GTA: San Andreas

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.
Metrózott már valaki San Andreasban? Rendesen a föld alatt, Cleo móddal: Gta SA Subway. Aki igen, és rendesen mûködött neki, az szóljon, mert volna néhány kérdésem.
Elõre is köszi.
Nekem rohadtul nem megy az IV, de nagyon mókás visszaolvasni a 2005-ös hszeket, pl. hogy hogyna kell menteni, hol van az a groove utca, meg hogy csaj berakta a CD-lejátszóba^^
Sziasztok valakinen GTA SAN ANDREAS SZERÓ??? igynen csak eg csinálom és te mûködteted csak az szokott lenni a baj hogy nem fix IP-sek vagy akkor is megy csak megváltozik az IP SORRY nah ha kell valakinek csak szóljon majd meg adjátok az msn-t és ott is csak egy fájlt küldök át megy a saját szerótok!
h
v43 001
Hello! Lenne egy kérésem! SA multizni akarok és az írja hogy "vorbisfile.dll nem található." Letöltöttem, beraktam, de akkor is ugyanez van! Segítsetek!

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Csá mindenkinek! Lenne egy nagy kérdésem méghozzá az hogy nem-e tud valaki olyan oldalt ahonnal lehet rendelni GTA képes polót? Egyszer már láttam egy ilyet régebben csak közben elfelejtettem a címet most pedig kellene! Elõre is kösz! Segítsetek lécci! 😊
Szerintem Játszatok a Gta 4 el ! Csináltam egy Überbrutál GTA 4 vidit, ami alátámasztja a véleményem. Érdemes meglesni. 😊
http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
Köszi hogy megnéztétek 😊 (Nagggyon vad xP )
szisztok valaki nemtudja holehet letölteni a gta san andreas-t,
ez a tuti oldal: http://www.mtubrothers.eoldal.hu/
jadika
http://trabinevelde.hu/latog.php?id=955558

\"Az ÉlEt NeM éR sEmMiT GéPeZéS NéLkÜl!!!\" By\" ÁðI

MM2
Sziasztok!
A menübe van egy zene, meg amikor töltõdik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne.

Én nem tudtam róla, hogy lehet átadni a bandatagoknak fegyvert. Amúgyis az y és az n a beszélgetésre szolgál. Ha találszvalamit róla ne felejs el nekem is szólni.
Hellósztok!
Azt akarom megkérdezni, hogy elvileg a bandatagoknak lehet átadni és elvenni fegyvert, mármint a sajátjaimnak, és ha jól tom akkor a jobb egérgombbal kell rávinni és megnyomni az "n" hogy elvenni tõle vagy "y" adni neki csak nekem nem csinál semmit hogyha ráviszem a jobb egérgombbal és megnyomom az "n"-t vagy a "y"-t...
aki tud lécci segítsen!

Balazs15
van lövöldözös multiplayer haverom mar azzal tolja állitolag...

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Segítsetek! Elakattam annál a küldetésnél amelyikben egy repülõt kell üldözni egy motooral és fel kell menni rá. De a repülõ baromi gyors és amikor elindulok az már a felszálló felénél van.

címem: [email protected]

DANI

mondjon valaki 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni az sa-t
a magyaritás modnak számit?
O.o ... nem megy a SA_MP bármit csinálok bejön 600 ablak hibaüzenet amikor el akarom indittani a SA_MP-t
hogy is van ez <#conf>
®®
???de hogy???<#conf>
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Segítsen valakikönyiii!!
Tudna valaki segíteni?<#conf>
Segítség!!!
Elakadtam annála résznél amikor a Grove utcában bandatagokat kell toboroznii!!!
1 az hogy nemtudom hol a grove utca a másik hogy hogy kell toborozni??
pLEASE SEGÍTSETEK! ELÕRE IS KÖSZÖNÖM...!<#worship>
NEOreg3
printscreen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hogyan lehet úgy screenshot-ot készíteni,hogy CJ is benne legyen?
reménytelen
Ha a GTA: San Andreasban mindenképpen csalni akarsz, akkor használd Pizzadox trainerét.
igaz
peh hogy sikerült korruptá tennem a gamet és mad dog elöbb ugrig....

matiasmax

Life is short, play more!

airbus
sziasztok!

az a baj, hogy van kormányom és pedálom, de a pedál csak akkor mûködik, ha az emberkével megyek, autóban, vagy egyéb jármûben már nem :S mi lehet a baj?

