Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és õszintén megvallva nem akarom magam szarrá tanulni... csak amennyi egészséges és érthetõ
leszarom a konfigod...
BME keményebb, BMF könnyebb. Így az elsõ diplomája többet is ér. Na de be kell kerülni és bent kell maradni. És nehogy azt hidd hogy a BMF az könnyû 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
biztos van a másikon is de 100 hogy nem annyi... és onnan asszem könnyebben ki is lehet repülni
leszarom a konfigod...
kicsit ha lehet akkor részletesebben... köszi
BME vagy BMF
leszarom a konfigod...
jövõre elsõ helyen jelölöm meg
leszarom a konfigod...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Óriási buli, remek hangulat, hatalmas társaság, jó zene. Öltöny és kosztüm kötelezõ.
Hihetetlen. nem is tudom hányféle hibaüzenetet összeszámoltunk eddig. kb 8nál abbahagytuk a számolást.
azért ha véletlen valaki tudná örülnék neki 😄
arról nem tudtok valamilyen infót hogy tavaly hány ponttól lehetett bekerülni pótfelvételin pécsre mérnök infó-ra ??? (jah és költségtérítés persze)
érdekelne mert most pótfelvételizek oda és hát sok pontom nincs szval eléggé reménytelennek érzem a helyzetet...
Egy baj van ezzel a topikkal eléggé kihalt...Mint láthatod szinte csak én meg pár ember tartja életben...Tudnám miért van ez így *-)
Koleszba simán felvettek.. mertek volna nem hallod 😊) Hangcuccod meg nem számít, megint fent leszek. Az alsó szintet az alsósok kapják meg.
Gólyatáborba jösz egyet bulizni a tüntetés és a sulikezdés elött? 😄
Koliba felvettek? Ja igen a hangcuccom a régi úgyhogy reszkess mert én jövök 😛
hova ne?
Gondolsz itt a Papára, Kovácsnéra (volt Javad? 😄), vagy esetleg fantasztikus elsõéves programozás tanárunkra? 😄
Elöször félrenyeltem a mondatod láttán 😊) De persze található ... hmm.. normális is.
Egyébként meg üdv 😊)
Meséljetek lécci a Gábor Dénesrõl picit...
mindenképp ki akarom próbálni, 1 év nem nagy idõ annyit megér nekem az esély hogy mégis ittmaradjak. aztán ha nem akkor go
de nem akarok sokat itt vesztegelni. irány anglia. luton
De azt hallottam hogy a BME-n még dúrvábbak a dolgok. Egy hvaerom isemrõse full 5-ös volt ott meg csak 2-est bír szerezni gépész karon
mikor fogják már fel hogy nem matekot kéne tanitani (nem csak) hanem rendes dolgokat is