Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grizzly21
azzal meg mi bajod? nem sok helyen voltam, de kimagasloan a legfejlettebb, legmodernebb egyetemi épület, amit láttam. igaz kényelmetlen a faszék:S de az mindenhol

az azért nagyobb 14-nél..
meg ahhoz a prog gyakhoz bõven elég egy régebbi gép, nem DOOM 3-at kell azokon játszani 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ajánlom a BME-VIk "I" épületét 😊
olyan csúnya h már szép 😊

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

signs
óbudáról ezek valahogy kimaradtak

www.sabian.com

BONO
akkor bocs!

mumpic
Nõ volt 😊

BONO
nem elsõrendû csak ez is egy plussz!

BONO
nem egy szakálas faszival voltál akkor bent a teremben? mikor "szar volt szted a hangosítás"?

mumpic
oktatás szempontjából elsõrendû hogy milyen focipályája van a sulinak 😄

BONO
ill. tavaj!

BONO
ill. tavaj!

BONO
Jah és a suli területén lévõ focipálya olyan minõségû, hogy a kecskeméti labdarúgó csapat ott tartja az edzéseit és az ifinek még néhány meccse is szokott ott lenni állítólag! Az a kecsói csapat aki idén szeptemberben játszott a fradival!😄

zmeor
na emberek én mentem.. majd 23:00 után írok még.. mst addig nézek egy kis sorozatot...

na csõ mindenkinek bmf-nik<#eljen><#felkialtas><#taps>

leszarom a konfigod...

BONO
A technika a laborokban meg az infotermekben!

mumpic
Hát, én azér szeretem ha értem hogy mit mond a tanár...

BONO
nekem teccik az a szín egyébként egyedi!

BONO
A nagyelõadói ott csak elmélet zajlik oda nem is kell technika amugy octoberben csináltak vmit a hangositással korszerûsitették...

mumpic
Képzeld, én meg kecskeméti vagyok, láttam eleget, hogy eddig bizony kékesszürke volt, és kb 5 éve ilyen zöld. De biztos azóta összeforrtak 😊

zmeor
igazán fel lehetne újitani ha már annyi pénze van

leszarom a konfigod...

BONO
Ez a szín már eggyévált a Fõiskolával csak azért van ez a szín! Régen még elég merész, modern és divatos szín volt ez és megszokásból maradt ez a színe a GAMF-nak de én féléve ismerem a GAMFOT de nekem a suli eggyévált ezzel a színnel és ez a szín a koliban is visszaköszön egyébként... nem olyan nagy mennyiségben mint a suliban de azért felfedezhetõ!

zmeor
idézek: " a gamfon nyelvvizsgáztam." -mumpic

lehet hogy kinnt volt a kertben😄

leszarom a konfigod...

mumpic
Mondom hogy ott nyelvvizsgáztam. Van az a két nagy elõadó, a bejárat után közvetlenül. Irgalmatlan szar volt akkor a hangosításuk.
Amúgy meg a többi részén amin voltam átlagosnak tûnt. Persze a laborokat nem nézem, mi dolgom lett volna ott nyelvvizsga alatt.

zmeor
😄😄😄

nekem kettéállt a fülem amikor beléptem a nik re..
gyönyörû
ápolt rendezett modern😄

azért jó lenne ha a mellette lévõ épületeket is felturbóznák

leszarom a konfigod...

BONO
A már sokszor említett "pénzügyi oldalt" azért említem mert nagyon sok mulik rajta nem a legfontosabb de mivel már azt emlitettem dobogos helyen van a fontossági listán! Azt, hogy jó a Gamfos diploma azt eddig végzett ismerõsöktõl hallottam eddig... Amugy voltál már a Gamf területén bent mondjuk a fõépületben vagy csak kivülrõl láttad még?

mumpic
A nikes épület szebb mint a gamfos. Ezt csak alátámasztani tudom, ismerem mindkettõt, a gamfon nyelvvizsgáztam.
Az a gyönyörû libafoszöld, fenomenális 😊

grizzly21
akármelyik orára bejöhetsz, akármikor😊 senki nem ellenöriz itt semmit

mumpic
Ezt majd csak akkor fogod megtudni ha végeztél. A pénzügyi oldalt meg tényleg nem értem hogy miért erõlteted ennyire. A fociban sem mindig az a csapat nyer, amelyik drágább csukát tud adni a játékosoknak. Node, majd.

