Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenpélda: Nem volt mérõzsinõr a laborban. Tanár válasza: vannak dugók meg kábelek, csináljatok magatoknak, adok hozzá mindent.
Szóval csak lehet abból is tanulni ha valami nincs.
Szóval csak lehet abból is tanulni ha valami nincs.
akkor gyanítom nem jártál a BME-n a Nokia, Siemens, Microsoft vagy a SUN laborjaiban. a "ránézésre jobb" pedig érdekes szakmai állsáfoglalás...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Hát ez így van, munkábaállás után is kell tanulni. Banális példa, az a ember, aki egy keksz gyárnál dolgozik beszerzõként, annak tudnia kell hogy mibõl van a keksz, mi és mennyi kell hozzá, meg ilyenek 😊
Hidd el a legtöbbet itt a pénz nyom a latba! Ha nincs meg a tudás elsajátitásához való technika tökmindegy, hogy anyagi okok miatt de nem tudod ugy megtanulni mint akiknek ott van az oruk elõtt a fullos cucc!
hát nincs.
de ne legyenek tévhitjeid, sokkal több máshol sincs. 3.5éves bsc képzésben matekot fogsz tanulni,sokat , fizikát, régi hardverközeli tárgyakat, elavult programozást, de aminek igazán értelme és haszna van azt neked kell megtanulni.
ez nem külföld hogy fel tudd használni a munkádban 1-az 1ben amit tanulsz.
de ne legyenek tévhitjeid, sokkal több máshol sincs. 3.5éves bsc képzésben matekot fogsz tanulni,sokat , fizikát, régi hardverközeli tárgyakat, elavult programozást, de aminek igazán értelme és haszna van azt neked kell megtanulni.
ez nem külföld hogy fel tudd használni a munkádban 1-az 1ben amit tanulsz.
Onnét tudom, hogy mielõtt jelentkeztem is volna bármelyik suliba is azelõtt 6 iskolának elmentem a nyíltnapjára ahol körbevezettek minket mindegyik mûszaki suli volt és ilyenek voltak közte mint pl. a Miskolci és még sorolhatnám tehát az élvonalba is ellátogadtam!
És berendezési tekintettben ránézésre látszott, hogy a Gamf viszi a pálmát!
Még Miskolcon Pl. volt 3 BBA robot addig GAMFON 5. Megnéztem az anyag laboratoriumát az összes sulinak hát nagyon gány volt a Gamfé pedig mindegyiket verte és még sorolhatnám... de ide tartozik az anyagi ügyekhez a már emlitett koli állapota is!
És berendezési tekintettben ránézésre látszott, hogy a Gamf viszi a pálmát!
Még Miskolcon Pl. volt 3 BBA robot addig GAMFON 5. Megnéztem az anyag laboratoriumát az összes sulinak hát nagyon gány volt a Gamfé pedig mindegyiket verte és még sorolhatnám... de ide tartozik az anyagi ügyekhez a már emlitett koli állapota is!
Tényleg egyre gázabb amiket írsz. Attól jó egy suli hogy gazdag? Szerintem meg attól hogy a cégek is elismerik. Lásd, a kandón (ahova én járok, és nem a gdf-re) a cégek csak úgy kapkodnak a friss mérnökök után.
Egyébként meg pont azok miatt amit írtál, el fog jutni a gamf is oda hogy egy lapon emlegessék a gábordénessel...
Egyébként meg pont azok miatt amit írtál, el fog jutni a gamf is oda hogy egy lapon emlegessék a gábordénessel...
