MapleStory - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kry
Értem. Kösz Dzsini, és egyébként tegnap pont találkoztam 3 magyarral is 😄 Úgyhogy kérdezõsködtem, ki éltem noobságomat <#zavart1> Dobocsillag hajigálást kezdtem el 10-es szinttõl, szal sztem assasinnal kéne legyek, bár tegnap azt mondták nekem a magyar srácok hogy az nem jó mert nagyon drága, nem fogom tudni megvenni a kellékeket hozzá 😞 Pedig miután youtuben megnéztem nagyjából minden kasztot nekem a night lord tetszett egyik legjobban, és ahogy mondtad azzal kell lenni ami a legszimpatikusabb mivelhogy hosszútávon megunja az ember ami nem tetszik neki.

Ahogy elnéztem sokszor tömörülnek a mobok össze nagyon, és azon gondolkoztam hogy van-e oan kaszt ami egy ütéssel képes több mobot is ölni (cleaving attack) ha van ien pls mond már meg hogy meik, mert talán az még érdekelne. <#worship>

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Dzsini
látványos darálásra jó választás az assassin (thief egyik ága 30. szint után), dobócsillagokkal játszik, nem a legolcsóbb class, de jó móka. a másik fele a bandit, az közelharcos, tõrrel harcol, neki 30-40. szint között elég nehézkesen megy, de utána piszok jó.
az íjászok közül mindkettõ jó, a sima íjász gyorsabban lõ, a crossbowman (számszeríjász) meg kicsit lassabban, de erõsebbeket.
az egykezes fegyveres harcosok (fõleg a kardosok) is egész gyorsak, jól mûködnek, és nagyokat is ütnek.

de nincs ideális class, mindnek megvan a hátránya és a korlátai, nincs mindenre-jó-és-erõs-és-gyorsan-és-nagyot-üt job 😊
(legalábbis olyan 80-90. szintig, ami minimum fél év, de inkább 1)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kry
Aha köszi szépen, majd belépnék egy guildbe szivesen, csak legyen meg a végleges karim.

Nem tom mivel kéne legyek, nem túlságosan szeretem a kicsiket, vagy lassan ütõ classokat egy játékban sem. Darálni szeretek. Thief vagy archer az ien elvileg, de nem tom...

PadLeeJean a karim neve, majd hátha összeutunk 😉 jójátékot

Dzsini
A pontelosztással kapcsolatban AP-re rakj mindent ajánlat szerint (van auto-AP gomb), SP-vel kapcsolatban pedig jelez ajánlott dolgokat, de van rengeteg (igaz angol nyelvû) guide, amit átolvashatsz.

Magyarok játszanak, van 2 aktív magyar guild (Sárkányölõk, HunLegends), meg azon kívül is - olyan 100-150 aktív magyar játékos van, esélyes, hogy összefutsz néhánnyal egy-egy napon (fõleg hétvégén). Bármelyikbe szívesen bevesznek szerintem (a Sárkányba én is, ha épp online vagyok), és akkor már állandóan segítenek.

PVP nincs 😊 az egyetlen "egymás elleni" versengési lehetõség jelenleg egy parti alapú játék 30-50. szintûeknek.

Mivel legyél: nagyjából mindegy, nagyon jól kiegyensúlyozottak a classok, azzal játssz, amivel nem fogsz beleunni - mert olyan 50-60tól már egyre nehezebb szinteket lépni (és 200 a vége, de az európai szerveren még nincs ilyen 😊 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kry
Sziasztok

Ma raktam fel a játékot, és nem is rossz, csak még nem vágok egy-két dolgot, illetve nem tudom mivel legyek, és mit mire osszak 😛 Jó lenne játékon belül magyarokkal talizni.
A kérdésem az lenne hogy játszik-e még vki, illetve ha igen, akkor van-e oan aki szép nagy szintet elért már, és jól ért a játékhoz.
A másik hogy pvp rész van, mert eddig még nem nagyon láttam 😛 Bár még nem játszottam sokat 😄

lécc majd válaszoljatok

Inkább mégse pm-et küldjön xD (nem fogom észre venni😛)
Valaki tud segíteni pm-ben? Most kezdtem a játékot...
Dzsini
hajrá, jó szórakozást!

helo all😄

újra elkezdtem ms ezni
Kicsikiraly
VÉGRE megoldódott a hack threat detected. Dzsini holnap valamikor fel tudnál jönni és segíteni pár dologban? 😊 (guild, meg hát régen is játszottam ilyesmik 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

DeathJr
én most húztam új win-t ezzel is azt írja ki mint a régivel azt a hack vamit:s

DeathJr
én nem patcheltem de megy de nekem is ugyanazzal az üzivel dob ki ahogy játszok vele 2 percet:S

Kicsikiraly
Globalra nem enged be 😞 akkor marad az EMS, csak ott az a probléma, hogy folyton kiírja hogy possible hack threat detected. namost többszöri reinstall, registry keyek sorozatos törlése, host file rendbetétele után is ez van. winreinstallon kívül mi segíthet?

DFTBA &#3232;_&#3232;

DeathJr
Hát nekem sehogy se akar mûködni:S fel se tudja patch-elni:s se auto se manual-al:S a játékot meg a legelsõ komment download menüjébõl szedtem le és onnan is a full-t.
Valakinek valami ötlete?

DeathJr
írtam egy pm-et.

DeathJr
megnézem azt a megoldást is😊

DeathJr
és a csík se mozdul alul:S

Dzsini
😞 akkor uninstall, reinstall, futtatásból patchelés - már csak tippelgetek, nekem nem volt gondom ilyesmivel...

