MapleStory - MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

angelslie
Nekem csak 3 van..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Dzsini
4 karakterhely van...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

angelslie
Azért nem jó mert én Cygnust akarok indítani, nem simát.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

Dzsini
hát, ha nem a saját születésnapodat adtad meg és nem írtad fel, akkor kopp.. nem fogják megadni, hiszen feltételezik, hogy csak tudod mikor születtél 😄

feltörési lehetõségrõl nem tudok, az egyeske miért nem jó? bármivé fel lehet még fejleszteni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

angelslie
Hali
Én a Kradia szerveren játszottam egy ideig, de abbahagytam. Most újrakezdeném (van az accon egy lvl46-os, lvl38-as kari amelyik mindkettöre költöttem igazi pénzt is, és van még egy lvl1es amit véletlenül csináltam régen) Most szeretnék egy újat kezdeni, próbálnám is törölni a lvl1-es feleslegest, csak hogy nem tudom milyen születési dátumot állítottam be... Írtam a supportnak. Válaszuk persze sablonszöveg volt hogy nem adhatják ki másnak az ilyen adatokat blabla.. és legközelebb figyeljek jobban.
Írtam nekik újra hogy nem lesz legközelebb mert nem fogom csak úgy otthagyni ezt az accot amiért fizettem is már 2szer és ha lehet töröljék ki akkor ök azt a lvl1es vacak karit.
2 napja nem válaszolnak.. gondolom nem is fognak.
Próbálkoztam Birthday Cracker progikkal hogy fertörjem a dátumot.. de nagyrésze kamu volt. Most azon vagyok hogy kézileg kipróbáljak minden lehetséges dátumot -.-
Valami jobb módszer nincs esetleg?

csodacsoki
Valaki játszik a Maple Global Khaini szerverén? Ha igen vegyen fel Buddyba a nevem L3akemono

Dzsini
mert egyre jobban látják, hogy mik jönnek belõle (Reverse fegyverek, fehérscrollok, Chaos scrollok...)

És tényleg alakultak is az ezüst most már 100k-t se ér szinte mindenkinek van,olyan 20-90K.Az arany viszont most már stabil 5M sõt több.

Ahogy figyeltem az ezüstnek:100k-500k között van az ára
Az arany ládáknak meg 1,5M-5M között

Dzsini
annyit érnek, amennyiért megveszik - most vannak elõször a játékban, nem lehet tudni elõre - ráadásul az ilyen tárgyaknak akár óránként alakulhat az áruk.

ah mind 1 darabját 250k ért már elpasszoltam 😄

Ezüst ládák mennyit érnek?

Az eventtel most egész jól lehet keresni

Újabb lecke 😄.

Dzsini
Be kellett volna nézni a Szaunába a hotelben, ott a potiárus, a tippek közt írja is. (meg ajánlott pár Ellinia scrollt tartani például, a késõbbiekre - onnan gyorsan, és biztonságosan le is lehet jutni Sleepybe, plusz ott a reptér Orbisba)

eh most kicsit felhúzott a játék,mászkáltam a dungeon felé kifogytam healt potiból aztán teleportáltam közeli városba viszont a gond az volt hogy sehol semmi árus vagy taxi másvárosba(Sleepwood).Kijutni meg hiába próbáltam lévén 25ös mage az egyik oldalon lehetet menni a gombás dungeonba,a másik meg gonosz szem lények.A baj nem az volt hogy olyan erõsek hanem a kiszámíthatatlan spamjuk 😄...Mindegy végül annyiszor kinyifantam hogy 50%ról 0rá mentem 😄.Aztán megoldódott mert kunyeráltam és végül vki megxánt adott egy teleport tekercset meg jó pár health potit 😄

Dzsini
meg 😊 ráadásul most van jobb dolgom is (szakdolgozok) - abbahagyni nem fogom végleg, de most pihi van, ritkán fel-fellépek egy kicsit. most majd Ariantot megnézem magamnak, dzsinivel utazni jó lesz 😄

Meguntad?:S

Dzsini
nekem az elõzõ nyaram meg a múlt téli szünet ment rá gyakorlatilag teljesen - annyi pont elég volt...

