186
-
Rajnoka #186 Sziasztok.
Metrózott már valaki San Andreasban? Rendesen a föld alatt, Cleo móddal: Gta SA Subway. Aki igen, és rendesen működött neki, az szóljon, mert volna néhány kérdésem.
Előre is köszi. -
North Park #185 Nekem rohadtul nem megy az IV, de nagyon mókás visszaolvasni a 2005-ös hszeket, pl. hogy hogyna kell menteni, hol van az a groove utca, meg hogy csaj berakta a CD-lejátszóba^^ -
david13hun #184 Sziasztok valakinen GTA SAN ANDREAS SZERÓ??? igynen csak eg csinálom és te működteted csak az szokott lenni a baj hogy nem fix IP-sek vagy akkor is megy csak megváltozik az IP SORRY nah ha kell valakinek csak szóljon majd meg adjátok az msn-t és ott is csak egy fájlt küldök át megy a saját szerótok! -
lődi cristopher #183 h -
#182 Hello! Lenne egy kérésem! SA multizni akarok és az írja hogy "vorbisfile.dll nem található." Letöltöttem, beraktam, de akkor is ugyanez van! Segítsetek! -
Kolmansz #181 Csá mindenkinek! Lenne egy nagy kérdésem méghozzá az hogy nem-e tud valaki olyan oldalt ahonnal lehet rendelni GTA képes polót? Egyszer már láttam egy ilyet régebben csak közben elfelejtettem a címet most pedig kellene! Előre is kösz! Segítsetek lécci! :) -
Boydevil14 #180 Szerintem Játszatok a Gta 4 el ! Csináltam egy Überbrutál GTA 4 vidit, ami alátámasztja a véleményem. Érdemes meglesni. :)
http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
Köszi hogy megnéztétek :) (Nagggyon vad xP ) -
gmetal #179 szisztok valaki nemtudja holehet letölteni a gta san andreas-t, -
Zsolt Xzibit #178 ez a tuti oldal: http://www.mtubrothers.eoldal.hu/ -
#177 http://trabinevelde.hu/latog.php?id=955558 -
#176 Sziasztok!
A menübe van egy zene, meg amikor töltődik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne. -
Pityesz1234 #175 Én nem tudtam róla, hogy lehet átadni a bandatagoknak fegyvert. Amúgyis az y és az n a beszélgetésre szolgál. Ha találszvalamit róla ne felejs el nekem is szólni. -
Boldika #174 Hellósztok!
Azt akarom megkérdezni, hogy elvileg a bandatagoknak lehet átadni és elvenni fegyvert, mármint a sajátjaimnak, és ha jól tom akkor a jobb egérgombbal kell rávinni és megnyomni az "n" hogy elvenni tőle vagy "y" adni neki csak nekem nem csinál semmit hogyha ráviszem a jobb egérgombbal és megnyomom az "n"-t vagy a "y"-t...
aki tud lécci segítsen! -
tusca #173 www.sct.gportal.hu -
#172 van lövöldözös multiplayer haverom mar azzal tolja állitolag... -
monitor #171 Segítsetek! Elakattam annál a küldetésnél amelyikben egy repülőt kell üldözni egy motooral és fel kell menni rá. De a repülő baromi gyors és amikor elindulok az már a felszálló felénél van.
címem: [email protected] -
tomby7 #170 mondjon valaki 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni az sa-t -
GERINC94 #169 a magyaritás modnak számit? -
GERINC94 #168 O.o ... nem megy a SA_MP bármit csinálok bejön 600 ablak hibaüzenet amikor el akarom indittani a SA_MP-t
hogy is van ez -
MC Stich #167 ®® -
MC Stich #166 ???de hogy??? -
#165 végigjátszás -
MC Stich #164 Segítsen valakikönyiii!! -
MC Stich #163 Tudna valaki segíteni? -
MC Stich #162 Tudna valaki segíteni? -
MC Stich #161 Tudna valaki segíteni? -
MC Stich #160 Segítség!!!
Elakadtam annála résznél amikor a Grove utcában bandatagokat kell toboroznii!!!
1 az hogy nemtudom hol a grove utca a másik hogy hogy kell toborozni??
pLEASE SEGÍTSETEK! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM...! -
#159 printscreen -
Tewe junior #158 Hogyan lehet úgy screenshot-ot készíteni,hogy CJ is benne legyen? -
#157 Ha a GTA: San Andreasban mindenképpen csalni akarsz, akkor használd Pizzadox trainerét. -
spk202 #156 igaz -
404error #155 peh hogy sikerült korruptá tennem a gamet és mad dog elöbb ugrig.... -
#154 gtawebfans oldal -
#153 sziasztok!
az a baj, hogy van kormányom és pedálom, de a pedál csak akkor működik, ha az emberkével megyek, autóban, vagy egyéb járműben már nem :S mi lehet a baj? -
tibuca #152
Azt akarom megkérezni érdemes lene e egy gforce2 TI kértyával nyomni a játékot ha van rá mód.
Ha nincs akkor jó lesz-e e Gforce 6600 GT neki ez biztos létszi válaszoljon valaki -
webrider20 #151 sziasztok!
van egy komoly gondom!
elinditoma jatékot s 3-4 erc után fekete kockák jelennkeg a kpernyőn.
mert van ez? es honnan lehet lesedni a nocd kracket.
előre is kozi a segitségeteket.(viszont regebben meg ent a játék) -
yecgaa #150 Hi. Van olyan mod melyel a vizet lehetne manipulálni? (víz alatt/vizen autózás, gyaloglás) Én már letöltöttem néhány hasonló progit, de egyik sem működött!!! -
harangx2 #149 Nálam is újraindul a gép SA alatt minden ok nélkül.Nincs valami update hozzá ami kijavítja ezt a bugot.Gépem AbitNF-7,Grf6600,768RAM -
#148 Hali! Én úgy "urottam" át a fagyást hogy pl a himbálódzó küldetés utáni mentést megszereztem valakitől. Mindössze csak 198kb! Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappába kell bemásolni és már lehet is tovább vinni a játékot. Ide is betennék egy mentést de nem tudom hogyan kell! -
#147 gondolom ez #131-re ment:D