"ah és képzeld szted én nem tanulom meg a mûszaki, mérnöki tantárgyakat a menedzsereknek van gépészmérnöki alap ism. amiben azokat tanulom meg amiket te"
ez meg egy erõs torzítás. ismerek BME-s menedzsert, amit õ tanult egy félév alatt, az nekünk kb 1 hónap volt. magyarul: azzal szakmai tudással én nem kérkednék...
ez meg egy erõs torzítás. ismerek BME-s menedzsert, amit õ tanult egy félév alatt, az nekünk kb 1 hónap volt. magyarul: azzal szakmai tudással én nem kérkednék...
de pl mondd meg mit csinálnak az említettek, gazdaság info-s ez a tipikusan elcseszett infosok képzõhelye...csak benne van a nevébe hogy informatika.. de sok köze nincs hozzá
leszarom a konfigod...
"ÉS 1 DOLOG BIZTOS ÉS 100%-ÉK A GAMF A LEGGAZDAGABB MAGYARORSZÁGON A MÛSZAKI FELSÕOKTATÁSBAN!"
ezt a baromságot honnan szedted?
ezt a baromságot honnan szedted?
Észlény eleve egy fõsulit meg egy egyetemet ne hasonlíts egy lapon ha már megmondodd, hogy nekem hova kellett volna mennem! Jah és képzeld szted én nem tanulom meg a mûszaki, mérnöki tantárgyakat a menedzsereknek van gépészmérnöki alap ism. amiben azokat tanulom meg amiket te sõt még ábrázolás is van gép alapból 1,2,3 van visszatérve rá és nem véletlenül MÛSZAKI az a MENEDZSER!
Egyébként csúnya lenne ha te meg GDF-re járnál nyugtas meg Kecsói barátom, hogy nem oda jársz? Ugye nem?
A hozzájárulást azt anyagilag gondoltad mert igen minden félévben kapunk 20 rugót tök mindegy hogy csoróvagy e vagy nem!
A másik meg az, hogy tudom hogy te is tanulsz de jóval minimálisabb mennyiségben mint mi ÉS 1 DOLOG BIZTOS ÉS 100%-ÉK A GAMF A LEGGAZDAGABB MAGYARORSZÁGON A MÛSZAKI FELSÕOKTATÁSBAN! Ebben biztos vagyok én voltam egy pár helyen azok közül is amiket felsoroltál de a GAMFhoz képest mindegyik csoró!
A Gamfnak csak egy hátránya van sztem az az, hogy a tanárokkal van kivetni való!
A másik meg az, hogy tudom hogy te is tanulsz de jóval minimálisabb mennyiségben mint mi ÉS 1 DOLOG BIZTOS ÉS 100%-ÉK A GAMF A LEGGAZDAGABB MAGYARORSZÁGON A MÛSZAKI FELSÕOKTATÁSBAN! Ebben biztos vagyok én voltam egy pár helyen azok közül is amiket felsoroltál de a GAMFhoz képest mindegyik csoró!
A Gamfnak csak egy hátránya van sztem az az, hogy a tanárokkal van kivetni való!
neeem, tanultak Visual Basic-et is (fúúúú 😄)
kihagytad az informatikus könyvtárost 😄
A gazdasági informatikus is szép állatfaj. Mondja már meg valaki hogy azok mit csinálnak? 😄
Ismerek két BCE-s gazdinfóst, gazdasági tárgyuk elsõben nem volt, infóból is csak nyomtatóarchitektúrát, meg excelt tanultak...
Ismerek két BCE-s gazdinfóst, gazdasági tárgyuk elsõben nem volt, infóból is csak nyomtatóarchitektúrát, meg excelt tanultak...
most nem azért, de ezt a kommentet annyival indokoltad, h jobb a kollégium. az oktatás színvonaláról egy kanyi hangot nem szóltál. a GAMF valamikor apám idejében tényleg jó suli volt, de azóta egy "kicsit" visszavett a minõségbõl...
nem tudom miért akar mindenki menedzselni😄 olyan nevetséges...
a másik ilyen a gazdaság informatikus + mûszaki menedzser 😄😄
4ever mérnök info
a másik ilyen a gazdaság informatikus + mûszaki menedzser 😄😄
4ever mérnök info
leszarom a konfigod...
