8246
A.C. Chievo Verona
  • McFrost
    nem lesz jegy?
  • giornalista
    LE DISPOSIZIONI RIVISTE DALLA PREFETTURA
    In seguito alla richiesta fatta dalla Società ChievoVerona e in seguito alla comunicazione dell’Osservatorio in data 28 maggio 2008, la Prefettura di Verona ha comunicato le nuove disposizioni in vista della partita del 1° giugno al ‘Bentegodi’ :
    1) vendita dei biglietti esclusivamente alle persone RESIDENTI NELLA REGIONE VENETO;

na, ezt hívják nagy szopásnak. azért megpróbáljuk...
  • McFrost
    igen ez is valami hasonló
  • giornalista
    nekem ezt emailben küldte az ufficio stampa. bemásolom a teljes mailt:

Verona Prefettura (City Police), following the indications given by The
    National Observatory on Sports Events,by ordnance No. 34 dated 21st May 2008, has decided as follows:

- closure of the visiting fans section, with consequent cancellation of
    pertinent tickets, even if already sold
    - sale of tickets reserved exclusively to persons resident in the
    province where the sport event takes place,with consequent prohibition to sell tickets through telematic channels, outside of the said province
    - prohibition of hand over or resale of tickets

The Club is doing its best to try to obtain the modification of the last two orders, because these restrictions are causing strong dissatisfaction and disappointment among all fans and
    supporters, who would like to be present and enjoy a well deserved feast.
  • McFrost
    megnéztem olaszul és ott olyasmi van , hogy 1 euro lesz egy jegy és 1 ember csak 1-et vehet és hogy ebből ne legyen üzérkedés , ezért szombatig mindenkinek kézzel ráírják a nevét
  • giornalista
    - closure of the visiting fans section, with consequent cancellation of
    pertinent tickets, even if already sold
    - sale of tickets reserved exclusively to persons resident in the
    province where the sport event takes place, with consequent prohibition to sell tickets through telematic channels,
    outside of the said province
    - prohibition of hand over or resale of tickets

én abban bízom, hogy OLASZORSZÁGBAN, a kenőpénz hazájában lesz a meccs, 10 euro jegy, meg 20 euro kenőpénz nekem simán megéri.
  • McFrost
    a Bentegodi 42ezres , szerintem 10 éve nem volt teltház , vendégeket nem engednek be , gondolom , hogy ne kúrják el az ünneplést és díjátadást , de Te nem vendég leszel
  • giornalista
    nagyon remélem, hogy nem lesz szigorúság...
  • McFrost
    tuti lesz jegy
  • giornalista
    de, mindenképpen kimegyek, mert utána 2-3 nap tengerpartozás is volt még a tervben. csak ez iszonyat szoopás.
  • McFrost
    -úgy néz ki még folynak a tárgyalások a Chievo és a Leverkusen között Obinna ügyében , németek esetleg egy Stefan Kießling cserébe is belemennének

hát nem tudom....
  • McFrost
    azért ez még a bóvlinál is szarabb:DDD
  • gabber_saviola
    http://www.vatera.hu/chievo_verona_r_nadrag_68007133.html

:DDdd
  • McFrost
    most akkor nem mégy?
  • giornalista
    fasza.

a rendőrség döntése szerint csak venetoi polgárok vehetnek jegyet a meccsre. a vendégszektort lezárták, az oda eladott jegyek érvénytelenek. ez hihetetlen, bazmeg, komolyan mondom.
  • giornalista
    most olvasom, hogy ha még szombaton meg tudnánk venni a jegyünket, minden második tikett 1 euróba kerülne... na mindegy... :)
  • giornalista
    rendben :) akkor ezt megbeszéltük. magamnak is szeretnék, szóval mindenképp ráállítom a keresőmotoromat majd...
  • McFrost
    szeretnék eredetit , a végső esetben jó a drága is :D
  • giornalista
    én úgy tudom, hogy 60-70 euro között van az ára. ha csak ennyiért van, akkor is hozzak? ha van olcsóbb tavalyi, akkor az lesz.

az is lehetőség, hogy ha csak ez a 15 ezres van, akkor hozok neked egy ilyen utcán kapható valamit.

