MapleStory - MMORPG

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Melyik szerveren vannak magyarok?
szia! Valaki játszik még a maplestory aktívabb aki !
Kradia-n
Szia!
Játsszál Kradia-n. Van egy Facebook csoport. Nem vagyunk túl sokan, de ott jóval aktívabbak vagyunk.
Sziasztok.Ha még netán nem halt volna ki a fórum én is elszeretném kezdeni ezt a játkot.Nagyon megtetszett ha esetleg valaki még látogatná ezta fórumot irjon már.NEm tudom a magyarok ha játszanak még akkor melyik szerveren vannak de ahogy olvastam sokan a kardianon jatszanak.
Azt te csak hiszed, elég sokan játszanak mostanában, a régiek közül is sokan tiszteletüket teszik. Köztük én is 😄
Colt17
Én most akarom újrakezdeni, csak attól félek hogy a koli miatt nem lenne rá elég idõm. Meg mindenki abbahagyta már... 😞

Sziasztok! Valaki játszik még ezzel a játékkal? Jól jönne néhány magyar buddy meg egy kis segítség. ShadowerHUN néven játszom Kradia-n.
www.nexon.hu
Azt válaszd amit telepítettél. Mostmár asszem csak Europe ot lehet regelni. Én Global on vagyok évek óta.
PIC info, PIC reset..
Például ha belépsz a hivatalos web oldalra, ott tudsz kreálni és konfirmálnod is kell. Regedet is meg a PIN-t is.
Sziasztok most töltöttem le a játékot és az lenne a kérdésem hogy amikor belépek a felhasználóval akkor kéri egy ilyen security digitet. Azt hogyan tudom megcsinálni?
Kradia világban mindenképp, és kasztját tekintve... nos az alapkasztok az Explorer ághoz tartoznak, de a legkönnyebbnek a Resistance kasztokat mondanám.
Kry
Nem tom vki nézi-e meg ezt a fórumot de szeretném megkérdezni hogy mien karit és hol érdemes kezdeni jelenleg elsõ kariként a 0-ról?

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Szevasztok nekem is ez lenne a problémám hogy leszedtem a játékot meg minden és amikor bejelentkezek a játékba kéri ezt a szar pin-t egyszerûen nem tudom mit kell megadni próbáltam már a születési dátumot mást nem nagyon mind1 ha tudjátok mondjátok meg pls!
536134
A Dragonica egy kalap kaki! <#levele>

Colt17
Az is olyan jelszó fajta, amit mindig be kell majd írnod.De inkább Dragonica-zz.<#idiota>

roland4
csá all én letöltöttem a maplestry eu-t és mikor belépek kér valami securiti pin.-t oda mit kell ??
536134
Na azért mondom, amúgy azt, hogy nem voltak fennt lehet, hogy csak a véletlen mûve volt de mind1.

Dzsini
ma jött ki egy javítás, azt írják, hogy connectivity issue-kat is javít.

amúgy elég sokan fel tudtak menni, mert már öltek legalább 1 Horntail-t (harminc feletti induló volt, legalább 160. szintû, Aeon-os)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

536134
hát figyelj mikor 8-kor felmentem (délután) akkor alig voltak fennt a szerveren pedig akkor nyüzögni szoktak az emberek szóval kétlem, hogy ez csak nálam jött volna elõ.

Dzsini
õk nem fognak személyes patchet kiadni, ha az ilyen indítási gond széles körû lenne, akkor már régen megtették volna.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

536134
azért még várok egy kicsit...

Dzsini
mások gond nélkül játszanak, telepítsd teljesen újra.

536134
Hmm az utolsó frissítés óta folyton kikapcsol a játék hiba üzenet nélkül, vagy else indul... Remélem ezt kijavítják...

megoldva
gondba vagyok, indítom maple-t kövi error üzi fogad:
"error code:-2147467259 (Meghat?ozatlan hiba)"
na ez érdekes lesz :S
536134
Hát ja lehetséges... Amúgy ebben a legdurvább az, hogy a tesóm accjának az infóit tudom de a régi sajátomét nem! 😄

Nos mivel a Nexon nem szokta törölni mások karakterét (sõt, nem1x rendeztek Welcome back eventet, ami a régi játékosok visszcsalogatására megy ki) ezért ezt a lehetõséget ki is zárnám. Az h másik játékos accját törted fel önmagában is hülyeségnek hangzik, szal mit szólsz ehhez: tesód törölte ki anno a karakterét, csak te ezt nem tudtad, na? 😛
536134
Hmm most felfedeztem tesóm régi acc-ját, változtattam jelszavat, beléptem, és nem volt karaktere a maplestoryban mikor régen volt egy (kb) 58-as Magician! Most ugye jól sejtem, hogy 2 eshetõség van: vagy eltörölték a karakterét vagy valahogyan feltörtem másnak az accját! 😄
Amúgy ez elég szomorú... :/

Dzsini
A cygnus karakterek szinthatára 120 (egy kicsit gyorsabban fejlõdve, erõsebbek is a normál karaktereknél), a normál kalandozók 200-ig fejlõdhetnek. Egy 120as lovag olyan 140. szintû kalandozó megfelelõjével megegyezõ erejû, viszont onnan nem fejlõdhet tovább.

