Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus755
ja igy már megértelek téged!!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Buddy
Jancker-es Bayern-mezem van 😛
Absoluter Spitzenfussballer

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Jancker
Igen ezen kár is vitatkozni, mert mindenki elfogult azzal akinek drukkol, ugyhogy mindig azok a legjobbak!

Es gibt nur ein FC Bayern!

magus755
mindenki annak szurkol akihez kedve van lehet hogy nem nyertek semmit azon a kamu vb-n tul de viszont verik magasaan a mezönyt szerintem a brazilok után!

Buddy
tény, hogy a Németek nem jók, szar a védelem, nincs csatár, a középpálya még talán úgy ahogy

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Jancker
Danke Buddy, du bist recht, Jancker=Fußballgott!

magus755
hát lehetne ezen vitatkozni szerintem mindkettönkben van egy kis elfogultság azért igy mindig a magunkénak adunk igazat!

Buddy
életükben nem nyertek semmit (azt a kamu vb-t leszámítva) és nem is fognak soha.....sosem értettem, hogy lehet ezeknek szurkolni

Jancker
De amugy igaz hogy mindenkinek vannak rosz napjai amikor rosszul megy nekik!

Taranov
Mindenki szar, kivéve akinek a srác drukkol 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Buddy
Carsten Jancker Fußballgott !!!! 😊

magus755
például még az angolokban még nem csalodtam soha!

Jancker
OK köszi! Igy valoban pontosabb mivel ez te gondolod így és neked unszimpik, vagyis hogy utálod Õket, de nem olyan szarok azért.

Buddy
spanyolok, angolok, portugálok szintúgy szarul játszanak ha már ebbõl indulunk ki

Buddy
akkor ki nem szar?

magus755
abban becsülöm oket azért hogy hajtanak az utolso percig az igaz de viszont elég sokszor láttam öket olyan szarul jáccani hohy ihaj és amugy is én elvböl utálom öket bocs az elöbb rosszul fejeztem ki magam igy akartam:Utálom a németeket le velük!

Jancker
Ok, akkor mond hogy miért szarok, fejtsd ki bövebben ;-)

magus755
szarok a németek le velük!!!!!

Jancker
Hajrá Németek, nincs bajom az argentinokkal se, de akkoris a németeknek drukkolok!

reméjjük

Gorvik
Kapják be a szervezõk, mért kell ua az idõpontban lennie a két meccsnek????????????????

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Gorvik
Nézi valaki az Ausztrál-Tunéz meccset?

Ha igen, mért nemadták meg a második gólt? Lemaradtam róla...

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

Breki33
1-0 nemár

1-1 demár

1-2 várható
Taranov
Egyébként nekem kb. ez a sorrend szimpátia terén: Mexikó, Japán, Görögország, Tunézia, Németország.
A többiek nem tetszenek.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Hajrá Németország!
(ezt muszáj volt beírni 😊

jAsOn VoOrHeEs
1-1 Riquelme <#mf2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

jAsOn VoOrHeEs
vezetnek a friccek!

1-0

<#gun><#violent>

báttyó02
hüha<#merges2>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Argentína-Németország
Egy döntetlen is elég

Nürnberg, június 21., 10.55 Elfáradtak Pekerman játékosai.

Nürnberg, kedd, 20.45

José Pekerman (Argentína): - Egy remek csapat lesz az ellenfelünk, amely ráadásul a hazai pálya elõnyét is élvezi. Mi azonban nem foglalkozunk ezzel, és gyõzni megyünk ki a pályára. Néhány játékosom elfáradt, ezért pár változást mindenképpen eszközölnöm kell.
Jürgen Klinsmann (Németország): - Nekünk ugyan már egy döntetlen is elég a csoportelsõséghez, ennek ellenére mindenképpen gyõzni szeretnénk. Argentína a világ egyik legjobb csapata, ha nem a legjobb, de eddigi két gyõzelmünk kellõ önbizalmat adhat a sikerhez.

A várható összeállítások
Argentína: Leo Franco - Zanetti, Millto, Samuel, Placente - Santana, Cambiasso, Riquelme, Sorin - Figueroa, Belgado
Németország: Hildebrand - Hinkel, Huth, Mertesacker , Hitzlsberger - Frings, Schneider, Ballack, Schweinsteiger - Asamoah, Kuranyi

gercse
Ausztrália-Tunézia 2-0
Argentína-Németország 2-3

MrSpock
Ausztrália - Tunézia 0:1
Argentína - Németország 2:0

Go Jeff Go!!!!

Rudee
Ronaldo mégse jácchat Japán ellen... <#violent>

Szar Bayern, szar Bayern :)

McFrost
majd csak figyeld😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Taranov
Ezzel egyetértek.

báttyó02
nám.

McFrost
2-2
3-1

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
VIVA MEXICO!!!!!!!!!!!!!!

báttyó02
ausztral-tunézia 3:0

argentin-német 4:1<#eplus2>

ne utánozz<#crazya>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ja nem 😄
Ausztrália - Tunézia 2:2
Argentína - Németország 2:1

akkor én is
Ausztrália - Tunézia 3:1
Argentína - Németország 2:1

Auszi-Tunéz 2-2
Argentín-Német 2-1

http://www.powerplaymanager.com/r57633

ja,
Adriano-Ronaldo 2-s jó lenne

Taranov
Kíváncsi leszek.
Adriano is van olyan tehetséges, mint õ, talán Robinho helyett férhet be.
A baj inkább az, hogy elbízták magukat a gyõzelmük után.

bese fér <#vigyor1>

Sheva
Ausztrália - Tunézia 3:1
Argentína - Németország 1:1

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

jAsOn VoOrHeEs
Ausztrália - Tunézia 3-0
Argentína - Németország 2-1

Ausztrália-Tunézia
Gyõzelem a becsületért

Lipcse, június 21., 9.20 Az öt gólnak örül Farina.

Lipcse, kedd, 20.45

Frank Farina (Ausztrália): - Ha valaki a torna kezdete elõtt azt mondta volna, hogy 5 gólt lövünk Németországnak és Argentínának, akkor talán kinevettem volna, így azonban sajnálom az elmulasztott lehetõségeket. Fõleg, hogy az argentinok ellen két büntetõt nem kaptunk meg. Most már tudjuk, melyek a gyenge pontjaink - gondolok itt a védelmünk labilitására -, és azon dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat.
Roger Lemerre (Tunézia): - Szeretnénk visszajönni a jövõ évi világbajnokságra, ezért is szeretnénk nyerni ma este, és a becsületünkért is. Nem szeretek ugyanis utolsó lenni, és a játékosaim sem.

A várható összeállítások
Ausztrália: Schwarzer - Muscat, Moore, Vidmar, Neill - Emerton, Skoko, McKain, Cahill, Chipperfield - Aloisi.
Tunésia: Boumnijel - Nafti, Namouchi, Jaziri - Trabelsi, Abdi, Mnari, Chadli, Ghodhbane, Clayton - Santos

Sheva
hát jah remélem így odavágnak mindenkinek! 😊

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Rudee
AS szerint Ronaldo Japán ellen visszatér a válogatottba, nagyon ideje volt kedves Parreira úr.

Szar Bayern, szar Bayern :)