Jó, hát örülj a plazmatévének meg a dvd lejátszónak, ezek tényleg fontosak. Hozzájárulnak a tanuláshoz.
Mûszaki menedzser. Valóban, arra találták ki, hogy céget vezessen. Majd aztán kiderül hogy ki boldogul jobban, te aki csak ahhoz értesz majd, hogy hogyan adj el egy gyártósort, vagy én, aki megtervezi a gyártósort, és emellett még ha hiszed ha nem, én is tanulok vállalatirányítást. Ennyit errõl.
Az meg szégyen hogy egy gépész suliban kisebbségben vannak a gépészek, és inkább infósokat meg menedzsereket képeznek. Gépipari és Automatizálási Mûszaki Fõiskola. Mit tud egy menedzser az automatizálásról? Csak mert pl én automatizálás szakirányon vagyok, és akár elõfordulatha az is hogy a gamfon fogok tanítani 😛.
Mellesleg ha gyáli vagy, akkor igazán mehettél volna a mûegyetemre, vagy neadjisten a Keletire, amit most bõszen fikázol. És nehogy azt mond hogy a gamfnak jobb referenciái vannak mert nem igaz.
Mûszaki menedzser. Valóban, arra találták ki, hogy céget vezessen. Majd aztán kiderül hogy ki boldogul jobban, te aki csak ahhoz értesz majd, hogy hogyan adj el egy gyártósort, vagy én, aki megtervezi a gyártósort, és emellett még ha hiszed ha nem, én is tanulok vállalatirányítást. Ennyit errõl.
Az meg szégyen hogy egy gépész suliban kisebbségben vannak a gépészek, és inkább infósokat meg menedzsereket képeznek. Gépipari és Automatizálási Mûszaki Fõiskola. Mit tud egy menedzser az automatizálásról? Csak mert pl én automatizálás szakirányon vagyok, és akár elõfordulatha az is hogy a gamfon fogok tanítani 😛.
Mellesleg ha gyáli vagy, akkor igazán mehettél volna a mûegyetemre, vagy neadjisten a Keletire, amit most bõszen fikázol. És nehogy azt mond hogy a gamfnak jobb referenciái vannak mert nem igaz.
Uhhh barátom te nem vagy tisztában de nagyon a dolgokkal nah most mondok neked egysmást! Figyelj!
1. Mond meg nekem, hogy melyik kollégiumban van (minden szinten azaz mind a 7-en) társalgó ami azt jelenti, hogy benne található 1 plazma TV, 1 DVD lejátszó, 1 video stb.), és szintenkénti dohányzó!??? Tudomásom szerint a Homokbánya kollégiumán kivül nincs még 1 ilyen M.O területén de ha van akkor javíts ki!
2. Melyik koliban található minden épületben (mert ugye nállunk nem egy épület van!) szauna, konditerem, "játszószoba" sorolhatnám!
Ennyit a legjobb koliról a HB-rõl!
Az elsõ kérdésedre válaszolva pontos számokat tudok neked adni!
Én elsõ éves Mûszaki menedzser vagyok (Magyarul: Gazdasági mérnök lesz a diplomámba majd bejegyezve (természetesen ha minden jól megy!😊))
A 2006-ban indult szakok igy áltak fel!
Mérnök informatika szak: 412 hallgató
Gépészmérnöki szak: 168 hallgató
Mûszaki menedzser szak: 94 hallgató
Természetesen a nappali tagozatról van most szó!
Az utolsó kommentáromban pedig a Menedzsereket fikázó kollegás videóhoz csak azt szeretném fûzni, hogy...
Te tudod mi az, hogy Szervezés és vezetési ismeretek?
Sztem nem de ha mégis akkor bocs, hogy most elmondom!
Mint ahogy a nevébõl is kivehetõ itt megtanuljuk egy vállalat vezetését írányitását írányitási feladatkörének +megszervezését, hogy egészen pontosan fejezzem ki magam...
Ezzel az egésszel arra szeretnék kijukadni, hogy minket Menedzsereket arra tanítanak, hogy a késõbbiekben egy céget vezzessünk! Ez így van!
Nekünk ez amógy az egyik fõ tantárgyunk!
és elképzelhetõ, hogy a késõbbiekben a beosztottunk lesz az az infos, vagy esetleg gépész akivel egy fõiskolán végeztünk és esetleg még évfolyam társak is voltunk szóval oda szeretnék kijukadni, hogy az a kollega irigy volt a menedzserekre azaz ránk!
És ez igy teljesen rendjén van nem volt hülye az a GAMFOS addig szemétkedik ameddig megteheti!😊
1. Mond meg nekem, hogy melyik kollégiumban van (minden szinten azaz mind a 7-en) társalgó ami azt jelenti, hogy benne található 1 plazma TV, 1 DVD lejátszó, 1 video stb.), és szintenkénti dohányzó!??? Tudomásom szerint a Homokbánya kollégiumán kivül nincs még 1 ilyen M.O területén de ha van akkor javíts ki!
2. Melyik koliban található minden épületben (mert ugye nállunk nem egy épület van!) szauna, konditerem, "játszószoba" sorolhatnám!
Én elsõ éves Mûszaki menedzser vagyok (Magyarul: Gazdasági mérnök lesz a diplomámba majd bejegyezve (természetesen ha minden jól megy!😊))
Az utolsó kommentáromban pedig a Menedzsereket fikázó kollegás videóhoz csak azt szeretném fûzni, hogy...
Mint ahogy a nevébõl is kivehetõ itt megtanuljuk egy vállalat vezetését írányitását írányitási feladatkörének +megszervezését, hogy egészen pontosan fejezzem ki magam...
Ezzel az egésszel arra szeretnék kijukadni, hogy minket Menedzsereket arra tanítanak, hogy a késõbbiekben egy céget vezzessünk! Ez így van!
és elképzelhetõ, hogy a késõbbiekben a beosztottunk lesz az az infos, vagy esetleg gépész akivel egy fõiskolán végeztünk és esetleg még évfolyam társak is voltunk szóval oda szeretnék kijukadni, hogy az a kollega irigy volt a menedzserekre azaz ránk!
És ez igy teljesen rendjén van nem volt hülye az a GAMFOS addig szemétkedik ameddig megteheti!😊
Uhhh barátom te nem vagy tisztában de nagyon a dolgokkal nah most mondok neked egysmást! Figyelj!
Jó, meg tudnád nekem mondani hogy a gépész, és anyagmérnökök milyen arányban vannak a mûszaki informaikusok és menedzserekhez képest?
Azt meg hogy érted hogy a legjobb koli? A legkényelmesebb? Vagy a legbulisabb? Például a Kandókoli óbudán asszem háromszor nyerte el az ország legjobb kollégiuma címet. Szóval nem mondhatod hogy a Homokbánya a legjobb, arra kell is felmutatni valamit. <#nezze>#nezze>
Amúgy pont a kolihálón találtam egy videót egy csávóról, aki a gamfos koli elõtt tökrészegen fikázta a menedzsereket, érdemes megnézni 😛
Ja, és a gamfot meg tényleg régóta nem veszik komolyan, és ezt csak rontotta az hogy integrálódott a KF-be. Amúgy én kecskeméti vagyok, és meg sem fordult a fejemben hogy a gamfra menjek 😛
Azt meg hogy érted hogy a legjobb koli? A legkényelmesebb? Vagy a legbulisabb? Például a Kandókoli óbudán asszem háromszor nyerte el az ország legjobb kollégiuma címet. Szóval nem mondhatod hogy a Homokbánya a legjobb, arra kell is felmutatni valamit. <#nezze>#nezze>
Amúgy pont a kolihálón találtam egy videót egy csávóról, aki a gamfos koli elõtt tökrészegen fikázta a menedzsereket, érdemes megnézni 😛
Ja, és a gamfot meg tényleg régóta nem veszik komolyan, és ezt csak rontotta az hogy integrálódott a KF-be. Amúgy én kecskeméti vagyok, és meg sem fordult a fejemben hogy a gamfra menjek 😛
Az ETR rendszerünkrõl meg ne is beszéljünk! Jah és az iskola laborjairól se ejtsünk szót mert abban is igen igen oda maradnak a hasonló kategóriás felsõoktatási intézmények!😄
honnan találtad el én speciál az vagyok de mi vagyunk ott a legkevesebben szóval most csak mázlid van, hogy pont menedzsert kaptál ki de a legtöbben a mérnök infosok meg a gépészek vannak!
