8246
A.C. Chievo Verona
-
Hunor88 #7966 Frissítettem az oldalt néhány cikkel.
Bentivoglio azért nincs a csapatban, mert benne volt a Calcioscomese-ben.
Thereaut a Firoentina vinné. -
Hunor88 #7965 :D nem, még nem! -
#7964 Serie B -
Hunor88 #7963 Ezzel sem lettünk előrébb. 2 darab kapura lövés ebből nem talált egy sem. :D -
Hunor88 #7962 Hát ilyen nincs... A bíróra egy ház földet! -
Hunor88 #7961 Samassa A kapust orron rúgta rendesen. -
Hunor88 #7960 Rigoni nélkül nem is élnénk... -
Hunor88 #7959 Ez az egy gól a végén lejjebb nyugtatott, de még így is ideges vagyok.
Gáz, hogy védőnek kellett szereznie... -
Hunor88 #7958 Na jó off. -
Hunor88 #7957 Igazad van. Gyűjtjük a pénzt. A Serie B-re...
Van ez a Karmaric, már vagy 16 gólja van a horvát ligánál. Az U21-ben szórja a gólokat. 1,5 milliót ér nekünk. Persze hogy visszautasítják az ajánlatot. Inkább veszünk még 2 védőt... -
#7956 Nem tudom mit görcsölsz Hunor. Nem lehet évekig büntetlenül csak kivenni a lóvét egy top ligás csapatból sem, úgy hogy nem teszünk bele semmit. Ez ide vezet és még lejjebb.... -
Hunor88 #7955 Thereau semmit nem csinál -
Hunor88 #7954 Thereau, Hetemaj és Luciano helyett Stoian Samassa és Paloschi de gyorsan vagy nagy bajok lesznek itt... -
Hunor88 #7953 5 perc alatt két sérülés. Kemény meccs. Látok esélyt a győzelemre, de valami még hiányzik. -
Hunor88 #7952 Na ne szórakozzatok -
Hunor88 #7951 PALOSCHIIIIIIIIIIII MICSODA VISSZATÉRÉS!!!!!!!!! MEKKORA GÓL! -
Hunor88 #7950 -
Hunor88 #7949 Ha lövünk egy gólt, minek ülünk le?
1-1 -
Hunor88 #7948 Kaptunk egy szabályos gólt, de nem adták meg les miatt. Folytatódik a bírók sorozata... -
Hunor88 #7947 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL DTGLÉKBFS
ANDREOLLI SZÉTGYÚJTOTTA A KAPUT :D
Luciano mekkora megoldás, az előbbi szögletből 6 beadásunk lett, megelégelte Luciano :D
-
Hunor88 #7946 Thereau néha miket kitud hagyni...
Egyébként most elverhető ez az Udinese eddig vezethetnénk már vagy 3-mal... -
Hunor88 #7945 Link a meccshez.
Ekkora köd van? Vagy csak a stream rossz? -
Hunor88 #7944 Boldog Születésnapot North Side!
-
Hunor88 #7943 Most néztem meg az összefoglalót. Hát tényleg nagyon szerencsétlenek voltunk. De ez van, én reménykedem még. Szoros ez a mezőny, és a Top 10-ből 3-mal még nem játszottunk. Ebből az egyik az Udinese, aki ellen jövő héten játszunk. Ezt a sorsolást! Viszont nekünk 2-1-nél nem adtak meg egy egyértelmű tizenegyest... -
Hunor88 #7942 Azért ilyet ne mondj:(, jövőre nekem másak a céljaim. :) -
#7941 Amióta ismerem a csapatot jelen van ez a mérhetetlen lazaság, ami pontatlanságba, labdaelszórásba és embert nem kell fogni védekezésbe torkollik. Nem becsüljük az eredményt, a labdát. Könnyelműek vagyunk. Idegenben lőtt 2 gól vicc kategória. Mindegy ki az edző....
Év végén helyet cserélünk a Hellas-szal és jó időre ott is maradunk. -
Hunor88 #7940 Milan - Chievo 5-1
Primavera:
Milan - Chievo 1-5
... -
#7939 Hangosan röhögtem, vicc az egész..... -
Hunor88 #7938 Köszi :) Nektek meg további sikereket, és remélem BL-ben jó sokáig eljuttok! :) -
#7937 Leírtam a Milan topikban is, iszonyat pechetek volt az első 3 gólnál. Addig, főleg 1-1 után abszolút ti nyomtatok. Mondjuk nem ennyivel, de egyénileg jobb képességekkel rendelkeznek a Milan játékosai ez tény. Azért remélem nem estek ki :D -
Hunor88 #7936 Jobbak voltatok. Grat! Valahogy mindig ellenünk állnak fel a csapatok... -
#7935 Nagy meccs lesz ma Hunor! :D Győzzön a jobb! -
#7934 -
Hunor88 #7933 Na ma megfogjuk a Milant? :)
-
Hunor88 #7932 Megnéztem egy összefoglalót, és nagyon tetszett a helyzetkidolgozásaink. Eddig mindig olyan furcsa gólokat szereztünk, igazából a helyzeteink sem voltak jól összerakva, de Corini alatt minden megváltozott. Már csak a kihasználáson kell javítani-
Mekkora kemény volt a végén, amikor befújta a szél a transzparenseket! -
Hunor88 #7931 Remélem! Nem lesz könnyű, de reménykedem egy x-ben :)
Ja és kell nekem egy Stoian mez! :) -
#7930 Milan elleni meccsre készültök már?:) -
Hunor88 #7929 Tegnap 16:00-tól nem voltam otthon, azt a kínt nem kívánom senkinek ami lejátszódott bennem! Végig gondoltam minden lehetséges eseményt, ha kikapunk ha nyerünk... Nem tudhattam ez idáig az eredményt. De nyertünk! :)
Huh de jó. Bennmaradunk? -
Hunor88 #7928 Köszi. Múltkor írták, hogy áron aluliak lesznek a jegyek.
(A szöveget bemásoltam egy fordítóba... :D) -
#7927 nem ír semmi ilyesmit, csak annyit ,hogy hol és mettől meddig árusítják