Galaxis útikalauz stopposoknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.libri.hu/konyv/galaxis-utikalauz-stopposoknak-2.html
De külön könyvek is vannak.
Bookline-nál csak 3:
http://bookline.hu/search/search!execute.action?inner=true&__checkbox_searchInAntique=true&searchfield=douglas+adams&searchInAntique=true&tabname=konyv
Please Help!!
Tény, hogy nem nagyon ragaszkodik a könyvhöz, de még sztem így is jobb, mint a SW 3 - pláne, hogy eleve egy kicsit új folt a sc-fi filmek palettáján, nem a túlvezérelt lézerkard csattogtatások, vagy lézer-fézer tüzek a nyerõk. 😉 Na jó, nem ez az egyetlen ezektõl mentes film.
Csak az volt a fura, hogy az egész moziban voltunk hatan, a másik kettõ egy kiscsaj és egy öreg néni volt... 😄
De még valami: a Galaxis Útikalauzból már képregényt is csináltak...
inkább ne csinálták volna meg. sokkal jobb, ha a könyv alapján a fantáziájára hagyatkozik az ember. bár az angol humort kedvelõk még szórakozhatnak is rajta.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
tiszta csalódás volt az egész
végülis a filmban minden benne van ami abban, csak a sorrend más és néhol a vonatkozás is megváltozott 😊
Igaz nekem azzal együt se okozott. 😉
Ellenben a poénok jó része vagy akkor lesz érthetõ ha olvastad a könyvet, vagy ha elég "véjtfüllû" vagy az ánglius abszurd humorra.
Szerintem.
kérdés, nézzem meg a mozifilmet és élvezzem, majd olvassam a könyvet, h azt jobbnak találhassam és a több és a többi.
vagy olvassam el a könyvet, mint az szokás, és csalódjak a filmben.
esetleg szépen idõrendi sorrendben mennyek végig az összesen.
elõre is köszi, 😊
Elõre is kösz!
Például az épí... bontásvezetõ, aki Dzsingisz kán leszármazottja 😊
Saját bevallása szerint eléggé depis hangulatban készült az "eredeti" mû, azért is robbantják fel a földet már az elején benne, ellenben ez a film már az idõsebb D.A. mûve.
Sokkal életigenlõbb, és átüt rajta a harcos, földért aggódó D.A. szellemisége. Szerintem.
Amúgy meg kihagyott poénokról:
Kb a fele maradt ki a poénoknak (nem kevés új lett viszont bepakolva), de a "kihagyott" poénok jó része vizuálisan elõjön itt-ott! Csak figyelni is kéne néha.
Másrészt sajnálom azokat, akiknek nem jött le a sok abszurd, angolos és/vagy D.A.-s poén, õk valószínüleg nem is értették a poénokat.
Pedig jó volt.
Az meg a Jenki szellemiségbõl fakadó dolog volt, hogy USA-ban nem volt befutó, de ezt akkor megjósolták, mikor a filmet még csak elkezdték forgatni 😞
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nekem nagyon tetszett a film, annak ellenere, hogy sokat kinyirbaltak belole a konyvhoz kepest (nem is tehettek mast).
A vegere megbaratkoztam azzal is hogy Ford neger (talan jobban is jott hogy karakteresen kulonbozott Arthurtol..), Trillian (Zooey Deschanel) pedig annak ellenere hogy nem volt szoke nagyon jol jatszott es jol is nezett ki 😊
En nagyon rosszat vartam, azt hittem keptelenseg a konyvet elvezhetoen vaszonra vinni, de pozitivan csalodtam. A sok valtoztatasra szukseg volt ahhoz, hogy filmen is elvezheto maradjon a tortenet.
A bolygógyár fenomenális. Az a baj vele szerintem, hogy a könyvben rengeteg poén van és mindenkinek más a kedvence, és a rendezõ is a sajátjait válogatta bele, így sokan csalódnak a hiányosságok miatt... Kár érte, pedig naon vártam!
😊
azért egyszer nézhetõ, de nem az év filmje, az biztos.
flashynek igaza van: aki nem olvasta a könyvet az csak néz, hogy mivan?! aki meg olvasta, az meg már elõre röhög, hogy na, most jön a legjobb rész, ami aztán mégse jön 😞
azért a bolygógyárat szépen megcsinálták 😊
Sûrgõsen pótolni !
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A faszt.
A bábel hal meg utoljára. höhöhöhöhöhö
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Mellesleg a 80-as évek sci-fi filmjeinek feeling-jét árszstja magából, ami persze nem csoda... :-))))
Elég csak ránézni Marvinra... :-)))
http://www.taxierden.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mi a buta átlag meg hagy örüljünk egy kicsit a filmnek, ami eddig nem volt.
Ahány ház, annyi baj legyen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
még szerencse, hogy az író, a rendezõ valamint a színészek és producerek legtöbbje angol.