Ui.: Jah koli szempontjából Magyarországon pedig vezetõ a GAMF nemcsak a mûszaki sulik közül, hanem egyébként is ugyanis M.O legjobb kolija a mienk (Homokbánya kollégium)!!! <#worship>#worship>
Ui.: Jah koli szempontjából Magyarországon pedig vezetõ a GAMF nemcsak a mûszaki sulik közül, hanem egyébként is ugyanis M.O legjobb kolija a mienk (Homokbánya kollégium)!!! <#worship>#worship>
Ezzel nem értek egyet. A gamf utoljára kb a 80-as években volt jó. Fogadjunk te is valami menedzser szakos vagy.
Ennyire nem lehet elbaszni egy ember jelentkezését. Biztosra veszem hogy õ volt hülye valahol csak ezt szépen kihagyja. Ha meg mégis elbaszták, akkor rögtön az elején kellett volna reklamálni, ott ahol tud, mert nekem úgy tûnik hogy csak sodródott az árral...
Nem ez az elsõ fikázó vélemény amit a bmf-rõl hallok, de a többinek sem volt alapja, vagy az illetõ a saját balfékségét vetíti rá az iskolára.
Hogy ezzel itt mi a helyzet nem tudom.
Nem ez az elsõ fikázó vélemény amit a bmf-rõl hallok, de a többinek sem volt alapja, vagy az illetõ a saját balfékségét vetíti rá az iskolára.
Hogy ezzel itt mi a helyzet nem tudom.
ja és mitõl függ hogy az embert székesfehérvárra rakják-e vagy óbudára?
meg olyat is hallottam hogy más szakra...
IDÉZET!!!:::
2001 elejen ugyebar kozepiskola vegen jelentkezek fosulira (BMF-NIK-Obuda) hogy tanulok majd informatikat yoool, meghat van ugye Cisco oktatas.
Felveteli papiron feltuntetve hogy Obadara szeretnek menni.
Nyar kozepen megjon hogy felvettek, meg egy papir hogy nyerek 100 milliot ha az elso szaz visszakuldobe benne vagyok... ize nem 100 milla, csupan valaszthatok hogy hova akarok menni (Obuda, Gepszinhaz utca, Szekesfehervar)
Obuda alahuzva, papir elkuldve. Valasz: szeptemberben varnak Gepszinhaz utcaban Tervezesi rendszerek iranyzaton
G/Nepszinhaz utca: volt Banki, 100% gepesz mittomen hogy kerul oda Neumann es az informatika.
Elso ev: Pascal, Oprendszerek alapjai (nevetseges), Anal, Valszam, Fizika es geprajz
Felvettem kozbe a tanar szakot, ne unatkozzak.
TO-n reklamalok mellesleg hogy en nem ezt akartam, 3.51+ atlaggal rakas kulonbozetivel esetleg atmehetek...
160 egynehany fobol masodik evre marad 60 (koztuk EN is sad.gif )
Masodik ev: Obudan a kozepsulis haver elkezdi a Cisco CCNA tananyagat Rendszergazda modulon.
Mi nekunk megmondjak hogy az utannunk jovo elsos nep az biza mar kredites, mi meg ne merjunk bukni mert nem tudnak velunk mit kezdeni, 100% mas az uj tananyag.