Kicsit fárasztó,de igaz még mindig jobb mint egy idióta partiban szenvedni😄.Amúgy hihetetlen milyen adaktív ez a játék😄

Dzsini
szervezz te, rugdosd ki a bénákat, és akkor szervezett lesz 😊

Köszi az infot.
No igen de milyen gyakori az ilyen parti?Amikben eddig részem volt nem volt sok szervezettség

Dzsini
ha belépsz egy családba meglátod a family leírásánál - büntetlenül kiléphetsz belõle, úgyhogy nyugodtan.

A partiban pedig töredéket kapsz plusz partiért bónuszt, viszont mindenki más által leütött lényekért IS megkapod a bónuszt - vagyis ha ketten egyenlõ sebességgel öltök, akkor már több XP jön össze (party bonus), mintha egyedül csinálnád. Érdemes partizni, ha mindenki dolgozik - plusz megkapod a többiek buffjait is (ez fõleg 30 után számít majd)

Ah ezek szerint még várni kell a kalózokra,na nem baj addig is gyûjtögetek😄

A partinak mi az elõnye?sajnos ahogy tapasztaltam grindeléshez nem a legjobb ugyanis az xp töredékét kapom csak.Mondjuk nem mintha ez számítana,hanem hogy minél több mesot gyûjtsek.
Illetve honnét tudom hogy mekkora egy család?

Dzsini
Dear Maplers,
We will go through a patch on Wednesday, 16 September, 2009, at 4:00 a.m CET (GMT+2).
The patch will last for approximately 4 hours, and users will not be able to access the game and the website during that time.
We apologise for the inconvenience.

1. New Content: Ariant
- Ariant Coliseum Quest
2. German Festival Event
3. Monster Box Event
4. Quick Delivery Service Function will be added
5. Adding more Cash items in Cash Shop:
- The Owl of Minerva will be added
- Quick Delivery Ticket will be added
- Royal Hair Coupon will be added
- Lucky Random Box will be updated
6. Pigmy Egg items will be updated
7. Game related bugs are to be fixed
- Getting no rewards after finishing the quests
- D/C by pressing the “Q” key
8. Happily Ever After Event & 20 & 40 Level-Up Event
- Rewards will be given to the winners of these events

Dzsini
az a hasznod belõle, hogy a veled azonos szinten levõ családtársaiddal tudtok nagyon jó partikat alkotni - ezért érdemes egy megfelelõen nagy családhoz tartozni, és persze késõbb több, aktív juniort felvenni.

a family úgy mûködik, hogy a nálad kisebbeket beveheted juniornak (max 2-t), és ahogy fejlõdnek, te kapsz reputationt, amit elkölthetsz hasznos dolgokra (2x exp, 2x drop, teleport családtaghoz stb).
Jah és még vmi: max 20 szinttel lehet kisebb nálad a junior, és a juniorod juniorjától is kapsz reput.
És a family mire jó?Visszautasítottam mindig mert tudtommal azt jelenti hogy jól jár velem ha csatlakozom de nekem semmi hasznom belõle.

Meg most ráhajtottam a meso gyûjtésre így már 90ezer van.

jó, úgy jobb lenne, de azért nem oylan rossza helyzet.
Dzsini
normális rendszer az (lenne), hogy annak adsz, aki segítõkész, értelmes információt ad, jól vezeti a partit, jó vele játszani, emberi módon kommunikál - és nem azoknak, akik fizetnek érte.

végülis az is, elvégre nagy famet csak az érhet el aki nem ver át mindenkit, hanem tisztességesen kifizet minden famet.
Dzsini
20 kell néhány ruha felvételéhez, meg néhány küldetéshez.

amúgy más értelme nincs, eltekintve attól, hogy hekkeréknek általában jó alacsony, és fel tudják magukat vásárolni így - amúgy a megbízhatóság jele (lenne)

Na igen a Magic Guard nekem sem tûnt jó üzletnek😄
Amúgy meg mi haszna a famenek miért akarnak sokan venni?

