Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BME-s elmélet inkább SZAR, fölösleges és amúgyse jó semmire.
Faterom ott végzett még régen, azt mondta az elmélet 90%-át nem használja utána a mérnök. Semmi szükség nincs rá. A gyakorlati óráknak van nagy jelentõsége.
rkk kip. pl nálunk olyan szarok az elõadások, h csak arra az egyre mentem be ami, jelenlétis volt...
Most a tavaszmezõ G épület az új 😛PP
Nauron: ez nem válasz 😄 Milyen szakos vagy? Nekem második félévtõl minden szakmai tárgyamhoz volt vagy labor, vagy gyakorlat, vagy mindkettõ. Még olyan is volt, hogy csak gyakorlat és labor volt kiírva, és órarenden kívül lehetett elõadásra járni.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
leszarom a konfigod...
Vicc a tanítás? Menedzser szakos vagy ugye? 😄
leszarom a konfigod...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy azért mert gondolom a kerületben sincs parkolóhely nemhogy mellete. 😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha óbudán vagy, akkor az automatika intézetnél keress valakit, vagy akár a neumannon is körülnézhetsz, ott is csinálgatnak ilyesmiket.
Sirály.
Beszállsz? Építûnk holdjárót, azt ha mûxik kölcsönkérjük az újonnal fejlesztett ionhajtómûvet a NASAtól amivel 1 hónap a marsra az út és építünk egy SpiritKiller nevû katonai marsjárót.<#eplus2>#eplus2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.