A MI tananyagunk: Delphi, OP rendszerek (megint rohejes, eloadason vagyunk max 15-en), MERES TECHNIKA, GYARTASI ELJARASOK, ANYAG TUDOMANY, etc...
Irok Obudara: Cisco? Csak rendszergarazda modul. Kerdem a lokal inf tanart: mijaza Cisco?!? Lesz olyan? Mittomen...
Minap TDKzok dogunalmas megnyito masfel ora min. A TDK anyagom osszeomlik az eloadas elott, NEM AZ EN HIBAMBOL.
Rajovok hogy *$*^$*^$#$@!*&!-t sem er az iskola, az oneletrajzombol ki fogom hagyni, mert ha rakerderdeznek mit tanitottak nekem az Informatikusi papirhoz, akkor mondhatom hogy Traktort gyartottam es az eszterga kes kopast szamoltam, hat szoval kirohognek :mad:
Persze az elsosok gyakorlatilag csak informatika iranyu targyakat tanulnak, nekem pedig Forgacsolas informatikaja cimmel var ket kovetkezo felev. No comment.
Megcsinalom a sulit, ami tantargy erdekel az meglesz az otos a tobbiert eppen csak a gorbulesig fogom torni magam, amiert pedig egyeltalan a BMFre mentem a Cisco oktatas, nos haaat szoval csinalom meg otthon aztan draga penzert megyek valahova vizsgazni, hogy valami ertelmes is legyen az oneletrajzomban... szoval Igencsak jol megszivtam, es semmi otletem nincs hogy lehetne jot kisutni belole. Koszonom a menedzsmentnek
vélemények?
meg olyat is hallottam hogy más szakra...
IDÉZET!!!:::
2001 elejen ugyebar kozepiskola vegen jelentkezek fosulira (BMF-NIK-Obuda) hogy tanulok majd informatikat yoool, meghat van ugye Cisco oktatas.
Felveteli papiron feltuntetve hogy Obadara szeretnek menni.
Nyar kozepen megjon hogy felvettek, meg egy papir hogy nyerek 100 milliot ha az elso szaz visszakuldobe benne vagyok... ize nem 100 milla, csupan valaszthatok hogy hova akarok menni (Obuda, Gepszinhaz utca, Szekesfehervar)
Obuda alahuzva, papir elkuldve. Valasz: szeptemberben varnak Gepszinhaz utcaban Tervezesi rendszerek iranyzaton
G/Nepszinhaz utca: volt Banki, 100% gepesz mittomen hogy kerul oda Neumann es az informatika.
Elso ev: Pascal, Oprendszerek alapjai (nevetseges), Anal, Valszam, Fizika es geprajz
Felvettem kozbe a tanar szakot, ne unatkozzak.
TO-n reklamalok mellesleg hogy en nem ezt akartam, 3.51+ atlaggal rakas kulonbozetivel esetleg atmehetek...
160 egynehany fobol masodik evre marad 60 (koztuk EN is sad.gif )
Masodik ev: Obudan a kozepsulis haver elkezdi a Cisco CCNA tananyagat Rendszergazda modulon.
Mi nekunk megmondjak hogy az utannunk jovo elsos nep az biza mar kredites, mi meg ne merjunk bukni mert nem tudnak velunk mit kezdeni, 100% mas az uj tananyag.
A MI tananyagunk: Delphi, OP rendszerek (megint rohejes, eloadason vagyunk max 15-en), MERES TECHNIKA, GYARTASI ELJARASOK, ANYAG TUDOMANY, etc...
Irok Obudara: Cisco? Csak rendszergarazda modul. Kerdem a lokal inf tanart: mijaza Cisco?!? Lesz olyan? Mittomen...
Minap TDKzok dogunalmas megnyito masfel ora min. A TDK anyagom osszeomlik az eloadas elott, NEM AZ EN HIBAMBOL.