DeathJr
én alapból kézi patch-et töltöttem le és annál a file-nál már vagy 30 perce leakadt és a winyó sehol sem dolgozik:S

Dzsini
a base.wz patchelése nagyon hosszú idõ, azalatt a vinyó nagyon szokott dolgozni.
amúgy ha sorozatosan leakad, a hivatalos oldalon szoktak linket adni a kézi patch-letöltéshez, azzal szokott mûködni.

DeathJr
regeztem magam az eu-ra is és ott is ugyanazt írja ki😄😄😄
már télleg nem tudom mi legyen:S

DeathJr
éértem akk oda megyek
lejött a játék am de patch-elem és a 3/3-nál megakad és nem csinál semmit azaz creating: base.wz emellett próbáltam belépni amit regeltem a honlapján és azt íra ki hogy mennyek fel a mappleeuro vagy mire és regeljek:S

Most akkor mi van?

Dzsini
EMS (Europe Maple Story)-n csak 1 szerver van, ott van ~50 napi szinten aktív magyar játékos, akirõl tudunk.
GMS (Global Maple Story)-n rengeteg szerver van, és nem tudom hány aktív magyar.

DeathJr
Sziasztok!
Most jön le a játék regeztem is magam és olvasom hogy több szereó is van.
Meiken érdemes kezdeni?
Meiken vagy több magyar?😊

Dzsini
én EMS-ezek, úgyhogy ha Globalra mégy, akkor nem tudok segíteni. van másik magyar nyelvû Maple fórum, scii.hu-n találsz globalos közösséget, ezt a topicot szerintem kb. ketten olvassuk 😊

Kicsikiraly
melyik szeróra menjek majd ahol tudnátok nekem esetleg segíteni?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
nahát te maplestoryzol? 😄 és lenne valakinek kedve kezdeni egy újat, vagy segíteni nekem? 😄 most töltöm le globalt, eddig europe mindíg baszakodott és idegesített.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
aham 😊

Kicsikiraly
van még valaki aktív itt aki ezt olvassa?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Viktor99
Hello lehet hogy késõn írok de mindegy 😊..
Én régebbe MS-eztem de abbahagytam most ujra kedvet kaptam...
Viszont eddig az europen toltam és most látom hogy a legtöbben ott nyomják/nyomták...
Ugyhogy akkor hagyjam a fenébe az europe-t és szedjem le a globalt?
Szevasztok!

Nekem egy 120 as bow masterem van! Ajánlom mindenkinek az ílyászt😄 Brutálisan üt. A criticem 31000 körül volt. Nagyon jól lehet vele kempelni és nem megunható!
szerintem 30-as szint utan nem lehet megunni mivel 68-as fighter vok...hamarosan 3rd job 😄
Hi. Van valaki a Bera szerveren?
Üdv ther régen találkoztunk 😄 fontolom a visszatérésem Scaniára talán jövõhéten 😛 Lancedbz lvl 81 ranger ^^
Mi GMS-en nyomjuk immáron második éve, mindenki magyar, a guild átlag szintja lvl70 körül van, legmagasabb lvl121 és 93 jelenleg. A klánfórum az scii.hu oldalon található.
Nekem lenne 1 kis gondom...
Régen játszottam a global Ms-el, de mostmár az Europe-al nyomom. Elmondanátok h tudnák megint játszani a globallal, mert 1-bõl kiszúrja h európai vok és nem enged.
SZevasztok skacok! Ha még játszik valaki a MapleStoryval annak most mondom,hogy lvl 40 es Cleric vagyok, és hogy jöjjön át Broa szerverre!!!Ha nem ott játszotok gyertek át nyugodtan, segítek, van guildom van egy kis pénzem is, de inkább a questekben tudok segíteni, meg együtt gyakni (trainelni) veletek!!! XCharlieDude a nevem, buddyba adjatok be, vagy whispereljetek!!! Köszi! ÉS GYERTEK ÁT!!!<#vigyor3>
ha ismertek garfield kedvelõt : http://szuh19910850yetibirodalma.googlepages.com/
MINDENKI TERJESSZE EZT A FÓRUMOT!
apropó
http://www.hidden-street.net/
http://www.mapletip.com/

javaslott
hali!

már 32 lvl vok! nagyon sokáig nem játszottam.
DirtyGab3sz
Hali!!
Én tegnap kezdtem el...egész pofás kis gáma...
Ha esetleg valaki aki régebbóta játszik felvenne frendbe..
Gargatuares vagyok ingame, lvl 12 tolvaj!

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Én egy 30lvl es hunter vok!
Hali mindenkinek! Van olyan esetleg aki magas szintû hunter? Az vegye fel havernak az almafa nevû karaktert. Ha nem magyas szintû és nem hunter akkor is! Van magyar klán is!

wake up and drive...

Hali!
én még nemigen játszom a maplevel, de ez a játék kínál is valamit magasabb szinteken, vagy végig csak a gombákat meg egyéb organizmusokat kell öldökölni?
sziasztok tudnátok segiteni???? 5000 pts az 5000 nexon many?
Lammer
en a wowot fel ora alatt untam meg <#vigyor3>
most kicsit pihizek a jatekkal... az erdekes az, hogy ilyen ugra-bugra buta kis jateknak tunik elsore, de van egysfajta varazsa ami mindig visszarangat a vilagba... lehet mert aranyos, mert idetlen? nemtom... de marhara tetszik 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

PLaci
Én fél évig játszottam, de meguntam, most WoW-ozok...

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci