Óbudai Egyetem
Oldal 1 / 21Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálunk a tanárok mindig keverik a kettõt.
Nézzétek meg, hogy te milyen tárgyakat tanultál, és hogy a párod milyeneket. Ha sok a hasonlóság, akkor szvsz ugyanaz a kettõ.
Nézzétek meg, hogy te milyen tárgyakat tanultál, és hogy a párod milyeneket. Ha sok a hasonlóság, akkor szvsz ugyanaz a kettõ.
Dum spiro, spero.
hali!
szerintetek mi a különbség a "mûszaki informatikus" és "mérnök informatikus" végzettség között? párommmal egy szakon végeztünk, õ még 2004-ben (akkor még bmf volt) és mérnök informatikus szerepel az oklevelében, én idén államvizsgáztam, nekem pedig mûszaki informatikus szerepel az oklevelemben. na?
szerintetek mi a különbség a "mûszaki informatikus" és "mérnök informatikus" végzettség között? párommmal egy szakon végeztünk, õ még 2004-ben (akkor még bmf volt) és mérnök informatikus szerepel az oklevelében, én idén államvizsgáztam, nekem pedig mûszaki informatikus szerepel az oklevelemben. na?
GT-re fel...xd
Positive Mental Attitude
Írnátok nekem véleményt, tapasztalatot (POZITÍV,NEGATÍV) az iskoláról?A gépész és a mechatronikai mérnöki érdekelne. 😉
Üdv!
Remélem is 😄
Positive Mental Attitude
Jöttem KVKra...
Positive Mental Attitude
F3 összevonódott az F1-el mostan, ha jól tudom F1-en belül van orvostechnika. Amúgy nekem az F5 tetszett mert ott vannak robotok. Másik lehetséges cucc még az F4. 😊
Amúgy mennyi volt a tanulmányi átlag amivel nem kerültél be? :C
Amúgy mennyi volt a tanulmányi átlag amivel nem kerültél be? :C
Én F4-re akartam menni (a szakirány fele oda akart menni, tanulmányi átlag alapján lehetett bekerülni, én 0.01-dal csúsztam le). Az olyan, hogy sokat tanulós, érdemes és kell is a suli mellett a projektjeiddel foglalkozni, de az automata gyártórendszerekben van a tuti!
F5 még fasza, viszont Harkayék az automatizálást elég szarul adták le elõtte, el is ment tõle a kedvem, ezért nem akartam oda menni. De folyszabos mérnököt kb mindenhol keresnek, sok ismerõsöm dolgozik pl most a Molnál, nemkevésért. 😊
F3 asszem nem indul már egy ideje, az ilyen orvosi mûszeres modul volt, annyira nem izgatott a téma.
F2-re kerültem, az kicsit csalódás volt (bárki kérdezi, én ilyet nem mondtam, vili?😛 ), de azzal is lehet kezdeni mindenfélét, pl most ebben az irányban tanulok msc-n. Utassy nagyon jó tanár volt, még ha meg is voltak a defektjei, nem tudom milyen lehet a modul így hogy már nem él.
F1 meg durván elektró, azt csak akkor ajánlom ha megvan az a képességed, hogy ránézésre megérted bármilyen áramkör mûködését.
Válassz bölcsen, ifjú padavan! 😊
F5 még fasza, viszont Harkayék az automatizálást elég szarul adták le elõtte, el is ment tõle a kedvem, ezért nem akartam oda menni. De folyszabos mérnököt kb mindenhol keresnek, sok ismerõsöm dolgozik pl most a Molnál, nemkevésért. 😊
F3 asszem nem indul már egy ideje, az ilyen orvosi mûszeres modul volt, annyira nem izgatott a téma.
F2-re kerültem, az kicsit csalódás volt (bárki kérdezi, én ilyet nem mondtam, vili?😛 ), de azzal is lehet kezdeni mindenfélét, pl most ebben az irányban tanulok msc-n. Utassy nagyon jó tanár volt, még ha meg is voltak a defektjei, nem tudom milyen lehet a modul így hogy már nem él.