Rajovok hogy *$*^$*^$#$@!*&!-t sem er az iskola, az oneletrajzombol ki fogom hagyni, mert ha rakerderdeznek mit tanitottak nekem az Informatikusi papirhoz, akkor mondhatom hogy Traktort gyartottam es az eszterga kes kopast szamoltam, hat szoval kirohognek :mad:
Persze az elsosok gyakorlatilag csak informatika iranyu targyakat tanulnak, nekem pedig Forgacsolas informatikaja cimmel var ket kovetkezo felev. No comment.
Megcsinalom a sulit, ami tantargy erdekel az meglesz az otos a tobbiert eppen csak a gorbulesig fogom torni magam, amiert pedig egyeltalan a BMFre mentem a Cisco oktatas, nos haaat szoval csinalom meg otthon aztan draga penzert megyek valahova vizsgazni, hogy valami ertelmes is legyen az oneletrajzomban... szoval Igencsak jol megszivtam, es semmi otletem nincs hogy lehetne jot kisutni belole. Koszonom a menedzsmentnek
vélemények?
leszarom a konfigod...
Nem nem az lenne, de már elõttem elmondták. Jóformán nincs más lehetõség, a tanárok is erre hajtanak hogy ne is legyen.
Gondolom ez részben köszönhetõ annak, hogy viszonylag sok embert felvettek a felsõoktatásba mûszaki karokra is, és ezzel próbálják ellensúlyozni.
Gondolom ez részben köszönhetõ annak, hogy viszonylag sok embert felvettek a felsõoktatásba mûszaki karokra is, és ezzel próbálják ellensúlyozni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
tehát akkor egy 512 esre korlátozták le?
400mbit et széééép...
hát akkor töltögetni nem szabad? csak torrentet vagy ilyen ftp-s cuccokat sem meg hasonlókat?
és kapsz egy felh. nevet emg jelszót? vagy hogy mûködik?
kicsi infot<#worship>#worship>
400mbit et széééép...
hát akkor töltögetni nem szabad? csak torrentet vagy ilyen ftp-s cuccokat sem meg hasonlókat?
és kapsz egy felh. nevet emg jelszót? vagy hogy mûködik?
kicsi infot<#worship>#worship>
leszarom a konfigod...
Hát ha a BMF HotSpot-ra gondolsz, akkor az igencsak le van korlátozva! 😊
Bár lehet hogy csak bizonyos dolgok, mint például a torrent qrva lassú, de a szimpla letöltés még elfogadható (a torrenthez képest! amúgy kb 65k)
Jó persze a torrent tiltott a suliban (ki is hangsúlyozták) úgyhogy SOHA NE CSINÁLJTOK!!! 😄
Bár az is lehet hogy csak sokan vannak rajta és azért lassú, habár...reggel 7.30-kor sokan???
Bár lehet hogy csak bizonyos dolgok, mint például a torrent qrva lassú, de a szimpla letöltés még elfogadható (a torrenthez képest! amúgy kb 65k)
Jó persze a torrent tiltott a suliban (ki is hangsúlyozták) úgyhogy SOHA NE CSINÁLJTOK!!! 😄
Bár az is lehet hogy csak sokan vannak rajta és azért lassú, habár...reggel 7.30-kor sokan???
For sale: thedronewebshop.com
olvastam hogy 400mbit/sec a sávszél a BMF-NIK en
ez korlátozva van valamennyire? és hogy általában mennyivel zúztok lefelé?
ez korlátozva van valamennyire? és hogy általában mennyivel zúztok lefelé?
leszarom a konfigod...
Nem tudom, nem emléxem, pedig ott voltam. 😊 A szöcskét nézni is rossz volt, nemhogy rajta lenni. 😊) A kukat nyertük 2x tele borral, ez még rémlik. 99ben voltam utoljára, de már csak a záróbulin.
