8246
A.C. Chievo Verona
  • Hunor88
    Constant - Acerbi csere volt a Milan és a Genoa között. Olyan ismerős nevek ezek :)
  • Hunor88
    Seymour jött, Dettori ment.
  • Hunor88
    Na elírtam, mi játszottunk 2-2-t az Inter ellen, ami jó is, de rossz is, mivel az utolsó percekben lőtt egyet Mbaye, akit leakarunk igazolni...
    Más:
    Puggioni, Squizzi, Provedel, Dainelli, Andreolli, Jokiæ, Coulibaly, Sardo, Farka¹, Papp, Costa, Guana, Rigoni M., Cofie, Rigoni L., Vacek, Pellissier, Moscardelli, Stoian, Paloschi, Théréau.
    Na ez kemény keret. Provedel, Coulibaly, Costa 18 évesek, Guana, L. Rigoni nem 100%-os.
  • Hunor88
    :D Küld
  • Chievodrukker
    Küldhetek, ha gondolod, de valószínű, hogy inkább a szüleid korosztályához állok közelebb.
  • Hunor88
    Káosz a főpróbán!
    2-2-t játszott a Milan és az Inter(primavera), így lehetőség nyílt D'Anna-ék előtt, hogy elhúzzanak! Már csak az Atalantát kell beelőzni valahogy...
  • Hunor88
    Már szinte biztos, hogy Sorrentino menni fog. Olyanokat írnak ki sokan, hogy "Sorrentino menj innen"! Én sajnálnám ha elmenne, mert még mindig az egyik legjobb kapus a Serie A-ban. Viszont egy részről örülök, hiszen nemrég azt nyilatkozta, hogy nemsokára visszavonul. Így még egy kis pénzt nyerhetünk belőle, de a legjobban Puggionira vagyok kíváncsi. Nekem nagyon szimpatikus és amikor védett legalább olyan jó volt, mint Sorrentino. Az Udinese is felfigyelt a nyáron Handanovic helyettesítésére.
  • Hunor88
    A szokásosokon kívül még egy-két hír:
    Brighi, Sansone és Mbaye érkezhet. Mbaye-nek nagyon örülnék, Inter játékos, tehetséges, 1994-es. Ide való!
  • Hunor88
    A vicc az az, hogy a Primaveránk meg 7-1-re nyert a Modena ellen :D
  • Hunor88
    Sajnos nem láthattam a meccset, de ez elég durva, mert a statisztika szerint 59% volt ide a labdabirtoklás... De nem bánom, inkább így kapjunk ki, mint alázca...
    Chievodrukker, adsz nekem egy e-mail címet?
  • Chievodrukker
    Az első bekapott góltól láttam az első félidőt. A vicc az, hogy onnan végig jobban játszottunk, mégis az ellenfél rúgott újabb gólt egyetlen villanásból.

Di Michele ->Reggina
  • Hunor88
    Hírek:
    Sorrentino: Úgy néz ki, nem megy az Interbe sem, viszont hétfőn jelentik be mi a végleges döntés, mivel a Palermo nagyon akarja.
    Cruzado-Romulo: Felmerült egy ilyen csere is, nem bánnám.
    Bellomo: Még szeptemberben megvettük a felét 400 ezer euróért, aztán annyira jól játszott, hogy már 3 milliót is ér és az Inter megakarja venni. Valószínűleg a Barival együtt eladjuk nekik. Na ezt sajnálnám.
    Moscardelli-Riverola csere
    Hetemaj nincs nevezve a keretbe. ???

Fabbrini: Az Udineseből lehet hogy érkezik, csak az a kérdés, hogy kölcsönbe avgy végleg.
    Bizzarri: Ha eladjuk Sorrentinot azt mondta, hogy jönni fog.
    Fariast nagyon visszaakarjuk hívni most télen. Hétvégén fog eldőlni a dolog.
    Di Michele meg már munkanélküli. Azért Grazie
  • Hunor88
    Sorrentino: Inter, Firoentina és újra Palermo. Elvileg az Inter 2,5 millióért vinné. Vicc lenne ha eladnánk.
    Di Michele: Lecce, Siena, Vicenza
    Marco Rigoni: Vinnék egy páran. (Palermo, Torino és ha jól olvasom a Milan :D)
    Andreolli: Még mindig az Inter, állítólag Marigát kapnánk érte... Napolinak is kéne.