[email protected] /// [email protected] [...]Packs - off. Before takeoff checklist complete, we\'re cleared for takeoff runway 31L.

Azt akarom megkérezni érdemes lene e egy gforce2 TI kértyával nyomni a játékot ha van rá mód.
Ha nincs akkor jó lesz-e e Gforce 6600 GT neki ez biztos létszi válaszoljon valaki
sziasztok!
van egy komoly gondom!
elinditoma jatékot s 3-4 erc után fekete kockák jelennkeg a kpernyõn.
mert van ez? es honnan lehet lesedni a nocd kracket.
elõre is kozi a segitségeteket.(viszont regebben meg ent a játék)
Hi. Van olyan mod melyel a vizet lehetne manipulálni? (víz alatt/vizen autózás, gyaloglás) Én már letöltöttem néhány hasonló progit, de egyik sem mûködött!!!
Nálam is újraindul a gép SA alatt minden ok nélkül.Nincs valami update hozzá ami kijavítja ezt a bugot.Gépem AbitNF-7,Grf6600,768RAM
Tubbs
Hali! Én úgy "urottam" át a fagyást hogy pl a himbálódzó küldetés utáni mentést megszereztem valakitõl. Mindössze csak 198kb! Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappába kell bemásolni és már lehet is tovább vinni a játékot. Ide is betennék egy mentést de nem tudom hogyan kell!

\"Tudom, sorsom egyszerű kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

NEOreg3
gondolom ez #131-re ment😄

Esetleg a DVD meghajtóba tetted a lemezt?! <#email>

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Jó hír a kékhalálosoknak!!! Ezt a problémát én úgy tudtam kiküszöbölni hogy a GTA SA indítása elõtt elindítottam egy másik játékot nálam ez a Playboy The Mansion és miután a játék elindult alt+tabbal kiléptem indítottam a GTAt és már nem fagyott ki és nem indult újra!!! Ha valakinek segíteni tudtam örülök!!! Majd írjátok meg ha másnak is sikerült így a hibát kiküszöbölni!!!
jó a San anderas
Megyek a keróval a tobbiek után , jön 1 kocsi aztán jol lelõnek....
Mi a gond? 😊
Bocsika! :-)Hogy kell menteni???? 😊
Most játszok vele kb 10 perce... <#vigyor4>
Én személy szerint szeretem a GTA-t,és nem hinném hogy miatta növekedne a fiatalkorú bûnözõknek a száma...
Tubbs
TUD VALAKI SEGÍTENI???

Tubbs
Hali!
Lenne egy komoly gondom a játékkal.
A "himbálódzó verseny" nevû küldetésnél be kell állni egy lowrider-el a garázsba. A garázsban kell feltuningolni a verdát. Beállok kezdené vetíteni a videót (2mp-ig látni a verdát) és kilép.
Ugyanez van akkor is ha biciklivel megyek. Felszálok és kb 30mp múlva kilép.<#conf><#conf><#conf>

Don Medve
Sziasztok meg tudná nekem valaki mondani miért áll ki kék halálra a San Andreas?Már mindent kipróbáltam vga;memória;proc.;vinyó;driver cseréket egyszóval gyakorlatilag teljes gépet kicseréltem 3 különbötõ helyrõl szereztem be a gamét és még mindíg kék halál!elõre is köszönöm segítségeteket!

hali!

az elõzõ verziókkal csak úgy immel ámmal játszottam, de ez most nagyon megfogott 😊 elgé sok helyen olvastam róla, hogy lehet "bandázni" meg "nõzni" - na ezeket így hogy? 😊 mert azt biza sehol nem írták le 😊

-- http://www.x-plane.hu

Oldal 1 / 4Következő →