Dzsini
10 másodpercenként 50 HP, amíg nincs gyógyításod életmentõ lehet 😊

plusz a magic guard-ot ha lehet próbáld ne használni, ha nem halsz meg HP-t könnyebb és olcsóbb visszahozni, mint MP-t. akkor legyen rajtad, ha nem tudod elkerülni, hogy több pofont kapsz.

nah legalább ma is tanultam vmi újat<#idiota>

Néhány játékos beszélt róla hogy akkor fog jönni,fogalmam sincs mennyi az igazságtartalma.

jah itt a gond nem szoktam leülni😄....

honnan veszed h szerdán jön patch? o.o
Dzsini
nem lehet, hogy annyi hp-d van, hogy nem tudsz leülni a székedre 1 percre - az alatt visszajön 300, és nem fogyasztottál el 1 potit sem.

24es vagyok most már.Ami érdekes hogy már az életerõ fontossága elõtérbe került,már vennem is kellett potionokat,a mana italokra kevésbé van már szükségem egész gyorsan töltödik.Viszont amilyen jól fejlõdök annyira sikertelen a karim a kitüzött célban,annak ellenére is hogy a meso gyûjtés a legfontosabb célom csak nyomorult 45 ezrem van😞...
Illetve szerdán jön a patch,és lehetséges hogy már lesz kalóz egyesek szerint.

Dzsini
claw is, de inkább a gyógyítás - és nem kínlódás az, egészen látványos és erõs támadás lesz belõle.

A magic claw 70-es szintig életképes vagy csak gyógyítgatásos kinlódás?<#idiota>

Dzsini
a cleric talán a legolcsóbb lehetõség (van nekem is egy 40 felett), elég hamar leszokik a gyógyító potikról (buildtõl függõen az MP potikról is egy idõre), mindig van helye partikban (karneválban nem, máshol igen), és solozni is egész jól lehet vele (vannak jó solo cleric buildek), fõleg mikor felfejlõdött a gyógyítása és nekiáll élõholtakat darálni. viszont a magic claw + heal páros, mint támadófegyver 70ig nem kicsit unalmas 😊

Igen,a luk nélküli varázslókról olvastam eleinte olcsóbbak de késõbb jóval drágábbak.Szóval inkább maradtam a sima mage felállásnál.A fegyver kellett igazán egyszerûen kell az a plussz sebzés így már sima ügy csak a mana gond ugyebár,bár lehet hogy a skill fejlõdés is közrejátszott a sebzés látványos javulásában.Már most azon gondolkozom hogy 30-as szinten hova tovább majd,clericet választanék csak ugye a kérdés hogy tudok-e majd úgy solozni?

Dzsini
A védelem akkor használ, ha tényleg rengeteg van (én arra építek), és a szintemhez képest általában feleakkorákat sebzõdök (500 az 1100 helyett), mint szintbeli társaim - viszont nem is sebzek akkorát 😊 ezért kapom a "noob dmg"-eket... (65-75 között még szebb volt - 1 a 3-400 helyett, gyakorlatilag nem fogyasztottam HP potit 10 szinten át harcosként normál tréning alatt, jó móka volt)

Varázslóként a magic atk-ra kell rámenni, meg az int-re (ezért is csinálnak jónéhányan luk nélküli varázslókat - ruhájuk nem lesz olyan jó, viszont a sebzésük sok szinttel magasabb lesz - persze ehhez kell a bõséges anyagi háttér a színvonalas felszerelés összevásárlásához)

Igen tegnap észrevettem,nagyon jók a disznók.Még 3 szintet léptem,illetve vettem felszerelést,hát sebzés ég és föld a különbség így már,a védelem nem igazán használ sokat.

Kradia

Dzsini
vannak tréning ötletek is a guide-okban, de a te szinted ha jól emlékszem a malacok (sima meg ribbon pig) - jó drop, jó pályák, partiban még jobb buli.

Melyik világban játszasz? Kradia vagy Demethos?