Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Így írd. "A ma már Óbudai Egyetem nevet viselõ intézménybe mely a hajdani Budapesti Mûszaki Fõiskola volt..." xD
mumpic
ja 😄
akkor még bmf volt...

Smuge
Kicsit félreérthetõ voltam pont a lényeget hagytam ki , nem az önéletrajz készítéssel van problémám hanem az intézmény névvel, Óbudai Egyetem vagy BMF ?😊

mumpic
Neved, születtél, milyen szakra jártál, milyen szakirányra, mihez értesz, mit szeretsz csinálni, meg olyanokat bele szokás hazudni hogy önálló munkavégzésben és csapatmunkában is jó. Találd fel magad.

Smuge
Srácok , most önéletrajzba akkor mi a tökömet írjak? Pontosabban mit lehet és mit nem? 2k9 nyarán végeztem...

Mechatronikai mérnök szakos vagyok. Robot szakirányon, de még robotot nem is láttunk és erre nem is sok esélyt látok, hogy változzon. Csak nyomják a totál felesleges baromságokat. Kár, pedig ebbõl azért sokkal többet ki lehetne hozni. Igazából mindannyian már csak arra megyünk legyen meg a papír aztán kész.
Csirke4
Hát...
A BME-s elmélet inkább SZAR, fölösleges és amúgyse jó semmire.
Faterom ott végzett még régen, azt mondta az elmélet 90%-át nem használja utána a mérnök. Semmi szükség nincs rá. A gyakorlati óráknak van nagy jelentõsége.
Az új épület tényleg fasza, mint a tgf, bezzeg a többi szocreálos😄

rkk kip. pl nálunk olyan szarok az elõadások, h csak arra az egyre mentem be ami, jelenlétis volt...

mumpic
Milyen új? Már rég volt az új. 😊
Most a tavaszmezõ G épület az új 😛PP

Nauron: ez nem válasz 😄 Milyen szakos vagy? Nekem második félévtõl minden szakmai tárgyamhoz volt vagy labor, vagy gyakorlat, vagy mindkettõ. Még olyan is volt, hogy csak gyakorlat és labor volt kiírva, és órarenden kívül lehetett elõadásra járni.

Bandee1987
Én nikes vagyok, csak óbudára járok, és csakis az új épületbe 😛PP

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

jah csak a bme elmélet orientáltabb, mint a bmf.

mumpic
Szerintem még bõven kurva jó a helyzet a többi sulihoz képest. A BME-sek mit mondjanak? Nekik még ennyi gyakorlatuk/laboruk sincs.

több gyakorlati óra kéne és kevesebb elõadás...

zmeor
a gettó engem is zavar mióta oda járok, tavaly még óbudára jártam az full jó volt

leszarom a konfigod...

mumpic
Ja, hát rusnya no. Két évig laktam a tavaszmezõben, nekem már kedves látvány 😛
Vicc a tanítás? Menedzser szakos vagy ugye? 😄

tavaszmezõ meg a blaha necces, de a többivel nincs gond😊

Fasza, hogy óbudai egyetem aztán a gettó közepére járok suliba, plusz az oktatás is egy vicc, de azért marha jó😊
mumpic
Idáig csak a bánki és a rejtõ honlapjain írták át a fejléceket, pedig már egy hete egyetem vagyunk. Ehh! 😊

Bandee1987
Eltart még 1 ideig, amíg mindenhol kicserélik a feliratokat 😊

Bandee1987
obudaiegyetem.hu-t úgy látom vmi magánszemély vette meg 😊

zmeor
láttátok már az új bugos weboldalt? 😊

www.uni-obuda.eu

leszarom a konfigod...

Bandee1987
Na, megújultunk itt is 😊

Bandee1987
szólok az illetékeseknek

Csirke4
Kérhem az topik vegye fhöl az Óbudai Egyetem nevet. <#idiota>
Bandee1987
Jaja, párhuzamosan végezted el a BMF-et és az Óbudai Egyetemet, mekkora király vagy már 😊

zmeor
fel lehet mind2-t tünteni önéletrajzba😄 és akkor úgy néz ki mintha milyen fasza lennél😄

leszarom a konfigod...

mumpic
De ez a legjobb, ha tavaly a konzulensem engedi hogy leadjam a szakdogát, akkor most fõiskola lenne a papírban, de így egyetem lesz beleírva 😛

Kmarha
én simán azt fogom irni hogy budapesti mûszaki fõiskola továbbra is 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bandee1987
Jaja, de remélem a cégek is értesülnek errõl, nehogy álláskeresés esetén azt higyjék, hogy az Óbudai Egyetem vmi frissen alakult celebegyetem 😊

zmeor
lehet átnevezni a topicot, mert Jan1-tõl Óbudai Egyetem leszünk 😊

leszarom a konfigod...

Csirke4
Lehet mert kurvagecihidegvan. :C
Amúgy azért mert gondolom a kerületben sincs parkolóhely nemhogy mellete. 😄
mumpic
Kocsival akarsz menni a gólyabálba?
Ehhez a kérdéshez miért kellett xd?

Csirke4
A gellértfürdõ közeében hol lehet parkolni? xD
Bandi 18
Villanykapcsoló használatának megismerése 😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄. Baszarássss😄

mumpic
mondjuk Wührl Tibi, Sándor Tamás, meg Schnöller se semmi 😄

mumpic
Dr Horváth Elek <#worship>

Csirke4
Ilyen válságban hamarabb jutsz el a Marsra minthogy munkát találsz. <#shakehead>
Csirke4
Thx! 😄
BaliBoy
Köszi, de én inkább már a munkakereséssel foglalkozom. 😊 De sok sikert a Marsra. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mumpic
Ha józsefvárosban vagy, akkor Kucsera Péternél (mûszer - F5) kopogtass, pár versenyt terelget, pl Magyarok a Marson, Design Challenge, stb.
Ha óbudán vagy, akkor az automatika intézetnél keress valakit, vagy akár a neumannon is körülnézhetsz, ott is csinálgatnak ilyesmiket.

Csirke4
😄
Sirály.
Beszállsz? Építûnk holdjárót, azt ha mûxik kölcsönkérjük az újonnal fejlesztett ionhajtómûvet a NASAtól amivel 1 hónap a marsra az út és építünk egy SpiritKiller nevû katonai marsjárót.<#eplus2>
BaliBoy
Akarom mondani az utolsóig.

BaliBoy
Elsõ félévtõl az ötödikig. Helyszín: otthon. 😊

Csirke4
Villamosmérnöki karon hanyadik évfolyamtól van robotépítõ szakkör?<#idiota><#gonosz1>
mumpic
1000 a nevezési díj (nincs szponzor), meg 1000 a póló. Nekem most azért szar, mert passzívon vagyok, ezért se koli, sem albérlet, úgyhogy vonatolni kõ.

Kmarha
én is erõsen gondolkodom rajta 😊 csak se pénz, no meg koliban is lesz buli a Qpa utolsó napjain... majd megláttjuk 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mumpic
Mentek Schönherz Qpára? Lesz BMF allstars csapat. Én lehet hogy megyek az uccsó két napra.

Bandee1987
Ez így nem egészen igaz, a bekerülési nehézség nem feltétlenül áll egyenes arányban a benntmaradási nehézséggel. (Példának okáért, elte proginfo általában alacsony pontszámú, mégis kurvanehéz bennt maradni)

Bandee1987
Bekerülni nem nehéz. Benntmaradni annál inkább.

mumpic
Höhö, már kezdõdik. Rossz a hozzáállás. 😛 (Ha bekerülni nehéz, akkor gondolhatod hogy bentmaradni milyen)