Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
nem hiszem csak azt hallottam hogy BME rõl nagyon szórják az embereket...
és õszintén megvallva nem akarom magam szarrá tanulni... csak amennyi egészséges és érthetõ

leszarom a konfigod...

Kmarha
gyakorlatot nagyon nehezen fogsz találni magyarországon. Fõsulin és egyetemen legalábbis. Menj 5-öd évre ott talán sikered lesz. Vagy ha túléled az elsõ 3 évet bárhol, akkor talán jön az a fajta gyakorlat képzés, amire te gondolni mersz. Talán csak a programozás a kivétel.

BME keményebb, BMF könnyebb. Így az elsõ diplomája többet is ér. Na de be kell kerülni és bent kell maradni. És nehogy azt hidd hogy a BMF az könnyû 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zmeor
azt hallottam hogy nagyon sok az elmélet ott. alig van valami kis gyakorlati husimunka... gyûlölöm az elméletet
biztos van a másikon is de 100 hogy nem annyi... és onnan asszem könnyebben ki is lehet repülni

leszarom a konfigod...

grizzly21
bme komolyabb, többet ér a diplomád, ennyi.
viszont nehezebb bejutni

zmeor
melyik jobb és miben?
kicsit ha lehet akkor részletesebben... köszi

BME vagy BMF

leszarom a konfigod...

grizzly21
mondom hogy bme!!! 😊 egyébként 117 volt csak, v 114? szoval kevés

zmeor
amúgy milyen a suli? hogy mennek ott a dolgok? ja és nem tudod véletlenül mennyi volt oda a mérnök informatikus szakra a ponthatár 2006 ban?
jövõre elsõ helyen jelölöm meg

leszarom a konfigod...

zmeor
csak mert gimibe máshogy ment😊 ott szivatásról szólt

leszarom a konfigod...

Kmarha
a milyesmi? a gólyabál? 😄 Mint minden bál és buli. Odamész, fizetsz, iszol, csajozol/nõzöl, bulizol :d

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zmeor
én is hozzátok fogok felvételizni jövõre
csak vegyenek fel😛

leszarom a konfigod...

zmeor
télleg hogy zajlik az ilyesmi?

leszarom a konfigod...

Kmarha
Remélem mindenki tudja, hogy nov. 8.án Gólyabál. Elõvételben mindenkinek (nem csak gólyáknak) 1000 forint a jegy. Fellépõ a Bikini zenekar és Kowalsky meg a Vega. Már ha az infóm jó.. és miért ne lenne jó? (még ha hihetetlen is picikét)

Óriási buli, remek hangulat, hatalmas társaság, jó zene. Öltöny és kosztüm kötelezõ.

Kmarha
rohadsz fos szar ez az egész. hihetetlen hogy egy normális, müködõ rendszert képtelenek összehozni. Ennél még a veszprémis neptun is ezerszer jobb volt, pedig annak a készítõi is csuklottak jó párszor.

Hihetetlen. nem is tudom hányféle hibaüzenetet összeszámoltunk eddig. kb 8nál abbahagytuk a számolást.

mumpic
tök jól érezném magam ha a hülye bmf nem jelentkezett volna arra hogy mindig az aktuális neptunt teszteli...

Kmarha
na sicc le a neptunról embörök 😄 jó lenne bár kurzust választani

Kmarha
szerencséd hogy nem jösz GT-re.. úúúgy lepogóználak 😊)

Bandi 18
O tényleg bocs téged kihagytalak...sorry <#lookaround>

Kmarha
pfff.. ezért még kapsz

Bandi 18
Nemsokára kezdés...SG-n esetleg fellelhetõ SZGTI-s kollega vagy egyedül vagyok 😄

oksi
azért ha véletlen valaki tudná örülnék neki 😄
Bandi 18
Sorry de inkább ide írjál ezzel kapcsolatban szerintem mert itt csak BMF-esek vannak ott meg mindenfélérõl megy a duma 😊 Sajna mi nem tudunk segíteni..de ha érdekel a suli adhatunk infot 😉

üdv

arról nem tudtok valamilyen infót hogy tavaly hány ponttól lehetett bekerülni pótfelvételin pécsre mérnök infó-ra ??? (jah és költségtérítés persze)
érdekelne mert most pótfelvételizek oda és hát sok pontom nincs szval eléggé reménytelennek érzem a helyzetet...
Bandi 18
Hu hallod GT-t idén kihagyom mert vezetek 😞.. De majd jövõre 😄😄...HOHO alsón elsõsök na majd járhatnak fel reklamálni 😄😄 vagy keresni a hang forrását:Én meg elfeledtem válaszborítékot adni így az értesítõt nem küldik ki fel kell mennem érdeklõdni :S Na mind1 lényeg hogy benn vagyok😄
Egy baj van ezzel a topikkal eléggé kihalt...Mint láthatod szinte csak én meg pár ember tartja életben...Tudnám miért van ez így *-)

