinyujtod kezedet, azon a földön, a melyre bemégy, hogy bírjad azt.
5Móz 28,12
Megnyitja néked az Úr az ö drága kincsesházát, az eget, hogy esöt adjon a te földednek alkalmas * idöben, és megáldja kezednek minden munkáját, és kölcsönt adsz sok népnek, te pedig nem veszesz kölcsönt.
* Jer. 5,24. Jer. 5,25.
Lk 6,35
Hanem szeressétek ellenségeiteket, és jól tegyetek, és adjatok kölcsönt, semmit érte nem várván; és a ti jutalmatok sok lesz, és ama magasságos Istennek fiai lesztek: mert ö jóltévö a háládatlanokkal és gonoszokkal.
Nekem nem nem ugyan annak tünik. Vagy rossz a szemem?
-----mert én hivatkozhatok arra hogy a kijelentései megvalósultak (eu megalakulása, izrael összegyûjtése, Jézusról szóló próféciák), de a te kijelentéseidbõl mi valósult meg?----
Tanulmányom a vallások misztériumainak kozmikus gyökereit tárja fel.
mert én hivatkozhatok arra hogy a kijelentései megvalósultak (eu megalakulása, izrael összegyûjtése, Jézusról szóló próféciák), de a te kijelentéseidbõl mi valósult meg?
Fantasztikus! Nekem is!
De a 20. pontban feltett kérdésemre még nem válaszoltál.
csak csodálkozom milyen szorgalommal munkálkodsz színes lufik gyártásában..
tudtad hogy a Mezei Ugróegereknek is van egyháza? ez komoly, nagyon profin kidolgozott honlapjuk is van (angol).
nem gondolod hogy talán a te gondolatvilágod is ebben a körben mozog?
jó lenne ha tárgyi bizonyítékokat mutatnál fel, nem csak azt amit te unalmas féloráidban elgondoltál!
A Jézus-Krisztus/Krisztus-Jézus fogalmak, folyamatosan váltakozó kozmikus periódusokat rejtenek magukban, amik mély ezotérikus mondanivalóval rendelkeznek. Ezeknek a váltakozó periódusoknak a mérföldkövei, a dualizmus által hangoztatott "Jó" és "Rossz" asztrológiai alapkövei, ami Jézus születését jelzö Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz planéták konjunkciója, ill. "metamorfózis" útján kialakult kozmikus kereszt, amit az említett planéták alkotnak, mégpedig olyan elhelyezkedésben, mint az 1999.08.11.-i Napfogyatkozással hatásfokozott kozmikus keresznél látható. Ugyan ezt szimbólizálja a Yin-Yang-forma. Jézus nem azonos Krisztussal! Jézus a kozmikus "Jót", Krisztus pedig a kozmikus "Rosszat" személyesíti meg. Jézus a kereszten válik Krisztussá, márpedig ez a kereszt az abszulut negatív szellemi hatás forrása. A Jézus-Krisztus fogalom egy szellemi irányt jelöl!
Azaz a "Jó" átalakulása (metamorfózis) "Rosszá"! A kereszt a "Jó" szellem halálát jelenti. Nem Jézus támad fel a "kereszthalállal", hanem Krisztus! Krisztus feltámadása után Krisztus-Jézus fogalom jelöli a további szellemi irányt, ami egyszer, ugyan úgy mint elözöleg, metamorfózis útján a kozmikus keresztböl Jézus-i planétakonstelláció lesz, azaz az említett öt planéta (Nap, Hold, Mars, Szaturnusz, Uránusz) konjunkciója! Ez a konjunkció a "Rossz" "halálát", és a "Jó" születését eredményezi. Javasolnám a következö két alkémiai ábra megtekintését: http://www.levity.com/alchemy/amclglr9.html (A065. Engraving from I.C. H., Das Hermes Trimegists, Leipsig, 1782.) vagy http://www.levity.com/alchemy/amcl_eleazar.html ( EL01. Engraving 1 from Abraham Eleazar, Uraltes chymisches Werck.)
A kígyó nem azonos a sárkánnyal, hanem metamorfózis útján válik azzá! A kígyó az Új-Szöv. Jézus-Szellemét jelképezi, ami az Ó-Szöv.-ben a bün megszemélyesítöje, a sárkány viszont a kozmikus kereszt szellemének szimbóluma, ami Jézus-Szellem halálát jelenti, viszont ez YHVH szellemének a forrása. Jól kivehetö a "Jó" és a "Rossz" folyamatos, periódikus "harca". Ez a dualista szemlélet az Új-Szövetség által Jézus-Krisztus/Krisztus-Jézusba lett elrejtve. Ennek a két "iránynak" a folyamatossága egyben magába foglalja az idöt, tehát az örökkévalóságot. Volt, van, lesz! Ilyen kozmikus keresztböl "sugárzó" szellemmel "kötött szövetséget" Mózes a "Sínai Hegyen" az Ó-Szöv. legendája szerint.
Get to the point, ahogy lényegretörõ angolszászok mondják, ez az izé, Immánuel most jó vagy rossz szerinted? Mert nem derült ki nekem eddig. A Jelenések könyve nem kimondottan pozitív személyként ábrázolja. A "rettegés királya" jelzõ sem kimondottan pozitív kicsengésû így elsõ olvasatra.
Vagy azt "sugallod", hogy a nagy történelmi események mindig párhuzamosak voltak bizonyos aszrológiai együtállásokkal? Hmm.
honnan veszed tanításod? mert lehet hogy moldvában lesz az új-jeruzsálem, hiszen nem kötik odafent senki orrára?
vagy te is zöld pólót hordasz egyenruhánek mint gyurcsok és te vagy magyarország szellemi királya és nanu-nanu-val kel köszönteni?
idáig semmiféle bízonyítékkal nem áltál elõ csak a saját kotyvasztotta elõadásoddal!
Azért nem szabad mindent komolyan venni, mert valaki egy-két ezer évvel ezelött ilyen dolgokat érogatott. Túl vagyunk a "holtak feltámadásán", túl vagyunk az "Új Mennyei Jeruzsálem" "landolásán", túl vagyunk "Krisztus második eljövetelén", az már más kérdés, hogy mit produkálnak a politikai vezetöink! Mint már említettem G. Bush junior a "Skull and Bones" ("Koponya és Csontok") titkos társaság oszlopos tagja (apja, nagyapja is az volt). Persze sorba lehetne zongorázni! Iraknak, mint az ösi Babilonnak is a bibliában lett a sorsa megpecsételve! A többit már ismerjük.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
jelentõségét kiemelni szélhámosság, emberek megtévesztése, mert nem más mint egy ókori kivégzõ eszköz, ennyi erõvel egy akasztófát is láthattak volna fixen.----
A kereszt a legnegatívabb szellemi hatás forrása, ezért nekem is fura a "szent kereszt" emlegetése! Söt van " Szent Kereszt fölmagasztaltatásának ünnepe" is.
Ez egy átvitt értelmü idézet, tehát nem szabad szó szerint érteni!