F1 meg durván elektró, azt csak akkor ajánlom ha megvan az a képességed, hogy ránézésre megérted bármilyen áramkör mûködését.
Válassz bölcsen, ifjú padavan! 😊
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Szeretnék jelentkezni a mûszaki menedzser szakra levelezõin, de mellette van munkám. Meg tudnátok mondani, hogy levelezõin mikor és mennyit kell bejárni suliba? Mert ha túl sokat, akkor nem lesz diplomám 😞 Úgy hallottam, hogy kéthetente 2 teljes napig bent kell lenni, de én ennyit sajnos nem tudok menni (ennyi erõvel nappali is lehetne).
Köszi!
A segítségeteket kérném. Szeretnék jelentkezni a mûszaki menedzser szakra levelezõin, de mellette van munkám. Meg tudnátok mondani, hogy levelezõin mikor és mennyit kell bejárni suliba? Mert ha túl sokat, akkor nem lesz diplomám 😞 Úgy hallottam, hogy kéthetente 2 teljes napig bent kell lenni, de én ennyit sajnos nem tudok menni (ennyi erõvel nappali is lehetne).
Köszi!
Az üt nagyot, aki először üt ... és nagyot!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Szerintem ez nem csak a servereken múlik, mert ha jól hallottam most is azért van annyira erõs vas a neptun alá pakolva, aminek jóval több kérést is tudnia kell kezelni, mint párszázat. Szerintem ennek az egész szétfosódásnak az oka az, hogy a neptun kódszinten van szarul optimalizálva, vagyis az sda kft munkája az, amit egy kalap szart sem ér.
Csak tudnám, hogy eddig miért nem volt.
Éshogy hogy lehet hogy más simán bemegy és fölvesz tárgyakat nekem meg nem érhetõ el a holnap... Úgy, hogy közbe õ ki-be lépeget.
Éshogy hogy lehet hogy más simán bemegy és fölvesz tárgyakat nekem meg nem érhetõ el a holnap... Úgy, hogy közbe õ ki-be lépeget.
hát, azért mert ötöd ekkora terhelést bírnak el a szerverek, ha csak másfélszer annyian nézik meg percenként, mint amennyit ki tudnak szolgálni, akkor folyamatosan le van rohadva, akár egy hétig is.
De ba***** 11 és fél órával!!! vagyunk a tárgyfelvétel után és még most se tudok belépni.
Dél körül az osztálytársnõm be tudott lépni (nekem akkor meg se nyitotta a honlapot még proxyval sem!) és fölvette nekem is a tárgyakat úgyhogy azért még nemrossz annyira a helyzet de azért ez télleg miaretek?
Dél körül az osztálytársnõm be tudott lépni (nekem akkor meg se nyitotta a honlapot még proxyval sem!) és fölvette nekem is a tárgyakat úgyhogy azért még nemrossz annyira a helyzet de azért ez télleg miaretek?
Mert nem csak a neptun a szar, hanem az adminisztráció is... 😊
Ha nem fosnának bele, hogy kitöltsék pl az elõkövetelmény rovatot, meg nem írnának ki tárgyakat kurzus nélkül, stb, akkor minden faszán menne.
Nekem most szerencsém van, keresztfélévesekkel együtt is csak 20-an vagyunk a képzésre, minden tárgyhoz csak egy idõpont van, nincs izgulás 😄
Ha nem fosnának bele, hogy kitöltsék pl az elõkövetelmény rovatot, meg nem írnának ki tárgyakat kurzus nélkül, stb, akkor minden faszán menne.
