GTA: San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metrózott már valaki San Andreasban? Rendesen a föld alatt, Cleo móddal: Gta SA Subway. Aki igen, és rendesen mûködött neki, az szóljon, mert volna néhány kérdésem.
Elõre is köszi.
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
Köszi hogy megnéztétek 😊 (Nagggyon vad xP )
A menübe van egy zene, meg amikor töltõdik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne.
Azt akarom megkérdezni, hogy elvileg a bandatagoknak lehet átadni és elvenni fegyvert, mármint a sajátjaimnak, és ha jól tom akkor a jobb egérgombbal kell rávinni és megnyomni az "n" hogy elvenni tõle vagy "y" adni neki csak nekem nem csinál semmit hogyha ráviszem a jobb egérgombbal és megnyomom az "n"-t vagy a "y"-t...
aki tud lécci segítsen!
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
címem: [email protected]
DANI
hogy is van ez <#conf>#conf>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elakadtam annála résznél amikor a Grove utcában bandatagokat kell toboroznii!!!
1 az hogy nemtudom hol a grove utca a másik hogy hogy kell toborozni??
pLEASE SEGÍTSETEK! ELÕRE IS KÖSZÖNÖM...!<#worship>#worship>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Life is short, play more!
az a baj, hogy van kormányom és pedálom, de a pedál csak akkor mûködik, ha az emberkével megyek, autóban, vagy egyéb jármûben már nem :S mi lehet a baj?
[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.
Azt akarom megkérezni érdemes lene e egy gforce2 TI kértyával nyomni a játékot ha van rá mód.
Ha nincs akkor jó lesz-e e Gforce 6600 GT neki ez biztos létszi válaszoljon valaki
van egy komoly gondom!
elinditoma jatékot s 3-4 erc után fekete kockák jelennkeg a kpernyõn.
mert van ez? es honnan lehet lesedni a nocd kracket.
elõre is kozi a segitségeteket.(viszont regebben meg ent a játék)
\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Mi a gond? 😊
Most játszok vele kb 10 perce... <#vigyor4>#vigyor4>
Lenne egy komoly gondom a játékkal.
A "himbálódzó verseny" nevû küldetésnél be kell állni egy lowrider-el a garázsba. A garázsban kell feltuningolni a verdát. Beállok kezdené vetíteni a videót (2mp-ig látni a verdát) és kilép.
Ugyanez van akkor is ha biciklivel megyek. Felszálok és kb 30mp múlva kilép.<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini
az elõzõ verziókkal csak úgy immel ámmal játszottam, de ez most nagyon megfogott 😊 elgé sok helyen olvastam róla, hogy lehet "bandázni" meg "nõzni" - na ezeket így hogy? 😊 mert azt biza sehol nem írták le 😊
-- http://www.x-plane.hu