A.C. Chievo Verona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Be is sz*rnék, ha Insigne idejönne, márpedig tényleg errõl volt szó, csak azt mondta, hogy inkább marad, de ki tudja? :)
Megvan az elsõ igazolásunk!
Paul Papp a Vasluiból jött. 22 éves védõ, és 3 év alatt 76 meccsen jutott szóhoz, sõt! 6 gólt lõtt is. A Román válogatottnak már alaptagja. Megint mit fogott ki Sartori :)
Paul Papp a Vasluiból jött. 22 éves védõ, és 3 év alatt 76 meccsen jutott szóhoz, sõt! 6 gólt lõtt is. A Román válogatottnak már alaptagja. Megint mit fogott ki Sartori :)
A Chievo pontonként 722,000 eurót fizetett, amivel elsõk lettünk a Serie A-ban! A jutalmunk, hogy elõrébb léphetünk a világranglistán.
És a legmagasabb bevétel címet is megkaptuk, mivel tavaly 40 millió eurós bevételünk lett, és 300,000 eurós kiadásunk! A 2. helyezett a Bari volt majdnem(!) 10 millió eurós bevétellel.
Így kell gazdálkodni! Csak egy kicsit költhetnének többet új játékosokra.
Elvégre nem véletlenül akarja a Fiorentina Sartorit elvinni. Nagyon ért ezekhez...
És a legmagasabb bevétel címet is megkaptuk, mivel tavaly 40 millió eurós bevételünk lett, és 300,000 eurós kiadásunk! A 2. helyezett a Bari volt majdnem(!) 10 millió eurós bevétellel.
Így kell gazdálkodni! Csak egy kicsit költhetnének többet új játékosokra.
Elvégre nem véletlenül akarja a Fiorentina Sartorit elvinni. Nagyon ért ezekhez...
Az igen kemény lenne, ha Nicolas Lodeiro ideigazolna, márpedig valami olyat írtak, hogy nagyon közel van. :):)
A másik pedig ki nem találtátok volna, egy védõ. Guillermo Rodriguez, bár nem néz ki rossz játékosnak.
Ezzel a két urugaival EL-ért harcolhatunk, ha persze megtartjuk Bradleyt, és igazolunk egy jó csatárt.
Van még valami Kevin Bru nevezetû francia középpályás, Thereau nagy barátja... Illetve John Mensah a volt Chievos is képbe került.
Tavaly is voltak ekkora nevek és nem sikerült õket megvenni? Vagy most tényleg változott valami.
A másik pedig ki nem találtátok volna, egy védõ. Guillermo Rodriguez, bár nem néz ki rossz játékosnak.
Ezzel a két urugaival EL-ért harcolhatunk, ha persze megtartjuk Bradleyt, és igazolunk egy jó csatárt.
Van még valami Kevin Bru nevezetû francia középpályás, Thereau nagy barátja... Illetve John Mensah a volt Chievos is képbe került.
Tavaly is voltak ekkora nevek és nem sikerült õket megvenni? Vagy most tényleg változott valami.