Kmarha
én másik fórum tõrzstagja voltam, ide csak benézelõdni jártam. Mostanában már irogatok is néha 😛. Ha a regen múlik, gyere csak egyszer az én területemre.. 😊

Koleszba simán felvettek.. mertek volna nem hallod 😊) Hangcuccod meg nem számít, megint fent leszek. Az alsó szintet az alsósok kapják meg.
Gólyatáborba jösz egyet bulizni a tüntetés és a sulikezdés elött? 😄

Bandi 18
Gábor Dénesre akkor se menj 😄 Inkább BMF vagy BME vagy valami ezekhez hasonló 😊

Bandi 18
Amuccse szójjá be régebbi reg vagyok 😄😄😄😄 <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes>
Koliba felvettek? Ja igen a hangcuccom a régi úgyhogy reszkess mert én jövök 😛

Idén elõrehozott érettségit tettem infóból...de a java még hátra van...szal valójában cask jövõre fogok...
hova ne?
Bandi 18
Zid vazzeh itt is lehet látni téged ?😛😛...Most én a Fellegire gondoltam...Papa az üde színfoltja az SZGTI-nek nem gondolod😄😄 Nélküle nem lenne izgalmas az élet

grizzly21
és azt hogyhogy még nem tudod? már rég lehet tudni.
ja és oda semmiképp se menj

Elvileg csak akkor megyek oda ha nem vesznek fel a BMF re vagy a BME re
grizzly21
figyeljetek, hány lány van az évfolyamon 5-6?

Kmarha
Khmm... "a tanárok nagyon normálisak"

Gondolsz itt a Papára, Kovácsnéra (volt Javad? 😄), vagy esetleg fantasztikus elsõéves programozás tanárunkra? 😄

Elöször félrenyeltem a mondatod láttán 😊) De persze található ... hmm.. normális is.

Egyébként meg üdv 😊)

grizzly21
SZAR, SZAR, SZAR.

Sziasztok!
Meséljetek lécci a Gábor Dénesrõl picit...
mumpic
Srácok! Kilenc napja eldõlt hogy kit hova vettek fel koleszba, de én még mindig nem tudok semmit hogy én hova kerültem, pedig küldtem nekik válaszborítékot is. Már többen mondták hogy õk tudják felvették-e õket, vagy nem. Van valami ötletetek?

grizzly21
remélem van igen
mindenképp ki akarom próbálni, 1 év nem nagy idõ annyit megér nekem az esély hogy mégis ittmaradjak. aztán ha nem akkor go

Bandi 18
Hát ebben az esetben én nem próbálkoznék a BME-n a helyedben fõleg ha van jó angol nyelvtudásod😊

grizzly21
nem ösztöndij😊 Luton university, csekkold a honlapot, gyakorlati tanitás van, jo hely, engem már fel is vettek oda, csak most elõször a bmet kipróbálom

Bandi 18
Értem😊 Csak ahhoz hogy kimehess mondjuk ösztöndíjjal nem elég a 2-es 😉

grizzly21
nekem a kettes böven jo lesz. és 4es voltam kb😊
de nem akarok sokat itt vesztegelni. irány anglia. luton

Bandi 18
Akkor kicsit eltévedtél😄...
De azt hallottam hogy a BME-n még dúrvábbak a dolgok. Egy hvaerom isemrõse full 5-ös volt ott meg csak 2-est bír szerezni gépész karon

grizzly21
most vettek csak fel bme

Bandi 18
Te már jársz fõsulira? vagy most vettek csak fel?

Bandi 18
Õszintén? SOHA😄

grizzly21
az nem jo😞 bmen is ugyanez..
mikor fogják már fel hogy nem matekot kéne tanitani (nem csak) hanem rendes dolgokat is

Bandi 18
NEM...Csak hülye elmélet. Sõt elsõ két évben semmi konkrét szakmai inkább általános dolgok és csak utána lehet szakosodni (legalább is mérnökinfon) és utána van 1.5 év "szakmai" képzés <#vigyor> Mi már beletörõdtünk ebbe a helyzetbe 😊

grizzly21
ja vagy ugy😊 kemény? de legalább gyakorlati dolgokat tanitanak?

Bandi 18
HEHE...Neeem kirugatni a legkönnyebb..hanem sok a buktatás így a 3.5 éves képzésbõl lesz 5-6 év <#nyes>

grizzly21
nem😊
télleg nem értem, nehéz kirugatni magad vagy mi?

Bandi 18
Mondjuk úgy hogy eléggé ragaszkodnak a diákokhoz ha érted <#nyes><#vigyor>