402
2D sidescrolling MMORPG
-
Hitmanus #402 Melyik szerveren vannak magyarok? -
Darkness22 #401 szia! Valaki játszik még a maplestory aktívabb aki !
Kradia-n -
SgtPepper #400 Szia!
Játsszál Kradia-n. Van egy Facebook csoport. Nem vagyunk túl sokan, de ott jóval aktívabbak vagyunk. -
Pudling #399 Sziasztok.Ha még netán nem halt volna ki a fórum én is elszeretném kezdeni ezt a játkot.Nagyon megtetszett ha esetleg valaki még látogatná ezta fórumot irjon már.NEm tudom a magyarok ha játszanak még akkor melyik szerveren vannak de ahogy olvastam sokan a kardianon jatszanak. -
Richardix #398 Azt te csak hiszed, elég sokan játszanak mostanában, a régiek közül is sokan tiszteletüket teszik. Köztük én is :D -
#397 Én most akarom újrakezdeni, csak attól félek hogy a koli miatt nem lenne rá elég időm. Meg mindenki abbahagyta már... :( -
SgtPepper #396 Sziasztok! Valaki játszik még ezzel a játékkal? Jól jönne néhány magyar buddy meg egy kis segítség. ShadowerHUN néven játszom Kradia-n. -
Gombaspora #395 www.nexon.hu
Azt válaszd amit telepítettél. Mostmár asszem csak Europe ot lehet regelni. Én Global on vagyok évek óta.
PIC info, PIC reset.. -
Gombaspora #394 Például ha belépsz a hivatalos web oldalra, ott tudsz kreálni és konfirmálnod is kell. Regedet is meg a PIN-t is. -
Trubi15 #393 Sziasztok most töltöttem le a játékot és az lenne a kérdésem hogy amikor belépek a felhasználóval akkor kéri egy ilyen security digitet. Azt hogyan tudom megcsinálni? -
Richardix #392 Kradia világban mindenképp, és kasztját tekintve... nos az alapkasztok az Explorer ághoz tartoznak, de a legkönnyebbnek a Resistance kasztokat mondanám. -
#391 Nem tom vki nézi-e meg ezt a fórumot de szeretném megkérdezni hogy mien karit és hol érdemes kezdeni jelenleg első kariként a 0-ról? -
Trubi15 #390 Szevasztok nekem is ez lenne a problémám hogy leszedtem a játékot meg minden és amikor bejelentkezek a játékba kéri ezt a szar pin-t egyszerűen nem tudom mit kell megadni próbáltam már a születési dátumot mást nem nagyon mind1 ha tudjátok mondjátok meg pls! -
#389 A Dragonica egy kalap kaki! -
#388 Az is olyan jelszó fajta, amit mindig be kell majd írnod.De inkább Dragonica-zz. -
#387 csá all én letöltöttem a maplestry eu-t és mikor belépek kér valami securiti pin.-t oda mit kell ?? -
#386 Na azért mondom, amúgy azt, hogy nem voltak fennt lehet, hogy csak a véletlen műve volt de mind1. -
#385 ma jött ki egy javítás, azt írják, hogy connectivity issue-kat is javít.
amúgy elég sokan fel tudtak menni, mert már öltek legalább 1 Horntail-t (harminc feletti induló volt, legalább 160. szintű, Aeon-os) -
#384 hát figyelj mikor 8-kor felmentem (délután) akkor alig voltak fennt a szerveren pedig akkor nyüzögni szoktak az emberek szóval kétlem, hogy ez csak nálam jött volna elő. -
#383 ők nem fognak személyes patchet kiadni, ha az ilyen indítási gond széles körű lenne, akkor már régen megtették volna. -
#382 azért még várok egy kicsit... -
#381 mások gond nélkül játszanak, telepítsd teljesen újra. -
#380 Hmm az utolsó frissítés óta folyton kikapcsol a játék hiba üzenet nélkül, vagy else indul... Remélem ezt kijavítják... -
Richardix #379 megoldva -
Richardix #378 gondba vagyok, indítom maple-t kövi error üzi fogad:
"error code:-2147467259 (Meghat?ozatlan hiba)"
na ez érdekes lesz :S -
#377 Hát ja lehetséges... Amúgy ebben a legdurvább az, hogy a tesóm accjának az infóit tudom de a régi sajátomét nem! :D -
Richardix #376 Nos mivel a Nexon nem szokta törölni mások karakterét (sőt, nem1x rendeztek Welcome back eventet, ami a régi játékosok visszcsalogatására megy ki) ezért ezt a lehetőséget ki is zárnám. Az h másik játékos accját törted fel önmagában is hülyeségnek hangzik, szal mit szólsz ehhez: tesód törölte ki anno a karakterét, csak te ezt nem tudtad, na? :P -
#375 Hmm most felfedeztem tesóm régi acc-ját, változtattam jelszavat, beléptem, és nem volt karaktere a maplestoryban mikor régen volt egy (kb) 58-as Magician! Most ugye jól sejtem, hogy 2 eshetőség van: vagy eltörölték a karakterét vagy valahogyan feltörtem másnak az accját! :D
Amúgy ez elég szomorú... :/ -
#374 A cygnus karakterek szinthatára 120 (egy kicsit gyorsabban fejlődve, erősebbek is a normál karaktereknél), a normál kalandozók 200-ig fejlődhetnek. Egy 120as lovag olyan 140. szintű kalandozó megfelelőjével megegyező erejű, viszont onnan nem fejlődhet tovább.
