MapleStory - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chilios
Sajnos Energy Bolt ot fejlesztettem ki max ra,ezt is utólag nézegettem 😄
Cleric biztosan nem leszek wizard ice/lighting ot tevrezem de tanácstalan vagyok...
Dzsini
Amit felfejlesztettél az megmarad természetesen (a magic claw-t használni is fogod pl. Clericcént)
Elhasználatlan pontot viszont nem vihetsz át következõ szakmára, mindent el kell költeni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chilios
Értem köszi!lenne még 1 kérdés 😊 most amit kapok skill pontot magician ként az lvl 30 nál megmarad mikor kasztot váltok.
Dzsini
innen csak még lassabb lesz, a Maple Storynak piszok meredek a fejlõdési íve - elsõ karakterrel normál játék mellett nagyjából fél év a 70. szint (késõbb, rutinosan már jóval kevesebb).

egy nap alatt 24 szint egész jó amúgy, de késõbb nagyon grind-központú lesz a dolog - kell találni egy jó helyet ahol megéri fejlõdni, és hajrá. Aztán 5-10 szintenként jönnek az új küldetések, meg lehet partyquestekre járni. Fõleg 30-50ig a karnevál és 50-70ig az Orbis PQ.
Nekem 84-en nincs igazán mást csinálni, mint találni egy kényelmes mobot, aztán hajrá - nagy bossokhoz még kevés vagyok, PQ-hoz már nagy.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

chilios
Tanácsot szeretnék kérni fejlõdéssel kapcsolatba,most van ez a black wizrad event ezzel elég jól fejlõdgettem de még mindig csak 24 vagyok 21 óra alatt.valami tipp? Már nagyon belassult...
Dzsini
HunLegends, Oriens, Sárkányölõk - ez a 3 magyar guild Kradián (Demethoson nem tudom van-e már)
Ha mászkálsz erre-arra, koraeste elég könnyen bele lehet akadni magyarokba.

chilios
jól van na,utólag elolvastam de amúgy sincs semmi konkrétum..Kivel léphetek kapcsolatba,csatlakoznék valami klánba így egyedül unalmas 😊 1 magyarral találkoztam eddig
Dzsini
nem, senki nem játszik Magyarországon, az elmúlt párszáz hozzászólás direkt a Te félrevezetésedre lett bejegyezve.

Kicsikiraly
wite-only mód van bekapcsolva nálad is?

DFTBA ಠ_ಠ

chilios
Valaki tolja rajtam kívül ezt a remek kis játékot ? Esetleg valaki tud magyar klánról?
yeah... na felraktma azt az oprendszert ami eddig volt, és msot minden zsír, a betûk is jók 😊
Colt17
Új oprendszer?Az mindenre jó 😄

én viszont egyre szarabbul állok... mostmár ott tartunk, hogy minden maple indításnál kékhalál 😞
Colt17
ok kössz már sikerült 😄

Dzsini
vegyél egy strawberry milk-et, az visszavisz Mushroom shrine-ba

Colt17
Showa Town-ban ragadtam...:S xD

mivel elsõre se értettem mirõl ebszélsz, inkább lecseréltem AVG-re. amúgy, most a játék a következõt csinálja: elsõ indításra megy, másodikra lefagy a játék, harmadik próbálkozásra lefagy az egész gép! akkor restart és kezüdnk elölrõl
jackcsabi
HA NOD32-t használsz ezt csináld meg és jó lesz...
Ha meg nem akkor írj supportnak, több dolog okozhatja, én is írtam nekik, mert velem is ugyanez volt és a nod volt a hibás.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

mégsem.. csak a szöveg lett kicsit homályosabb
na úgy tûnik sikerült emgcsinálni (legalábbis nem vágott ki 2 mp alatt) viszont... a szöveg, meg úgy a kép maga is egy kicsit homályosabb lett... ötlet?
tegnap leformáztam teljesen a gépet, de a játék most se akar sokkal jobb lenni... ahogy belépek 2 mp múlva ledob, hogy nem vagyok online (dehogynem) vagy épp server check van (akkor eleve el se indulna)
igazából az alapvetõ programokon kívül (tûzfal, vírusírtó, böngészõ, driverek) semmi más nincs a gépen, szóval nem tom mi leeht a baja...
jackcsabi
Ááá nem szóltam, megvan azthiszem.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Ezt pontosan hol tehetem meg? Kerestem az oldalon de nem találom :/

Dzsini
ticketet írsz nekik (hogy tudjanak róla), és reménykedsz, hogy a következõ server checkben azt is javítják - egy csomót kijavítottak a mostanin is.

jackcsabi
Ui, nem lehet tudni mikor javítják ki a bugot, hogy a cygnus karik egy csomó questnél nem kapják meg a reward tárgyat? Nagyon zavaró már -.-

Kicsikiraly
nekem annot a cheat engine törlése után maradt 1-2 ilyen beállításos fájl, és már azért is baszakodott a maplestory 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Dzsini
nagyon sok minden le van tiltva, csak te nem használsz olyasmit 😊

Colt17
Érdekes nálam bármilyen program futhat mellette.Torrenttõl kezdve a vírusirtóig...

jackcsabi
Ha nodot használsz akkor a HTTPbeállításoknál xeld ki a Maple.exe-t és a hackshield.exe-t.

