Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Absoluter Spitzenfussballer
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Es gibt nur ein FC Bayern!
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Ha igen, mért nemadták meg a második gólt? Lemaradtam róla...
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
A többiek nem tetszenek.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(ezt muszáj volt beírni 😊
1-0
<#gun>#gun><#violent>#violent>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Egy döntetlen is elég
Nürnberg, június 21., 10.55 Elfáradtak Pekerman játékosai.
Nürnberg, kedd, 20.45
José Pekerman (Argentína): - Egy remek csapat lesz az ellenfelünk, amely ráadásul a hazai pálya elõnyét is élvezi. Mi azonban nem foglalkozunk ezzel, és gyõzni megyünk ki a pályára. Néhány játékosom elfáradt, ezért pár változást mindenképpen eszközölnöm kell.
Jürgen Klinsmann (Németország): - Nekünk ugyan már egy döntetlen is elég a csoportelsõséghez, ennek ellenére mindenképpen gyõzni szeretnénk. Argentína a világ egyik legjobb csapata, ha nem a legjobb, de eddigi két gyõzelmünk kellõ önbizalmat adhat a sikerhez.
A várható összeállítások
Argentína: Leo Franco - Zanetti, Millto, Samuel, Placente - Santana, Cambiasso, Riquelme, Sorin - Figueroa, Belgado
Németország: Hildebrand - Hinkel, Huth, Mertesacker , Hitzlsberger - Frings, Schneider, Ballack, Schweinsteiger - Asamoah, Kuranyi
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
3-1
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
argentin-német 4:1<#eplus2>#eplus2>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Ausztrália - Tunézia 2:2
Argentína - Németország 2:1
Ausztrália - Tunézia 3:1
Argentína - Németország 2:1
Argentín-Német 2-1
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Adriano-Ronaldo 2-s jó lenne
Adriano is van olyan tehetséges, mint õ, talán Robinho helyett férhet be.
A baj inkább az, hogy elbízták magukat a gyõzelmük után.
Argentína - Németország 2-1
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Gyõzelem a becsületért
Lipcse, június 21., 9.20 Az öt gólnak örül Farina.
Lipcse, kedd, 20.45
Frank Farina (Ausztrália): - Ha valaki a torna kezdete elõtt azt mondta volna, hogy 5 gólt lövünk Németországnak és Argentínának, akkor talán kinevettem volna, így azonban sajnálom az elmulasztott lehetõségeket. Fõleg, hogy az argentinok ellen két büntetõt nem kaptunk meg. Most már tudjuk, melyek a gyenge pontjaink - gondolok itt a védelmünk labilitására -, és azon dolgozunk, hogy kijavítsuk a hibáinkat.
Roger Lemerre (Tunézia): - Szeretnénk visszajönni a jövõ évi világbajnokságra, ezért is szeretnénk nyerni ma este, és a becsületünkért is. Nem szeretek ugyanis utolsó lenni, és a játékosaim sem.
A várható összeállítások
Ausztrália: Schwarzer - Muscat, Moore, Vidmar, Neill - Emerton, Skoko, McKain, Cahill, Chipperfield - Aloisi.
Tunésia: Boumnijel - Nafti, Namouchi, Jaziri - Trabelsi, Abdi, Mnari, Chadli, Ghodhbane, Clayton - Santos