8246
A.C. Chievo Verona
  • Hunor88
    Ma 6-tól fognak dönteni Di Carlo sorsáról :(
  • Hunor88
    Viszont Papp játszott! Tudtam hogy hamar kezdő lesz.
    Megint egy kemény sorozat jön :( :
    Samp, Fior, Napoli ebből 2 otthon. Ha ezek közül nem tudunk gyűjteni legalább 3 pontot, akkor eléggé valószínű, hogy nincs sok keresnivalónk a bajnokságban :( Remélem, összekapják ezt a csapatot, Di Carlo vagy akárki, és visszatérünk a rendes kerékvágásba. Nem rossz ez a csapat.
    De lehet, hogy Di Carlo megbeszélte Campadellivel, hogy adnak mindenkinek 20 pont előnyt, aztán Rajt! :) :) :)
  • Hunor88
    Most nézem milyen gólok voltak... Elkerülhető lett volna az összes.
  • Hunor88
    2-t kaptunk úgy, hogy emberelőnyben játszottunk...
  • Hunor88
    Nem láttam a meccset, és nem is merem bekapcsolni. Del Neri gyere vissza!
  • McFrost
    Holnaptól nem Di Carlo lesz az edző, mert ez egy fos amit művelünk!
  • Hunor88
    Jól kezdődik, Pellissier nem fog játszani
  • Hunor88
    Na azért még nincs minden veszve, többen elküldték Di Carlot, tudjuk hova, de azért érdemes megnézni egy adatot:
    Chievo-Bologna 2-0 (L'anno scorso 0-1)
    Parma-Chievo 2-0 (L'anno scorso 2-0)
    Chievo-Lazio 1-3 (L'anno scorso 0-3)
    Juventus-Chievo 2-0 (L'anno scorso 0-0)
    Chievo-Inter 0-2 (L'anno scorso 0-2)
    Az előző évben ilyenkor kerek 1 pontot szeretünk ezek a csapatok ellen. Most 3-at.
    Nekem Marco Rigoni nagyon tetszett, és Samassa! Samassa kifejezetten! Nagyon jó a fizikuma.
    Egyébként nem Di Carlon múlt, nem akarom hibáztatni, de Pellissiernek legalább 2 olyan helyzete volt, amit beszokott lőni. Ettől függetlenül jól játszott
  • Chievodrukker
    A nyáron beépítettük a csapatba az egyaránt jócskán 30 feletti Dainellit, Marco Rigonit, Di Michelét. Pedig eddig is ott volt Luciano, Pellissier.
    Nekem túl idősnek tűnik így a csapat. Andreolli, Paloschi remélem visszatérnek, de talán másokkal is lehet többet próbálkozni.
  • McFrost
    Így simán kiesünk...
  • Hunor88
    Azért lényeges különbség volt a többi vereség és a mostani között. Nem tudom, Di Carlo ilyen, vagy csak egyszerűen ennyire vagyunk képesek. Hétvégén a Palermo ellen lesz egy kiesési rangadó. Ha ott nem szerzünk pontot, akkor nagyon nagy kakában leszünk...
  • Hunor88
    A csatársort pedig még mindig nem értem...
  • Hunor88
    Hát van ez így, amikor elmondhatjuk, hogy az Intert szétaláztuk, 0 pontért :(
    Nehéz év elé nézünk...
  • Hunor88
    Ilyen nincs.......... Lefociztuk a Sintert a pályáról, erre . Nem hiszem el :(
  • Hunor88
    Farias után a következő reménységünk!
  • Hunor88
    5 ok, amiért mi fogunk nyerni az Inter ellen!
  • Hunor88
    Link
  • Hunor88
    Becsülettel küzdöttünk, nem baj a vereség. Az Intert pedig megfogjuk :)
  • Hunor88
    Azért ahogy megnéztem az összefoglaló videót, egy kicsit jobban lettem. A második félidőben már szebb támadások is voltak, remélem ez csak egy pillanatnyi botlás volt, és remélem Moscardelli és Di Michele a helyzetkihasználást fogja gyakorolni a következő edzéseken. A második félidő jobb volt(aki látta)?
  • Hunor88
    Ebben a fordulóban sem nekünk állt... Van tényleg egy olyan érzésem, hogy a Gobbókat megfogjuk :)
  • Chievodrukker
    Azért az elég hihetetlen, hogy az utolsó öt hazai bajnokinkat elbuktuk a Lazioval szemben.