érd tökéletes :)
  • McFrost
    ilyen Paulani-s is jó lenne
  • McFrost
    nincs ezekkel semmi gond , nem eredeti ennyi , de szépek
  • McFrost
    megbeszélhetünk egy érdi túrát mondjuk :)
    olyan 10-13 ezret szánnék rá , most nézem , hogy a 07/08as 16e ft , tehát régebbi is jó lenne ha az olcsóbb , csak sárga legyen és szamaras meg címeres
  • giornalista
    http://indafoto.hu/giornalista/chievo_mez

itt vannak fotók az ilyen "mezekről". a színük teljesen rendben van, csak este már annyira nem nagyon szeret fotózni az E51. a többivel van a baj sajnos...
  • giornalista
    én amikor voltam 2006-ban, nem találtam, megkérdeztem pár környékbelit, ők felirányítottak Chievo kerületbe, de ott sem találtam.
  • hunbasser
    a stadion környékén tuti van boltja a Chievonak :)
  • giornalista
    az, amiket az utcai árusok árulnak... ilyen kamu dolgok, az anyaguk is ratyi. régebben amikor nyaralgáltam Olaszországban, csak ilyeneket tudtam venni. van egy jobbféle Bierhoff, és egy elég gyenge másolat Cossatóm, csak már egyik sem jön rám, mert azóta felszedtem 30 kilót :))

teszek fel mindjárt képet.
  • giornalista
    megfelel, ha utána adod, viszont én pesti vagyok, te paksi. valahogy majd össze kell fussunk utána. vagy esetleg jársz néha Pesten?

én is ilyen mezt szeretnék. arra esetleg nincs ötleted, hogy találni hol fogok? :)
  • McFrost
    10 júrós az mien , van képed?
  • McFrost
    sérga , méret xxl , lóvét utána adnék , megbízható vagyok :D
    pl ilyet
  • giornalista
    ha kérsz, hozok. remélem, hogy találunk boltot, ahol lehet kapni... gondolom eredeti kellene, nem utcai árustól vásárolt 10 eurós :)

méret? szín?
  • McFrost
    köszi -.-
  • gabber_saviola
    bazibüszke a sárgákra

"2007. aug. 10. 15:58
    sima lesz"
  • McFrost
    hozol mezt?
  • giornalista
    bajnokavatóra megyek, el se hiszem :)))
  • Reyi
    SERIE A ÁLÉ!!!!
  • McFrost
  • Chievodrukker
    Bravó, bravó, bravó!
    Kellemes napokat minden Chievo szimpatizánsnak!

A hivatalos honlap lehalt a túlterheltségtől. Ilyet se láttam még!
  • giornalista
    nb1.hu (mondjuk ehhez van "némi" közöm :)

Feljutott a Chievo

Verona, május 25., 21.07 A "Repülő Szamarak" idegenbeli döntetlenje Serie A-t ért.

Egész szezonbeli jó teljesítményét ezen a hétvégén koronázta meg a Chievo Verona csapata: a Serie A-ból tavaly búcsúzó sárga-kékek a Grosseto elleni idegenbeli döntetlenjüknek köszönhetően matematikailag is bebiztosították feljutásukat.
    A Serie B-ből automatikusan az első két csapat jut fel az élvonalba, a harmadik feljutó helyről - amennyiben a bronzérmes csapat nem előzi meg legalább 10 ponttal a negyedik helyezettet - osztályozó keretein belül döntenek.
    A bajnokságból még egy forduló van hátra, a második feljutó helyért óriási versenyt fut egymással a Bologna és a Lecce. Előbbi együttes 1-0-s győzelmével továbbra is tartja 3 pontos távolságát a listavezető mögött, ám amennyiben a jövő vasárnapi szezonzáron a Bari ellen akár csak egy pontot is szereznek Obinnáék, a piros-kékek már nem nyerhetik meg a "Győzelem szárnyai" (Ali della Vittoria) kupát.
    Amennyiben megnyerné, a Chievo első másodosztályú bajnoki címét szerezné, eddigi egyetlen feljutását ugyanis a 3. helyen végezve szerezte.
    Az osztályozó biztos résztvevője eddig az Albinoleffe, a Brescia és a Pisa is, a negyedik együttes a Lecce vagy a Bologna lesz.
    Az osztályozó során oda-visszavágós rendszerben mérkőznek a csapatok. A 3. a 6. helyezettel játszik, a 4. pedig az 5.-kel.
    A két párharc győztesei egymással mérkőznek meg szintén két mérkőzésen.
    (pm)
  • giornalista
    La Gazzetta:
    http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieB/Primo_Piano/2008/05_Maggio/25/41.shtml

Goal.com
    http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=710410

Skysports.com
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11854_3609402,00.html
  • McFrost
    igenigenigen