Õk vannak kettõs-tulajdonban:
ACERBI Francesco 24 d CHIEVO GENOA
ALFONSO Enrico 24 p INTER CHIEVO
BASSOLI Alessandro 21 d CHIEVO BOLOGNA
BERTIN Andrea 20 d MANTOVA CHIEVO
BRIGHENTI Nicolò 22 d VICENZA CHIEVO
BURATO Andrea 21 c MANTOVA CHIEVO
CARRETTA Mirko 21 c BENEVENTO CHIEVO
CENERINI Federico 20 d GIACOMENSE CHIEVO
CHECCUCCI Francesco 23 d CROTONE CHIEVO
DI PIAZZA Matteo 23 a PRO VERCELLI CHIEVO
FALZERANO Marcello 19 c AVELLINO CHIEVO
FIORUCCI Jacopo 21 d MELFI CHIEVO
FONDI Filippo 22 c LUMEZZANE CHIEVO
GIRARDI Domenico 27 a TARANTO CHIEVO
HETEMAJ Perparim 24 c CHIEVO BRESCIA
IUNCO Antimo 27 a SPEZIA CHIEVO
LONGHI Alessandro 22 d SASSUOLO CHIEVO
MADIOTTO Giovanni 20 a TREVISO CHIEVO
MARAGNA Mattia 22 p GAVORRANO CHIEVO
MEMUSHAJ Ledian 25 c CARPI CHIEVO
MERINI Matteo 24 a CARRARESE CHIEVO
MERLI SALA Ivan 23 d LECCO CHIEVO
NOCCIOLA Davide 20 c PRO VERCELLI CHIEVO
PAPA Salvatore 22 c FOLIGNO CHIEVO
PAVANELLO Marco 21 p GIACOMENSE CHIEVO
RICKLER Cesare 25 d BOLOGNA CHIEVO
SABATUCCI Francesco 21 d LUMEZZANE CHIEVO
SILVESTRI Marco 21 p CHIEVO MODENA
SIRRI Alex 20 d GIACOMENSE CHIEVO
SOLINI Matteo 19 d INTER CHIEVO
SPAGNA Stefano 21 a MONTICHIARI CHIEVO
TONANI Davide 20 a PRO VERCELLI CHIEVO
ACERBI Francesco 24 d CHIEVO GENOA
ALFONSO Enrico 24 p INTER CHIEVO
BASSOLI Alessandro 21 d CHIEVO BOLOGNA
BERTIN Andrea 20 d MANTOVA CHIEVO
BRIGHENTI Nicolò 22 d VICENZA CHIEVO
BURATO Andrea 21 c MANTOVA CHIEVO
CARRETTA Mirko 21 c BENEVENTO CHIEVO
CENERINI Federico 20 d GIACOMENSE CHIEVO
CHECCUCCI Francesco 23 d CROTONE CHIEVO
DI PIAZZA Matteo 23 a PRO VERCELLI CHIEVO
FALZERANO Marcello 19 c AVELLINO CHIEVO
FIORUCCI Jacopo 21 d MELFI CHIEVO
FONDI Filippo 22 c LUMEZZANE CHIEVO
GIRARDI Domenico 27 a TARANTO CHIEVO
HETEMAJ Perparim 24 c CHIEVO BRESCIA
IUNCO Antimo 27 a SPEZIA CHIEVO
LONGHI Alessandro 22 d SASSUOLO CHIEVO
MADIOTTO Giovanni 20 a TREVISO CHIEVO
MARAGNA Mattia 22 p GAVORRANO CHIEVO
MEMUSHAJ Ledian 25 c CARPI CHIEVO
MERINI Matteo 24 a CARRARESE CHIEVO
MERLI SALA Ivan 23 d LECCO CHIEVO
NOCCIOLA Davide 20 c PRO VERCELLI CHIEVO
PAPA Salvatore 22 c FOLIGNO CHIEVO
PAVANELLO Marco 21 p GIACOMENSE CHIEVO
RICKLER Cesare 25 d BOLOGNA CHIEVO
SABATUCCI Francesco 21 d LUMEZZANE CHIEVO
SILVESTRI Marco 21 p CHIEVO MODENA
SIRRI Alex 20 d GIACOMENSE CHIEVO
SOLINI Matteo 19 d INTER CHIEVO
SPAGNA Stefano 21 a MONTICHIARI CHIEVO
TONANI Davide 20 a PRO VERCELLI CHIEVO
Az igen <#taps>#taps><#wow1>#wow1>
Egyébként egy hetet Olaszországban tölthettem. Elsõ nap nem természetesen a boltokat jártam Chievos cuccok után keresve Bibone-ban. Csalódtam, mert nem volt semmi. Másnap sem, de ekkor átnéztem a másik utcára és az utcán biciklizett egy afroamerikai, Chievos pulóverben!!!! Ránéztem, õ is (én szintén Chievos pólóban). Beszélgettünk egy fél órát. Ez egy csoda volt :) Sajnos mezt nem találtam, csak Intereset, Juvésat, Milánosat, Palermosat (:D), de inkább kihagytam õket.
Jó ez az Olaszország :) Legközelebb Veronába megyek/megyünk..
