22
  • erdelyizoli
    azontúl nem jó mert amikor telefonálsz recseg és néha nem is hallani semmit.A k700i-ben van rádió.A z520-ban viszont nincs.
  • erdelyizoli
    A Z520 egy nagy kalap szar szerintem ne vegyetek inkább vegyetek k700i-t mert annak a memóriálya 40 mega a z520-nak pedig csak 16 mega ezért nem igazán lehet kihasználni az mp3 lejátszót hamar lekopik a festék és nagyon csúnya a hátsó része
  • Teknősné
    Mikor jelenik meg végre Sonyi Ericsson Z520 készülék?
    Már lejárt a harmadig negyed év. Jó lenne tudni.
    Köszi

• goblin83
    Nekem eddig még nem volt más telefonom, csak SE! (És csak elég későn vettem, mert nagyon utáltam, scak mikor már muszáj volt.) Kezdve a T100, T610 és most a király K750i! Eszméletlen! Bár Nokiám nem volt soha, de nekem nem nagyon jön be, fpleg az, hogy a világ 1/3 részének ugyanaz a csengőhangja! :) Türürűrü-Türürűrü-Türürűrü-Tűű! :) Remélem érthető volt :) (Persze lehet jönni a saját csengőhangokkal...)
  • Skyper
    szentem a legfaszább PDA a dell Axim x430 Combo, ezek hiába bírnak PDA képeséégekkel, eltörpülnek mellette
  • pgergo
    "Jah, és a jelenleg kapható legjobb (okos)teló is a P910-es, nem az 6600..."

Mire akarod használni? Meg mennyi a zséd? Még mindig az S60 platform szoftverellátottsága a legjobb, na nem azt mondom, hogy Pxxx-re ne lehetne programokat találni, de mégis. Picit PC/MAC feelingje van ennek a S60/Pxxx kérdésnek. Nekem PC-m van. :) Meg kevés zsém. És S60-as telóm. Ez kicsit OFF volt, meg zagyva is. Mindegy, a lényeg kihámozható.
  • mulya
    nem kell fikázni a nokiát, erre lefikázod az se-t...
    grat
  • asysoft
    Igen, alapteló, mégis annak a designja fogott meg:)
  • Kovász
    Nem megy??? Tudásra, minőségre az SE telók jobbak az ugyanolyan kategóriás Nokiáknál (az árról meg már nem is beszélve...)
    Jah, és a jelenleg kapható legjobb (okos)teló is a P910-es, nem az 6600...
  • Kovász
    Pedig a neve alapján az csak "alap" teló
  • asysoft
    J210 jól néz ki... A többi sztem annyira nem. SonyEricsson rulez:)
  • HuHa
    De, van szemem, és az én szememnek minden nokia egyformán kocka. Ezért bátorkodtam egy megjegyzést tenni, nem, nem fikáztam semmit, csak tettem egy megjegyzést egy szmájli kíséretében, dehát egyszerűbb az ember torkának esni mint elmosolyodni...na mindegy
  • Sliders
    Nokia N90 és N70 Powa nem is beszélve az N91-esről. Sony maradjon az audió és videó vonal, szerintem, abban jók, nem kell eröltetni ami nem megy.
  • The Hedgehog
    Nagyon korrektek ezek az új SE telefonok... asszem a jövőben is maradok ennél a márkánál :)
  • steveh
    Régen mindíg Nokiám volt és szinte mindent kipróbáltam kötülük és nagyon csíptem őket egészen addig amíg meg nem jelent a Sony Ericson K700i. Most azt kell mondjam ennyire jó telefonom még sosem volt. Sony Ericson > Nokia mostanában szerintem
  • izb
    Az van nekik,neked meg szemed nincs
  • Yeti
    Szerintem meg csúúnya, de nagyon. Akkor már inkább a GC99:P
    Szóval ez ízlés kérdése, nem kell fikázni a Nokiát, mert neked nem jön be. Nekem pl azok tetszenek jobban.
  • HuHa
    Nekik legalább van dizájnerük, nem úgy mint a Nokiának:) Ezek a rácsos megoldások tetszenek hangszórónál. Elfogadnék egy S600-at.
  • grebber
    Na S600 64MB gondolom bővithető még.
  • grebber
    Mekkora a memóriája az S600-nak mert kinézetre tetszik?
  • Ombika
    Nemhogy az uj Se-t jelentenek mar be Pxxx!!!
  • Sliders
    Hát ezek nekem nem jönnek be. Maradok a nokiánál :D