Farias: Úgy néz ki a Padova ragaszkodik hozzá és nem fogjuk visszahívni a kölcsönből. csak év végén.
    Masi: Kölcsönbe hoznánk (Juventusé csak kölcsönben van a Pro Patriában, talán)
  • Hunor88
    Örülök, hogy a stream nem akadt be, nem hogy videót :D
  • IXEMGabeo
    videóóóót!
  • Hunor88
    Az mi?:D xD Andreolli gurult vagy kettőt, hogy ne legyen gól:D Ez bekerül valami bakiba az biztos :D
  • Hunor88
    Még, hogy nem kell ide néger, kiküldte a kapuból Consiglit :D
  • Hunor88
    COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOFIEEEEEEEEEEEEEEEE AZT A MEKKORA GÓLLLL VÉGE A 2013-AS ÉVNEK MEGVAN AZ ÉV GÓLJAAAAAAAAAAAAA!!!!!
  • Hunor88
    Az én streamemen az arab kommentátor nagyon kemény, eddig nem vett levegőt :D Ja de most :D
  • Hunor88
    De ez most komolyan :D
  • Effe88
    tiszta bl szinvolnalú lehetXD
  • Hunor88
    20. perctől nézem, de szerintem lemaradtam valamiről. Ekkora hajtást én még nem láttam. Jó meccs!
  • Hunor88
    Sartori nyilatkozott:
    Sorrentinoért már csak az Inter érdeklődik, a Palermo és a Bologna nem.
    Anderolliért szintén az Inter, de még ajánlat nem jött!
    Di Michele is mehet.
    Bellomot már megvettük és nyáron fog jönni, de Sartoriék télen akarják.

Mariga jöhet. (Csere lenne Sorrentinoval)
    Giorgiról lemondtunk (szerencsére)

Ez a Mariga - Sorrentino csere nem biztos, hogy olyan rossz lenne. Csak akkor megint kezdődnek a kapusgondok... Mondjuk van Viotti, meg kölcsönben Silvestri és Puggioni sem olyan rossz. Viszont ők nem Sorrentinok.
  • Hunor88
    Őket én is, de remélem a szerződéshosszabbításra majd hajlanak. Mert Dramé kelleni fog.
    Új hír:
    Giorgit vinnénk a Palermoból, de minek?
    Sardo is menne.
    Most már a Sampdoria majdnem megszerezte Marco Rigonit.
    Még szeptemberben megvettük 400 ezer euróért Bellomot. De ugye nem fog jönni elvileg csak nyáron. Viszont most olvasom, hogy lehet nem is a miénk, mivel a Bari 3 millióért árulja.
    Nagyon tehetséges fiatal focista.
  • McFrost
    Sorrentino-t és Andreollit sajnálnám.
  • Hunor88
    Tőlünk mehetnek:
    Sorrentino: Palermo vagy Bologna.
    Puggioni: Cesena
    Andreolli: Inter, Roma, Juventus, Napoli
    Marco Rigoni: Sampdoria (maradni akar)
    Di Michele: Pescara, Bologna, Brescia, Novara, Vicenza, Lecce

Hozzánk:
    El Kaddouri - Napoli

Hát ez szép lesz...
  • Hunor88
    Azt a miket kitudunk hagyni...
  • Hunor88
    Ez a meccs már fel van adva... Thereau meg Paloschi össze is vesztek.
  • Hunor88
    Glikket most kellett volna leküldeni...
  • Hunor88
    Az a védelem. Üresen hagyni egy játékost, plusz úgy érni bele, hogy Sorrentinonak véletlenül se legyen jó :(
  • Hunor88
    Na ez mi volt? Glik lekönyökölte Hetemajt Hetemaj alárúgott és sárga-sárga... Szerintem ha nem rúg alá Perparim akkor piros Glikknek, közben majdnem kiállítják...
  • Hunor88
    ÁÁÁ nem igaz...
  • Hunor88
    Na azért csak van csapatunk, vagy valami ilyesmi :D Nem is játszottunk olyan rosszul. Grande Corini!!!
  • Hunor88
    MI EZ ITT EMBEREK? :D Pellissiert már úgy hiányoltam :)
  • Hunor88
    A 20 éves "szlovák" védőért tettünk ajánlatot. A neve Norbert Gyomber... :)
  • Hunor88
    Na ez nagyon jó... Főleg hogy mondjuk a kezdő fele benne van.
    Dramé, Andreolli, Dramé, Farkas, Frey, Jokic, Sardo, Luciano, Pellissier - őket kell meghagyni.
  • McFrost
    Ingyen igazolható játékosaink:
    Lorenzo Squizzi (38) - kapus
    Marco Andreolli (26) - védő
    Bostjan Cesar (30) - védő
    Dario Dainelli (33) - védő
    Boukary Drame (27) - védő
    Pavol Farkas (27) - védő
    Nicolas Frey (28) - védő
    Bojan Jokic (26) - védő
    Gennaro Sardo (33) - védő
    Francesco Dettori (29) - középpályás