érdekel az ösztöndíj mert szeretek tájékozott lenni..
ja és azért nem áll anyám olyan jól anyagilag hogy csak ugy a fizetõs..
szal ennyi
ja és 116 volt a ponthatár
ja és azért nem áll anyám olyan jól anyagilag hogy csak ugy a fizetõs..
szal ennyi
ja és 116 volt a ponthatár
leszarom a konfigod...
Nem a diplomájukkal lesz gond, hanem a szakmában történõ elhelyezkedésükkel a többségnek. Nem fognak tudni szakértelmet igénylõ álláshoz jutni. Krumplit sütni a mekiben meg nem kell diploma, ahogy a vicc mondja.
te élsz álomvilágban 😊
mégis hány pszichológusra van szükség? csak mert évente kitermelnek 1000-et.
A lakótársam szabadbölcsész. Meg ne kérdezd hogy az mit jelent, mert õ sem tudja, az elsõ félév után sem! Ilyen tárgyai vannak kb: Könyvtárhasználat, Film és filozófia, Esztétikai tapasztalat, Filozófiatörténet, stb...
A könyvtáros cuccon annyit tanult összesen hogy hogyan kell helyesen leírni azokat a dolgokat amik egy könyv elején vannak. Tudod, ki írta, szerkesztette, felelõs szerkeszt, stb...
A filmesen meg meg kellett néznie egy csomó filmet (mûvészfilmek berrr) és leírnia róla a véleményét! Ezt mind! És a többi tárgya is hasonló volt.
Ebbõl kiindulva ha már fizetõs lesz az oktatás, miért nem azok fizetnek akiknek a diplomája szart sem ér, és ezt õ is tudja, meg hogy max diplomás krumplisütõ lesz.
A felsõoktatásban tanulóknak a fele szerintem feleslegesen van ott. És ezt az állam támogatja.
mégis hány pszichológusra van szükség? csak mert évente kitermelnek 1000-et.
A lakótársam szabadbölcsész. Meg ne kérdezd hogy az mit jelent, mert õ sem tudja, az elsõ félév után sem! Ilyen tárgyai vannak kb: Könyvtárhasználat, Film és filozófia, Esztétikai tapasztalat, Filozófiatörténet, stb...
A könyvtáros cuccon annyit tanult összesen hogy hogyan kell helyesen leírni azokat a dolgokat amik egy könyv elején vannak. Tudod, ki írta, szerkesztette, felelõs szerkeszt, stb...
A filmesen meg meg kellett néznie egy csomó filmet (mûvészfilmek berrr) és leírnia róla a véleményét! Ezt mind! És a többi tárgya is hasonló volt.
Ebbõl kiindulva ha már fizetõs lesz az oktatás, miért nem azok fizetnek akiknek a diplomája szart sem ér, és ezt õ is tudja, meg hogy max diplomás krumplisütõ lesz.
A felsõoktatásban tanulóknak a fele szerintem feleslegesen van ott. És ezt az állam támogatja.
Olvasva a hsz-ket megakadt a szemem ezen a bölcsész dolgon😊 Mi a gond az õ diplomájukkal? Teszem azt valaki elmegy a PTE-re a bölcsészkarra pszihológiát tanulni. Azzal azért szerintem el lehet lenni 😄. De lehet csak én élek álomvilágban :S😄
én idén elsõ2 helyre jelölöm a BMF-NIK et
állami majd a költséges
nem tudjátok hogy költségesre mennyi embert vesznek fel?
állami majd a költséges
nem tudjátok hogy költségesre mennyi embert vesznek fel?
leszarom a konfigod...
Uhh, nem szeretném leírni az enyémet, mert egyrészt nem hinnéd el, másrészt meg veszélybe kerülnék ha kiderülne mennyire megvastagszom a suliból 😄DDD
annyit mondok hogy kettes körüli átlagra páratlan volt a számjegyek száma 😉
annyit mondok hogy kettes körüli átlagra páratlan volt a számjegyek száma 😉