Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maozedong
éljen a konföderáció!
éljen lincoln!

Resurrection!

Hildebrand véd Argentína ellen

Herzogenaurach, június 20., 17.35 A döntõig kell várnia a sorra Oliver Kahnnak.

Sokáig kérdéses volt, hogy hátfájása miatt pályára léphet-e Oliver Kahn a keddi, Argentína elleni csoportzáró mérkõzésen, mint ismeretes, Kahn helyett már Tunézia ellen is Lehmann állt a kapuban. A ma délelõtti, Herzongenaurachban tartott sajtótájékoztatón aztán kiderült: ha "Oli" egészséges lesz, akkor sem állhat a háló elé kedd este, Jürgen Klinsmann ugyanis a 26 éves Timo Hildebrandnak ad lehetõséget, a cserekapus pedig Lehmann lesz.
- Remélem, meghálálom a kapitány bizalmát - mondta honlapunk Hildebrand a sajtótájékoztató után -, azt hiszem, a türelmem most kifizetõdni látszik. Igaz, továbbra is türelmesnek kell maradnom, mert túl fiatal vagyok két "kollégámhoz" képest, és egy bizonyos fokig normális, hogy a kapusoknak többet kell várniuk a sorukra, mint a más poszton játszóknak.
A sajtótájékoztatón az is kiderült, hogy az elõdöntõben megint Lehmann áll majd a kapuba, és Kahn csak a döntõre tér vissza az "õt megilletõ" helyre.

Sheva
Jpaán - Brazil meccsen a Brazilok csak összekapják magukat és egy szórakoztató meccsen nyernek...

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

Breki33
Összejöhet egy újabb ARgentin-Brazil

Ugye Argentina csoportelsõ Brazilia meg második lehet.

Kár hogy egyidõben vannak a meccsek.
Taranov
Én ott teljesen pártatlan leszek, de szerintem jobbak lesznek az argentínok.
Ausztrália - Tunézián az ausztrálok gyõzelmére tippelek, Görögország - Mexikónál a mexikóiakra, a Japán - Brazília meccsen pedig a brazilokra.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

báttyó02
remélem kiütik az argentinok a nemeteket<#vigyor1><#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

lol

jAsOn VoOrHeEs
Ma megint szünnap! <#sir>

június 21., kedd
20.45: Ausztrália - Tunézia
20.45: Argentína - Németország

június 22., szerda
20.45: Görögország - Mexikó
20.45: Japán - Brazília

Aztán pedig már jönnek az elõdöntõk 25-én!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Breki33
viva Mexico

lehetett volna több is :-)
Taranov
Nekem is szimatikusak, meg a büntetõvel kapcsolatos szórakozás miatt kezdtem el nekik drukkolni.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Laffite
Mexikó csak legyúrta valahogy a brazilokat, örültem mint állat! Nagyon szimpatikus csapat, kár hogy csak ritkán láthatjuk õket...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

jAsOn VoOrHeEs
gabber volt az! <#wilting>

Csak õ pont a brazilok, meg a görögök gyõzelmére tett :ÐÐÐÐÐÐ

Sheva
ok vége nyert Mexico én meg tépek aludni 😊

Sheva
hát jah...sajnos

Taranov
Lucio szépet lõtt, csak nem ment be 😊

vki ma két 1-0-át tippelt, de asszem nem ezekkel a gyõztesekkel 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Taranov
Remélem.
Poén, hogy ma két 1 gólos meccset látunk.

Sheva
hát szerintem ez már elment brazil szemszögbõl nézve!!!

Taranov
Szegény Adriano hogy elszomorodott 😊

adriano

Sheva
bazze les kapja be az a hülye partjelzõ!!!<#gonosz2>

geci les

Sheva
hát nem úgy néz ki h ez a Brazil válogatott ma megfordítja a meccset

túl gyors a labda 😄

Sheva
jó kis löket volt...

Sheva
én még bízok bennük...

Taranov
Én eleinte a braziloknak drukkoltam, de már átpártoltam 😊

Taranov
Ez már gyilkossági kísérlet 😊
Kár, hogy nem sok látszik a videón.

Sheva
Vrazil = Brazil csak siettem

jAsOn VoOrHeEs
1-0

Sztem megis érdemelte Borgetti! :Ð

Sheva
hát ez siralmas...(Vrazil szemszögbõl nézve...)
mintha nem is a Brazilokat látnán, csak vergõdnek...kíváncsi leszek tudnak-e egyenlíteni vagy akár fordítani!!!

gabber_saviola
igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Taranov
Jó fordulat.

bf 1:0

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1-0

Itt az a bizonyos 178km/h-s Adriano löket a Real ellen!

Rudee
A pályán verték volna szét a fejét, ha azt is viszafújja.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Taranov
Na de akkor a harmadikat is újra kellett volna rúgatni, mert így nagyon nagy hátrányba került Mexikó.

Rudee
Azért rúgatta újra, mert a kapus a kifelé mozdult még a lövés elõtt. Legalábbis a partjelzõ ezt jelezte.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Taranov
Ezt a 11-es dolgot még mindig nem tudtam feldolgozni.

Taranov
Na most nincs itt Mihajlovic, hogy berúgja a szabadrúgást 😊

Taranov
Ez tiszta csalás 😊

íííj a császár mit hagyott ki

loller volt 😄

jAsOn VoOrHeEs
Az a sarkazás! :ÐÐ

Esküszöm besz*rok! <#mf2>

ehh, harmadszorra ugyanúgy mozdult be a fickó

Taranov
Ja igen, töröltem, mert nem ment be, nem gondoltam, hogy már válaszoolnak is rá 😊

Taranov
Hihetetlen ez a bíró, már rég vezetne Mexikó, ha nem bénázik.
Vagy Didát ki kéne állítani, mert a szórakozása sokba kerül Mexikónak.

lövés elött nem lehet elmozdulni?lol

hehe