(az, hogy melyik csatornán vagy mindegy, menet közben is bármikor válthatsz a menübõl, és lehet egymásnak üzengetni is - csak ha személyesen akarjátok látni egymást, akkor kell azonos csatornán lenni)

536134
Vúú elmerültem a játékban, de ezt a Cygnus dolgot nem nagyon érted.
Most ez csak egy ideig lehet az ember? Mert arra már rájöttem, hogy ez a Cygnus féle íjász erõsen más mint a sima (vagy valami ilyesmi D😊.
Na amúgy van egy 16-os Cygnus féle íjászom már, Kradian szerveren, legtöbbször a 2-es channel-en lógok, a kari neve: ShadowArch3r (Tudom nagyon kreatív 😄)

channel, és mellesleg azok közt kedved szerint váltogathatsz, csak azért vannak, hogy ne 1000 ember legyen 1 helyen 😛
536134
Nos, elkezdtem a játékot de eddig nem olyan hó mint amire emlékeztem, de ez még csak az eleje, na de majd most ha kapok 1st job-ot!
Ja meg köszi, a Kradiara mentem legtöbbször a 2-es szerveren.(Vagy mi az 😄)

Kradiat javasolhatom, ott vannak szerintem inkább magyarok (Pl én is😊
Ha gondolod írj majd rám, a karim neve Sziklaorom.
angelslie
Hát Europe-n 2 szerver van.. én a Kradia-t ajánlom mindenképp, ott a legtöbb az ember. A Demethoson kevesen vannak és a dolgok is másképp vannak kicsit..

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

536134
Ja bár végülis mind1 mert ugyse emlékszem az accountom adataira szóval lényegtelen... Amúgy meg 1-1,5 giga hely kell a systemrequirementslab.com szerint. Bár lehet, hogy ez régi infó de mind1 azért letöltöm.
Amúgy melyik szervert ajánlanátok? Például melyiken van sok magyar?

angelslie
Nekem van egy nagyon régi amit nem használtam egyáltalán szerintem 1-2 éve, és még létezik

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

536134
Szevasztok! Mennyi helyet foglal ez a játék? Mert néztem a Nexon oldalán az infókat de nem vagyok benne biztos...
A "HDD" lenne az??
Link a gépigényhez!
Meg a másik amirõl nem találtam sok infót az, hogy a felhasználók törlése milyen gyakran történik meg? Úgyértem ha már nem használja az ember legközelebb mikor törlik a felhasználót?
(Ez csak azért érdekel, hogy eggyáltalán létezik-e még a naaagyon régi accom...)
Kösz!

angelslie
Észrevettem 😊

Dzsini
nem kell 20as karit csinálni, lehet rögtön Cygnust indítani

angelslie
Na jó talán meg van a megoldás.. azt írják néhány helyen hogy csak az kapott 4. helyet akinek már volt 3 karija a Cygnus update elött. Nekem akkor 1 vagy 2 volt.. akkor ez lehet a gond :/
Mindegy.. megoldottam a helyzetet, csinálok egy új accountot és felviszek egy sima karit 20ig, aztán boldogan hagyom ott ahol van és kezdek egy Cygnust 😄
Nexon meg örüljön a kidobott pénzemnek..

angelslie
Nem gondoltam hogy bármikor is kelleni fog ez a dátum így csak gyorsan benyomkodtam valamit...

Dzsini
nem volt, mert neked meg tudnod kellene, hogy mikor születtél... ami alapvetõen jogos elvárás 😊
(arról nem õk tehetnek, hogy valótlant állítasz egy regisztrációkor)

angelslie
Najó írok nekik újabb levelet és mellékelem a képem hogy lássák nem kaptam 4. helyet, talán megadják vhogy...

angelslie
Ehh... ez érdekes akkor...
Legalább lenne annyi a supportban hogy kitörölnék azt a lvl1-est... de akkor látom ennyi volt -.-

Dzsini
akkor végképp nem értem 😞

angelslie
Újak? Én is ott voltam a cygnus megjelenésnél..

Dzsini
ejj, szóval ezt a képet szerettem volna: http://i698.photobucket.com/albums/vv350/boarddude/Maple0001.jpg

Dzsini
lent a tábla alján kellene lennie a lapozó nyílnak:

...ezekszerint az újak már nem kaptak, a Cygnusok megjelenésekor mi kaptunk egy plusz karakterhelyet 😞

angelslie
Lapozni? Na arra nem jöttem rá hogy lehetne..

Dzsini
lapozz jobbra a karakterválasztón, ott kell lennie egy negyediknek.

Oldal 1 / 9Következő →