(az, hogy melyik csatornán vagy mindegy, menet közben is bármikor válthatsz a menüből, és lehet egymásnak üzengetni is - csak ha személyesen akarjátok látni egymást, akkor kell azonos csatornán lenni) -
#373 Vúú elmerültem a játékban, de ezt a Cygnus dolgot nem nagyon érted.
Most ez csak egy ideig lehet az ember? Mert arra már rájöttem, hogy ez a Cygnus féle íjász erősen más mint a sima (vagy valami ilyesmi D:).
Na amúgy van egy 16-os Cygnus féle íjászom már, Kradian szerveren, legtöbbször a 2-es channel-en lógok, a kari neve: ShadowArch3r (Tudom nagyon kreatív :D) -
Richardix #372 channel, és mellesleg azok közt kedved szerint váltogathatsz, csak azért vannak, hogy ne 1000 ember legyen 1 helyen :P -
#371 Nos, elkezdtem a játékot de eddig nem olyan hó mint amire emlékeztem, de ez még csak az eleje, na de majd most ha kapok 1st job-ot!
Ja meg köszi, a Kradiara mentem legtöbbször a 2-es szerveren.(Vagy mi az :D) -
Richardix #370 Kradiat javasolhatom, ott vannak szerintem inkább magyarok (Pl én is:)
Ha gondolod írj majd rám, a karim neve Sziklaorom. -
#369 Hát Europe-n 2 szerver van.. én a Kradia-t ajánlom mindenképp, ott a legtöbb az ember. A Demethoson kevesen vannak és a dolgok is másképp vannak kicsit.. -
#368 Ja bár végülis mind1 mert ugyse emlékszem az accountom adataira szóval lényegtelen... Amúgy meg 1-1,5 giga hely kell a systemrequirementslab.com szerint. Bár lehet, hogy ez régi infó de mind1 azért letöltöm.
Amúgy melyik szervert ajánlanátok? Például melyiken van sok magyar? -
#367 Nekem van egy nagyon régi amit nem használtam egyáltalán szerintem 1-2 éve, és még létezik -
#366 Szevasztok! Mennyi helyet foglal ez a játék? Mert néztem a Nexon oldalán az infókat de nem vagyok benne biztos...
A "HDD" lenne az??
Link a gépigényhez!
Meg a másik amiről nem találtam sok infót az, hogy a felhasználók törlése milyen gyakran történik meg? Úgyértem ha már nem használja az ember legközelebb mikor törlik a felhasználót?
(Ez csak azért érdekel, hogy eggyáltalán létezik-e még a naaagyon régi accom...)
Kösz! -
#365 Észrevettem :) -
#364 nem kell 20as karit csinálni, lehet rögtön Cygnust indítani -
#363 Na jó talán meg van a megoldás.. azt írják néhány helyen hogy csak az kapott 4. helyet akinek már volt 3 karija a Cygnus update elött. Nekem akkor 1 vagy 2 volt.. akkor ez lehet a gond :/
Mindegy.. megoldottam a helyzetet, csinálok egy új accountot és felviszek egy sima karit 20ig, aztán boldogan hagyom ott ahol van és kezdek egy Cygnust :D
Nexon meg örüljön a kidobott pénzemnek..