186
  • Rajnoka
    Sziasztok.
    Metrózott már valaki San Andreasban? Rendesen a föld alatt, Cleo móddal: Gta SA Subway. Aki igen, és rendesen működött neki, az szóljon, mert volna néhány kérdésem.
    Előre is köszi.
  • North Park
    Nekem rohadtul nem megy az IV, de nagyon mókás visszaolvasni a 2005-ös hszeket, pl. hogy hogyna kell menteni, hol van az a groove utca, meg hogy csaj berakta a CD-lejátszóba^^
  • david13hun
    Sziasztok valakinen GTA SAN ANDREAS SZERÓ??? igynen csak eg csinálom és te működteted csak az szokott lenni a baj hogy nem fix IP-sek vagy akkor is megy csak megváltozik az IP SORRY nah ha kell valakinek csak szóljon majd meg adjátok az msn-t és ott is csak egy fájlt küldök át megy a saját szerótok!
  • lődi cristopher
    h
  • v43 001
    Hello! Lenne egy kérésem! SA multizni akarok és az írja hogy "vorbisfile.dll nem található." Letöltöttem, beraktam, de akkor is ugyanez van! Segítsetek!
  • Kolmansz
    Csá mindenkinek! Lenne egy nagy kérdésem méghozzá az hogy nem-e tud valaki olyan oldalt ahonnal lehet rendelni GTA képes polót? Egyszer már láttam egy ilyet régebben csak közben elfelejtettem a címet most pedig kellene! Előre is kösz! Segítsetek lécci! :)
  • Boydevil14
    Szerintem Játszatok a Gta 4 el ! Csináltam egy Überbrutál GTA 4 vidit, ami alátámasztja a véleményem. Érdemes meglesni. :)
    http://tv.gamestar.hu/video/getea-negy-madnessz-fulluberbrutal-d
    Köszi hogy megnéztétek :) (Nagggyon vad xP )
  • gmetal
    szisztok valaki nemtudja holehet letölteni a gta san andreas-t,
  • Zsolt Xzibit
    ez a tuti oldal: http://www.mtubrothers.eoldal.hu/
  • jadika
    http://trabinevelde.hu/latog.php?id=955558
  • MM2
    Sziasztok!
    A menübe van egy zene, meg amikor töltődik be a játék. Nem tudjátok odaadni azt a zenét? Lécci naon fontos lenne.
  • Pityesz1234
    Én nem tudtam róla, hogy lehet átadni a bandatagoknak fegyvert. Amúgyis az y és az n a beszélgetésre szolgál. Ha találszvalamit róla ne felejs el nekem is szólni.
  • Boldika
    Hellósztok!
    Azt akarom megkérdezni, hogy elvileg a bandatagoknak lehet átadni és elvenni fegyvert, mármint a sajátjaimnak, és ha jól tom akkor a jobb egérgombbal kell rávinni és megnyomni az "n" hogy elvenni tőle vagy "y" adni neki csak nekem nem csinál semmit hogyha ráviszem a jobb egérgombbal és megnyomom az "n"-t vagy a "y"-t...
    aki tud lécci segítsen!
  • tusca
    www.sct.gportal.hu
  • Balazs15
    van lövöldözös multiplayer haverom mar azzal tolja állitolag...
  • monitor
    Segítsetek! Elakattam annál a küldetésnél amelyikben egy repülőt kell üldözni egy motooral és fel kell menni rá. De a repülő baromi gyors és amikor elindulok az már a felszálló felénél van.

címem: [email protected]
  • tomby7
    mondjon valaki 1 oldalt ahonnan le lehet tölteni az sa-t
  • GERINC94
    a magyaritás modnak számit?
  • GERINC94
    O.o ... nem megy a SA_MP bármit csinálok bejön 600 ablak hibaüzenet amikor el akarom indittani a SA_MP-t
    hogy is van ez
  • MC Stich
    ®®
  • MC Stich
    ???de hogy???
  • NEOreg3
    végigjátszás
  • MC Stich
    Segítsen valakikönyiii!!
  • MC Stich
    Tudna valaki segíteni?
  • MC Stich
    Tudna valaki segíteni?
  • MC Stich
    Tudna valaki segíteni?
  • MC Stich
    Segítség!!!
    Elakadtam annála résznél amikor a Grove utcában bandatagokat kell toboroznii!!!
    1 az hogy nemtudom hol a grove utca a másik hogy hogy kell toborozni??
    pLEASE SEGÍTSETEK! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM...!
  • NEOreg3
    printscreen
  • Tewe junior
    Hogyan lehet úgy screenshot-ot készíteni,hogy CJ is benne legyen?
  • reménytelen
    Ha a GTA: San Andreasban mindenképpen csalni akarsz, akkor használd Pizzadox trainerét.
  • spk202
    igaz
  • 404error
    peh hogy sikerült korruptá tennem a gamet és mad dog elöbb ugrig....
  • matiasmax
    gtawebfans oldal
  • airbus
    sziasztok!

az a baj, hogy van kormányom és pedálom, de a pedál csak akkor működik, ha az emberkével megyek, autóban, vagy egyéb járműben már nem :S mi lehet a baj?
  • tibuca

Azt akarom megkérezni érdemes lene e egy gforce2 TI kértyával nyomni a játékot ha van rá mód.
    Ha nincs akkor jó lesz-e e Gforce 6600 GT neki ez biztos létszi válaszoljon valaki
  • webrider20
    sziasztok!
    van egy komoly gondom!
    elinditoma jatékot s 3-4 erc után fekete kockák jelennkeg a kpernyőn.
    mert van ez? es honnan lehet lesedni a nocd kracket.
    előre is kozi a segitségeteket.(viszont regebben meg ent a játék)
  • yecgaa
    Hi. Van olyan mod melyel a vizet lehetne manipulálni? (víz alatt/vizen autózás, gyaloglás) Én már letöltöttem néhány hasonló progit, de egyik sem működött!!!
  • harangx2
    Nálam is újraindul a gép SA alatt minden ok nélkül.Nincs valami update hozzá ami kijavítja ezt a bugot.Gépem AbitNF-7,Grf6600,768RAM
  • Tubbs
    Hali! Én úgy "urottam" át a fagyást hogy pl a himbálódzó küldetés utáni mentést megszereztem valakitől. Mindössze csak 198kb! Dokumentumok/GTA San Andreas User Files mappába kell bemásolni és már lehet is tovább vinni a játékot. Ide is betennék egy mentést de nem tudom hogyan kell!
  • NEOreg3
    gondolom ez #131-re ment:D