Dzsini
lehet, próbálgatni kell - az ablakbarakókat sorba ki szokták lõni, de nem láttam Sleepyn, hogy más panaszkodott volna mostanság.
mit telepítettél mielõtt elkezdett kidobálni?

(plusz lehet, hogy valami fertõzést szedett össze a géped - antivírus/antispyware dolgok rendben vannak?)

nem az a bibi az fix. kikapcsoltam a daemon toolst de uyganúgy kivág, sõt az egyik akrim emgit beszorult -.-
aaah hogy midnig velem történik minden
emulátorprogram játsziK? (daemon tools)
Dzsini
hacking threat az valami tiltott programhasználat - windowert vagy valamit nem futtatsz mellette?

érdekes... colttal enkiálltunk egy jq-nak és azóta 5 percenként kidob azzal h "hacking threath detected" 5 percenként! ez nem vicc!
NX-et nem, aztc sak a nexontól lehet venni, viszont van egy azzal majdnem egyenértékû dolog, a Maple Point, azt néha lehet szerezni eventeken. a maple point és az NX között annyi a különbség hogy NX-bõl vehetsz másoknak is dolgokat, míg Maple pointot scak magadra költheted.
Colt17
Sziasztok, NX-et küldetéseken, eventeknél nemlehet kapni?Ha nem írok ki van halva a fórum.

Dzsini
1 milliónyi poti olyan 3-4 óra tréning maximum - kb. 10% fejlõdés. (2800meso a honster, 1000meso a supreme pizza)
80. szint felett már így mennek a dolgok 😊

a cygnus lovagok erõsebbek (fõleg mivel 6 AP-t kapnak szintenként, akalandozók emg csak 5-öt) és gyorsabban fejlõdnek. Egyetlen hátránya hogy cygnus lovagoknak 120 a max szint, kalandozóknak meg 200... de ez téged még nem érint 😊
Mellesleg mi a neve a karidnak?
jackcsabi
Hát azért 1 millából lehet potit venni... nekem összesen van 50km, semmi több 😞

Tegnap szereztem 60% Gloves for att scrollt, ami elvileg elmegy 2mill-ért.
Csak hülye voltam és elcseréltem egy 54es Heart Staff-ra, mert valaki azt mondta sokat ér -.-

Colt17
nobelesse-l kezdtem, és vannak hátrányai?:S

Dzsini
ha nobelesse-el kezdtél, akkor Cygnus knight leszel.
karakterkészítésnél lehet választani a két csoport közül, hogy nemest vagy kalandozót akarsz készíteni.

nálunk nincs korlátozás, akár elsõre is lehet lovaggal kezdeni.

Colt17
Hellosztok.Kicsit fejlõdgetek és kapok knight-s küldetéseket.Meg olyanokat hogy lvl 10-en az lehetek 😮.Én úgytudtam nemlehetek egybõl az.Bár nem is akarok.Akkor most ez hogyvan?

Dzsini
nincs, konkrétan potikra sincs pénzem most (fõleg genivel) - egyetlen karakteremnél nincs több, mint 1 millió.

az a karid meg szerintem server checknél helyrerázódik, de biztos-ami-biztos egy ticketet dobj be nekik.

na mostmár kiderült, hogy csak 1 karimat nem engedi fel... éépp Kerningbe taxiztam vele, amikor kivágott, és azóta nem engedi fel azt a akrit O.o
na azért van mit a tejbe aprítanod, neszerénykedj.. jó nem vagy olyan aranyásó mint garde, de õ már aranytömbökkel snóblizik XD
ha megadod a karaktered nevét én esetleg leszek a mankód amíg beletanulsz a dolgokba 😊

és lenne egy kérdés: aki demethoson játszik az fel tud menni? mert engem most ahogy belépek kivág egy hibaüzivel :S
Dzsini
játssz másfél éve, ismerd a küldetéseket, hogy mikor hol érdemes trainelni, hogy melyik skillek fontosak, és lassan meglesz a rutinod 😊 én amúgy még elég gyenge is vagyok, anyagi támogatást nem tudtam nyújtani a kis karaktereknek, mert nincs pártízmillióm ilyesmire (se).

Kicsikiraly
😮 taníts mester 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Dzsini
ha rutinos vagy, és tudod mit érdemes csinálni (jó XP-s küldetések, és magasabb szintû másik karaktertõl anyagi támogatás), akkor 5-6 óra alatt könnyedén 30ig fel lehet lépni - nekem a Strikerem kb.10 óra aktív játékidõvel 30-on volt, masszív anyagi támogatás és PQ-zás nélkül.

Kicsikiraly
30ig egy nap alatt? 😮 ez 0-24ig tartó játszást jelent nem? vhogy ezt kizártnak tartom, elég sokáig játszotam mégis csak 30g jutottam az egész idõ alatt.

DFTBA ಠ_ಠ