Film készül a Halóból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
A Film kérdése érdekes, manapság úgysincs túl sok élvezetes film, a játék adaptációk nekem tetszenek!
A Halo 1-2ben a mész és lõsz taktika max normál szintig megengedhetõ, azután mennél és lõnél, de már halott vagy...szóval oda kell taktika és reflex, szerintem
Vedd már észre, hogy még szánalomra sem méltó amit mûvelsz ezzel a Sony brészopással. <#szomoru2>#szomoru2>
R Ö R G E
az ilyen hozzászólásokat sosem értem...
zavar? aki megnézné a filmet az nem számít semmit? ha téged nem érdekel más se lássa?
olyan baromi könnyû nem megnézni egy olyan filmet, ami nem érdekli az embert:)
Az eladások tényleg azért voltak jók, mert X-re alig van olyan exkluziv game, amiért érdemes pénzt kiadni, igy ha kijön valami használható, akkor szegény SONY gyûlölõ "x-gamerek" ugranak rá, és felkerül a 5-6 pontos listájukra, ami alapján szidhatják a playstation2-t. :))))))
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
R Ö R G E
Egyébként szerintem a sztory-ja is tök jó.
Csak attól félek, ha a MS ennyi mindenbe bele akar szólni csak egy elb***ott film lesz belõle, mert fix részesedése így is van belõle.
Hát reméljük a legjobbakat.
Én egy AMD XP1600-ason Geforce4 MX460-as videokártyán csináltzam végig.
------
btw, doomból tudnak filmet csinálni, akkor bármibõl.
xbox360+komputer
R Ö R G E
DE TELJESEN MEG VOLTAM ELÉGEDVE.
SZERINTEM EGY FILM TÉNYLEG A LÁTVÁNYRA MENNE DE NEKEM BEJÖN AZ ILYEN.
ÉS HÁT NEM EZ LENNE AZ ELSÕ NEM AKAROM SOROLNI HÁNY CASSA SIKER VAN AMI CSAK A LÁTVÁNYRÓL SZÓL.
DE NEM SZERETEM AMIKOR ELÕRE MEGMONDJÁK AZ OKOSOK,HOGY SZAR LESSZ A FILM ELÖBB LEGYEN MEG AZTÁN LEHET FIKÁZNI<#shakehead>#shakehead>
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
meghajlok a tények elõtt, kevertem két szerzõt... (mindegyik fenomenális a maga nemében, legyen ez a mentségem)
Larry Niven - Ringworld
Terry Pratchett - Discworld
Nem keverni kéremszépen, mivel egész más stílusúak.
Na de majd meglátjuk.
Egyébként ugye poénból írtad, hogy 2. pontot?
R Ö R G E
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
2, milyen részekrõl beszélgettek? XBOX-on kijött egynél több rész? Szóltatok az MS-nek, hogy akkor nem az XBOX2-re jön ki a HALO2? :)
3, 28 nappal késõbb. Mi a bajotok ezzel az amatõrfilmmel? 175 fontból nem lehet jobb filmet kihozni.
4, (LowEnd) Az korongvilág, szóval nem passzol a geometria. Viszont a gyûrûk ura (king of the halos :)))) biztos perelni fog.
5, Lenny, szard már le. Ne legyél ennyire érzékeny. Pláne ne egy fórumban.
6, Isten óvjad a királynõt és a fasiszta kormányát. Meg minket, ha a filmnek sztorija is lesz...
Aki meg nem tudja honnan idéztem, toll a fülébe, és tanuljon "könnyûzenét" LOL.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
És megpróbálhatnád a mondataid elsõ betûjénél a shiftet is nyomni.
R Ö R G E
Fuss neki... (lesz benne egy rész, amikor falhoz akarod majd baszni az egeret, mintha ugyanazt a szobát kéne 20-30-szor végigtolni, de ne add fel...)
nem is más miatt íródott úgy :))) inkább mondtad volna a nesquick nyuszit...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
a HALLO-HALLO - kb 85 részes sorozat ...
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
egyébként hajrá, m$ nem kisstílüsködi el :)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Pc-n valahogy nem adja vissza azt a feelinget. Közel sem szerintem. Nekem is olyan videókártyám van amit írtál, P4-gyel (2,4 Ghz) és 512 memóriával, hát nem volt igazán szép, csak közelítette az Xboxos színvonalat.(próbaképp megnéztem rajta a játékot egyszer)
Ja, csak az elsõ rész van PC-re.
R Ö R G E
Még csak rá se gondolnak valamire, máris jön belõle a fix pénz. Á, nem durva... <#vigyor3>#vigyor3>
Olyant még hallottál , hogy elírás?
Mintha a cikk címe sem stimmelne...
(nem Haló, hanem Halo)
R Ö R G E
Nem kéne parázniuk a filmstúdióknak, mert ha megnézik, hogy mennyien vették meg eddig a játék eddigi két részét, már akkor is be van biztosítva a rengeteg nézõ.
Én drukkolok, hogy legyen belõle film!
Apropó, valahol még pár hónapja azt olvastam, hogy Ridley Scott lenne a rendezõ. Ez egy újjab bíztató hír!
R Ö R G E