Moziünnep a hétvégén - egyet fizet, négyet nézhet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még szerencse, hogy a többség, köztük a képregény írója sem így gondolja.
akkarom mondani képregényt
Nem tudom miért van mindenki oda ettöl a Sin Sity-töl.Pedig egy akkora 0 kaliberü film hogy csak na.
Meggyalázták a játékot.
hornbali
Nagyon jó ötlet ez a moziünnep, csak kár hogy évente van megrendezve.
Pedig többször is bevállalnám az egész napos mozizást. (Persze nagyából 1 jegy árán.)

Hmm én ezt kihagytam asszem 😄 majd jövõre lehet nem sajnálok kiadni egy teljes árujegyre pénzt... 😄 bár a diák sem olcsóbb alapból de nem is sûrûn járok moziba

Sin City-t meg a Hitchhiker's Guide to the Galaxy-t 320huf/ticket áron néztem meg ennyit meg is értek 😊, csak kaki, hogy nem lehetett foglalni szinte sehol a moziünnep miatt

xbox360+komputer

asysoft
Sin City rulez!

/*WTF?!*/

nálunk nincs szar se. Majd egy hét múlva lesz bazi nagy vászonos szabadtéri ingyenes Star Wars 3 vetítés. Persze este, amikor a szúnyogok már éhesek.

lol

BP., Ma**ut mozi, szombat du 6 :
" bocs de elfogyott a kuponfüzet..., nem számítottunk rá hogy ennyien jönnek"
Robeast
"Áh, demagóg!" 😄

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

a moziunnep.hu-val mi tortent?😄
[HUN]PAStheLoD
Jah , vidéken szar a kínálat, nagyon :/

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

a sin city 1 szar film 😊
amugy a moziunnep semmit se er videken, nincs smemi erdekes/regi vagy epp uj film musoron pl Kaposvaron..
basszák meg nálunk sopronban a cinema city meg direkt elhalasztotta a Hitchhikers guide to the galaxy c. film bemutatóját egy héttel, hogy arra se legyen moziünnep kedvezmény! sok buzi!

mondjuk elég gáz, hogy a star wars 3-at a 4. héten is többen nézték meg itthon, mint a sin city-t a premier hetében.
a sin city-t akkor is játszanák a mozikban, ha nem lenne moziünnep😊 még elég új.
Robeast
Tulajdonképpen a legjobb film, amit játszanak azt meg se lett említve a cikkbe (Sin City)! <#ejnye1>

Amit Isten egyik kezével download, a másikkal upload.

Ez jó kezdeményezés csak mondjuk félévi rendszerességgel kellene és még sokat sem akarok 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Pharaoh
Nagy meglepetés volt, mikor a kezembe nyomták a kuponokat.