BONO
Ezt írd le lécci mégegyszer magyarul!?

mumpic
vannak azért lépcsõfokok, pl mûszerész, technikus, aszisztens, mérnök. Mindnek megvolt régen az értelme, meg a hatásköre, más kérdés hogy ma már hogy mindenki diplomát akar, nem sokat jelentenek.

BONO
várj azért ne érts félre én a suli technikai és pézügyi oldaláról gondolom azt, hogy jobb mint a többi mûszaki sulinak vágod nem arra gondoltam, hogy a kettõ diploma közül melyik az értékállób!
De sztem a gamfos diplomák megálják a helyüket!

zmeor
jajj kifelejtettük a legfontosabbat

mérnök aszisztens😄😄

leszarom a konfigod...

zmeor
grizzly meg egyszer körbevezet a mûegyetem atomórájánál😄
sztem a bmf-nik épület üti a gamf-ot... nemkicsit---nagyon

leszarom a konfigod...

mumpic
benne vagyok!
a koliról meggyõztél hogy jobb, de a sulivan kapcsolatban azért erõs kételyeim vannak 😊

zmeor
az poén lenne hogy tanulmányi eredménytõl függene a sávszéled amit kapsz😄😄

leszarom a konfigod...

BONO
Amugy mumpic ha Kecsói vagy akkor nem is olyan nehéz megoldani egyszer összefuthatnánk végig viszlek a suliban meg a koliban és vesd össze a tesulidat meg az enyimet oksa?

grizzly21
azért én arra nem esküdnék meg😊 (2magos 64bit)
A 400mbit/sec pedig mint egyetemi szempont elég kevés, nem letölteni jár oda az ember. mellesleg elõbb irták hogy le van korlátozva.
ja és bme-n van a leggyorsabb net, mert az kapja meg elöször,seccpecc alatt lennvan egy cd😊

BONO
Elárulom neked akármilyen fasza is a kolid akkor is a legjobb otthon!

grizzly21
naja, de én nem vagyok kolis, mert közel lakom😊

zmeor
bmf-nik:

400mbit/sec wireless hotspot

korszerûen felszerelt gépek 64bit 2magos procikkal...

leszarom a konfigod...

BONO
Persze, hogy tudok érvelni egy Menedzsernek muszáj tudnia érvelni!

BONO
Persze a BME jobb diplomát tekintve ugyanis EGYETEM de készülj arra is, hogy keményebb és nincs is olyan fasza kolija mint a GAMFnak!:-D

BONO
nah látjátok Greely is megmondta egy Mûszaki egyetemen azért ennél nem ártana jobb gépekkel dolgozni de végül is alapfeladatok ellátására ez is megfelel! De ha gépekrõl van szó nállunk vannak PowerMac G5-ösök is ha jól tudom 700 ezer ft/db!

grizzly21
mondjuk arra ne alapozz😊 nagyjábol ugyanazt tanulod mindkét helyen, és a nehézség is csak egy picit nehezebb a bme-n, a diplomád ellenben sokkal többet ér ott. Én a helyedben mindenképp elsõre bme-t jelölnék be.

mumpic
Jó, ember, azt látom hogy érvelni tudsz. 😄DD
A tények, és az "én véleményem" közül melyik a hitelesebb? 😄DDD

zmeor
és mind2 BSc-t ad.. szal elvileg egyenrangú és ráadásul a fõiskolások azok munkakészebbek a gyakorlatok miatt

leszarom a konfigod...

BONO
Én a te hozzászolásodat tartom hülyeségnek ugyanis egy egyetemnek a tanítás terén minden szempontból jobbnak kell lennie egy fõiskolánál! Ez a véleményem!

grizzly21
mondjuk hozzáteszem, hogy mi (BME) 14 colos monitorok elõtt kb 5-8 éves IBM gépeken dolgozunk (heti 1 orában ami gép elõtt van).

mumpic
Tudod a fõiskola és az egyetem között a legalapvetõbb különbség a gyakorlati és elméleti oktatás aránya. Egyetemen több az elmélet, fõiskolán meg több a gyakorlat, szóval megint hülyeséget írtál.

BONO
Jó egy mérõzsinort könnyen lehet pótolni de egy eszterga gépet pl, hogy pótolsz?

BONO
Állandóan a BME-vel jösz barátom az 1 Egyetem ez meg 1 Fõiskola
ne vegyük már egy lapon öket oks?! Be baszna ha egy Egyetemnek nem volnának meg a gyakorlati tanításhoz való szükségletek sztem nem!???