Nekem most szerencsém van, keresztfélévesekkel együtt is csak 20-an vagyunk a képzésre, minden tárgyhoz csak egy idõpont van, nincs izgulás 😄
Most a kandón van tárgyfelvétel, reggel 8 óta kereken 0 tárgyat tudtam fölvenni. 1-et majdnem sikerült amúgy csak kiírta hogy tárgykövetelmény nem teljesült méghozzá úgy, hogy eddig minden tantárgyam megvan. 😄DD (Kivétel 1 vizsgát még javítanak de annak semmi köze hozzá.)
De az elõzõ 2 tárgyfelvételnél semmi ilyen nem volt... :C
De az elõzõ 2 tárgyfelvételnél semmi ilyen nem volt... :C
😄DDDDD
Egy biztos, az utóbbi pár félévben még reggel csak-csak fel tudtam venni 1-1 tárgyat, idén ez sem sikerült, jól összefosta magát a rendszer pénteken a neumann karos infósok "támadásától" :-)
Egy biztos, az utóbbi pár félévben még reggel csak-csak fel tudtam venni 1-1 tárgyat, idén ez sem sikerült, jól összefosta magát a rendszer pénteken a neumann karos infósok "támadásától" :-)
Regisztráció idõpontja: 2010. 08. 18.
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 08. 20. 00:33
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 08. 20. 00:37
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 08. 20. 00:43
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 08. 20. 01:22
Reklámnak gagyi 😉
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 08. 20. 00:33
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 08. 20. 00:37
Utolsó üzenet idõpontja: 2010. 08. 20. 00:43
Utolsó látogatás idõpontja: 2010. 08. 20. 01:22
Reklámnak gagyi 😉
Mind1 hogy hol nyitsz számlát 😊. Én OTP-nél nyitottam de most már nagyon drága.
Vannak kimondottan diákok számára számlák, amiket x éves korodig használhatsz, és sok kedvezmény van, pl ingyenes utalás neptunra, ingyenes kp felvétel, olcsóbb utalás stb. körbe kell járni a bankokat, idõ ugyan de jobban jársz a végén.
Vannak kimondottan diákok számára számlák, amiket x éves korodig használhatsz, és sok kedvezmény van, pl ingyenes utalás neptunra, ingyenes kp felvétel, olcsóbb utalás stb. körbe kell járni a bankokat, idõ ugyan de jobban jársz a végén.
Szia,nekem is ez volt a problémám és végül az Erstebanknál nyitottam a diákszámlámat.Náluk "bankolok" 😉
Azthiszem most nyerni is lehet autót meg jogsit...
Azthiszem most nyerni is lehet autót meg jogsit...
Hali,
segítsetek egy picit nekem.Bankszámlát nyitnék az ösztöndíjhoz.
Ti hol bankoltok?
Köszi
segítsetek egy picit nekem.Bankszámlát nyitnék az ösztöndíjhoz.
Ti hol bankoltok?
Köszi
1azért akad😊
Gondolom a kandó koli óbudán volt.
Én az elsõ évben amúgy is csak tanulnék (jó nem igaz😊, szóval lehet, hogy
az új jobb lenne... De: mennyi idõ kb. az utazás Neumann, és a kollégium közt?
Én az elsõ évben amúgy is csak tanulnék (jó nem igaz😊, szóval lehet, hogy
az új jobb lenne... De: mennyi idõ kb. az utazás Neumann, és a kollégium közt?
Szerintem itt a fórumon egy darab rejtõs sincs :]
Volt egy srác, aki környezetmérnökire járt, de abbahagyta mondván, unta a sok marhaságot.
Szerintem aki elszánt, annak tetszik a suli, minden hibájával együtt. Aki meg csak azért iratkozik be valahova, mert oda volt elég a pontja, annak meg úgy kell.
Volt egy srác, aki környezetmérnökire járt, de abbahagyta mondván, unta a sok marhaságot.
Szerintem aki elszánt, annak tetszik a suli, minden hibájával együtt. Aki meg csak azért iratkozik be valahova, mert oda volt elég a pontja, annak meg úgy kell.
Oldal 1 / 21Következő →