8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7926 Pronti per A.C.ChievoVerona - Pescara Calcio? Vi ricordiamo che i biglietti sono in vendita nella biglietteria del Park A dalle 9.30 alle 12.30 e dalle 17 ad inizio gara. Forza ChievoVerona!!
Nem tudok olyan jól olaszul, de ezek szerint telt ház lesz? :O -
Hunor88 #7925 Most vagy soha!
Győzni kell! -
Hunor88 #7924 Ilyenért pirosat? Hát ilyen nem létezik. Vargas nekifutott, most mit csináljon? Nem hiszem el... Itt is fos a bíró, eddig nem akartam mondani, de konkrétan nem fújt be egy olyan szabálytalanságot sem, ami 30 méterre lett volna a Napoli kapujától. -
Hunor88 #7923 5-2-3 a felállás :O -
Hunor88 #7922 Na bammeg -
Hunor88 #7921 Papp Luciano helyére, tehát öt védő a pályán :) -
Hunor88 #7920 Remélem nem hiába maradnak ki ezek a Napoli helyzetek... -
Hunor88 #7919 Lassan a kapura lövéseinknek úgy kell örülni, mintha gól lőttünk volna! -
Hunor88 #7918 Itt van mindkét hivatalos kezdő:
NAPOLI – CHIEVO
Napoli: De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Zuniga; Hamsik; Insigne, Pandev.
Chievo: Sorrentino; Frey, Dainelli, Andreolli, Dramé; Luciano, L Rigoni, Hetemaj, Vacek; M Rigoni; Thereau.
Az a Napoli középpálya -
Hunor88 #7917 Sokkal nagyobb esélye van a Napolinak, mondhatjuk úgy, hogy 0% a vendég győzelem. De szerintem épp ezért lesz szoros meccs.
Lehet itt Corininek nem is a győzelem a célja...
A Napoli után jön a Pescara, amit ha nem nyerünk meg kiestünk! Után pedig a Milan jön... -
#7916 Mindegy hogyan állunk fel, kikapunk. Na nem azért mert szarok vagyunk, hanem:
- a Napoli sokkal jobb csapat bajnoki címre tör
- a csapat beragadt a rajtnál és lelkileg lent vagyunk a béka segge alatt -
Hunor88 #7915 Nem tudom, hogy Corini mégis komolyan gondolja ezt:
Sorrentino, Frey, Dainelli, Andreolli, Drame', Rigoni, Rigoni, Hetemaj, Luciano Thereau e Vacek
Vacek csatár :D ezen nevetnem kell, de mondjuk Jokic is csatárt játszott múltkor. Mennyi esélyt adtok?
A győzelmünk kulcsa remélem Moscardelliben lesz megint :D -
Hunor88 #7914 Úgy néz ki Cavani nem fog játszani ellenünk. Helyette az atom-gyors Insigne lép pályára... Jó ez vagy nem? -
Hunor88 #7913 Adrian Stoian is bemutatásra kerül! -
Hunor88 #7912 Ez is elég. Még...
Egyébként Jokicot lehet hogy cseréljük egy horvát U21-es csatárra. Andrej Kramaric a neve, és eddig nagyon szórja a gólokat a horvát első osztályban. Érdemes figyelni őt. -
Hunor88 #7911 Jó ez az egy pont is. Thereaut már a félidő elején lecseréltem volna mert elfáradt. Stoian pedig nagyon jó lesz, csak meg kell erősödnie.
Farias két góljával ismét nyert a Padova. Granoche kihagyott egy helyzetet fél méterről, Silvestri pedig 1 gólt kapott. -
Hunor88 #7910 Először is köszönjük meg Istennek, hogy olyan kapusunk van, mint Sorrentino! Másodszor pedig, hogy Luciano még mindig a régi, és harmadszor pedig, hogy Thereau ilyen tehetséges!
Mire leírom 1-1 :( -
Hunor88 #7909 Érdemes nézni Fariast! Igaz, hogy kihagyot két nagy helyzetet, de volt egy nagyon nagy gólpassza. Micsoda cselek :D
Hétvégén pedig a Fiorentinát otthon fogadjuk és el kell őket verni! -
Hunor88 #7908 Nekem nagyon barátságos Corini. És a másodedző pedig (a nevét nem tudom) a Primaveránk volt edzője! Na ha valaki, akkor ő tudja, hogy mi az a győzelem!
De így egy újabb ex-Chievos visszatérőnk lett, ezúttal a Primaverába, nem más mint Lorenzo D'Anna éljeeeen! :)
Bátraké a szerencse - Isteni segítséggel!
Jövő héten a Fiorentinát hazai pályán meg kéne állítani. 1 pontot minimum meg kéne szerezni. -
#7907 -
#7906 -
Hunor88 #7905 Azért Corini bátor volt. Stoiant is és Guanat is kezdette, és nagyon jól! Stoian nekem nagyon tetszett, de még látszik rajta, hogy nem sok meccsen játszott. -
Hunor88 #7904 Így is nézhetjük, de úgy is, hogy két helyre a kieső zónától. De ez engem megnyugtat :) -
#7903 Grat!! -
#7902 A többi csapat még nem játszott :D -
Hunor88 #7901 2 pontra vagyunk az EL helytől! Azért durva :D Egyértelmű Corini szándékai :) -
Hunor88 #7900 Nyertüüüüüüüüüüüünk!!!!!!!!! Azért ez nem volt semmi.
Majd jöhetnek a viták arról, hogy miért nem voltunk sportszerűek:
1. A gól után egyből felkelt...
2. A kapus még nagyobbat hibázott. -
Hunor88 #7899 Bellomo megint gólt lőtt a Bariban. Farias - Bellomo! -
Hunor88 #7898 Vezetünk!!! És nagyon jól játszunk! Wáááá mekkora Thereau gól volt. Majdnem megőrültem :D -
Hunor88 #7897 A köcsög favágó hellasosok lesérítették Fariast :( -
Hunor88 #7896 Padova - Hellas 1-1 eddig, Granoche és Farias kezdő, Farias lőtt egy gólt! Hatalmasat játszik a brazil. Ha feljutna a Hellas, jövőre így végeznénk ki őket :D Granochet pedig ingyen otthagyhatjuk Padovában :) -
Hunor88 #7895 :DDDDDDDD -
#7894 nem volt minőségi játékosaitok, így nehéz a nyúlás :Dddd -
#7893 Most,hogy nem tudtatok tőlünk minőségi pléját nyúlni, ti is szarban vagytok! -
#7892 megtanulja a szakmát nálatok, aztán jöhet hozzánk -
#7891 Akár ki is eshetünk! :D -
#7890 -
Hunor88 #7889 Corini újra itt! Forza Chievo! -
Hunor88 #7888 Sok sikert neki! Remélem bennmaradunk :) Forza Chievo! -
#7887 UFFICIALE: Eugenio Corini nuovo allenatore del Chievo