Egyébként egy hetet Olaszországban tölthettem. Elsõ nap nem természetesen a boltokat jártam Chievos cuccok után keresve Bibone-ban. Csalódtam, mert nem volt semmi. Másnap sem, de ekkor átnéztem a másik utcára és az utcán biciklizett egy afroamerikai, Chievos pulóverben!!!! Ránéztem, õ is (én szintén Chievos pólóban). Beszélgettünk egy fél órát. Ez egy csoda volt :) Sajnos mezt nem találtam, csak Intereset, Juvésat, Milánosat, Palermosat (:D), de inkább kihagytam õket.
Jó ez az Olaszország :) Legközelebb Veronába megyek/megyünk..
Huh, Bradley milyen gólt lõtt a skótoknak!
Remélem jövõre a Chievoban is vág egy-két ilyet 1-1-nél a 90. percben...
Remélem jövõre a Chievoban is vág egy-két ilyet 1-1-nél a 90. percben...
Még két új cikk!
Kedden majd gondolok rátok Velencében <#taps>#taps> :)
Nyilván kevés helyzetünk is volt, de lényegében a 3 csatáros felállás nem véletlenül volt. Valakinek vissza kell jönni segíteni, illetve elõre is. Nekem az nem tetszett, hogy Moscardelli-Thereau-Paloschi-Pellissier volt az elsõ félévben, mivel Uribe nagyrészt sérült volt, utána Moscardelli lesérült. Szerencsére Uribe tudott játszani, így nem volt nagy baj, de azt nem értettem, hogy télen miért nem vettünk egy csatárt?
Jó lesz ez jövõre, bár Dramé a Benficához akar menni, Bradley maradni akar :)
Jó lesz ez jövõre, bár Dramé a Benficához akar menni, Bradley maradni akar :)
Érzésem szerint nem a csatáraink képességeivel van gond. Még az utolsó meccseken bevetett Uribe is ügyes játékos. A csapat erõssége a szervezett védekezés, de ez a támadójáték rovására megy. Amennyire jól védekezik a csapat az egész pályán, olyan elkapkodottak, pontatlanok a támadásaink. Elöl Pellissier vagy Paloschi kevés használható labdát kap.
De igazából nem bánom. A biztos bennmaradás alapja a jó védekezés, a viszonylag kevés kapott gól.
Ha még emellé sziporkázó támadójáték is párosulna ... Persze jó lenne, de örülök, hogy legalább hátul általában stabilak vagyunk, és nem kellett halálra izgulni magam a bentmaradás miatt.
<#mf1>#mf1>
De igazából nem bánom. A biztos bennmaradás alapja a jó védekezés, a viszonylag kevés kapott gól.
Ha még emellé sziporkázó támadójáték is párosulna ... Persze jó lenne, de örülök, hogy legalább hátul általában stabilak vagyunk, és nem kellett halálra izgulni magam a bentmaradás miatt.
<#mf1>#mf1>
10. nagyon jó hely. A végére egy stabil csapat lett a Chievoból, bár az eredmények nem ezt mutatják sajnos. Venni kell minimum 2 csatárt, mert a 35 gól...
Jövõre egy 8. helyet várok!
Lehet, hogy feljut a Hellas! Várjátok? Mert, akkor lesznek itt nagy Derbyk, amiket megnyerhetünk.
Jövõre egy 8. helyet várok!
Lehet, hogy feljut a Hellas! Várjátok? Mert, akkor lesznek itt nagy Derbyk, amiket megnyerhetünk.
10-ek lettünk, szezon elõtt símán írtam volna alá!
De erõsödni kell, nincs mese, mert ez egyre kevesebb.
De erõsödni kell, nincs mese, mert ez egyre kevesebb.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
GÓÓÓÓL Kamil Vacek, nagyon okos gól, nagy jövõ elõtt a gyerek :D
A Lecce már nem bírja elviselni a kiesést, egy piros oda. Nagyon csúnya volt...
A Lecce már nem bírja elviselni a kiesést, egy piros oda. Nagyon csúnya volt...
