Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm hát te tudod 😄😄... Oda járok én is elsõ félév húzós aztán utána megy minden legalábbb is Fehérváron ez volt hogy Pesten mi a helyzet azt nem nagyon tudom de annyi köztudott hogy Pesten a progzás könnyebb de itt Váron meg a tanárok nagyon normálisak 😊 ha gondolod látogass el ide van egy-két infó az SZGTI-rõl 😊
jövõre érettséizem még csak de már az info érettségim megvan...
de mindenképpen be fogom jelölni majd.. és Pesti
de mindenképpen be fogom jelölni majd.. és Pesti
leszarom a konfigod...
Sziasztok! Érdeklõdni szeretnék azoktól akik a NIK fõiskolába járnak, hogy jól döntöttek-e illetve milyen ez a suli?
leszarom a konfigod...
SZGTI-sek figyelem...Pár haver összedobott egy oldalt a számotokra itt ZH-ról, tanárokról infó stb...
Csak reg és már írhattok ti is...majd a köv félévtól teljesen más lesz az arculat de bõvebben az oldalon róla 😊
Csak reg és már írhattok ti is...majd a köv félévtól teljesen más lesz az arculat de bõvebben az oldalon róla 😊
najóvan utállak 😄
Gáz az, hogy kedden elektró vizsga, ahhoz meg nem sok közöm van 😄 Holnap meg be kell menni a rohadt indexért, óbudáról Józsefvárosba, ezzel is elmegy kb 3 órám a tanulástól.
Gáz az, hogy kedden elektró vizsga, ahhoz meg nem sok közöm van 😄 Holnap meg be kell menni a rohadt indexért, óbudáról Józsefvárosba, ezzel is elmegy kb 3 órám a tanulástól.
vehehe, idáig még nincs sikeres vizsgám, ha minden igaz az elsõ eredménye holnap derül ki, de az tuti megvan. Ezen kívül van még egy sima, meg két IV 😄.
Plusz matekból nincs is gyakjegyem, meg közgázból is letiltottak.
De ez a félév összehasonlíthatatlanul nehezebb volt mint az elõzõ, én meg hülye vagyok 😊.
Plusz matekból nincs is gyakjegyem, meg közgázból is letiltottak.
De ez a félév összehasonlíthatatlanul nehezebb volt mint az elõzõ, én meg hülye vagyok 😊.
Én tavaly oda jártam BMF/RSKK - Környezetmérnökire...kemény 3 hónapot, aztán meguntam a faszságokat...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Én igen és sajnos nagyon csalódtam benne. Pedig a nyílt napon mintha mást mondtak volna <#ravasz1>#ravasz1><#mf3>#mf3>
Nem baj, majd idõvel - vagy talán az elmúlt 3 hétben már rájöttél - rájössz, hogy ez nem az a hely amit szeretni fogsz. De az is lehet, hogy lelkes elsõéves hallgatóként még nem jutottál el eddig. Biztosíthatlak: EL FOGSZ! Majd egy év múlva már érteni fogod mirõl beszélek...
én meg idén nyertem sikeres felvételt ide a BMF-NIK-re. esetleg van itt valaki, aki ide jár?