748
Bírkozás, K-1, Karate, Ketrecharc, Kick-Box, Kung-Fu, Thai box, Francia box, Judo, Ökölvívás ... stb
-
oli92 #308 Es ismertitek a Green Haiolt van valami ilyesmi is nem? -
#307 hát nekem kényelmesebbnek tűnik mint a volt topten-em :) de ízlések és pofonok :D -
#306 Sap egy "p"-vel... -
#305 Sapp a legjobb márka, utána a TopTen. budosport sztem elég silány minőség + nekem nem is kényelmes.
én bunyóztam már első edzéstől, amikor boxedzésre jártam, de akkor már kick-boxoltam pár éve, szal az nem ugyanaz mintha teljesen kezdő lennél. -
#304 ált árnyékolás van legelején végig.. hisz ha szarul ütöd a zsákot még az is sérülésveszélyes.
nemtudom melyik a legjobb minőség, de a székelyben a 10-oz székely budosport kesztyű tökéletesnek tűnik számomra :) havernak is olyan van, már 3 éve használja, és kb semmi baja. Most én is azt vettem pár hónappal ezelött.. 2 év után meghalt a topten kesztyűm :) -
oli92 #303 Igazad van Bens,nem ugy értettem hogy rögtön bemegyek és ütök össze vissza,hanem ugy hogy első félévbe kint vagyok es ütöm a boxzsákot,árnyékolás van,stb..vagy a ringbe van egy társam/edzőm akivel ott tudok gyakorolni?
Mellesleg melyik jelenleg a legjobb minőségü box kesztyü? -
peacyg #302 Csak egy alap jobbegyenest sem lehet kiválóan soha megtanulni... Folyamatosan kell fejlesztened a technikádat. Ha nem tudsz ezzel az edzésmunkával azonosulni, még most hagyd ott. A küzdősportoknak szerintem a folyamatos fejlődés a lényege, ami nem megy egyik percről a másikra. Bele kell tenni rengeteg munkát, viszont idővel rengeteget ki is lehet venni. -
juzosch #301 Olyan helyre ne is menj, ahol nem így van, mert akkor az egy komolytalan hely. Amúgy meg sérülésveszélyes. -
#300 amíg nem tudsz ütni, mit akarsz a ringben? -
oli92 #299 Hellosztok nállatok is ugy van ahova jártok most konkrétan ökölvivásra gondolok(box) hogy első félévben árnyékolás van meg zsákolás nem lehet ringbe mennI?:S -
#298 nincsmit ^^ -
#297 kössz a segítséget BlackShadow:) -
#296 nem, óbudára járok .. zrínyi mikihez -
#295 Nem az Arany10-be jársz kickboxolni? -
#294 Nem az Arany10-be kickboxolni? -
#293 nem untam meg :) kell a jó kis edzés.. nameg nálunk nagyon jó a társaság!
övvizsgázni meg nem mentem el még 1x sem :D a versenyzés annyira nem izgat, másért meg nincs értelme vizsgázgatni -
#292 És nem untad meg 2 és fél év alatt?
Milyen öves vagy? -
#291 szasz.
én már 2 és fél éve űzöm, és nagyon szeretem :) keménységet gondolom edzője választja, de nálunk nagyon jó az edző, így kellően kifáraszt. azzal nem lesz gond :) -
#290 Császtok!
Én most fogok elkezdeni Kick-box-olni.Nagyon kemények és fárasztóak az edzések? -
#289 úú tegnap osztogattak egy szórólapot a blahán.
"BOKSZEDZÉS" .. ráadásul szombatonként, s ingyen :D biztos minőségi lehet ^^ -
#288 boxkesztyűt láttam de:D -
#287 nemtudok róla, de én nem vennék :) ha bp-i vagy akkor itt nézd meg:
http://budopest.hu/ -
#286 Tesco-ba lehet kapni bandázsd + fogvédőt meg box kesztyüt ? thx a választ előre. -
#285 Jóvolt a legjobb 16 k1ben.
Fujimoto nagyon meglepedt hogy így elcseszte.
Ahogy elnéztem a final még izgalmasabbnak ígérkezik. -
#284 tudtok adni krav maga könyvet amiből tudnék tanulni előlről? ebook kéne, létszi szerezzetek! előre is köszi! -
AC2 #283 Közbe találtam én, csak az a baj h a környékemen egy ilyen klub sincs :(
(az iaido.hu-n néztem) -
peacyg #282 pl.: Kendo, Iaido, Shinkendo, Kobudo
aztán bizonyos szinten már a Kempoban is van -
AC2 #281 Hello
Olyan küzdősportot szertnék űzni, amiben kardot is használnak. tudtok ilyet? (5 évig karatéztam egyébként) -
Dorricaa #280 timantes!!Sztem megpróbálhatod!Én 2 évig judoztam és abbahagytam tavaly!Most ujra szeretném kezdeni mert nagyon elhiztam és jó lenne megint egy kicsit röhögni a fiukon ahogy megverem őket!Ha meg mindenképpen kisebb súlycsoprotbe szeretnél induli akkor próbálj meg sok gyümölcsöt enni és kevesebb húst!! -
#279 Helló!
Nem tudja vki h Egerben van-e Thai box klubb?Kösz!
-
peacyg #278 Próbálkozni mindenképp érdemes. Persze nagyban függ attól, hogy mit akarsz elérni a birkozással... -
timantes #277 szevasztok!
6 évig bírkóztam ( besöpörtem vagy 10 aranyat , pár ezüstöt , meg bronzot ) viszont az én hülye fejemmel abbahagytam 13 évesen versenysúlyom 75 kb körül volt!!!!
Most 20 éves vagyok és szándékaimban áll visszatérni , azóta kicsit elhíztam kb 100 kg vagyok , de 189 cm.
Szerintetek érdemes próbálkoznom vagy temessem a múltat??? -
peacyg #276 Ha már itt tartunk :)
2007. április 28., Seregélyes: Ifi-junior Kempo OB
2007. május 6., Vác: Felnőtt Kempo OB
Versenyszámok:
Formagyakorlat, Fegyveres formagyakorlat, Szinkron formagyakorlat, Önvédelem, Földharc, 3 pontos küzdelem, Full-Contact B, Full-Contact A, Pusztakezes Viadal stb... -
peacyg #275 A kempo harcművészet és küzdősport is. Sokan csak küzdősportnak titulálják, sőt a művelői között is sokan küzdősportként űzik. Úgyértem: nem sok kempos van aki szokott vagy szeret formagyakorlatozni. Aki elkezdi, az is a bunyóért teszi. Bár ez nem tudom hogy jön ide :) -
#274 azok, de ez "Küzdősportok" besorolás inkább most azt jelöli, h ahol bunyóznod kell :) (szerintem)
-
Nuki #273 szerintem a Karate, Takewon-do, a kempo, a kung-fu is harcművészet nem?
habár igaz rendeznek versenyeket, de tipikusabb küzdősport pl a birkózás, box, stb... -
#272 :):) hát igen...ot van:) -
Zsoldos #271 ottvan a "... stb" -
#270 :)
lázadjunk..:D:D:D:D:D -
peacyg #269 A kempo sincs kiírva, amiért én is húztam a számat, de sajnos ez van...
Viszont érdekes, hogy pl a K-1 kint van, mint küzdősport, holott az egy szervezet és szabályrendszer :)