Nézzétek, utolsó meccs! B csapattal egy Serie B-s csapat ellen? :)
Ezt a gyereket érdemes figyelni, már megint lõtt egy gólt, amivel pontot mentettek. Akarom õt! :)
0-0. Alig volt helyzet, de mégis azt éreztem, hogy Chievo szurkolónak lenni a legjobb a világon! Jó érzés volt, hogy a végét megnyomták, még akkor is, ha a Rómaiak csak rugdoskódtak. Csak annyi a baj, hogy 5 meccs nem lõttünk gólt. De kit érdekel? Bennmaradtunk :)
Remélem Vaceknek semmi baja :( Jobbulást!
Remélem Vaceknek semmi baja :( Jobbulást!
20 perc elteltével, egy vízilabda meccset láthatunk 1 kapura lövéssel...
Holnap 18:00 tól van a meccs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pénteken volt szerencsém belepillantani (30 percig bírtam) a Hellas-Empoli meccsbe. Szinte tele volt a stadion, de nem értem, hogy miért. Amit a Hellas lemûvelt... Favágó az összes, minden második percben felrúgtak valakit. Én nagyon nem akarom, hogy ezek legyenek a Serie A-ban. Szegény Empoli... És az olyan érdekes, hogy egy ilyen meccsre kimennek, a Chievo meccsére pedig nem, holott ezt szerintem bárki megmondhatja, hogy lényegesen jobb és szebb a Chievo játéka mint a másiké.
De foglalkozzunk a magunk dolgával. Nyáron kell venni egy csatárt. Granoche, De Paula mehet el.
De foglalkozzunk a magunk dolgával. Nyáron kell venni egy csatárt. Granoche, De Paula mehet el.
Romain Alessandrinit a Clermont foot védekezõ-középpályását akarja a Chievo leigazolni, aki 2 év alatt 53 meccsen, 17 gólt rúgott! Mindössze 23 éves.
Na ez az utolsó 15 perc azért már más volt. Így kell játszani! Uribe kapott 5 percet, legközelebb 20 legyen, mert benne volt a gól :)
Nem tudom mi van a csapattal, de ez 0. Hol van az a hajtás, ami a Milan ellen volt?????
Én nem hiszem el. Ezek a szögletek, szabadrúgások semmik, a Cafgliari védelme úgy szedi le a labdákat, ahogy akarja... Ide Uribe kell. Sammarco, Bradley, Luciano és Acerbi aki hajt, és persze Sorrentino, a többi nem nagyon...
Gyenge ez a mai csatársor. A Cagliari nagyon akar.
Az igen, Sardo középsõ védõ
Az U21 gyõzött!!!!!
lshunter.tv-n megy a meccs!
Forza Chievo!!!!!!!!!!!!!!!
lshunter.tv-n megy a meccs!
Forza Chievo!!!!!!!!!!!!!!!
Az U21 most játssza a Play-offot a Catania ellen. Gyõzni kell!!!!!!!!!!!!!
Igen, ez nagyon x-es meccs volt. De ez van. Én bízok a következõ évben, hogy az jó lesz.
Egy e-mail címet tudsz adni Bia11?:)
Egy e-mail címet tudsz adni Bia11?:)
Hát akkor rövid összefoglaló: valójában ízlésesen fociztunk, de lassítva a játékot, végig bízva 0:0-ban. Igaz Atalanta jobban harapott, de veszélytelenül: Sorrentíno-nak védenie alig kellett. A gólt meg nem védhette, az a Maxi Morales azzal a 160 centijével, úgy eltalálta a bal kapufák találkozását, hogy életébe nem rúg több ilyet! Amúgy jól fociztak a mieink közük Frey, Bradley és Cruzado, sajnos a csatárjaink csak vergõdtek. Két komoly helyzet: egy Vacek lövés 20-ról és Frey tiszta fejese közelrõ csak centikkel ment fölé. Aztán az elsõben egy alkalommal hárman mentek kettõre tisztán, de Pelissier kicsit hosszan szöktetett. Amúgy két egyforma-forma csapat, de most az Atalanta jobban akart!
Sajnos errõl is lemaradtam, mivel nagyon jól elnéztem az idõt.