Egy kicsit rossz előérzésem van, főleg hogy most két olyan forduló következik, ahol nem nekünk áll a zászló.
  • Hunor88
    Valaki látta a 2. félidőt? Milyen volt a játék?
    Valamiért bizakodóbb lettem, szerintem mi leszünk azok, akik megfogják a Juvét a bajnokságban :)
  • Hunor88
    Én ezt nem értem. Egyedül Luciano az, akire azt mondhatom, hogy hajt. Hihetetlen ez a középpálya. Szerintetek amikor előreívelik a labdát, megnézik, hogy hova adják? Vagy csak úgy ellövik...
    Samassat be és vágjon 3-at!
  • McFrost
    Zajlik a sörmeccs, 0 hajtás, 0 színvonal....
  • Hunor88
    Milan €120m (Pato €4m), Juventus €115m (Buffon €6m), Inter €100m (Sneijder €6m), Roma €95m (De Rossi €6m), Lazio €66.2m (Klose €2.1m), Napoli €53.2m (Cavani €4.5m), Fiorentina €38.8m (Jovetic €2.5m), Sampdoria €29.8m (Palombo €1.5m), Genoa €28.9m (Borriello €1.4m), Bologna €28.4m (Gilardino €1.2m), Atalanta €23.7m (Denis €1m), Palermo €23.4m (Miccoli €1.2m), Torino €22m (Bianchi €1.3m), Udinese €21.2m (Di Natale €1.3m), Parma €21.2m (Amauri €1m), Siena €18.9m (D’Agostino €0.8m), Catania €18m (Andujar €0.6m), Cagliari €15.9m (Conti €0.75m), Chievo €15.9m (Pellissier €0.8m), Pescara €10.8m (Celik €0.4m).

Ezek a számok jelentik a kiadott pénzt a fizetésekre. Jól állunk :)
  • McFrost
    Éreztem, hogy nem verjük meg a Pármát.
  • Hunor88
    Ezek a szabadrúgások nevetségesek. Ott a 2. gól, elszórakozzuk a szögleteket, szabadrúgásokat, bedobásokat, és itt az eredmény...
  • Hunor88
    Na bammeg.
  • Hunor88
    Jól és könnyen megszerezzük a labdákat, de még könnyebben el is adjuk...
  • Hunor88
    Parma - Chievo!
    Forza Chievo!
  • Hunor88
    Jött Mamadou Samassa, 26 éves csatár a Valenciennes-ből, remélem beválik.
    Morero pedig kölcsönbe ment a Cesenába.
  • Hunor88
    2 nap alatt legalább az 5. támadó nevét hozták szóba a csapattal...
  • Hunor88
    Hát a hivatalos oldalon tűnt fel először, hogy a csapat menüpontban nincs benne. Utána néztem a transfermarkt.de-t ott pedig úgy van írva, hogy kirakták a csapatból... Pedig szerintem nem rossz játékos.
  • McFrost
    Hol?
  • Hunor88
    Link nézzétek, olvassátok! Bentivogliot miért tették ki a csapatból?
  • Hunor88
    A következő ellenfél a Parma lesz. Én tőlük is félek, de ha hozza a védelem ezt a formáját, akkor még akár pontot is hozhatunk. Utána tényleg jönnek a kemények. Ha a következő 4 fordulóból 6 pontot hozunk, az csoda lenne :)
  • Chievodrukker
    Szép gólok, szép győzelem!

Kellett is, mert szeptemberben igen nehéz ellenfelekkel játszunk. Így elkerülhető, hogy a Lazio, Inter, Juve sorozat után kiesőhelyen álljunk.

• szucsy89
    grat! ti legalább jól kezdtetek! :D
  • Hunor88
    Hát felülmúlta a csapat rendesen a várakozásomat. A védelmünk olyan beton volt, mint a beton :D Alig tudtak átjönni rajta. A középpályánk is sokat javult. Cruzado meg Jó lesz ez.
    Ez az 5. hely maradhatna is a végére, nem bánnám :)
  • Hunor88
    Már nem azért, de Sardoval meg mi van? Esik össze-vissza, a földbe rúg egy akkorát, hogy nekem fáj...