Nagy Britannia: Több nőt az informatikába!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(nekem nincs programozói végzettségem, csak szomorú volt látni hogy bénáznak)
(5. és 5.)
Nem vagizásból.... de ha õk a jók.... milyenek a közepesek?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
hú ez a szmájl tök jó -><#gun>#gun>
Majd beszélgetsz és talán baszélgetsz
Sztem ez a fiúk igényei közé tartozik (...mármint h. "Több nõt az informatikába!"). <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
És aza durva, ha bemegy az ember egy Hálózati Oprencer I. elõadásra(Linux), sorra ott ülnek a Php/ Perl guruk, már 3adjára veszik fel a tantárgyat, akik tényleg vágják a dolgokat, csak éppen lusták bebiflázni az elméletet a beugró teszthez. A csajok, akik egy php-t nem tudnak beconfolni apaccsal ,azok meg rég a szakdolit irják.... ilyen ezaz olyan :-s.
= majd ha érdekli õket, akkor szerintem magától megoldódik ez a nõhiány az informatikusok között
De ezt nem õgy kell megoldani, hogy létrehozunk egy olyan szervezetet, ami magában foglalja azt....
Egyszerûen nem kell különbséget tenni, azzal, hogy ilyeneket csinálunk, csak azt érjük el, hogy továbbra is megkülönböztetettnek érzik magukat 😞
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
😄
Sokan divatból választják ezt a szakmát. Más kérdés, hogy hiába lesz diplomájuk, tudás nélkül nem sokra fognak menni. Ja, és amit sok fõsulin/egyetemen tanítanak, az eléggé az ipar elvárása alatt van.
Persze jöhetnek a lányok. De ne csak azért, hogy javítsák a statisztikát.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
De ezek 90%-a úgy néz ki, mint egy férfi... 😊
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
(mellesleg amit te írtál annak sem volt sok értelme)
gratulálok. Te sem leszel programozó.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
De majd kiderül!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
én is hadd tervezzek posztert!!! 😄
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.