A statisztikákból ítélve jobb volt az Ata. Erõs csapat lett. Én csak azt sajnálom, hogy ez is egy tipikus kötelezõ volt :(
A statisztikákból ítélve jobb volt az Ata. Erõs csapat lett. Én csak azt sajnálom, hogy ez is egy tipikus kötelezõ volt :(
Sziasztok Chievo drukkerek!
Volt szerencsém élõben szurkolni Bergámóban, de sajnos az Atalanta jobban akarta a gyõzelmet, mi kissé kényelmesen játszogattunk a gólig. A gól viszont fantasztikus volt,
még ha mi is kaptuk meg kellett tapsolnom... Voltak játékosok akik azért tetszettek, ha
érdekel valakit írok bõvebben...
Van még 4 forduló, két gyõzelem még jól jönne a szünetig!
Volt szerencsém élõben szurkolni Bergámóban, de sajnos az Atalanta jobban akarta a gyõzelmet, mi kissé kényelmesen játszogattunk a gólig. A gól viszont fantasztikus volt,
még ha mi is kaptuk meg kellett tapsolnom... Voltak játékosok akik azért tetszettek, ha
érdekel valakit írok bõvebben...
Van még 4 forduló, két gyõzelem még jól jönne a szünetig!
Valaki fordíta ezt le nekem Valami kupa ez?
Fariasért pedig a Genoa jelentkezett.
Most a Nocerinában van, és ha jól tudom mostanában nem kezdõ, lehet, hogy egy sérülés az oka, de már lõtt vagy 5 gólt. Nem kell eladni :)
Sbafforól nem tudok sok mindent.
Egyébként Kirilov, Ekuban, Hernandez, Oliboni és Colletta az U21-ból nagyon jól játszanak. Õket is jó lenne megtartani.
Szerintetek Uribének el kéne menni kölcsönbe? Sajnálom, hogy mindig ilyenkor sérül le, pedig most kapott volna 15 percet :(:(
Egyébként ez az 1 pont nagyon jó, ha azt nézzük, hogy az Udinese ellen szereztük. Az 50 pont év végére reális.
Ja és Granoche meg nyugodtan maradhat a Padovában vagy nem tudom hol :)
Most a Nocerinában van, és ha jól tudom mostanában nem kezdõ, lehet, hogy egy sérülés az oka, de már lõtt vagy 5 gólt. Nem kell eladni :)
Sbafforól nem tudok sok mindent.
Egyébként Kirilov, Ekuban, Hernandez, Oliboni és Colletta az U21-ból nagyon jól játszanak. Õket is jó lenne megtartani.
Szerintetek Uribének el kéne menni kölcsönbe? Sajnálom, hogy mindig ilyenkor sérül le, pedig most kapott volna 15 percet :(:(
Egyébként ez az 1 pont nagyon jó, ha azt nézzük, hogy az Udinese ellen szereztük. Az 50 pont év végére reális.
Ja és Granoche meg nyugodtan maradhat a Padovában vagy nem tudom hol :)
Olvastam, hogy Thereau nem lõtte rosszul a tizenegyest, csak Handanovic védte jól. Meg Bradley aktívkodott.
Én nem értem Acerbit. Mármint, hogy most õ kinek is a tulajdona?? Mert olyanokat olvasok, hogy most csak kölcsönben van, és a Genoa-Milan tárgyal róla. Meg kéne vennünk õt, magasan kiemelkedik a többiek közül, támadásban is jó.
Én nem értem Acerbit. Mármint, hogy most õ kinek is a tulajdona?? Mert olyanokat olvasok, hogy most csak kölcsönben van, és a Genoa-Milan tárgyal róla. Meg kéne vennünk õt, magasan kiemelkedik a többiek közül, támadásban is jó.
A B ligás Ascoliban játszik kölcsönben a Chievo saját nevelésû, fiatal középpályása, Sbaffo.
Állítólag a Lazio nézte ki magának.
Állítólag a Lazio nézte ki magának.
Csak a második félidõt láttam. Hajtós mezõnyjáték folyt, de helyzetek nemigen voltak. Egyedül Di Natale jelentett veszélyt kapura.
Acerbi és Frey játéka tetszett, egészen parádés megoldásokat is mutattak.
Acerbi és Frey játéka tetszett, egészen parádés megoldásokat is mutattak.
Mi volt? Thereau kihagyta a tizit? Valaki meséljen, sajnos ezt sem láttam :(
Chievo - Udinese ma!
18:00tól.
Bocsánat, hogy nem frissítem mostanában az oldalt sokszor, de érettségi... :(
Forza Chievo!
18:00tól.
Bocsánat, hogy nem frissítem mostanában az oldalt sokszor, de érettségi... :(
Forza Chievo!
Jó és rossz hírek egyaránt!
Jön az átigazolási idõszak, mivel vannak értékes játékosaink.
Bradley - Roma érdeklõdik, minimum 10 millió:)
Acerbi - már olyanokat hallani, hogy a Milané :(
Dramé - több francia csapat
Thereau - Marseille
Jó hír:
Paloschi jövõjébe mi is beleszólhatunk. Nem lenne olcsó, de megérné. Õ azt mondta, hogy a Chievoban is szívesen játszana. Nyilván azért Ibra-Robinho mellé még nem férne oda.
Jön az átigazolási idõszak, mivel vannak értékes játékosaink.
Bradley - Roma érdeklõdik, minimum 10 millió:)
Acerbi - már olyanokat hallani, hogy a Milané :(
Dramé - több francia csapat
Thereau - Marseille
Jó hír:
Paloschi jövõjébe mi is beleszólhatunk. Nem lenne olcsó, de megérné. Õ azt mondta, hogy a Chievoban is szívesen játszana. Nyilván azért Ibra-Robinho mellé még nem férne oda.
Di Carlo azt mondta, hogy az 50 pont a cél. Most nem a bennmaradás a cél, hanem az 50 pont. Tavaly Piolival a bennmaradás volt a végéig a cél.
Szerintetek jövõre egy kis erõsítéssel az Európa-liga hely meglenne? :) Érdekes...
Már csak azt szeretném látni, hogy annyian járnának ki meccsre, mint a Milan ellen ;)
Uribe menjen kölcsönbe, azután pedig betonkezdõ lesz, és nem gyõzzük számolni a mesterhármasait :) Luciano is lassan visszavonul, Sammarcot nem tudom, hogy hagyjuk meg, mert lehet, hogy Bentivoglioval többet érnénk. Paloschit meg fizessük ki
Szerintetek jövõre egy kis erõsítéssel az Európa-liga hely meglenne? :) Érdekes...
Már csak azt szeretném látni, hogy annyian járnának ki meccsre, mint a Milan ellen ;)
Uribe menjen kölcsönbe, azután pedig betonkezdõ lesz, és nem gyõzzük számolni a mesterhármasait :) Luciano is lassan visszavonul, Sammarcot nem tudom, hogy hagyjuk meg, mert lehet, hogy Bentivoglioval többet érnénk. Paloschit meg fizessük ki
Jó meccs volt.
Egy döntetlent minimum. De semmi baj.
Végre láttam a magabiztos játékot egy nagy csapat ellen. A statisztikák:
54%Labdabirtoklás46%
10Kapura lövés3
3Kaput eltaláló lövések1
7Kaput nem találó lövések2
Nekem azért tetszett a meccs. A Milan védelme hiába volt annyi sérült, nem nagyon tudtunk átjutni. Azért Yepes a Milannak még mindig nagy fogás :)
Csak Uribét sajnálom, hogy nem kapott idõt. Dramé pedig nagyon hiányzott, bár Frey most jó volt :)
Végre láttam a magabiztos játékot egy nagy csapat ellen. A statisztikák:
54%Labdabirtoklás46%
10Kapura lövés3
3Kaput eltaláló lövések1
7Kaput nem találó lövések2
Nekem azért tetszett a meccs. A Milan védelme hiába volt annyi sérült, nem nagyon tudtunk átjutni. Azért Yepes a Milannak még mindig nagy fogás :)
Csak Uribét sajnálom, hogy nem kapott idõt. Dramé pedig nagyon hiányzott, bár Frey most jó volt :)
Szerintem nem akarunk nyerni...
Uribét be! Thereaunak nagyon nem megy
Uribét be! Thereaunak nagyon nem megy
Gyorsan kapott gól :(